• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینجا شیمیدان یا محلول شناس داریم؟ شدیدا بهش نیاز دارم

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
اینجا شیمیدان یا محلول شناس داریم؟ شدیدا بهش نیاز دارم.

به یک عدد شیمیدان یا محلول شناس نیازمندیم :D یه سری سوال داشتم در مورد چندتا محلول شیمیایی.
البته اگر توضیحات طولانی بشه من کسی هستم که به ارزش اطلاعات احترام میذارم و هرگز اطلاعات کسی رو بدون تشکر ملموس نمیذارم
:cool:
ولی به شدت بهش نیاز دارم.

راستی اگه دوست عزیزمون سریال Breaking Bad رو دیده باشن که چه بهتر
:thumbsup:

بجه ها منتظرم

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
اپ اپ اپ اپ اپ اپ اپ اپ

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من شیمی میدونم ولی از شناسایی محلول چیز خاصی نمیدونم چون شاخه من آنالیز نیست اگر میخوای چیزی رو شناسایی کنی و محلولت مجهول هست روشهای مختلفی مثل تست های معمول و یا طیف سنجی میشه استفاده کرد البته بعد از طیف سنجی احتیاج به کسی داری که که طیف ها رو برات تحلیل کنه و البته همه اینها هزینه بره و خوب احتیاج به نیرو متخصص هم داره.

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
سلام سوالت چيه؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
۱- آیا میشه محلول هیدروفلوئوریک اسید که توش فولاد حل شده رو تشخیص داد؟ چطوری میشه؟
۲- هیدروفلوریک اسید چه نوع پلاستیکی رو حل نمیکنه؟ اسم علمی و بازاریش؟
۳- چه نوع ماسک و لباسی برای کار کردن برای این اسید مناسبه؟ و از کجا میتونم تهیه کنم؟

ممنون

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
هیدروفلوئوریک اسید در حالی که اکسید میشه و فلز کاهش پیدا میکنه باعث میشه فلزات توش حل بشن ولی پلاستیک ها توش حل نمیشن چون پلاستیک که نوعی پلیمر هست اساساً واکنش پذیریش پایینه ولی پلی تترا فلئورواتیلن تا حدودی با HF واکنش میده اما باقی پلاستیک ها خیر با طیف سنجی و رادیوفرکونسی میتونی تشخیص بدی که چه موادی توی این اسید حل شدن اساساً باید زیر هودهای صنعتی با این اسیدهای قوی کار بکنید و ماسک خاصی که بخواید در شرایط اتاق باهاش کار بکنید هست ولی قیمتهای به نسبت بالاست خوب باید به غلظت اسیدتون هم توجه کنید میتونید برای خرید وسایل و مواد به خیابان فلسطین بالاتر از میدون برید اونجا یک مغازه است که این چیزها رو میفروشه البته جاهای دیگه هم سمت انقلاب هست که آدرس دقیق ندارم البته اگر کارت دانشجویی و یا همچین چیزی نداشته باشید شاید اسید غلظت بالا رو بهتون ندن از همونها اگر نداشتن میتونی بپرسی کجا میتونی تهیه کنی ولی وسایل کار رو کامل دارند....
اساساً اگر تخصص خاصی ندارید پیشنهاد میکنم به تحقیق و تفحص خودسرانه در مورد مواد شیمیایی نپردازید چون محیط آزمایشگاه برای این کار طرحی میشه و با هودهایی که هست خطر کمی پایین میاد ولی شما اگر دچار خطا بشید صادقانه بگم بعید نیست باعث مرگتون هم بشه....کلاً بازی با مواد شیمیایی کار جالبی نیست و همینطور خارق العاده اگر میخواید چیز خاصی رو آزمایش کنید زیاد بهش فکر نکنید چون روزانه هزاران کار آزمایشگاهی و تئوری توسط شیمیدانان برجسته دنیا انجام میشه و کسی که اطلاعاتی نداره طبیعتاً نمیتونه به نتایج قابل قبولی برسه علم اون هم در علوم طبیعه آنقدر پیچیده و چند لایه شده که آدم نمیتونه یا یک سری آزمایشات ساده کار خاصی پپیش ببره اگر میخواید کار خاصی انجام بدید و نتیجه اش رو ببینید بهتره مقالات علمی رو بخونید واگر مجهولی دارید بهتره از کسی که دانشش رو داره و دسترسی به آزمایشگاه داره کمک بگیرید.....

