• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایردراپ های اسکم را بشناسیم!

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
بعد میشه بگی اگه این ایردراپ ها اینقدر راحت با یک عضویت و جذب زیرمجموعه چندین و چند دلار میدن چرا همه کاربرای خارجیه سایتهای کلیکی میرن آگهی 0.001 دلاری میبینن که حداکثر یک ما بیشتر طول میکشه به برداشت 1 دلار برسن. مثلا همین روسها تو تسک هاشون هر سایتی که میخان زیرمجموعشون بشن نهایت 1 تا 5 روبل برای عضویت میدن (هر حدود 63 روبل معادل 1 دلار) و برای این فاستهای معتبر مثه فریبیتکوین مثلا مینوسن هروقت 4000 ساتوشی جمع کردین 10 روبل میدن و بنظرم اصلا با عقل جور درنمیاد عضویت 1 دلاری به بالا ! چون گاهی خود آگهی دهنده ها میگن تغییر ایپی بدین و یا در بعضی سایتها با جیمیل فیک عضو بشین و انقدر خارجیه متقلب هست که همه ثبت نام ها چندین ساله تست ربات میخاد پس چرا وقتشون رو روی فاست و سایت کلیکی و .. میذارن بجای عضویت در ایردراپ!
هر کسی روش خودشو داره.با فیلترشضکن اگه میشد همه انجام میدادن!!

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
بعد میشه بگی اگه این ایردراپ ها اینقدر راحت با یک عضویت و جذب زیرمجموعه چندین و چند دلار میدن چرا همه کاربرای خارجیه سایتهای کلیکی میرن آگهی 0.001 دلاری میبینن که حداقل یک ماه بیشتر طول میکشه به برداشت 1 دلار برسن. مثلا همین روسها تو تسک هاشون هر سایتی که میخان زیرمجموعشون بشن نهایت 1 تا 5 روبل برای عضویت میدن (هر حدود 63 روبل معادل 1 دلار) و برای این فاستهای معتبر مثه فریبیتکوین مثلا مینوسن هروقت 4000 ساتوشی جمع کردین 10 روبل میدن و بنظرم اصلا با عقل جور درنمیاد عضویت 1 دلاری به بالا! چون گاهی خود آگهی دهنده ها میگن تغییر ایپی بدین و یا در بعضی سایتها با جیمیل فیک عضو بشین و انقدر خارجیه متقلب هست که همه ثبت نام ها چندین ساله تست ربات میخاد پس چرا وقتشون رو روی فاست و سایت کلیکی و .. میذارن بجای عضویت در ایردراپ!
درضمن کریپتو کارنسی تازه یه سالخ رو بورس افتاده .قبلا خبری از این همه ایردراپ نبود

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
و اما ایردراپ اسکم بعدی به آدرس sphere.social که در چندین تاپیک از جمله دو تاپیک زیر در اینجا هم معرفی شده با وجودی که موجودی 20 توکن داده ولی در قسمت برداشت ادرس کیف پول اتریوم و رمز وارد میکنم و روی کلید دریافت میزنم اتفاقی نمیافته و موجودی رو واریز نمیکنه بلکه حتی نوشته ادرس و رمز حذف میشه!

https://forum.persiantools.com/threads/100-توکن-sat-برای-ثبت-نام-و-100-توکن-برای-هر-رفرال.892799/#post-12333225
https://forum.persiantools.com/threads/دریافت-50-توکن-sat.901826/#post-12393016

9bzv_sp.jpg

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
ایردراپ اسکم بعدی به آدرس legitcoin.me یا همون legt.me که در تاپیک زیر در اینجا هم معرفی شده که قرار بوده برای عضویت معادل 1 دلار بده ولی الان وقتی روی لینکش برای چک کردن مقدار توکن های اضافه شده کلیک میکنیم اصلا دیگر چنین سایتی وجود ندارد!

