حال و حوصله ور رفتن و جلبریک و اکانت دوپلر و اپل آیدی و اینارو داری بخر! من واقعا از وقتی 3gs اومد خیلی شانسی یکی به پستم خورد خریدم حال کردم! وگرنه قبلش نمیدونستم اپل با کدوم ج نوشته میشه!!!! تا الانم واقعا هیچ گوشی حتی s3 در حد iphone4 راضیم نکرده! یکیم با مشکلاتش نمیتونه کنار بیاد میره سمت اندروید. اندروید هم خوبه واقعا اگه یه گوشی شکیل و شیک اندرویدی بیاد منم بدم نمیاد ازش! ولی الان همه گوشیاش آشغال پلاستیکن! یکیشون ترک میخوره یکیشون داستان میشه! البته که ۵ مشکی هم رنگش میپره اما مراقبت میخواد. خلاصه کلام! آیفون+اینترنت خوب= عروس!
آیفون-اینترنت=هویج
انسان+آیفون=زندگی جدید
اندروید=خاص کسانی که پول ندارن آیفون بخرن و یا دوست دارن پلاستیک بخرن! و یا ال سی دی بزرگ مثل نوت ۲ میخوان! یا حال حوصله محدودیات های اپل و ندارن!
خلاص
حرفای این دوستمون منطقی بود اما چتد مورد
یکی اینکه سر زبونا فتاده ایفون محدودیت داره
من تکذیب میکنم البته ایفون بدون جلبریک چرا کمی محدود هست اما خب اپل اونو ساخته نمیشه بگی بدون جلبریک هیچی نیست اما با جالبریک من ب یقین میگم از اندروید هم بیشتر محدودیتش از بین میره میشه هر بلایی سر گوشی اورد و هر شخصی سازی کرد
البته برا من فرقی نمیکنه جلبریک باشه یا ن
دوم اینکه میگن ایفون 5 روش خط میفته زود بله درسته راه داره راهشم استفاده از بامپر یا جلد خوب و یه برچسب هست
و نکته ادامه اینکه حداقل 80 تومن بذار برای خرید لوازم ب گوشی