• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایردراپ های اسکم را بشناسیم!

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
چون بازار ایردراپ داغ شده و عده ای مبتدی میگن عضو شوید فقط با ثبت نامی ساده 1000 دلار یا بیشتر بدست میاورید و اگر هم در تاریخ مشخص شده پرداخت نکند چیزی از دست نمیدهید بد نیست نظر حرفه ای ها دراین باره را بدانیم و حتی از عضویت و به سرقت رفتن اطلاعات هم خودداری کنیم!
نخستین ایردراپ اسکم طبق نظر کارشناسان سایت ethereumcashpro.com است که ادعا کرده با عضویت ثروتمند میشوید (معادل 1000 دلار برای عضویت)! این سایت نه اطلاعاتی از تیم و پشتیبان سیستم ارائه کرده و نه موقعیت مکانی آن مشخص است و نشان ازین دارد که موضوعی را مخفی میکنند! و چون شفافیت ندارد از سرمایه گذاری یا عضویت در آن خودداری کنید و شرکتی واقعی را بیابید.
برگرفته از: https://bitcoinexchangeguide.com/ethereum-cash-pro/

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوست عزیز
الان موضوع تاپیک معرفی ایردراپ هاست یا نفی اونها؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
لینک زیرمجموعه گیری نداره پس معرفی سایتهایی هست که (مانند هایپ) وعده پرداخت مقادیر بالا (از 5 دلار تا 1000 دلار) با عضویت و پرداخت در یک تاریخ مشخص رو میدن ولی دراصل کلاهبردار هستند و طی چندین سال از زمان بوجود آمدن هر نوع دلار یا کوین مجازی، مبلغی نداده و نخواهند داد. البته مدنظر معرفی سایتهای اسکمی است که اینجا با عناوینی همچون بشتابید 1000 دلار رو از دست ندهید! زده میشه و بعد از چندین ماه از وعده پرداخت توسط اون سایت، اثبات پرداختی گذاشته نمیشه و مسلم است که پرداخت نداشتند.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
سایت بعدی که دربارش هشدار دادن gapro.io است که در تاپیکی نوشته: در آن ثبت نام کنید تا در تاریخ 16 سپتامبر 2018 معادل 500 دلار دریافت کنید!
و اما همانطور که میدانیم اغلب سایتهای اسکم از سرویسی استفاده میکنند که هویتشان مخفی بماند و این سایت هم از چنین سرویسی برای پنهان کردن هویت استفاده کرده پس یک دلیل قابل اعتماد نبودن آن همین است. همچنین با وجودی که نوشته مالک سایت به احتمال 6 درصد در امریکاست ولی شهرهای دیگری مانند پاناما را هم بعنوان شهر مالک نام برده که به احتمال 6 درصد از پاناماست ولی مبدا سایت بصورت 88 درصد ناشناخته است. کشوری که مالک سایت در آن سکونت دارد هم مخفی است و درنتیجه احتمالا از کشوری پر ریسک میباشد و دلیل دیگر پر ریسک بودن آن عمر 43 روزه است که چون کمتر از 6 ماه از عمرش میگذرد شهرت ندارد و باید احتیاط کرد.

https://www.scamadviser.com/check-website/gapro.io

Last edited:

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
ببین برادر بحث اسکم بودن ب کنار.حالا این یه براورد قیمتی از توکناشون دارن تخیلی ولی تو بازار ک میان یک صدم قیمت میاد.خیلی از پروژه های اسکم تو چندین مارکت لیست شدن .همین اترکش پرو گفته هزار دلار درست ولی تعداد کل توکناش 14 میلیارده یعنی این به ازای هر توکن یک سنت ممکنه تو بازار بیاد ب نظر خودم ک یک دهم سنت میاد یعنی نهایت همون ده دلارو میدن نه هزار دلار

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
ببین برادر بحث اسکم بودن ب کنار.حالا این یه براورد قیمتی از توکناشون دارن تخیلی ولی تو بازار ک میان یک صدم قیمت میاد.خیلی از پروژه های اسکم تو چندین مارکت لیست شدن .همین اترکش پرو گفته هزار دلار درست ولی تعداد کل توکناش 14 میلیارده یعنی این به ازای هر توکن یک سنت ممکنه تو بازار بیاد ب نظر خودم ک یک دهم سنت میاد یعنی نهایت همون ده دلارو میدن نه هزار دلار
من خودم تاکنون با سایتهایی از این دست کار نکردم. البته قبلا چندتایی که فکر کنم وعده تا 5 دلار داده بودن عضو شدم ولی هیچ کاربری اعلام نکرد که دادن. من اگر یکی یک نمونه بیاره که یکی از اون ایردراپ های قبلی حتی معادل 1 دلار قابل برداشت بخاطر ثبت نام داده حرف شما رو قبول میکنم که نهایت 10 دلار میده!
بعنوان نمونه یکیش mannabase.com بوده که احتمالا اینجا هم اعلام شده بود و چند روز قبل به اون کاربری که ایردراپ 1000 دلاری رو معرفی کرده بود گفتم نمونه بیار که قبلیا داده باشن اومد یکیش رو نوشت mannabase.com! درحالیکه خودم به حسابم سر زدم موجودی اضافه نشده بود (البته ظاهرا مرحله تکمیل ثبت نام هم داشته که اطلاعاتی مانند شهر محل سکونت و کد پستی هم خواسته بود! و برای من بالای صفحه نوشته بود ثبت نام هنوز تکمیل نشده!) و سایر قسمتهای سایت مانند پروفایل و تنظیمات هم هنوز نداشت و نوشته بود بزودی اضافه میشه! و در صفحه حساب کاربری زمان اضافه شدن توکن هایی که قراره برای بار بعد بده هم اعلام کرده بود!