https://forum.persiantools.com/threads/کسب-5-توکن-رایگان-legitcoin-ارزش-فعلی-1-دلار.900453/

tigerom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
شما اول ببین چی نوشته بعد حمله کن .اون تبدیلی ک رو انتظار میمونه درواقع تبدیل شخص به شخصه.یعنهی یکی باید پیدا بشه تا سکه شما رو بخره.برای همین فعلا خریداری وجود نداره .میتونی به اون سکه ای که تو کریپتوپیا هست و جدیدا فعالش کرده تبدیل کنی.ک فعلا بنظر نگهش داری بهتره
والا من خیلی وقته همون هدیه رو تبدیل به ریپل کردم و انتقال دادم ولی وقتی درخواست تبدیل میزنید مدتی زمان میبره شاید یک هفته

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
والا من خیلی وقته همون هدیه رو تبدیل به ریپل کردم و انتقال دادم ولی وقتی درخواست تبدیل میزنید مدتی زمان میبره شاید یک هفته
این سایت مال کدومتونه! پس چرا تو نظرا نوشته ارزشی نداره: ))
https://stack.arzdigital.com/question/ایردراپ-کوین-کوین-پیمنت/

سلام به تمام دوستان

به ازای هر ثبت نام ۱۰۰ سکه رایگان به ثبت نام کننده میده و ۲۵ سکه به معرف

ولی این فقط یه توکن هستش و ارز نیست و نه الان نه هیچوقت دیگه قابل خرید و فروش نخواهد بود و هرگز به لیست کریپتوکارنسی اضافه نمیشه

من حدود ۹۰۰ نفر رو معرفی کردم. حدود ۲۱۷۰۰ سکه دریافت کردم (مستقیما به کیف پولم واریز شد) معادل ۲۵۰۰ دلار حدودا

اما…………… اولا قابل برداشت و یا تبدیل نیست. دوما امروز تمام این سکه ها و تمام سکه هایی که دیگران با لینک من ثبت نام و گرفته بودند صفر شد.

یعنی انگار فقط ما نشسته بودیم که تعداد کاربرای این سایت رو بالا ببریم و آخرشم هیچی به هیچی.

من خودم شخصا طی یک ماه گذشته با ip های مختلف ۲۰۰ تا ثبت نام زده بودم و تمام اونا هم صفر شد.

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
این سایت مال کدومتونه! پس چرا تو نظرا نوشته ارزشی نداره: ))
https://stack.arzdigital.com/question/ایردراپ-کوین-کوین-پیمنت/

سلام به تمام دوستان

به ازای هر ثبت نام ۱۰۰ سکه رایگان به ثبت نام کننده میده و ۲۵ سکه به معرف

ولی این فقط یه توکن هستش و ارز نیست و نه الان نه هیچوقت دیگه قابل خرید و فروش نخواهد بود و هرگز به لیست کریپتوکارنسی اضافه نمیشه

من حدود ۹۰۰ نفر رو معرفی کردم. حدود ۲۱۷۰۰ سکه دریافت کردم (مستقیما به کیف پولم واریز شد) معادل ۲۵۰۰ دلار حدودا

اما…………… اولا قابل برداشت و یا تبدیل نیست. دوما امروز تمام این سکه ها و تمام سکه هایی که دیگران با لینک من ثبت نام و گرفته بودند صفر شد.

یعنی انگار فقط ما نشسته بودیم که تعداد کاربرای این سایت رو بالا ببریم و آخرشم هیچی به هیچی.

من خودم شخصا طی یک ماه گذشته با ip های مختلف ۲۰۰ تا ثبت نام زده بودم و تمام اونا هم صفر شد.
گرفتی با تغییر ایپی ثبتنام زدی میخواستی پولتو هم بدن؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
گرفتی با تغییر ایپی ثبتنام زدی میخواستی پولتو هم بدن؟
من همون یبارم همینطوری عضو شدم اون کاربری که این نظر رو داخل اون سایت گذاشته لابد با روش هایی که شما هم گفتی چندین بار ثبت نام میکنی آشنا بوده!

Last edited:
بالا