• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

armin200011

Registered User
لایک‌ها
415
من خودم هم واردش شدم و اصل پول رو برداشت کردم واریز کردن و تو یه حساب دیگه لول اول رو فعال کردم ولی می دونم همین روزاست تعطیل شه
تعطیل نمیشه نگران نباش. دو سال دیگه بیا همین تاپیک تا بگم ببین دو سال گذشته و هنوز تعطیل نشده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
دوست عزیز توی تاپیک قبلی هم گفتم . به این نوع سایت ها و برنامه ها، سیستم های هایپ میگن. از 15 سال قبل هم مشابه این برنامه ها و سایت ها وجود داشته. چیز جدیدی نیست. اون موقع سایت بود و روش انتقال پول به حساب این کلاهبردارها از حساب های اینترنتی مثل لیبرتی رزرو ، پرفکت مانی و... . حالا با فراگیر شدن ارز های دیجیتال ،دلار تتر برای واریز و برداشت استفاده میشه. دلیل اینکه شما فعلا سود میکنی اینه که هنوز افرادی هستند که به این برنامه تازه وارد میشن و از پول افراد تازه وارد به شما سود میده. ولی موقعی که دیگه به این برنامه پولی وارد نشه، پول همه رو بالا میکشه و فرار.

ما پولمون رو نمیزاریم بمونه که بالا بکشن. بعد از بیست روز پولمون رو برمیداریم
مثلا من با صد دلار شروع کردم و بعد از بیست روز صد دلارم رو برداشتم و صد دلار اولیه مونده اونجا و باز بعد از بیست روز برمیدارم

من خودم هم واردش شدم و اصل پول رو برداشت کردم واریز کردن و تو یه حساب دیگه لول اول رو فعال کردم ولی می دونم همین روزاست تعطیل شه

تعطیل نمیشه نگران نباش. دو سال دیگه بیا همین تاپیک تا بگم ببین دو سال گذشته و هنوز تعطیل نشده

Adsenseir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
وقتی میخوان چندین کبوتر رو بگیرن کفتربازها دونه می ریزند و چند کبوتر رو پرواز میدن
کبوترهای غریب وقتی اینها را می بینند به هوای دانه و کبوترهای دیگه میان بغل قفس! بعدم با کبوترهای دیگه میرن داخل قفس!
پنیرخوشمزه فقط تو تله هست
حالا این شده حکایت این مدل کلاهبرداری ها. از بچگی یادمه چندین مدل میومدن پول میخوردن میرفتن. اول به اولیا سود زیاد میدادن تا بقیه هم ترغیب بشن بیان. از الماس و شرکتهای هرمی و زیرمجموعه گرفته تا الان ارز دیجیتال و الان ایلان ماسک کلاهبردار اعظم
از خودشونم نمیپرسن که اینا چکار مگه می کنند که 50 درصد سود میدن؟ چطور بعد یه مدت غیب میشن اگر خیلی خوبه و دائمی نیستن؟
چرا سرمایهدارهایی که چند میلیارد براشون پول خرده نمیان این جاها سرمایه داری کنند که 500 میلیاردشون تو 2 ماه بشه 1000 میلیارد؟

armin200011

Registered User
لایک‌ها
415
وقتی میخوان چندین کبوتر رو بگیرن کفتربازها دونه می ریزند و چند کبوتر رو پرواز میدن
کبوترهای غریب وقتی اینها را می بینند به هوای دانه و کبوترهای دیگه میان بغل قفس! بعدم با کبوترهای دیگه میرن داخل قفس!
پنیرخوشمزه فقط تو تله هست
حالا این شده حکایت این مدل کلاهبرداری ها. از بچگی یادمه چندین مدل میومدن پول میخوردن میرفتن. اول به اولیا سود زیاد میدادن تا بقیه هم ترغیب بشن بیان. از الماس و شرکتهای هرمی و زیرمجموعه گرفته تا الان ارز دیجیتال و الان ایلان ماسک کلاهبردار اعظم
از خودشونم نمیپرسن که اینا چکار مگه می کنند که 50 درصد سود میدن؟ چطور بعد یه مدت غیب میشن اگر خیلی خوبه و دائمی نیستن؟
چرا سرمایهدارهایی که چند میلیارد براشون پول خرده نمیان این جاها سرمایه داری کنند که 500 میلیاردشون تو 2 ماه بشه 1000 میلیارد؟
اتفاقا هستند کسانی که با یک میلیارد هم عضو شدن و بعد از چند روز همان یک میلیارد رو برداشتن. میگم در شهر شما فراگیر نشده / فراگیر شدن یعنی توی خیابون پیرو جوون دارن در موردش صحبت و تبادل نظر میکنن.
شما منتظر باش چند سال دیگه در شهر شما هم فراگیر میشه