Last edited:

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
من خودم تاکنون با سایتهایی از این دست کار نکردم. البته قبلا چندتایی که فکر کنم وعده تا 5 دلار داده بودن عضو شدم ولی هیچ کاربری اعلام نکرد که دادن. من اگر یکی یک نمونه بیاره که یکی از اون ایردراپ های قبلی حتی معادل 1 دلار قابل برداشت بخاطر ثبت نام داده حرف شما رو قبول میکنم که نهایت 10 دلار میده!
بعنوان نمونه یکیش mannabase.com بوده که احتمالا اینجا هم اعلام شده بود و چند روز قبل به اون کاربری که ایردراپ 1000 دلاری رو معرفی کرده بود گفتم نمونه بیار که قبلیا داده باشن اومد یکیش رو نوشت mannabase.com! درحالیکه خودم به حسابم سر زدم موجودی اضافه نشده بود (البته ظاهرا مرحله تکمیل ثبت نام هم داشته که اطلاعاتی مانند شهر محل سکونت و کد پستی هم خواسته بود! و برای من بالای صفحه نوشته بود ثبت نام هنوز تکمیل نشده!) و سایر قسمتهای سایت مانند پروفایل و تنظیمات هم هنوز نداشت و نوشته بود بزودی اضافه میشه! و در صفحه حساب کاربری زمان اضافه شدن توکن هایی که قراره برای بار بعد بده هم اعلام کرده بود!

خود من از این ایردراپا گرفتم avinoc friend ethlend nobs و چند تا دیگه جدیده همین اوینوک بود ک مثلا تا 400 دلار میتونستی جمع کنی ولی ارزش توکنش یک بیستم اومد تو مارکت

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
سایت coinpayments.net که در اینجا هم براش تاپیک زده شد که معادل 10 دلار با عضویت میده ظاهرا مانند بقیه ایردراپ ها اسکم درومد. تو حسابش میری 100 cps معادل 11.58 دلار داده ولی حتی تبدیل به بیت کوین بزنی درخواست در حالت انتظار میمونه
https://forum.persiantools.com/threads/فرصتی-ویژه-برای-کسب-10-دلار-به-صورت-رایگان-با-coinpayments.909296/

ni72_coi1.jpg

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
اسکم بعدی یعنی citereum.com که در اینجا هم براش تاپیک زده شد که با عضویت 5 دلار میده، حال که موقع برداشت معادل 5 دلار رسیده حسابها رو حذف کرده و با اینکه نام کاربری و رمز ذخیره هست و باید اتومات وارد بشه پیام میده نام کاربری یا رمز اشتباست!
https://forum.persiantools.com/threads/دریافت-رایگان-ارز-جدید-سیتریوم-معادل-حداقل-5-دلار.914960/

Last edited:

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
سایت coinpayments.net که در اینجا هم براش تاپیک زده شد که معادل 10 دلار با عضویت میده ظاهرا مانند بقیه ایردراپ ها اسکم درومد. تو حسابش میری 100 cps معادل 11.58 دلار داده ولی حتی تبدیل به بیت کوین بزنی درخواست در حالت انتظار میمونه
https://forum.persiantools.com/threads/فرصتی-ویژه-برای-کسب-10-دلار-به-صورت-رایگان-با-coinpayments.909296/

ni72_coi1.jpg
شما اول ببین چی نوشته بعد حمله کن .اون تبدیلی ک رو انتظار میمونه درواقع تبدیل شخص به شخصه.یعنهی یکی باید پیدا بشه تا سکه شما رو بخره.برای همین فعلا خریداری وجود نداره .میتونی به اون سکه ای که تو کریپتوپیا هست و جدیدا فعالش کرده تبدیل کنی.ک فعلا بنظر نگهش داری بهتره

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
شما اول ببین چی نوشته بعد حمله کن .اون تبدیلی ک رو انتظار میمونه درواقع تبدیل شخص به شخصه.یعنهی یکی باید پیدا بشه تا سکه شما رو بخره.برای همین فعلا خریداری وجود نداره .میتونی به اون سکه ای که تو کریپتوپیا هست و جدیدا فعالش کرده تبدیل کنی.ک فعلا بنظر نگهش داری بهتره
این اسکم ها هیچکدوم قابلیت تبدیل به ارز شناخته شده و قابل خرید و فروش و برداشت در تاریخ مشخص شده رو ندارند. درضمن وقتی میان میگن مثلا ارزش هر توکن 1 دلاره ولی نهایت 0.04 دلار بدن پس یعنی اسکم هستند