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
هیدروفلوئوریک اسید در حالی که اکسید میشه و فلز کاهش پیدا میکنه باعث میشه فلزات توش حل بشن ولی پلاستیک ها توش حل نمیشن چون پلاستیک که نوعی پلیمر هست اساساً واکنش پذیریش پایینه ولی پلی تترا فلئورواتیلن تا حدودی با HF واکنش میده اما باقی پلاستیک ها خیر با طیف سنجی و رادیوفرکونسی میتونی تشخیص بدی که چه موادی توی این اسید حل شدن اساساً باید زیر هودهای صنعتی با این اسیدهای قوی کار بکنید و ماسک خاصی که بخواید در شرایط اتاق باهاش کار بکنید هست ولی قیمتهای به نسبت بالاست خوب باید به غلظت اسیدتون هم توجه کنید میتونید برای خرید وسایل و مواد به خیابان فلسطین بالاتر از میدون برید اونجا یک مغازه است که این چیزها رو میفروشه البته جاهای دیگه هم سمت انقلاب هست که آدرس دقیق ندارم البته اگر کارت دانشجویی و یا همچین چیزی نداشته باشید شاید اسید غلظت بالا رو بهتون ندن از همونها اگر نداشتن میتونی بپرسی کجا میتونی تهیه کنی ولی وسایل کار رو کامل دارند....
اساساً اگر تخصص خاصی ندارید پیشنهاد میکنم به تحقیق و تفحص خودسرانه در مورد مواد شیمیایی نپردازید چون محیط آزمایشگاه برای این کار طرحی میشه و با هودهایی که هست خطر کمی پایین میاد ولی شما اگر دچار خطا بشید صادقانه بگم بعید نیست باعث مرگتون هم بشه....کلاً بازی با مواد شیمیایی کار جالبی نیست و همینطور خارق العاده اگر میخواید چیز خاصی رو آزمایش کنید زیاد بهش فکر نکنید چون روزانه هزاران کار آزمایشگاهی و تئوری توسط شیمیدانان برجسته دنیا انجام میشه و کسی که اطلاعاتی نداره طبیعتاً نمیتونه به نتایج قابل قبولی برسه علم اون هم در علوم طبیعه آنقدر پیچیده و چند لایه شده که آدم نمیتونه یا یک سری آزمایشات ساده کار خاصی پپیش ببره اگر میخواید کار خاصی انجام بدید و نتیجه اش رو ببینید بهتره مقالات علمی رو بخونید واگر مجهولی دارید بهتره از کسی که دانشش رو داره و دسترسی به آزمایشگاه داره کمک بگیرید.....

بسیار بسیار ممنون دوست عزیز از راهنمایی و توجه شما.

حتما به اون فروشگاه سر میزنم ممنون بابت معرفی.
و وسایل رو تهیه میکنم همچنین طیف سنج و در مورد طرز کارشم بیشتر تحقیق میکنم.
به تحقیقم ادامه میدم و اگر بتونم یه آزمایشگاهی پیدا میکنم، ولی معمولا نمیذارن با این اسید کار کرد در نتیجه ممکنه یه آزمایشگاه کوچیک برای خودم درست کنم. من رشته ی تحصیلیم ریاضی بوده و رشته ی تخصصیم نرم افزار. در نتیجه چیز زیادی از شیمی نمیدونم و زیاد هم کار نکردم ولی شدیدا علاقه دارم :) نمیتونم بیخیالش بشم و به نوشته بسنده کنم! باز ممنون که هشدار دادید من نهایت احتیاط رو رعایت میکنم.
البته میدونم این اسید انواع سرامیک هارو هم حل میکنه. اما یه سوال دیگه داشتم خدمتتون، وقتی این محلول حدود یک گالن با درصد خلوص بالا با فولاد و سرامیک کاملا حل بشه آیا اثر اسیدیش کم میشه؟ یا ممکنه خنثی بشه؟ مثلا مثل شکر که خیلی تو آب حل میشه دیگه شکر بیشتر رو حل نمیکنه.

