اون درست ولی همیشه کلا مقایسه میشن میگن خارین گوشی سامسونگ چیه میگن نوت 3 اینطوری هست یا نیست
در حالت عادی؟
عزیز یعنی واقعا ملت یه گوشی 5 اینچی رو با نوت 3 6اینچی مقایسه میکنن؟ این اشتباه اوناس نه سامی
اون درست ولی همیشه کلا مقایسه میشن میگن خارین گوشی سامسونگ چیه میگن نوت 3 اینطوری هست یا نیست
در حالت عادی؟
پردازنده هاشون مزخرفه(خیلی ضعیفه)-آپدیت نمیشه-احتمال خرابی بالاست-و...این که مشکلی نیست
ایفون چینی بگیر که اندورید داره!
زبونم به معنی واقعی کلمه مو در آورده در بحث کردن با آدمایی که سامسونگ و آندروید رو آشغال خطاب میکنن راه میرن اپل جون اپل جون میکن... در هر صورت آدم باید خودش عاقل باشه.داداش خودم هم اس 2 داشتم هم اس3
ولی لامصب با ایفون 5 کار میکنی لامصب اون خوشدستی
اون زیبایی و کیفیت ساخت باعث میشه یگی سامسونگ اشغاله
و اصلی ترین دلیلش هم اینه که من 2 میلیون دارم میدم گوشی حداقل گوشیم بدونم 6 ماه پرچم دار باشه
الان شما نگاه ایفون یک چیز رو خز نمیکنه 20 تا گوشی تو سال بده
ایفون 5 میزنه تا 1 سال پاسخگو هست
ولی الان اس 4 میخرم 2 ماه بعد قیمتا میره زیر نوت 3
و اون حس خوب برتر بودن رو دیگه نداری
پردازنده هاشون مزخرفه(خیلی ضعیفه)-آپدیت نمیشه-احتمال خرابی بالاست-و...
گوشی ایده آل برا من ظاهر آیفون4.7اینچی تا5اینچیه که سامسونگ بزنه واسنپدراگون800و اندروید باشه و پشتیبانی هم بشه
البته همچین چیزی زیر2تومن نیست پس بیخیال:دی
جدی ظاهر آیفون شیکه ولی من ظاهر معمولی اس4 را به دلایل زیادی به آیفون شیک ترجیح میدم
با توجه به امکانات آیفون 16گیگش باید450دلار باشه نه650دلار پس گرون بودن الکی باعث میشه سمتش نرم
برا دوستایی که نمیدونن بگم که قیمت تمام شده آیفون16 گیگ برا اپل130دلار و تمام شده اس4 16گیگ224دلاره
من بین وان و اس4 اس4 را انتخاب میکنم چون ظاهر فقط ظاهر قضیست اونم نسخه گوگلیشایفون چند چی شده سیر داغ نفهمیدم
ایفون چند اخه میگی ایفون
درضمن بهترین گوشی برای شما رو میگم هااااا همون اچ تی سی وان هست که ایفون رو گذاشته جیب بغلش
همه چیش خوبه: وسیستم عاملی که هنوز قفلش شکسته نشده و اکثربرنامه های خوبش پولیهیه نگاه به لومیا 925 بنداز ...
بزودی میادش ...
طراحی فوق العاده ... خاص و شیک ..
مشاهده پیوست 394389