• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایـنجــــا رو ... OCR فارسی !!

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستید
en2fa راست میگه
کلی خرج داره تازه مالیات و ..... رو حساب نکرده . . تازه بیشتر کرکر ایرانی اگه قفل همچین چیزی رو بشکنن روش یک قفل دیگه میگذارن . خیلی شیک 60 70 هزار تومان میفروشنش

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
پس با این اوضاع و احوال باز دوباره می رسیم به اقتصاد مملکت یعنی اون ایراد نداره این خرابه .
منظورم اینه که قیمت معقوله ولی انقدر اقتصاد ایرانی خرابه که حتی پول خریدن یک برنامه عادی رو هم نداره همونطور که خیلی چیزها به نظر گرون میاد ولی خیلی هم ارزونه .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در اینکه قیمتها بالا است تردید نکنید ، برای مثال به این لینک نگاه کنید .
ویندوز XP سرویس پک دو با فرض هر دلار 1000 تومان میشه حداکثر 150 هزار تومان .
مقایسه بین ویندوز و OCR فارسی مقایسه ای بی مورد است ، این کجا و آن کجا ...

همچنان بر این عقیده ام که قیمت این نرم افزار باید بین 30 تا 60 هزار تومان باشد .

ببینید ما باید فرهنگ خرید نرم افزار رو جا بندازیم ، اگر قیمتها معقول باشه مردم فرهنگ ارج نهادن برای برنامه نویس و نرم افزار رو پیدا خواهند کرد . با این قیمتها همچنان به نرم افزار به چشم وسیله ای برای دزدیدن و یا قفلی برای شکستن نگاه خواهد شد . باید قیمت برای خرید همگان مناسب باشه .

حسابشو بکنید ، 100 تا 200 هزار تومان میشه 20 میلیون ... 10هزار تا 10 هزار تومان میشه 100 میلیون تومن .

تفاوت از زمین تا آسمان است .

فکر می کنید اگر قیمتش 10 هزار تومان باشه در سراسر ایران 10 هزار مشتری پیدا نمی کنه ؟
کمی اینور تر کمی اونور تر ...

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از rezadignity :
در اینکه قیمتها بالا است تردید نکنید ، برای مثال به این لینک نگاه کنید .
ویندوز XP سرویس پک دو با فرض هر دلار 1000 تومان میشه حداکثر 150 هزار تومان .
مقایسه بین ویندوز و OCR فارسی مقایسه ای بی مورد است ، این کجا و آن کجا ...

همچنان بر این عقیده ام که قیمت این نرم افزار باید بین 30 تا 60 هزار تومان باشد .

ببینید ما باید فرهنگ خرید نرم افزار رو جا بندازیم ، اگر قیمتها معقول باشه مردم فرهنگ ارج نهادن برای برنامه نویس و نرم افزار رو پیدا خواهند کرد . با این قیمتها همچنان به نرم افزار به چشم وسیله ای برای دزدیدن و یا قفلی برای شکستن نگاه خواهد شد . باید قیمت برای خرید همگان مناسب باشه .

حسابشو بکنید ، 100 تا 200 هزار تومان میشه 20 میلیون ... 10هزار تا 10 هزار تومان میشه 100 میلیون تومن .

تفاوت از زمین تا آسمان است .

فکر می کنید اگر قیمتش 10 هزار تومان باشه در سراسر ایران 10 هزار مشتری پیدا نمی کنه ؟
کمی اینور تر کمی اونور تر ...
رضا جان! تا وقتی که اینجا سی دی رو از هر نوعی توی مغازه! (نه حتی کنار خیابون) میفروشند ۲۰۰ تا تک تومنی، هیچ فرقی نمیکنه که این نرم‌افزار باشه ۳۰۰ هزارتومن یا ۳۰۰۰ تومن. بخشی برمیگرده به فرهنگ اینجا و بخشی هم قانون و بخشی هم وضعیت اقتصادی.
در ضمن این رو نمیتونید با قیمت ویندوز که فروش میلیونی داره مقایسه کنید. قیمت همون ReadIRIS چنده؟