armin200011

Registered User
لایک‌ها
415
طرف پژو 206 فروخته و عضو شده باپولش و بعد از یک هفته به اندازه پول همان پژو 206 سود کرده. خانم ها طلاهاشون رو فروختن و عضو شدن. البته نمیگم کار درستیه و نباید وسایلت رو بفروشی و عضو بشی

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
اتفاقا هستند کسانی که با یک میلیارد هم عضو شدن و بعد از چند روز همان یک میلیارد رو برداشتن. میگم در شهر شما فراگیر نشده / فراگیر شدن یعنی توی خیابون پیرو جوون دارن در موردش صحبت و تبادل نظر میکنن.

اونی که یک میلیارد ریخته وسط یه اپ که معلوم نیست سر و تهش کجاست لیاقتش اینه که پولشو بالا بکشن.

همه کلاهبرداریها شبیه هم

Adsenseir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
اسمی از شهر نبردم.
خیلی خوبه که یک هفته ای 100درصد سود میده. عرض که کردم همه اینها اول سود میدن تا افراد زیادی ترغیب بشن. اگر اولش سود بزرگ ندن که کسی نمیاد پول به اینها بده!
کسانی که میلیاردرشدن حتی ده میلیون به دوستشون بدون گرفتن رسید و سفته نمیدن! چه برسه به اینکه بیان چند میلیارد را به بدون گرفتن رسید رسمی قانونی بدن به کسی! اینجوری بود که سرمایه 500 میلیاری نداشتن!

ایین تاپیک به عنوان سند هست. اگر زنده بودم خواهیم دید که هنوز هم سود 100درصدی میده یا نه

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
طرف پژو 206 فروخته و عضو شده باپولش و بعد از یک هفته به اندازه پول همان پژو 206 سود کرده. خانم ها طلاهاشون رو فروختن و عضو شدن. البته نمیگم کار درستیه و نباید وسایلت رو بفروشی و عضو بشی
داداش به این سیستم می گن کلاه برداری پانزی
سرنوشت این سیستم به طور قطع فروپاشی(کلاهبرداری) است!

armin200011

Registered User
لایک‌ها
415

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
عزیز کاری که شما داری میکنی انداختن مردم توی دهن کلاهبردار ها هست.هر سیستمی که شفافیت کاری نداره دچار فساد هست یا بزودی میشه.
اگر میبینی بیتکوین پیشرفت کرده دلیلش شفافیت سیستمش هست.
اونوقت سود شما رو از کجا این اپلیکیشن ها میدن؟(شما یا خودت ازین اپلیکیشن سهمی داری یا خیلی آیکیو پایینی داری)
من که میگم خوده شما به قصد کلاهبرداری و سهم بردن داری این تبلیغات رو میکنی که چارتا بچه سال گول بخورن بیان پیوی که بهش این اپلیکیشن رو قالب کنی
در نهایت امثال شما ها باعث بدبختی شون میشید و پولی که به زحمت و با کارگری بدست اومده رو میقاپید ازشون
(اصرار شما به درست بودن این اپلیکیشن هیچ توجیه منطقی نداره جز اینکه شما ازش سهم میبرید )

@Forum Manager
(تبلیغات غیر مستقیم سیستم های کلاهبرداری پیگیری نمیشه ؟!!)

