• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایفون جدید معرفی شد: ایفون 5

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
ولی دوستان باید قبول کنم که نسبت به 4 اس اونقدر تغییر نداشته
نو آوری در بدنه عالی هستش ولی نباید مثل این گوشیهای سامسونگ که انگار در قابلمه هستش السیدیشو بزگ میکرد اونم فقط به طولش اضافه کنه دوستان این نظر من و چند نفر دیگه از اپل دوستان بود با منظور خواصی ندارم
دوستان قبول کنیم که باتغییر مدیر آمل اپل محصولات اپل اون روند رو به رشدو ندارن
واقعن مدیر عالی بود استیو جابز به قول رفیقمون میگه اپلم اپلای قدیم:D

Last edited:

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
سلام

دست عزیز مثلا چه تغیراتی میخواستی ؟

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
آره و بیشتر اینایی که طرفدار آندرویید و سامسونگن این کارو می کنن

ولی هنوز معلوم نیست که بشه یا نشه میکرو رو به نانو تبدیل کرد

الان سایت البسکو داره پیش فروش می کنه فک کنم که 64 گیگش رو 3.4 میلیون میده
من خودم از 2008 تا الان ایفون دارم خیلی از بچه های اینجا هم همین طور ولی باید قبول کنیم که 5 در حد ایفون آینده نیست

به نقل از دوست خوبم
....

سلام به دوستای گلم چندتا نکته هست که شاید به نظرتون جالب بیاد و قبول داشته باشین ؛ 1) ایفون بعد از دوسال این گوشی رو به بازار داد گوشی که واقعا در حد اپل نیست ؛ این ایفون اینقدر بد که تو مراسم 2ساعت اپل 10 دقیقه به ایفون اختصاص داد این در حالیکه اسم مراسم ؛ مراسم معرفی ایفون بود ! و این یعنی اگه طرفداران تعصبی اپل این گوشی رو بخرند تا 2سال دیگه باید گوشی رو داشته باشند که واقعا تو رقابت با اسمارت فون هایی که خیلی از این قویترند کم بیارن پس این اپل نیست 2) بعد از معرفی ایفون 5 خیلی از طرفداران اپل ناامید شدند و تو کلاب های طرفداران اپل در مورد لومیا920 نوکیا صحبت کردند و به گفته خیلی از کارشناسان 40 تا 70% طرفداران منطقی اپل از سراسر دنیا رو به نوکیا میارند و فقط طرفداران تعصبی اپل این ایفون رو میخرند شما جزو کدام دسته این؟ 3) بعد مراسم چهارشنبه اپل تو خیلی از سایت نوشتند که لومیا 920 با اقتدار در صدر جدول اسمارت فون ها ایستاد . 4)دلیل خرید لومیا920 از دید کارشناس ها؛ با خرید ایفون و حتی گلکسی اس 3 شما بعد از 1سال باز نیاز به خرید اسمارت فون جدید داریدچون بعد از 1سال شارژ بیسیم و تاچ با دستکش رو دیگر اسمارت فون ها میاد این در حالیکه لومیا شمارو تا 2 یا 3 سال اینده بی نیاز میکنه به خرید اسمارت فونی جدید 5)لومیا 920 با صفحه نمایش 4.5 بهترین رزولیشن حال حاضر در دنیا اسمارت فون هارو داره و متاسفانه اپل با صفحه 4 اینچ رزولیشنش از لومیا 920 4.5 اینچی کمتره! 6)دوربین ایفون 5 فقط در مقابل ایفون 4اس بهتره ولی لومیا 920 از همه اسمارت فون ها بهتره 7) شاید بگید که لومیا 920 ضخیم و سنگینه ولی ایفون سبک و باریک ؛ سبک و باریک بودن ایفون واقعا خوبه ولی به نظر شما اگه ایفون جدید یا گلکسی اس 3 که بالای 1 میلیون هستند بخورند زمین چه بلایی سرشون میاد؟ ایا گوشی گرون شما مثل اولش میشه؟ ولی 920 با بدنه پلی کربناتش میخ هم بکوبید سالم میمونه پس کاملا ارزشش رو داره 8) تنها قابلیت ایفون نسبت به لومیا 920 سیستم عاملش یعنی ایوس زیباست ؛ پس اگر ایفون جدید فروش هم کرد فقط به خاطر سیستم عاملش ؛ ولی به نظر شما اگه شرکت دیگه ای ایوس رو میزد ایفون فروش میکرد؟ حالا شما دوستاران اپل مثل طرفداران منطقی اپل لومیا میخرید یا مثل تعصبی ها ایفون می خرید؟ کدام به صرفه تر است؟

