isp شخصی چجوری یعنی ؟بعضی ها isp شخصی تا اونجا که میدونم
بعضی ها ماهواره ای نامحدود
بقیه هم خودشون بگن
منظورشون این بود که یا تو ISP کار میکنه یا اینکه دوست و آشنا داره تو ISP ...isp شخصی چجوری یعنی ؟
راستی بعضی از دانشگاهها هم همچین سرعتی دارنامن توی دانشکده مون این سرعت رو تجربه کردم با E1
ّله تقریبا یه چیز تو همین مایه هامنظورشون این بود که یا تو ISP کار میکنه یا اینکه دوست و آشنا داره تو ISP ...
کدوم دانشگاهی که 3 مگ/ثانیه داشتی ؟!!ّله تقریبا یه چیز تو همین مایه ها
یا آشناش تو یه Hsp کاره ایه
یا ..
بعضی هارو دیدم خودشون isp دایال آپ داشتن و خودشونم از اینترنت خیلی پر سرعت استفاده میکردن
----------
من تو دانشگاه تا 3 مگ بر ثانیه دانلود داشتم
فوق العاده بود
وقتی میرسید رو 2 مگ فحشش میدادیم
یا مثلا روزایی که به خاطر مشکلات رو 300 کیلو بود دانلود کلا بیخیال میشدیم
یه روز بچه ها فلشارو ریختن رو هم
پر فیلم کردن آخرش جا کم آوردن :دی
:happy::blush:
من تو دانشگاه تا 3 مگ بر ثانیه دانلود داشتم
فوق العاده بود
وقتی میرسید رو 2 مگ فحشش میدادیم
یا مثلا روزایی که به خاطر مشکلات رو 300 کیلو بود دانلود کلا بیخیال میشدیم
یه روز بچه ها فلشارو ریختن رو هم
پر فیلم کردن آخرش جا کم آوردن :دی
ولي جدا اگه آدم بخواد خودش همين قدري بخره چقدر ميشه هزينهش؟ اصلا به كابر هاي معمولي مي دن؟
دانشگاه آزاد کرجکدوم دانشگاهی که 3 مگ/ثانیه داشتی ؟!!
دانشگاه آزاد کرج
البته واسه وقتیه که همه سر کلاسن وگرنه ساعتای شلوغی بیای سرعت روی 300-400 هست
بعد با نرم افزار getbot همه سرعتو میگرفتیم :دی
چه دورانی بود
همه عشقمون دانلود تو دانشگاه بود
چه جالبدانشگاه آزاد کرج
البته واسه وقتیه که همه سر کلاسن وگرنه ساعتای شلوغی بیای سرعت روی 300-400 هست
بعد با نرم افزار getbot همه سرعتو میگرفتیم :دی
چه دورانی بود
همه عشقمون دانلود تو دانشگاه بود
به نظرم نتیجه این میشه که این افراد دارند از اینترنت وایرلس دانشگاه با کامپیوتر شخصی استفاده می کنند. چون کامپیوترهای عمومی دانشگاه، همیشه ویروسی هستند و نمیشه به راحتی هر نرم افزاری که خواستی روش نصب کنی. ضمن این که بعید می دونم توی محل کار، یه آدم بیکار بیاد سراغ این کار. پس دستیابی به چنین اینترنتی به صورت شخصی محال هست.
یک نکته عجیب دیگر:
کسی که برای دانلود هر گیگ 600 تومان می گیرد طبیعتاً برایش مقرون به صرفه نیست که سفارش های کوچک مثلاً دانلود 4-5 گیگ قبول کند. چون باید برای رایت سی دی و احتمالاً پست کردن آن هم وقت بگذارد. پس سفارش دهنده باید حداقل 20-30 گیگ به بالا سفارش دهد. به نظرتان چه کسانی سفارش چنین دانلودهایی می دهند؟
یادآوری می کنم که این سوال و جواب ها قصد خراب کردن کسب و کار کسی را ندارد. فقط از حیث ارضای کنجکاوی است و این که ما هزینه خیلی بیشتری را برای اینترنت می پردازیم و می خواهم بدانم اگر راه ارزانتری هست، ما هم استفاده کنیم.
متشکرم