در ضمن شما که تجربه ی تهیه اسید داشتید بنظرتون میتونم از طریق نرمال اسید نیتریک ۱۰۰درصد قرمز رنگ بخرم؟ یا کلی ارتباطات میخواد؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من خودم چون شاخه ام شیمی محاسباتی هست با آزمایشگاه و روشهای تجربی مدتیه که به طور حرفه ای ارتباط مستقیمی ندارم یعنی خودم کار نمیکنم و ما به تفسیر نتایج و ارایه مکانیسم می پردازیم ولی خوب مشخصاً سابق بر این کار کردم ما هر وقت وسیله ای یا ماده ای میخواستیم لیست میدادیم به مسئول آزمایشگاه و اون تهیه میکرد البته در حال حاضر در مجاورت آزمایشگاه محاسباتی ما آزمایشگاه تجربی هم هست و من میتونم براتون بپرسم که آیا میشه تهیه کرد یا خیر
بله دوست عزیز همونطور که توضیح دادم مثلاً در واکنش با فلز اسید اکسید میشه و فلز کاهیده میشه مشخصاً بعد از یک واکنش شیمیایی به این طریق مواد حالت اولیه خودشون رو ندارن البته اینطور نیست که به طور کامل به سادگی خنثی بشه یادتون باشه اگر گرفتید اسید رو هیچوقت خودسرانه چیزی بهش اضافه نکنید حتماً اول منابعی رو مطالعه کنید و بعد این کار رو بکنید حتی آب هم به چیزی الکی اضافه نکنید
در این مورد اگر واقعاً به شیمی علاقه مند هستید مسئله ای نداره من آدمی رو میشناسم که اصلاً شاخه تحصیلیش این نیست ولی از منی که سالهاست تو این رشته تحقیق میکنم بیشتر میدونه برای شروع اگر شیمی عمومی 1 و 2 مورتیمر رو بخونید خوبه اگر زبان اصلی بخونید که بهتر و اگر نه ترجمه عیسی یاوری رو بگیرید که من معتقدم اگر یک نفر این دو کتاب رو خوب یاد بگیره با مفاهیم پایه شیمی آشنا میشه به زبان ساده ای هم توضیح داده....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یادم رفت یک چیزی رو بگم ببینید اسیدیته با مقیاسی به اسم Pka سنجیدیه میشه که لوگاریتمی هم هسیت حالت خنثی که آب هست pka در حدود 7 داره و هر چی ماده اسیدی تر بشه این عدد پایین تر میاد که این HF فکر کنم در حدود 3 باشه ولی اگر میخواید خنثی بکنیدش باید از موادی استفاده بکنید که بتونه اون رو به pka هفت نزدیک کنه یعنی مثلاً یک ماده با خاصیت بازی ولی با حل شدن ماده ای مثل فلز و .....در اسید تاثیر چشمگیری به خاصیت اسیدی نمیگزاره البته به میزان فلز و یا هر ماده ای که اضافه میکنید هم بستگی داره اون مثال شکر و آب که گفتید اون قضیه اش با این فرق میکنه و نوعی اشباع شدگی رخ میده در واقع شما باید برای خنثی شدن اسید معیار ذهنیت همین میزان pka و و عوامل موثر به اون باشه.....