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
تغییر در سیستم عامل نه زیاد در حد قبول مثلا یادتون هست چه تغییری از 3جی اس به 4 کرد
خیلیا نا امید شدن از این محصول اپل یکیش خود من که همیشه ابعاد ایفونو به خاطر ابعاد عالیش و خوش دستیش به تمام اندرویدا ترجیح میدادم نه تنها من خیلی از آیفون بازها هم همینتور باریک شدن و سبک شدن عالی ولی مثل خط کش شدن نه 1 سال انتظار برای 5 خودت بگو واقعا می رزید ؟

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
تغییر در سیستم عامل نه زیاد در حد قبول مثلا یادتون هست چه تغییری از 3جی اس به 4 کرد
خیلیا نا امید شدن از این محصول اپل یکیش خود من که همیشه ابعاد ایفونو به خاطر ابعاد عالیش و خوش دستیش به تمام اندرویدا ترجیح میدادم نه تنها من خیلی از آیفون بازها هم همینتور باریک شدن و سبک شدن عالی ولی مثل خط کش شدن نه 1 سال انتظار برای 5 خودت بگو واقعا می رزید ؟

سلام

شما چه زود آیفون 5 رو گرفتی دستت ؟ چند خریدی ؟ واقعا با دست خودت گرفتیش که میگی ؟

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
شما w900 داشتی؟
دوست من ابعاد مثل سخت افزاری نیست که باید حتما دستت باشه تا بفهمی اگر شما دقت کرده باشی بنده در مورد سخت افزار حرف نزدم چون معلوم نیست چی هست
ولی میتونید نسبت به ایفون (که نمیدونم شما دارید یا نه) تست کنید که مثل خط کش شده

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
شما w900 داشتی؟
دوست من ابعاد مثل سخت افزاری نیست که باید حتما دستت باشه تا بفهمی اگر شما دقت کرده باشی بنده در مورد سخت افزار حرف نزدم چون معلوم نیست چی هست
ولی میتونید نسبت به ایفون (که نمیدونم شما دارید یا نه) تست کنید که مثل خط کش شده

سلام

به نظرم شما باید برای مهندسای اپل یه کلاس خصوصی بزاری !!!

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

به نظرم شما باید برای مهندسای اپل یه کلاس خصوصی بزاری !!!
بنده نظرمو گفتم شما هم میتونید نظرتونو بگید ولی شما می خواید مسخره کنید البته هرکس نسبت به شخصیت و شعور خانوادگی و جنبه تو اینجا برخورد میکنه اگر شما مخالفی نظرتونو بدید این یعنی چی ؟

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
بنده نظرمو گفتم شما هم میتونید نظرتونو بگید ولی شما می خواید مسخره کنید البته هرکس نسبت به شخصیت و شعور خانوادگی و جنبه تو اینجا برخورد میکنه اگر شما مخالفی نظرتونو بدید این یعنی چی ؟

یعنی اینکه شما وقتی تو دستت نگرفتی نموتونی بگی خط کشه اول امتحان کن بعد بیا بگو خط کشه

در ضمن مسخره نکردم شما میگید خط کشه حتما یه چیزی میدونید که اونا نمیدونن اگه میدونستن که به قوله شما خط کش درست نمی کردن

sketcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بله

اگر از قیمت بالای ارز و همین طور قیمت 3.5 میلیونی ایفون را فراموش کنیم

راحت می توانیم درباره اش نظر بدیم!

