• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایفون بخرم یا نخرم

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
یعنی برا نصب نرم افزار باید وای فای داشته باشم؟؟
وای فای براچی دیگه
مگه نمیشه از خود کامپیوتر ریخت روش
میشه
یه نرم افزار دارم که باید روی کامپیوتر نصب کنی به اسم "آیتونز"
گوشی رو که به کامپیوتر وصل کنی گوشی رو میشناسه,شماره سریال و اطلاعات گوشی رو میاره حتی رنگش!از اطلاعاتت بک آپ میگیره
کلا دنیای عجیبیه آی.او.اس
بخر پشیمون شدی گوشی آیفون مثل طلا میمونه ممکنه موقع فروش یه نفعی هم بکنی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
وای فای براچی دیگه

نه نیازی نیست وای فای داشته باشی. با کابل وصل کامپیوتر کن با آیتونز بریز تو گوشی.

F a r s h i d

Registered User
لایک‌ها
38
وای فای براچی دیگه

اصلا نیازی نیست وای وای داشته باشی بدون وای فای هم می تونی بریزی

Sent from my iPad using Tapatalk HD

biomedic

Registered User
لایک‌ها
4
درسته که میگن اگه ایفونو وصل کنی بخوای چیزی بریزی روش تمام عکسو فیلمات میپره ؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
من خودم ایفونی هستم
میگم نخر چون اگه خریدی کارتو تموم میکنه
یعنی نمیذاره سمت سیستن عامل دیگه ای بری
از بس سیستمش عالی رون و راحت هست
از نظر نرم افزاری اندروید رو پشت سر میذاره
سخت افزار ایفون متوسط هست اما ب خاطر سیستم روانش
ابدا کم نمیاره و میتونه غول های شرکتای دیگه رو له کنه
از نظر نصب برنامه هم و بازی خیالت راحتتتت
یکم یاد بگری تمونه کار فقط ایتونز رو رو سیستم نصب کن بعد با ایتولز میتونی کار کنی ک اسون هست
ی گوشی خاص هست توصیه میکنم بخر ولی بعدش ننیتونی با سیستم عاملای دیگه کنار بیای
از ما گفتن

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
درسته که میگن اگه ایفونو وصل کنی بخوای چیزی بریزی روش تمام عکسو فیلمات میپره ؟

تا اونجایی که من میدونم اگه به بیش از5تاکامپیوتر وصل کنی وبخوای چیزی توش بریزی اطلاعاتت پاک میشه

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141
سلام
من ایفون 5 دارم
خیلی کیفیت فوق العاده ای داره
با اس3 و اس2 که مقایسه میکردیم اونا مثل سیاه سفید بودن جلو این
این یاهوومه خواستی ادش کن تا هرچی خواستی بهت بگم
milad_habibi_1372

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
حال و حوصله ور رفتن و جلبریک و اکانت دوپلر و اپل آیدی و اینارو داری بخر! من واقعا از وقتی 3gs اومد خیلی شانسی یکی به پستم خورد خریدم حال کردم! وگرنه قبلش نمیدونستم اپل با کدوم ج نوشته میشه!!!! تا الانم واقعا هیچ گوشی حتی s3 در حد iphone4 راضیم نکرده! یکیم با مشکلاتش نمیتونه کنار بیاد میره سمت اندروید. اندروید هم خوبه واقعا اگه یه گوشی شکیل و شیک اندرویدی بیاد منم بدم نمیاد ازش! ولی الان همه گوشیاش آشغال پلاستیکن! یکیشون ترک میخوره یکیشون داستان میشه! البته که ۵ مشکی هم رنگش میپره اما مراقبت میخواد. خلاصه کلام! آیفون+اینترنت خوب= عروس!
آیفون-اینترنت=هویج
انسان+آیفون=زندگی جدید
اندروید=خاص کسانی که پول ندارن آیفون بخرن و یا دوست دارن پلاستیک بخرن! و یا ال سی دی بزرگ مثل نوت ۲ میخوان! یا حال حوصله محدودیات های اپل و ندارن!