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
من خودم چون شاخه ام شیمی محاسباتی هست با آزمایشگاه و روشهای تجربی مدتیه که به طور حرفه ای ارتباط مستقیمی ندارم یعنی خودم کار نمیکنم و ما به تفسیر نتایج و ارایه مکانیسم می پردازیم ولی خوب مشخصاً سابق بر این کار کردم ما هر وقت وسیله ای یا ماده ای میخواستیم لیست میدادیم به مسئول آزمایشگاه و اون تهیه میکرد البته در حال حاضر در مجاورت آزمایشگاه محاسباتی ما آزمایشگاه تجربی هم هست و من میتونم براتون بپرسم که آیا میشه تهیه کرد یا خیر
بله دوست عزیز همونطور که توضیح دادم مثلاً در واکنش با فلز اسید اکسید میشه و فلز کاهیده میشه مشخصاً بعد از یک واکنش شیمیایی به این طریق مواد حالت اولیه خودشون رو ندارن البته اینطور نیست که به طور کامل به سادگی خنثی بشه یادتون باشه اگر گرفتید اسید رو هیچوقت خودسرانه چیزی بهش اضافه نکنید حتماً اول منابعی رو مطالعه کنید و بعد این کار رو بکنید حتی آب هم به چیزی الکی اضافه نکنید
در این مورد اگر واقعاً به شیمی علاقه مند هستید مسئله ای نداره من آدمی رو میشناسم که اصلاً شاخه تحصیلیش این نیست ولی از منی که سالهاست تو این رشته تحقیق میکنم بیشتر میدونه برای شروع اگر شیمی عمومی 1 و 2 مورتیمر رو بخونید خوبه اگر زبان اصلی بخونید که بهتر و اگر نه ترجمه عیسی یاوری رو بگیرید که من معتقدم اگر یک نفر این دو کتاب رو خوب یاد بگیره با مفاهیم پایه شیمی آشنا میشه به زبان ساده ای هم توضیح داده....
بابت معرفی کتاب ممنون. حتما تهیه میکنم و میخونم.
بسیار ممنون میشم اگر بپرسید که آیا میتونم اسید نیتریک ۱۰۰درصد بخرم؟ البته چند روز دیگه واسه خرید میرم میفهمم ولی بدونم این معمولیه یا نه بهتر میشه.

یادم رفت یک چیزی رو بگم ببینید اسیدیته با مقیاسی به اسم Pka سنجیدیه میشه که لوگاریتمی هم هسیت حالت خنثی که آب هست pka در حدود 7 داره و هر چی ماده اسیدی تر بشه این عدد پایین تر میاد که این HF فکر کنم در حدود 3 باشه ولی اگر میخواید خنثی بکنیدش باید از موادی استفاده بکنید که بتونه اون رو به pka هفت نزدیک کنه یعنی مثلاً یک ماده با خاصیت بازی ولی با حل شدن ماده ای مثل فلز و .....در اسید تاثیر چشمگیری به خاصیت اسیدی نمیگزاره البته به میزان فلز و یا هر ماده ای که اضافه میکنید هم بستگی داره اون مثال شکر و آب که گفتید اون قضیه اش با این فرق میکنه و نوعی اشباع شدگی رخ میده در واقع شما باید برای خنثی شدن اسید معیار ذهنیت همین میزان pka و و عوامل موثر به اون باشه.....

بازم ممنون ولی اگه ماده ی بازی رو بهش اضافه کنم آیا ممکن نیست انفجار یا اتفاقی رخ بده؟ البته من فقط میخوام فولاد توش حل کنم با یه سری چیزهای دیگه و بعدش میخوام تلاش کنم ببینم چطور میتونم تشخیص بدم چه چیزی توش حل شده. فک کنم اگه این کارو بکنم کلی تجربه کسب میکنم. ما که تو مدرسه ازین چیزا نداشتیم تازه من رشتمم چیز دیگه ای بود و کلا دسترسی به هیچی نداشتم. توی دبیرستان حتی کسایی که رشتشون تجربی بود رو به سختی میبردن آزمایشگاه چون بچه ها الکل سفید هارو میدزدیدن!!! بگذریم...