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
این اسکم ها هیچکدوم قابلیت تبدیل به ارز شناخته شده و قابل خرید و فروش و برداشت در تاریخ مشخص شده رو ندارند. درضمن وقتی میان میگن مثلا ارزش هر توکن 1 دلاره ولی نهایت 0.04 دلار بدن پس یعنی اسکم هستند
کسی زرنگ باشه از همونا هم میتونه پول دربیاره

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
کسی زرنگ باشه از همونا هم میتونه پول دربیاره
ما با سایت اسکم زیاد برخورد داشتیم. چندتایی هم برای اینکه بخودم ثابت بشه بازم همشون اسکمن عضو شده بودم و بعد اثبات بیشتری از اسکم بودن رو میذارم. گفتم شما اگه یکی رو با مدرک نشون دادی سر همون تاریخ اعلام شده حداقل یک دلار بابت عضویت داده باشه (یعنی برداشت نه داخل حساب سایت و نه با جذب زیرمجموعه) بعد من حاضرم هر ایردراپ جدیدی گفتی با لینکت عضو شم : ))

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
ما با سایت اسکم زیاد برخورد داشتیم. چندتایی هم برای اینکه بخودم ثابت بشه بازم همشون اسکمن عضو شده بودم و بعد اثبات بیشتری از اسکم بودن رو میذارم. گفتم شما اگه یکی رو با مدرک نشون دادی سر همون تاریخ اعلام شده حداقل یک دلار بابت عضویت داده باشه (یعنی برداشت نه داخل حساب سایت) بعد من حاضرم هر ایردراپ جدیدی گفتی با لینکت عضو شم : ))
برای همین avinoc ک معرفی شده بود 12 دلار من 30 اکانت ساختم و تا حالا 24 تاش واریز شده به مای اتر والت.هر اکانت مثلا 300 دلار بود ولی الان 5 سنت قیمتشه یعنی هر اکانت 15 دلار

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
برای همین avinoc ک معرفی شده بود 12 دلار من 30 اکانت ساختم و تا حالا 24 تاش واریز شده به مای اتر والت.هر اکانت مثلا 300 دلار بود ولی الان 5 سنت قیمتشه یعنی هر اکانت 15 دلار
پست بالا رو ویرایش زده بودم، گفتم زیرمجموعه نه. جالبه همون کسی که تاپیک این ایردراپی که میگی رو زده خودش نمیدونست چجوری باید برداشت زد و پرسیده! بعد شما یعنی میری 100 تا سایت اسکم عضو میشی که یکیش معتبر دربیاد؟ چون خیلی ازینا رو هشدار میده یا خودش برای کوین پیمنت نوشت قبول کنیم از اطلاعات حساب استفاده میشه و .. باید تیک میزدیم!

Last edited:

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
پست بالا رو ویرایش زده بودم، گفتم زیرمجموعه نه. خوب منکه اهل تقلب نیستم! و یعنی امکانش نیست چند حساب بسازم برای این سایتهای اسکم ولی جالبه همون کسی که تاپیک این ایردراپی که میگی رو زده خودش نمیدونست چجوری باید برداشت زد و پرسیده! البته من همون کیف پول های اصلی بیت کوین و دوج کوین و بقیه فاست ها رو چندین بار گم کردم و در این جدیدها که حتی عضو هم نیستم. یعنی هیچکدوم این ایدراپ ها معتبر نبوده بخام عضو شم! بعد شما یعنی میری 100 تا سایت اسکم عضو میشی که یکیش معتبر دربیاد؟ چون خیلی ازینا رو هشدار میده یا خودش برای کوین پیمنت نوشت قبول کنیم از اطلاعات حساب استفاده میشه و .. باید تیک میزدیم!
اسکم ک نه .من وقت یزاس نسبتا معتبرا میزارم.برای کوین پیمنتو ....حالا اونی ک میگه هزار دلار چرت میگه ولی ایردراپ زیاده

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
اسکم ک نه .من وقت یزاس نسبتا معتبرا میزارم.برای کوین پیمنتو ....حالا اونی ک میگه هزار دلار چرت میگه ولی ایردراپ زیاده
الان یعنی کوین پیمنت بقول شما معتبره؟! پس من تو حسابم معادل 11.58 دلار هست هروقت تونستم این 11 دلار رو برداشت کنم حرف شما رو قبول میکنم که معتبر 1 دلار به بالا هم هست! : ))

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
الان یعنی کوین پیمنت بقول شما معتبره؟! پس من تو حسابم معادل 11.58 دلار هست هروقت تونستم این 11 دلار رو برداشت کنم حرف شما رو قبول میکنم که معتبر 1 دلار به بالا هم هست! : ))
من خودم بیست هزار تا کوین پیمنت دارم .یعنی دو هزار دلار
الانشم میتونی ب سکورهکوین تبدیل کنی تو کریپتوپیا بفروشی.ولی مثل اینکه کریپتوپیا هم مارو تحریم کرده

بالا