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
به نظر من بهترین سیستم برای کسب درآمد دلاری
آموزش بازارهای مالی مثل فارکس هستش که بهای زیادی در ابتدا داره (منظورم مالی نیست زمانه)
چون شما یه سیستم رو آموزش میبینی
رو اون سیستم بک تست , فوروارد تست و لایو تست میگیری
بعد سیستم و مدل درآمدی خودتو مینویسی و شروع میکنی باهاش کار کردن
ولی همون طور که تو اول تو ضیحات گفتم زمانی که برای آموزش میزاری بزرگترین سرمایه گذاری که شما انجام میدی
تو مسیر آموزش سرد میشی خسته میشی نا امید میشی ولی در صورتی که بتونی به سیستمت پایند بشی به درآمد پایدار میرسی
این توضیحات در جواب اون دوستمون بود که فرموند کسی نمیاد اینجا توضیحات کامل رو بده

از مزایای این روش اینکه که هیچ وابستکی جغرافیایی نداری
و از معایبش هم میشه به ضرر های سنگین در صورت عدم پیوری از سیستم مالی (سیستم ریسک به ریوارد) نام برد .

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
😁 اولین باره همچین تجربه ای داشتی ؟
یعنی من میشینیم با خودم فکر میکنم مردم یه بار سرشون کلاه میره دیگه عبرت میگیرن ولی اصلا اینجوری نیست ! هر بار با یه داستان جدید میتونی کلاهبرداری کنی !! خیلی برام جالبه !!
این اتفاقا بین دوستان و آشناهای من هم افتاده و داره میافته بعد هرچی میگم این آخرش پولتو میخوره حرف من براشون مفت بود 😅 یعنی چون فکر میکنه توی سایت داره یه عدد بهش اضافه میشه پول خودشه و داره زیاد میشه ...
بعد اینکه میگی پولی توش نمیزارم هر ۲۰ روز میکشم بیرون خیلی خنده داره 😬 شما اصلا هیچ اهرمی نداری که پولی از کسی بگیری ! سایت اصلا اتوماتیک نیست که تا درخواست بدی بهت پولتو بدن ! اینکه اولش پول میدن همون جریان دون پاشیدنه تا اعتماد بقیه هم جلب بشه و بیان بعدش که نخ رو میکشن و قفس بسته میشه ✌️ هم شما گیر میافتی هم بقیه! مطمئن باش اونی هم که ماشین فروخته و سود کرده و ماشین خریده یک ماه این سیستم بتونه ادامه دار بشه ماشین که هیچ این بار سقف بالاسرش هم میفروشه و طمع همه چیزشو ازش میگیره ....
هزارتا سایت و شخص و ... اینجوری اومدن و رفتن ولی بازم مردم هر بار گول میخورن

armin200011

Registered User
لایک‌ها
415
یکی از دوستان گفتند من تبلیغ اپلیکیشن رو میکنم که باید بگم من هیچ تبلیغی نمیکنم و بچه های این انجمن هوش و عقل و منطق دارند و با حرف من نمیان عضو این برنامه بشن.
وقتی یک اپلیکیشن با هر ماهیتی که من باه ماهیت اون کار ندارم به مثلا پنج هزار تومان من در مدت زمان دو هفته همان پنج هزارتومان سود رو میده طبیعی هست که من میرم سراغش چون هیچ بانکی در ایران این سود رو در این مدت زمان کوتاه نمیتونه بده.
این برنامه در تمامی پادگان ها و کارخانه ها و ادارات فراگیر شده و 98 درصد مرد دارن ازش استفاده میکنن و سود میکنن و این هست معنی فراگیر شدن برنامه در سطخ یک شهر. کم مونده گربه های شهر هم ازش استفاده کنن.
در ضمن در مورد پانزی بودن و سایر مسائا من و همه 98 درصد میدونیم و واقف هستیم به این مسائل و حتی اکثر مغازه ها که توی کار شارژ کردن این برنامه هستن به تک تک مراجعه کننده ها هشدار میدن که برنامه ممکنه هر لحظه بسته بشه و پول شما بره هوا و ما همگی با آگاهی کامل از این موضوع عضو شدیم و فعالیت میکنیم و سود میکنیم.

movahedy2

Registered User
لایک‌ها
18
بچه جون این همون سیستم هایپ هست که ۲۰ سال پیش بود حالا شکلش فرق کرده ببین چجوری مبحث این دوستمون رو منحرف کردی به یه چیز چرت و کلاهبرداری

