• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایزاک آسیموف

rezareza666666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من کتبهایی که از آسیموف دارین مخصوصا سری بنیادو مایل به خریداری می باشم مبلغ هم اصلا مهم نیست.
[email protected]

rezareza666666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کتاب امپراتوری رباتها و بسیاری دیگر از کارهای آسیموف را من در اختیار دارم و به بهایی مناسب عرضه می کنم.

اگر خواستار هستید پیام شخصی بفرستید.

موفق باشید.

سلام من کتبهایی که از آسیموف دارین مخصوصا سری بنیادو مایل به خریداری می باشم مبلغ هم اصلا مهم نیست.
[email protected]

rezareza666666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

تعدادی از کتابهای نایاب آسیموف( نو) به بهای فوق العاده مناسب موجود است.

برخی از کتابها:

امپراتوری رباتها

سرآغاز بنیاد کهکشانی

پیشبرد بنیاد کهکشانی

لبه بنیاد کهکشانی

بنیاد و زمین

و ...

[email protected]

gadfly1967

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برای همه،

آیا کتاب "دور از میهن" هم از آسیموف است؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام برای همه،

آیا کتاب "دور از میهن" هم از آسیموف است؟

من به همچین کتابی از آسیموف بر نخوردم (فکر کنم تمام کتاب هایی که ازش ترجمه شده رو خوندم)

اگه اسم اصلی اش رو دارین یا موضوعش رو می دونین بهتر میشه راهنمایی کرد. یه چند موردی هم دیدم که کتابای علمی تخیلی (از جمله چند تا کتاب های آسیموف رو) با اسم های مختلف من در آوردی منتشر می کنن (
argh.gif
) و از روی اسم کتاب نمیشه فهمید دقیقا کدوم کتابه ...

gadfly1967

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به همچین کتابی از آسیموف بر نخوردم (فکر کنم تمام کتاب هایی که ازش ترجمه شده رو خوندم)

اگه اسم اصلی اش رو دارین یا موضوعش رو می دونین بهتر میشه راهنمایی کرد. یه چند موردی هم دیدم که کتابای علمی تخیلی (از جمله چند تا کتاب های آسیموف رو) با اسم های مختلف من در آوردی منتشر می کنن (
argh.gif
) و از روی اسم کتاب نمیشه فهمید دقیقا کدوم کتابه ...

با تاسف آسم اصلی کتاب را و آسم نویسنده کتاب را نمیدانم. :( من صرف میدانم که آسم کتاب در فارسی "دور از میهن" است. من فکر میکنم که این کتاب است.:rolleyes:

http://persianbook.net/index.php?Mo...BookDB&SMM_CMD=&BookId=51049&BookSt=AbateBook

اما یک نویسنده با نام "قاسموف" را نمیشناسم.:(

من نامه اصلی کتاب و نامه نوسنده کتاب را کار دارم.:D

از لطف تان ممنون.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
با تاسف آسم اصلی کتاب را و آسم نویسنده کتاب را نمیدانم. :( من صرف میدانم که آسم کتاب در فارسی "دور از میهن" است. من فکر میکنم که این کتاب است.:rolleyes:

http://persianbook.net/index.php?Mo...BookDB&SMM_CMD=&BookId=51049&BookSt=AbateBook

اما یک نویسنده با نام "قاسموف" را نمیشناسم.:(

من نامه اصلی کتاب و نامه نوسنده کتاب را کار دارم.:D

از لطف تان ممنون.

این ع. قاسموف نمی تونه آسیموف باشه. چون اولا که آیزاک آسیموف به شکل Isaac Asimov نوشته میشه و خیلی بعیده مترجم اونو به قاسموف ترجمه کرده باشه (قاسموف به اسامی آذربایجانی و ... می خوره). بعد هم اسم آسیموف هست آیزاک که همون اسحاق ه، پس ع ی در کار نیست ... کتاب هایی که به عنوان مشابه این کتاب پایین صفحه معرفی شدن هم اغلب کتابای روسی رئالیستی هستن و اثری از کتابای علمی تخیلی توشون نیست (و آسیموف هم که فقط علمی می نوشت و رمان علمی تخیلی). چند خطی هم که از کتاب گذاشته به کارای آسیموف و کلا به داستان علمی تخیلی بودن نمی خوره
1676.gif

