• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت "درآمد دارد با خیر"

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
ورود به حریم هر شخص بدون اجازه مشکل شرعی داره.حالا اون شخص ملمون یا کافر یا ایرانی یا خارجی باشه

az_jonob

Registered User
لایک‌ها
24
اصلا شاید صاحب VPS خارجی شما بنده باشم شما که نمیدونید
در ضمن مثل این میمونه شما بری از برق همسایه کابل بکشی استفاده کنی به کسی هم (به قول شما) کاری نداشته باشی

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
من از فروش فایل کاربردی 200 هزار تومان تا حالا درآمد داشتم البته بهتر از این کارهام است مثلا بازاریاب حرفه ای باشی تو سطح نت ولی زمان بر هست حوصله میخواد

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
من از فروش فایل کاربردی 200 هزار تومان تا حالا درآمد داشتم البته بهتر از این کارهام است مثلا بازاریاب حرفه ای باشی تو سطح نت ولی زمان بر هست حوصله میخواد
اتفاقا من یدونه از تاپیک هاتونو خوندم
نوشته بودین درآمد میلیونی در ماه (تضمینی) اونوقت خودتون 200 هزار از این روش درآمد داشتین؟

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
مشکل درگاه ملت نبود الان میلیونی بود.

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
ورود به حریم هر شخص بدون اجازه مشکل شرعی داره.حالا اون شخص ملمون یا کافر یا ایرانی یا خارجی باشه

در ضمن مثل این میمونه شما بری از برق همسایه کابل بکشی استفاده کنی به کسی هم (به قول شما) کاری نداشته باشی

سلام
بله حق با شماست ولی من وقتی ندارم که بخوام رو فایل های دیگران بزارم.
هرچند آدم وسوسه میشه.
ولی حداقلش شرطبندی و قمار سر فوتبال یا هرچیز دیگه ای نمیکنم.
خیلیا تو این کار هستن اگه من یه vps رو کرک نکنم یکی دیگه میکنه...!
یه آدمایی کرم داری هستن که vps بیاد دستشون داغونش میکنن.!!!
به هر حال هرکی نظر شخصی خودش رو داره تشکر از دوستان که پاسخ دادند.

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
بله حق با شماست ولی من وقتی ندارم که بخوام رو فایل های دیگران بزارم.
هرچند آدم وسوسه میشه.
ولی حداقلش شرطبندی و قمار سر فوتبال یا هرچیز دیگه ای نمیکنم.
خیلیا تو این کار هستن اگه من یه vps رو کرک نکنم یکی دیگه میکنه...!
یه آدمایی کرم داری هستن که vps بیاد دستشون داغونش میکنن.!!!
به هر حال هرکی نظر شخصی خودش رو داره تشکر از دوستان که پاسخ دادند.
بله دقیقا
به هر حال vps هایی که پسوورد خوبی ندارن کرک میشن
اگر ما کرک نکنیم کس دیگری کرک میکنه چون ip ها همزمان زده میشه و بیشتر اونهارو به اشتراک عمومی میزارن
مثل سایت آشیانه

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
بله دقیقا
به هر حال vps هایی که پسوورد خوبی ندارن کرک میشن
اگر ما کرک نکنیم کس دیگری کرک میکنه چون ip ها همزمان زده میشه و بیشتر اونهارو به اشتراک عمومی میزارن
مثل سایت آشیانه
دقیقا

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگه من یه vps رو کرک نکنم یکی دیگه میکنه...!
.

اگر ما کرک نکنیم کس دیگری کرک میکنه

آقا به من ربطی نداره هر کسی هرکاری عشقش بکشه انجام میده
ولی یعنی داغون این توجیه و طرز فکرتونم
یعنی شما برای انجام دادنه کاری که غیر اخلاقی هست و بهرحال عرف اون رو نمیپسنده (کاری به شرع و قانون ندارم) توجیهتون اینه؟ که اگه ما نکنیم یکی دیگه میکنه؟؟؟
خب این چه حرفیه؟ خیلی کارا هست که اگه شما نکنید خیلیای دیگه میکنن، شما حاضری اون کارام انجام بدی؟؟

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
آقا به من ربطی نداره هر کسی هرکاری عشقش بکشه انجام میده
ولی یعنی داغون این توجیه و طرز فکرتونم
یعنی شما برای انجام دادنه کاری که غیر اخلاقی هست و بهرحال عرف اون رو نمیپسنده (کاری به شرع و قانون ندارم) توجیهتون اینه؟ که اگه ما نکنیم یکی دیگه میکنه؟؟؟
خب این چه حرفیه؟ خیلی کارا هست که اگه شما نکنید خیلیای دیگه میکنن، شما حاضری اون کارام انجام بدی؟؟

