هیدروفلوئوریک اسید در حالی که اکسید میشه و فلز کاهش پیدا میکنه باعث میشه فلزات توش حل بشن ولی پلاستیک ها توش حل نمیشن چون پلاستیک که نوعی پلیمر هست اساساً واکنش پذیریش پایینه ولی پلی تترا فلئورواتیلن تا حدودی با HF واکنش میده اما باقی پلاستیک ها خیر با طیف سنجی و رادیوفرکونسی میتونی تشخیص بدی که چه موادی توی این اسید حل شدن اساساً باید زیر هودهای صنعتی با این اسیدهای قوی کار بکنید و ماسک خاصی که بخواید در شرایط اتاق باهاش کار بکنید هست ولی قیمتهای به نسبت بالاست خوب باید به غلظت اسیدتون هم توجه کنید میتونید برای خرید وسایل و مواد به خیابان فلسطین بالاتر از میدون برید اونجا یک مغازه است که این چیزها رو میفروشه البته جاهای دیگه هم سمت انقلاب هست که آدرس دقیق ندارم البته اگر کارت دانشجویی و یا همچین چیزی نداشته باشید شاید اسید غلظت بالا رو بهتون ندن از همونها اگر نداشتن میتونی بپرسی کجا میتونی تهیه کنی ولی وسایل کار رو کامل دارند....
اساساً اگر تخصص خاصی ندارید پیشنهاد میکنم به تحقیق و تفحص خودسرانه در مورد مواد شیمیایی نپردازید چون محیط آزمایشگاه برای این کار طرحی میشه و با هودهایی که هست خطر کمی پایین میاد ولی شما اگر دچار خطا بشید صادقانه بگم بعید نیست باعث مرگتون هم بشه....کلاً بازی با مواد شیمیایی کار جالبی نیست و همینطور خارق العاده اگر میخواید چیز خاصی رو آزمایش کنید زیاد بهش فکر نکنید چون روزانه هزاران کار آزمایشگاهی و تئوری توسط شیمیدانان برجسته دنیا انجام میشه و کسی که اطلاعاتی نداره طبیعتاً نمیتونه به نتایج قابل قبولی برسه علم اون هم در علوم طبیعه آنقدر پیچیده و چند لایه شده که آدم نمیتونه یا یک سری آزمایشات ساده کار خاصی پپیش ببره اگر میخواید کار خاصی انجام بدید و نتیجه اش رو ببینید بهتره مقالات علمی رو بخونید واگر مجهولی دارید بهتره از کسی که دانشش رو داره و دسترسی به آزمایشگاه داره کمک بگیرید.....
بسیار بسیار ممنون دوست عزیز از راهنمایی و توجه شما.
حتما به اون فروشگاه سر میزنم ممنون بابت معرفی.
و وسایل رو تهیه میکنم همچنین طیف سنج و در مورد طرز کارشم بیشتر تحقیق میکنم.
به تحقیقم ادامه میدم و اگر بتونم یه آزمایشگاهی پیدا میکنم، ولی معمولا نمیذارن با این اسید کار کرد در نتیجه ممکنه یه آزمایشگاه کوچیک برای خودم درست کنم. من رشته ی تحصیلیم ریاضی بوده و رشته ی تخصصیم نرم افزار. در نتیجه چیز زیادی از شیمی نمیدونم و زیاد هم کار نکردم ولی شدیدا علاقه دارم
نمیتونم بیخیالش بشم و به نوشته بسنده کنم! باز ممنون که هشدار دادید من نهایت احتیاط رو رعایت میکنم.
البته میدونم این اسید انواع سرامیک هارو هم حل میکنه. اما یه سوال دیگه داشتم خدمتتون، وقتی این محلول حدود یک گالن با درصد خلوص بالا با فولاد و سرامیک کاملا حل بشه آیا اثر اسیدیش کم میشه؟ یا ممکنه خنثی بشه؟ مثلا مثل شکر که خیلی تو آب حل میشه دیگه شکر بیشتر رو حل نمیکنه.
در ضمن شما که تجربه ی تهیه اسید داشتید بنظرتون میتونم از طریق نرمال اسید نیتریک ۱۰۰درصد قرمز رنگ بخرم؟ یا کلی ارتباطات میخواد؟