در نتیجه به احتمال خیلی خیلی زیاد این کتاب مال آسیموف نیست
camelsmile.gif

gadfly1967

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ع. قاسموف نمی تونه آسیموف باشه. چون اولا که آیزاک آسیموف به شکل Isaac Asimov نوشته میشه و خیلی بعیده مترجم اونو به قاسموف ترجمه کرده باشه (قاسموف به اسامی آذربایجانی و ... می خوره). بعد هم اسم آسیموف هست آیزاک که همون اسحاق ه، پس ع ی در کار نیست ... کتاب هایی که به عنوان مشابه این کتاب پایین صفحه معرفی شدن هم اغلب کتابای روسی رئالیستی هستن و اثری از کتابای علمی تخیلی توشون نیست (و آسیموف هم که فقط علمی می نوشت و رمان علمی تخیلی). چند خطی هم که از کتاب گذاشته به کارای آسیموف و کلا به داستان علمی تخیلی بودن نمی خوره
1676.gif

در نتیجه به احتمال خیلی خیلی زیاد این کتاب مال آسیموف نیست
camelsmile.gif

از معلومات تان ممنون.

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وقتی بچه بودم آثار اسیموف رو خوندم...ولی تا مدتها یادم رفته بود...از صاحب تاپیک تشکر میکنم چون یادم افتاد چه رویاهای خوبی داشتم با آثارش...میخواستم فضا نورد بشم...الان به خلبانی راضی شدم

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
یه روانپزشک صحبت میکرد و میگفت کتاب های آسیموف برای کسانی که سنشون کم هست (مثلا سالهای اول دبستان) مناسب نیست و تاثیر مخرب روی رشد تخیل کودکان داره. در حقیقت چیزهایی که کودک باید با تخیل خودش باهاشون درگیر بشه (در باره زمین خورشید سیارات ستارگان و ...) تو این کتاب های مثل لقمه جویده شده خیلی ساده و روان به بچه گفته میشه. میگفت بهتره تو سالهای راهنمایی و به بعد خونده بشه.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
تازگی ها کتاب خاطرات آسیموف رو نشر کاروان منتشر کرده:

من . آسیموف
نوشته آیزاک آسیموف
ترجمه مهرداد تویسرکانی
784 صفحه - مصور
قیمت 15500 تومن

البته من قیمتش رو که دیدم برق از سرم پرید
65.gif
با این افزایش قیمت باورنکردنی کتاب ها تازه متعجب هم میشن از اینکه سرانه مطالعه مردممون نیم ساعته! حالا بگذریم از اینکه حال کتاب خوندن برای کسی نمونده اصولا ...
39.gif

به هر حال برای علاقه مندای آسیموف قطعا خبر خوبیه ... من هنوز خوندنش رو شروع نکردم، ولی از تورقی که کردم به نظرم می رسه که کتاب خیلی خوبی باشه
bubblesmiley.gif

Afshinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آسیموف خونهای گرامی
جسارتا یه خواهش ازتون دارم:blush:
ده صفحه آخر کتابهای بنیاد و امپراطوری و بنیاد و زمین رو اگه میشه اسکنشو واسم بزارید
ممنون و شرمنده

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من قبل از اینکه به مدرسه برم با نام ایزاک آسیموف آشنا شدم!
اون موقع وحشتناک به نجوم و فضا علاقه مند بودم! (هنوز هم تا حدی هستم) و برادرم کتابی از آسیموف برای من میخوند به نام " کهکشانها " (Galaxies) ... من هم فقط عکسهاشو نگاه میکردم (سواد خوندن که نداشتم! :D). و هنوز هم تعداد زیادی از اون عکسها تو ذهنم هست. من عاشق اون کتاب بودم و از تماشای تصاویرش سیر نمیشدم ...

کسی از دوستان لینکی از ebook این کتاب داره؟ حالا فارسی یا انگلیسی ...
کهکشانها (Galaxies)

ممنون ;)

بالا