اولا سلام.
دوما بنده کارمو توجیه نکردم فقط خواستم بگم که سرنوشت یه VPS با رمز ضعیف چیه... که گفتم.
من فکر میکنم چون نه از VPS و نه از صاحب VPS چیزی کم نمیشه پس مشکلی نیست.
خب این طرز فکر منه و برای منم مهم نیست دیگران چی فکر میکنن...! اگه بفهمم درآمدم اشکالی داره یا اشتباهه راهشو میبندم.
قبلا هم این کار رو کردم و درآمد شبهه ناکمو بستم و رفت از پولشم پشیزی خرج نکردم.
خب حرف شما متین خیلی کارا هست اگه من نکنم دیگران میکنن ولی چون من بهشون اعتقادی ندارم سراغشون هم نمیرم. این کار رو هم هنوز اولاشم ولی نمیتونم قضاوت کنم که آیا داره از دیگران سو استفاده میشه یانه یا اینکه آیا بهش اعتقاد دارم یانه.
برای فهمیدنش هم فقط زمان نیازه. والسلام.
تشکر از شما برای پاسخ دادن.

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83

سلام.
ببینید دوست عزیز اگه شما از همسایتون برق بدزدید خب ازونا چیزی کم میشه چون اونا باید پول برق بیشتری بپردازن..
اما توی VPS وضع فرق میکنه پولی که طرف میپردازه برای یه مدت مشخص مثلا 1 ماه هست و حالا تو این یه ماه میتونه کاری به VPS نداشته باشه یا میتونه حداکثر استفاده رو کنه.
غیر از اینه؟
تشکر از REPLY

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
سلام.
ببینید دوست عزیز اگه شما از همسایتون برق بدزدید خب ازونا چیزی کم میشه چون اونا باید پول برق بیشتری بپردازن..
اما توی VPS وضع فرق میکنه پولی که طرف میپردازه برای یه مدت مشخص مثلا 1 ماه هست و حالا تو این یه ماه میتونه کاری به VPS نداشته باشه یا میتونه حداکثر استفاده رو کنه.
غیر از اینه؟
تشکر از REPLY
ببینید اگه تو یه بیابونی باشین و بخواین نماز بخونین .روی زمینی بخونین که صاحبش ناراضی باشه.نمازتون قبول نیست.
اسلام تا این حد رو حقوق مردم حساسه.
حالا اگه میخوای سرتو مثه کبک زیر برف کنی و فک کنی کارت درسته من حرفی ندارم.ولی اگه منطقی هستی باید بدونی که کلا اشتباهه.
وقتی میری تو وی پی اس یه نفر از منابع سرورش استفاده میشه و اون راضی نیست.عین دزدیه.

az_jonob

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.
غیر از اینه؟
تشکر از REPLY

بله غیر این هست شما از منابع سرور دارید استفاده کنید که باعث اختلال در سرویس های وی پی اس میشه (کمبود منابع برای سرویس های صاحب اصلی) که نتیجش ممکنه نارضایتی مشتری هاش باشه و حتی ممکنه ضرر مالی بکنه

یکم به دور تر نگاه کنید متوجه میشید که کار اشتباهی هست

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
بله غیر این هست شما از منابع سرور دارید استفاده کنید که باعث اختلال در سرویس های وی پی اس میشه (کمبود منابع برای سرویس های صاحب اصلی) که نتیجش ممکنه نارضایتی مشتری هاش باشه و حتی ممکنه ضرر مالی بکنه
یکم به دور تر نگاه کنید متوجه میشید که کار اشتباهی هست

ببینید اگه تو یه بیابونی باشین و بخواین نماز بخونین .روی زمینی بخونین که صاحبش ناراضی باشه.نمازتون قبول نیست.
اسلام تا این حد رو حقوق مردم حساسه.
حالا اگه میخوای سرتو مثه کبک زیر برف کنی و فک کنی کارت درسته من حرفی ندارم.ولی اگه منطقی هستی باید بدونی که کلا اشتباهه.
وقتی میری تو وی پی اس یه نفر از منابع سرورش استفاده میشه و اون راضی نیست.عین دزدیه.

تا به حال اینجوری نگاه نکرده بودم. ممنون
تسلییییییییم...! بله خیلی خب کار اشتباهی هست.
منم با حرف های شما و دوستان سعی میکنم بزارمش کنار.

SYAS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله اینترنت درآمد دارد ولی برای افرادی که اهل کار باشند و هنری برای ارائه داشته باشند

بالا