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
به نظر بنده تحول بزرگی در اپل ایجاد شده.مثل این می مونه که از گوشی های الکاتل و صاایران یهو اومدیم به بلوتوث دار و دوربین دار:blush:بعد یهو دوباره برگشتیم به گوشی های بزرگ و نازک.همیشه اوایل حرف و حدیث بوده که مثلا چطور تو جیب بزاریم و تو دست بگیریم تابلو هستشو ... . هر کسی سلیقه ای داره.الانم تو ایفون به قول دوستمون که اون جمع و جور بودنش رو خیلی ها از محاسنش می دونستن یهو تغییر داده به صفحه عریض طولی یا همون کشیده خودمون که برای اولین باره فقط یه طرفه بزرگ می شه.نظر من اینه که خواسته تا عرض همونقدر باشه تا تو دست مثل قبل جا بشه و اذیت نکنه اما به خاطر ویژگی های جدیدش بلندترش کنه تا بتونه ازش بهره مند بشه.همه اینها گمانه زنیه.باید تو دست گرفته بشه توسط کارشناسا .باحاش کار بشه و اونوقت بشه نظر خوبی داد.پس لطفا با هم مجادله نکنید و با این آشفته بازار دلار بهتره به این فکر کنید اگه قراره بخرید چیکار کنید:lol:
عزیزان خوش باشید و بخاطر هر چیزی با هم درگیری لفظی پیدا نکنید.فعلا همون 4اس رو عشقه .اونم برای کسایی که دارن .خودم که فروختم چون ادم گوشی بازیم و همه مدل گوشی رو باید امتحان کنم
موفق و سر زنده باشید

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
سلام بله اول باید امتحانش کرد بعد نظر داد
در ضمن اختلاف نیم اینچ هم زیاد نیست ( بیشتر تو صفحه نمایشش میتونید ببینید که اختلاف زیادی ندارند ) بعد چطوری به این اختلاف میگن خط کش ؟ حتما چون کمه و باید با خط کش اندازه بگیری !!!

در ضمن اینایی که میگن لومیا و اینا شارژ بی سیم داره ببینید اول قیمتش تقریبا اندازه آیفونه و بعدش مثلا میگن شارژ بیسیم ! ببینید این نوع شارژ و تازه دارن تو خوده آمریکا درست می کنن یعنی یه جورایی مثله همون lte هست که تا بخواد بیاد ایران چند نوع گوشی جدید ترشم اومده.

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
در ضمن ما بحث می کردیم جدلی نبود

به هر حال اگه اون آقا ناراحت شدند ببخشید .:wub::wub:

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
سیم کارت معمولی رو میشه به سیم کارت نانو پانچ کرد پانچر هاش هم داره میاد

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوستان عزیزم منم فقط جهت اطلاع گفتم که بهتره مجادله نکنید .نه اینکه می کنید .گفتم که پیش نیاد.
بعدش اون گوشیایی رو که نام بردید در حد قیمت آیفون نیستن که.چون دلار گرون شده اونا هم گرون شدن وقیمت خارج و داخل ایرانش یکی هستش ولی اپل قیمت داخل و خارجش با هم نمی خونه.قیمت 199 دلار کجا و دو میلیون و خورده ای کجا.این پول بازار سیاه وگرنه آیفون قیمتش تو بازار جهانی خیلی بیشتر از اون گوشی های مورد نظرتونه.
شارژر بیسیم هم بابا بی خیال.هر وقت فناوری نانو سیم کارت به ایران رسید اونم می رسه:D

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان عزیزم منم فقط جهت اطلاع گفتم که بهتره مجادله نکنید .نه اینکه می کنید .گفتم که پیش نیاد.
بعدش اون گوشیایی رو که نام بردید در حد قیمت آیفون نیستن که.چون دلار گرون شده اونا هم گرون شدن وقیمت خارج و داخل ایرانش یکی هستش ولی اپل قیمت داخل و خارجش با هم نمی خونه.قیمت 199 دلار کجا و دو میلیون و خورده ای کجا.این پول بازار سیاه وگرنه آیفون قیمتش تو بازار جهانی خیلی بیشتر از اون گوشی های مورد نظرتونه.
شارژر بیسیم هم بابا بی خیال.هر وقت فناوری نانو سیم کارت به ایران رسید اونم می رسه:D

من به دلار منظورم بود نه تومن .

بالا