و اما در مورد سوالتون در مورد نرم‌افزار:
اولا تا جایی که من میدونم این نرم‌افزار یک ورژن بیشتر نداره.
تشخیص دستخط هم قضیش فرق میکنه و این نرم‌افزار قابلیتش رو نداره. البته امکان آموزش فونت داره ولی خوب برای دستخط کار خیلی مشکله و من عملا هیچ نتیجه ای نگرفتم. تو دستخط ممکنه چند حرف یک کلمه مقداری روی هم بیان. نه که نشه ولی خوب خیلی مشکله. و تازه این برای خط یک نفر هست. توی این فرمهای کامپیوتری مثل فرم ثبت نام دانشگاه اگر دقت کرده باشید تمام حروف رو جدا جدا مینویسید و خوب تشخیصش خیلی راحت تره برای ماشین. همچنین تشخیص دستخطی (Handwriting Recognition) که به عنوان مثال در مجموعه آفیس وجود داره، قضیش متفاوته. اون از جهات حرکت موس و یا قلم و میزان اون نوشته رو تشخیص میده و نه از تصویر نهایی بوجود آمده و با OCR قضیش کاملا متفاوته.
با تمام این تفاسیر روی هم رفته برای کسانی که حجم زیادی مطلب برای تبدیل کردن دارند توصیش میکنم.
موفق باشید.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من با سازنده این OCR ایمیلی تماس گرفتم و فهمیدم که ...

جالب است بدانید که موتور واژه شناس این نرم افزار OCR از نرم افزار Sakhr گرفته شده که یک نرم افزار غیر ایرانی ( فکر کنم مصری ) است .

کاری که شرکت ایرانی کرده اضافه کردن امکاناتی چون پیش پردازش تصویر ، مصحح املایی و چندین فونت فارسی و رابط کاربری فارسی است .

حالا دوستانی که از پایبندی به اصول و ارزشهای کپی رایت و ... صحبت می کردند بیایند و کمی نصیحت کنند چون حس برره ای آدم با این اوصاف بالا می آید .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آخر وقتی خود این شرکت بله چگونه می توان از مردم انتظار داشت که ...

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حواستون کجاست ؟ این OCR موتورش از Sakhr گرفته شده ، یعنی کپی رایت بی کپی رایت !
شرکت ایرانی خودش کپی رایت رو زیر پا گذاشته !

نظرتون چیه ؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از rezadignity :
حواستون کجاست ؟ این OCR موتورش از Sakhr گرفته شده ، یعنی کپی رایت بی کپی رایت !
شرکت ایرانی خودش کپی رایت رو زیر پا گذاشته !

نظرتون چیه ؟
خوب این چیز غیر عادی نیست !
306.gif
311.gif

The Clown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Shahed :
خوب این چیز غیر عادی نیست !
306.gif
311.gif
آقا شکی نیست ! باید کرک بشه ! التماس هم نکنید ! تو ایران دیکشنری نارسیس 8000 تومانی رو که فوق العاده عالی بود رو کرک کردن! از خیر این بگذریم ؟! حالا بگه 10 تومان !

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خودمونیم ، عجب رویی دارن ها !

نرم افزار خارجی رو برداشتن دست کاری کردن با قیمت قشنگ میخوان به مردم بفروشن !
حداقل انقدر انصاف نداشتن که قیمت رو بیارن زیر 100 هزار تومن !

همچین قیمت گذاری کردن که انگار از بیخ ساخت خودشونه !!!

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
من که از اول گفتم گرونه دوستان گفتن نه روش زحمت کشیدن قیمتش همینه نه عزیز دلم اگر زحمت کشیده بود قیمت عادلانه میزاشت تا فروش بره و عوض زحمتهاش در بیاد . این نشون میده که زحمت زیادی نداشته و هر چند تا فروش بره براش سوده و فروشم نره به ... ش اشکالی نداره

بالا