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
😁 اولین باره همچین تجربه ای داشتی ؟
یعنی من میشینیم با خودم فکر میکنم مردم یه بار سرشون کلاه میره دیگه عبرت میگیرن ولی اصلا اینجوری نیست ! هر بار با یه داستان جدید میتونی کلاهبرداری کنی !! خیلی برام جالبه !!
این اتفاقا بین دوستان و آشناهای من هم افتاده و داره میافته بعد هرچی میگم این آخرش پولتو میخوره حرف من براشون مفت بود 😅 یعنی چون فکر میکنه توی سایت داره یه عدد بهش اضافه میشه پول خودشه و داره زیاد میشه ...
بعد اینکه میگی پولی توش نمیزارم هر ۲۰ روز میکشم بیرون خیلی خنده داره 😬 شما اصلا هیچ اهرمی نداری که پولی از کسی بگیری ! سایت اصلا اتوماتیک نیست که تا درخواست بدی بهت پولتو بدن ! اینکه اولش پول میدن همون جریان دون پاشیدنه تا اعتماد بقیه هم جلب بشه و بیان بعدش که نخ رو میکشن و قفس بسته میشه ✌️ هم شما گیر میافتی هم بقیه! مطمئن باش اونی هم که ماشین فروخته و سود کرده و ماشین خریده یک ماه این سیستم بتونه ادامه دار بشه ماشین که هیچ این بار سقف بالاسرش هم میفروشه و طمع همه چیزشو ازش میگیره ....
هزارتا سایت و شخص و ... اینجوری اومدن و رفتن ولی بازم مردم هر بار گول میخورن
یه جمله ای رو پدر بزرگ من همیشه توی اینجور مواقع میگه : تا موقعی که الاغ هست / الاغ سوارم هست.
عزیزان به کسی بر نخوره این جمله کلی هست منظور به شخص خاصی ندارم.

این بشر

armin200011@​

هم نمیفهمه گیریم تو پولتو کشیدی بیرون از چنین سیستمی
کسی که دزدی میکنه و درآخر پول بقیه رو بالا میکشه و ارز رو از کشور خارج میکنه
میره اونور آب چه بسا که الانم اونور هست(صاحب اپلیکیشن)
در نهایت نقدینگی کشور کم میشه و ارزش پول ملی افت میکنه و پولی که بدست آوردی ارزشش کمتر از پولیه که قبلا داشتی و فقط رقمش بالاتر رفته
اینطور که میگی فراگیر شده توی شهرتون پس فردا بنزین 20 هزار تومنی و روغن 200 هزار تومنی و پراید 300 میلیونی رو تقصیر دولت نندازید.تقصیر یه مشت آدم بی سواده که 98 درصدش توی شهر جنابعالین (طبق گفته حرف این شخص که 98 درصد مردم شهرشون دارن پول وارد همچنین اپلیکیشنی میکنن)
چارتا کتاب اقتصادی نخواندی توی عمرت .بعد فکر میکنی زرنگی.با بچه 6 ساله فرقی نداری چون اونم کتاب نمیخوانه.

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یه تاپیک که میتونست خوب پیش بره با بحث درباره این اپلیکیشن به فنا رفت

armin200011

Registered User
لایک‌ها
415
صاحب اپلیکیشن
صاحبش اصلا ایرانی نیست که بره اونور آب. شما برو چارتا کتاب بخون و مردم شهر خودت رو به راه راست هدایت کن. به بچه های انجمن پرشین تولز هم می خونن چارتا کتاب رو نگران نباش و عصبانی نشو

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
چند تا سوال ذهنمو درگیر کرده
من شخصاً کاری حسابی پول بهم بده ترجیح میدم خودم بیشتر سود ببرم تا این که کسی بفهمه و شریکش کنم با این تفاسیر اگه من بودم عمراً به کسی میگفتم بیا از این اپلیکیشن استفاده کن . با این تفاسیر دلیل اصرار دوست عزیز رو نمیفهمم.
یه نکته دیگه این که چطور 98 درصد درگیرش شدن و باهاش آشنا ان اما خیلی از بچه های پی تی که تو این تاپیک حضور دارن چرا ازش بی خبرن یا استفاده نمیکنن
نکته بعدی اینه که اگه خیلی معتبره زور زدن نداره که بقیه رو مجاب کنی خودش خودشو مجاب میکنه
نکته آخر هم این که چرا اسم اپلیکیشن رو نمیگین و صرفاً روش پافشاری دارین ؟

