rezareza666666
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
سلام من کتبهایی که از آسیموف دارین مخصوصا سری بنیادو مایل به خریداری می باشم مبلغ هم اصلا مهم نیست.
[email protected]
[email protected]
سلام
کتاب امپراتوری رباتها و بسیاری دیگر از کارهای آسیموف را من در اختیار دارم و به بهایی مناسب عرضه می کنم.
اگر خواستار هستید پیام شخصی بفرستید.
موفق باشید.
سلام
تعدادی از کتابهای نایاب آسیموف( نو) به بهای فوق العاده مناسب موجود است.
برخی از کتابها:
امپراتوری رباتها
سرآغاز بنیاد کهکشانی
پیشبرد بنیاد کهکشانی
لبه بنیاد کهکشانی
بنیاد و زمین
و ...
سلام برای همه،
آیا کتاب "دور از میهن" هم از آسیموف است؟
من به همچین کتابی از آسیموف بر نخوردم (فکر کنم تمام کتاب هایی که ازش ترجمه شده رو خوندم)
اگه اسم اصلی اش رو دارین یا موضوعش رو می دونین بهتر میشه راهنمایی کرد. یه چند موردی هم دیدم که کتابای علمی تخیلی (از جمله چند تا کتاب های آسیموف رو) با اسم های مختلف من در آوردی منتشر می کنن () و از روی اسم کتاب نمیشه فهمید دقیقا کدوم کتابه ...
با تاسف آسم اصلی کتاب را و آسم نویسنده کتاب را نمیدانم. من صرف میدانم که آسم کتاب در فارسی "دور از میهن" است. من فکر میکنم که این کتاب است.
http://persianbook.net/index.php?Mo...BookDB&SMM_CMD=&BookId=51049&BookSt=AbateBook
اما یک نویسنده با نام "قاسموف" را نمیشناسم.
من نامه اصلی کتاب و نامه نوسنده کتاب را کار دارم.
از لطف تان ممنون.
این ع. قاسموف نمی تونه آسیموف باشه. چون اولا که آیزاک آسیموف به شکل Isaac Asimov نوشته میشه و خیلی بعیده مترجم اونو به قاسموف ترجمه کرده باشه (قاسموف به اسامی آذربایجانی و ... می خوره). بعد هم اسم آسیموف هست آیزاک که همون اسحاق ه، پس ع ی در کار نیست ... کتاب هایی که به عنوان مشابه این کتاب پایین صفحه معرفی شدن هم اغلب کتابای روسی رئالیستی هستن و اثری از کتابای علمی تخیلی توشون نیست (و آسیموف هم که فقط علمی می نوشت و رمان علمی تخیلی). چند خطی هم که از کتاب گذاشته به کارای آسیموف و کلا به داستان علمی تخیلی بودن نمی خوره
در نتیجه به احتمال خیلی خیلی زیاد این کتاب مال آسیموف نیست