• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده های ناب

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
با سلام دوستان گرامی
خیلی ها هستن که نیازمند شریک مالی یا شریک عملی برای ایده های خود میگردند

بنده هم چند ایده ناب دارم که به هردو اینا نیازمندم(چون ایده اصلی خودم خیلی کار داره:D)
ولی میتونم ایده هامو به کسانیکه حاضرن قبول کنند واگذار کنم
دوستان لطفا همکارری کنید
به دوستانی که ایده های خیلی خوبی دارن هم کارت شارژ 2تومانی داده میشه
گفتم 2تومن تا بتونیم هر هفته یا 10 روز یک ایده برتر داشته باشیم

منتظر ایده های نابتون هستم

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام
کسی ایده خوب داشته باشه تو بازار ، کارت شارژ 2 تومنی که هیچ ، 200 میلونی هم بدی قبول نمکینه که ایده و رمز رازشو به شما بگه.

sfa0731

Registered User
لایک‌ها
136
با ایده باران همکاری کنید.
1 اگه میخواید ایده تون رو واگذار کنید
2 اگه میخواید ایده تون به صورت شراکتی اجرایی بشه
3 اگه سرمایه دارید و دنبال ایده هستید

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
سلام
کسی ایده خوب داشته باشه تو بازار ، کارت شارژ 2 تومنی که هیچ ، 200 میلونی هم بدی قبول نمکینه که ایده و رمز رازشو به شما بگه.

چه پیشنهاد وسوسه کننده ای...
دوستان لازم نیست ایده هاتون رو بهصورت کامل شرح بدین
بعد هم تشکیل این تاپیک فقط بخاطر اینه که شاید کسانی سرمایه داشته باشن و لی ایده نه یا اهل کار باشن و ایده داشته باشن ولی سرمایه نه
ما میخواهیم این گونه افراد رو به هم بشناسونیم شاید کسانی منتظر چنین افرادی باشند

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
من یه ایده اجرایی یه جایی دیدم که فکر نکنم جای دیگه ای اجرا شده باشه. بیان بشه شاید به درد کسی بخوره
دقت کردین اکثر مردم صبح که از خواب پا میشن حوصله صبحانه آماده کردن ندارن؟
طرف واسه شهر خودش سایت زده و توش انواع غذاهای صبحانه رو گذاشته مثل حلیم و شله و ... شب سفارش میدی صبح بیدار شدی میاره در خونت
میتونی یه سایت بزنی و از نون سنگک و خامه و مربا و عسل تا حلیم و آش رو واسه همشهری هات سرویس بدی
تو خونه هم میشه البته مجوز میخواد.
امیدوارم حرفام به درد یه سرمایه دار بخوره:)

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
با سلام دوستان گرامی
خیلی ها هستن که نیازمند شریک مالی یا شریک عملی برای ایده های خود میگردند

بنده هم چند ایده ناب دارم که به هردو اینا نیازمندم(چون ایده اصلی خودم خیلی کار داره:D)
ولی میتونم ایده هامو به کسانیکه حاضرن قبول کنند واگذار کنم
دوستان لطفا همکارری کنید
به دوستانی که ایده های خیلی خوبی دارن هم کارت شارژ 2تومانی داده میشه
گفتم 2تومن تا بتونیم هر هفته یا 10 روز یک ایده برتر داشته باشیم

منتظر ایده های نابتون هستم

کدوم ایده ی نابی هست که 2تومن ارزش داشته باشه!!!!!!

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
من یه ایده برا سایت پیش بینی فوتبال دارم ولی حیف تو ایران ارزش نداره خارجی باشه میگیره :)

7star

Registered User
لایک‌ها
280
من ایده برای بازی آنلاین موبایل(آندروید و ios) دارم که نمونه مشابه نداره! نیاز نیست که من بگم، خودتون میدونید که بازی های موبایل چقدر درآمدزاست!
شاید بپرسید که اگه درآمدزاست، پس چرا خودت اجراش نمیکنی؟ خب، تنها دلیل من نداشتن سرمایه و تیم اجرایی و پیشتیبانی است!

افرادی که مایل هستید اطلاعات بیشتر کسب کنید، پ خ ارسال کنید!

Sent from my GT-S6310N

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
یک ایده برای کسانی که به کار کشاورزی اشنا هستن

محصولات کشاورزی خودتون رو مستقیما به بازار عرضه کنید(یه قسمتیاز ایده هستش کسانیکه دوست دارند بیشتر بدونند پخ بدند تا کامل توضیح بدم)
دوستان اگه بی احترامی کنید یا تاپیک رو بهم بزنید گزارش میشه

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
من یه ایده اجرایی یه جایی دیدم که فکر نکنم جای دیگه ای اجرا شده باشه. بیان بشه شاید به درد کسی بخوره
دقت کردین اکثر مردم صبح که از خواب پا میشن حوصله صبحانه آماده کردن ندارن؟
طرف واسه شهر خودش سایت زده و توش انواع غذاهای صبحانه رو گذاشته مثل حلیم و شله و ... شب سفارش میدی صبح بیدار شدی میاره در خونت
میتونی یه سایت بزنی و از نون سنگک و خامه و مربا و عسل تا حلیم و آش رو واسه همشهری هات سرویس بدی
تو خونه هم میشه البته مجوز میخواد.
امیدوارم حرفام به درد یه سرمایه دار بخوره:)
اوه اوه
با این فرهنگ خوبی که مردم شریییف ما دارن شب 200 میلیون سفارش میزارن صب در هر خونه ای بری میگه کی ؟؟ منن ؟؟! نه من سفارش ندادم:general106::D
جدای از شوخی چیزه جالبیه ولی نه در حد سایت میشه خیلی راحت تر با یه تبلیغات محلی یه محله رو نون و کلپچ بدی.برای کسایی که کاری ندارن میتونه خیلی خوب باشه . مخصوصاااا بالاشهر