armin200011

Registered User
لایک‌ها
415
گفتی دلیل اصرار منو نمیفهمی که باید بگم من اصراری در این مورد نمیکنم و فقط به خاطر استارتر تاپیک که گفته بود راههای کسب درآمد رو بگید و منم این راه رو گفتم و همه جوانب غلط این راه رو هم میدونم.
بنده عرض کردم 98 درصد مردم شهر خودم بخبر هستن و یواش یواش مثل ویروس به بقیه شهرهای ایران هم شاید منتقل بشه
نوشتی زور زدن نداره که بنده زور نمیزنم عزیز
اسم اپلیکشین رو هر کسی خواست در پیام خصوصی میگم براش چون اینجا بگم برخی دوستان میگن چار تا کتاب اقتصادی نخوندی و یکی میاد میگه بچه هستی و دیگری یه حرف دیگه میگه

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
هیچیک از مواردی که شما در پست اول تاپیک نوشتید نیست و یک اپلیکیشن هست که با سرمایه گذاری حداقل 50 دلاری میتونی به درآمد خوبی برسی و به هیچ عنوان اسکم و کلاهبرداری نیست چون من و اطرافیانم برداشت کردیم و حتی یکی از دوستان با این درامد پژو 206 خریده برای خودش.
متاسفانه موقعی که اسم این اپلیکیشن رو از بچه های انجمن سوال کردم همگی گفتن چنین چیزی وجود نداره و کلاهبرداری هست. البته هنوز در ایران فراگیر نشده و چون شهرستان ما در نزدیکی مرز ایران و ترکیه قرار داره ، شهروندان کشور ترکیه این اپلیکیشن رو به ما معرفی کردند

یکی از دوستان گفتند من تبلیغ اپلیکیشن رو میکنم که باید بگم من هیچ تبلیغی نمیکنم و بچه های این انجمن هوش و عقل و منطق دارند و با حرف من نمیان عضو این برنامه بشن.
وقتی یک اپلیکیشن با هر ماهیتی که من باه ماهیت اون کار ندارم به مثلا پنج هزار تومان من در مدت زمان دو هفته همان پنج هزارتومان سود رو میده طبیعی هست که من میرم سراغش چون هیچ بانکی در ایران این سود رو در این مدت زمان کوتاه نمیتونه بده.
این برنامه در تمامی پادگان ها و کارخانه ها و ادارات فراگیر شده و 98 درصد مرد دارن ازش استفاده میکنن و سود میکنن و این هست معنی فراگیر شدن برنامه در سطخ یک شهر. کم مونده گربه های شهر هم ازش استفاده کنن.
در ضمن در مورد پانزی بودن و سایر مسائا من و همه 98 درصد میدونیم و واقف هستیم به این مسائل و حتی اکثر مغازه ها که توی کار شارژ کردن این برنامه هستن به تک تک مراجعه کننده ها هشدار میدن که برنامه ممکنه هر لحظه بسته بشه و پول شما بره هوا و ما همگی با آگاهی کامل از این موضوع عضو شدیم و فعالیت میکنیم و سود میکنیم.
آخر کلاهبرداری هست یا نه؟
تعطیل میشه یا نه؟

چند تا سوال ذهنمو درگیر کرده
من شخصاً کاری حسابی پول بهم بده ترجیح میدم خودم بیشتر سود ببرم تا این که کسی بفهمه و شریکش کنم با این تفاسیر اگه من بودم عمراً به کسی میگفتم بیا از این اپلیکیشن استفاده کن . با این تفاسیر دلیل اصرار دوست عزیز رو نمیفهمم.
یه نکته دیگه این که چطور 98 درصد درگیرش شدن و باهاش آشنا ان اما خیلی از بچه های پی تی که تو این تاپیک حضور دارن چرا ازش بی خبرن یا استفاده نمیکنن
نکته بعدی اینه که اگه خیلی معتبره زور زدن نداره که بقیه رو مجاب کنی خودش خودشو مجاب میکنه
نکته آخر هم این که چرا اسم اپلیکیشن رو نمیگین و صرفاً روش پافشاری دارین ؟
اسم برنامه Qoojpn است

بالا