خلاص

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
حال و حوصله ور رفتن و جلبریک و اکانت دوپلر و اپل آیدی و اینارو داری بخر! من واقعا از وقتی 3gs اومد خیلی شانسی یکی به پستم خورد خریدم حال کردم! وگرنه قبلش نمیدونستم اپل با کدوم ج نوشته میشه!!!! تا الانم واقعا هیچ گوشی حتی s3 در حد iphone4 راضیم نکرده! یکیم با مشکلاتش نمیتونه کنار بیاد میره سمت اندروید. اندروید هم خوبه واقعا اگه یه گوشی شکیل و شیک اندرویدی بیاد منم بدم نمیاد ازش! ولی الان همه گوشیاش آشغال پلاستیکن! یکیشون ترک میخوره یکیشون داستان میشه! البته که ۵ مشکی هم رنگش میپره اما مراقبت میخواد. خلاصه کلام! آیفون+اینترنت خوب= عروس!
آیفون-اینترنت=هویج
انسان+آیفون=زندگی جدید
اندروید=خاص کسانی که پول ندارن آیفون بخرن و یا دوست دارن پلاستیک بخرن! و یا ال سی دی بزرگ مثل نوت ۲ میخوان! یا حال حوصله محدودیات های اپل و ندارن!

خلاص

حرفای این دوستمون منطقی بود اما چتد مورد
یکی اینکه سر زبونا فتاده ایفون محدودیت داره
من تکذیب میکنم البته ایفون بدون جلبریک چرا کمی محدود هست اما خب اپل اونو ساخته نمیشه بگی بدون جلبریک هیچی نیست اما با جالبریک من ب یقین میگم از اندروید هم بیشتر محدودیتش از بین میره میشه هر بلایی سر گوشی اورد و هر شخصی سازی کرد
البته برا من فرقی نمیکنه جلبریک باشه یا ن
دوم اینکه میگن ایفون 5 روش خط میفته زود بله درسته راه داره راهشم استفاده از بامپر یا جلد خوب و یه برچسب هست
و نکته ادامه اینکه حداقل 80 تومن بذار برای خرید لوازم ب گوشی

biomedic

Registered User
لایک‌ها
4
دمت گرم هویج و خوب اومدی ایول
آیفون-اینترنت=هویج
انسان+آیفون=زندگی جدید

خلاص

ehsanlf

Registered User
لایک‌ها
63
khorasan(mashhad - fariman - sabzevar -neshabur)
آیفون-اینترنت=هویج
انسان+آیفون=زندگی جدید

خلاص

دمت گرم علیرضا حال کردم .
آقا نظر منم دقیقا همینه :)

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
در توصیف اپل یک جمله کافیه!!:
در کنار کالکسی اس۴سرعت احرای برنامه هاش بالاتره!!!!
من با دو تا بازی و یه مرورگر و یه نرم افزار تست کردم
توهرچهارمورد زودتر و روونتر اجرا کرد!

درتوصیف اندروید هم بک جمله کافیه!!!:
آزادی به تمام معنا در هر زمینه اما به قیمت کندی مفرط!!!!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Nemsis

Registered User
لایک‌ها
14
بنظرم من بهترین گوشی اندرویدی Nexus 4 هستش . همین یکی 2 روز پیش S4 با اندروید خالص معرفی شد که اگه گوگل خودش پشتیبانی کنه ازش بهترین گزینه تو گوشی های اندرویدیه از لحاظ پشتیبانی !
ایفون هم خوبه
به شرطی که نخوای با ایتونز سرکله بزنی چون عملا هر کاری که میخوای با گوشی انجام بدی با کامپیوتر مثل اهنگ ریختن و .... باید ایتونز داشته باشی !
اولش یکم سخته ولی بهش عادت میکنی !
کیفیت ساخت ایفون هم حرف نداره !
پ.ن : من خودم اولش از ایفون خوشم نمیومد ولی از وقتی که خریدم و بهش عادت کردم دیگه نمیتونم گوشی اندرویدی دستم بگیرم !

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
بسته به سلیقه ادم داره
ولی منکه از نکسوس4 خوشم نیومد

بالا