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
استاد با عرض سلام و ادب
شما که ظاهرا انسان خوشفکری هستین
فکر نمی کنین همین
جمله فرمایش شما یک جور کم لطفی به خواننده ها و ملاحظه کنندگان این قسمت فوروم است ؟!
چون فورم خودش مدیر و منیجر داره
دوستان هم قوانین رو میدونن پس اگر مشکلی بوجود بیاد توسط خود مدیران و گردانندگان حل میشه
ضمنا در این قسمت یعنی تجارت و سرمایه گذاری معمولا افراد فعال و پیجوی بیزنس میان نه انسانهایی که صرفا وقت گذرانی میکنن !

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
استاد با عرض سلام و ادب
شما که ظاهرا انسان خوشفکری هستین
فکر نمی کنین همین
جمله فرمایش شما یک جور کم لطفی به خواننده ها و ملاحظه کنندگان این قسمت فوروم است ؟!
چون فورم خودش مدیر و منیجر داره
دوستان هم قوانین رو میدونن پس اگر مشکلی بوجود بیاد توسط خود مدیران و گردانندگان حل میشه
ضمنا در این قسمت یعنی تجارت و سرمایه گذاری معمولا افراد فعال و پیجوی بیزنس میان نه انسانهایی که صرفا وقت گذرانی میکنن !
حرف شما درست دوست عزیز
ولی هستند کسانیکه تاپیک هارو به هم میزنند

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
یک ایده برای کسانی که به کار کشاورزی اشنا هستن

محصولات کشاورزی خودتون رو مستقیما به بازار عرضه کنید(یه قسمتیاز ایده هستش کسانیکه دوست دارند بیشتر بدونند پخ بدند تا کامل توضیح بدم)
اگه شما خودتون شاغل نیستید چرا خودتون اجرا نمیکنید؟ به نظرم خوبه . شما برید سر زمین ها محصولات رو جمع کنید بیارید میادین بفروشید.البته من اصلا سر در نمیارم که سیستم این کارا چطوریه ولی فکر کنم خوب باشه.:)

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
یه ایده هم من بدم
این ایده مربوط به باغات خصوصی هستش البته بیشتر تهران و البرز
توی این مناطق کمبود باغبون و نگهبان به شدت حس میشه.متاسفانه به دلیل ازدیاد افغانی ها در حومه تهران امنیت از ساکنین و باغداران سلب شده.حالا اگه یه شبکه ای باشه که از تعدادی کشاورز و باغبان خبره استفاده کنن برای دفع آفات و سم پاشی و رسیدگی به باغ و با تعدادی کارگر کار رو انجام بدن عالی میشه.این جور جاها چون کسی نیست رسیدگی بکنه افغانی ها اومدن و با مبالغ بسیار زیاد به باغ ها رسیدگی میکنن.کسایی که اصلا سر رشته ای از این کار ندارن ولی باغداران ناچار به استفاده از اون ها هستن ( به دلیل مشغله کاری و سر زدن های کم ) . یعنی برای باغداران باغبونی بکنن و در ازای این کار پول بگیرن.امنیت هم توی این مناطق پایین هست .ارازل زیاد هست. این شبکه میتونه در کنار باغبونی قدمی هم در راستای نابودی اینا برداره و اونا رو از این منطقه بندازه بیرون . حالا به هر روشی که دوس دارن (تهدید,درگیری و هر چیزه دیگه ای!) . فقط نتیجه مهمه.

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
ایده و شعار که تا دلتون بخواد هست کدومشه که عملی بشه از ۱۰۰ تاش ۱ عملی میشه اونایی هم که نمیشه میذارن ما می میریم بعد برای یکی دو قرن بعد تو اخبار میگن شاید هیچ وقت بشر فکر نمی کرد که فلان ایده عملی بشه متاسفانه آخرش هم اکثر ایده ها با کمی تغییر توسط آمریکا عملی میشه ما فقط نشستیم خونه شعار میدیم.

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
دوستان اگرکسی هست میتونم برای این ایده ی کشاورزی کمک کنم بهش سرمایه چندانی هم نمیخواد
1 میلیون اولیه

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
اوه اوه
با این فرهنگ خوبی که مردم شریییف ما دارن شب 200 میلیون سفارش میزارن صب در هر خونه ای بری میگه کی ؟؟ منن ؟؟! نه من سفارش ندادم:general106::D
جدای از شوخی چیزه جالبیه ولی نه در حد سایت میشه خیلی راحت تر با یه تبلیغات محلی یه محله رو نون و کلپچ بدی.برای کسایی که کاری ندارن میتونه خیلی خوب باشه . مخصوصاااا بالاشهر
رو سایت مشترب موقع سفارش باید تلفن ثابت بذاره.
شب زنگ میزنن تایید آدرس رو از تلفن ثابت میگیرند.
صبح زود میارن در خونه.

sasan99

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
من سرمایه و گروهو دارم اگر کسی میاد یا ایده خوبی داره بیاد بسازیم

بالا