من میرم مغازه که فرمودید و ماسک و لباس مربوطه رو میخرم یخورده هم مشورت میگیرم و هیدروفلوریک اسید و اسید نیتریک هم تهیه میکنم بعدش بازم مزاحمتون میشم.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
دوست عزیز حالا که شما رشتتون تحقیقاتیه یه موضوعی میخواستم بهتون بگم.
من در زمینه ی مکانیک کوانتومی مطالعاتی داشتم و بررسی نظریه بیگ بنگ و سیاهچاله ها و تلفیق نسبیت با کوانتوم و این موضوعات. میدونید که در علوم خیلی عمیق بشید رشته های مختلف به هم پیوند میخورن. در کوانتوم که شاخه ای از فیزیکه ذره های زیر اتمی مورد بحثه. ولی وقتی حرف از القا یا جدایی الکترون میشه فکر میکنم با مبحث شیمی هم قاطی میشه. حالا من ازتون یه سوالی داشتم آیا میشه با عملیات شیمی الکترون هارو جداسازی کرد؟ منظورم با یک عمل شیمیایی که اتم هارو تغییر بده و اگه شده اون چه ماده ای بوده که تونستند؟ یادمه توی شیمی دبیرستان میتونستند با صرف نیرو چند الکترون رو بگیرن و ازین چیزا. یا مثلا هسته رو شکاف بدن که عامل بمب اتمی شده. من توی نمایشگاه کتاب جستجو کردم با عنوان القای الکترون یا جداسازی الکترون در شاخه ی شیمی و دقیقا کتابهایی با همین عنوان بود ولی وقتی رفتم بخرم متاسفانه همش کتابای کمک اموزشی بود یا تستی و ازین چیزا. شما اگر کتابی میشناسید در این زمینه خوشحال میشم معرفی کنید. در مورد جداسازی الکترون یا تغییرات در اتم و تبدیل مواد به یکدیگر.
و اینکه آیا واقعا میشه توی آزمایشگاه شیمی یک ماده ی خالص رو تبدیل به یک ماده ی خالص دیگه کرد؟
این سوالام ربطی به این تاپیک نداره فقط چون رشتتون این بود فکر کردم شاید علاقه مند باشید.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
خیر منظورم ضد ماده نبود و جالبه فکر میکردم هنوز نتونستند پیداش کنن! میرم یه تحقیقی میکنم در مورد خبری که دادید.
منظورم تغییر اتم بود مثلا با کم شدن یک الکترون و یک پروتون از اکسیژن تبدیل میشه به نیتروژن و همینطور... منظورم اینه که تابحال این اتفاق افتاده؟
مثلا رویای کیمیاگری چیزی نیست بجز اینکه مثلا مس با عدد اتمی ۲۹ رو تبدیل کنن به ماده ای با عدد اتمی ۷۹ یعنی ۵۰تا الکترون و پروتون بهش اضافه کنن حالا چون در یک ستون هستند با ترفندای شیمی میخواستن این کارو بکنن که هرگز موفق نشدند. منظورم تغییر ساختاری اتمی به اتم دیگه بود.

دوست عزیز کسی که آدم میکشه نمیتونه به این ریلکسی بیاد و تو انجمن تایپ کنه چطوری یه جنازه رو توی اسید حل کنم :D
تازه با مواد شیمیایی کلی کار باحالتر از کشتن میشه انجام داد!
گفتم بریکینگ بد چون اون اسید هیدروفلوریک اسید بود تازه اونم بشکه بشکه خالصش رو می اوردن که فکر نکنم بشه اینطوری تهیش کرد! فقط اون صحنه که وان ذوب میشه و کف حموم سوراخ میشه خیلی باحال بود!

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
داداش كسي رو كشتي كه ميخواي حلش كني ؟
biggrinsmiley.gif

چون گفتي سريال بريكينگ رو ديدي و تا جايي كه من حظور ذهن دارم توي اين سريال از كشتن هيچ انساني قصور نميكنن و بعدش ضرتي جسدشو ميندازن توي يه تشتي اسيد ميريزن روش حلش ميكنن.هيچ كسي هم نميفهمه.

در مورد جدا سازي الكترون فكر ميكنم منظورتون ضد ماده باشه. كه دانشمندان در برخورد دهنده بزرگ هادرون متعلق به سرن، توانستند برای اولین بار در جهان ضد ماده را برای 16 دقیقه به دام بیاندازند . چون جزو موادي هست كه سريعا از بين ميره و بسيار ناپايداره و براي نگهداريش شرايط بسيار خاصي لازمه.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سلام دوست عزیز خیر تا به حال کسی نتونسه از تعداد الکترون های یک اتم کم بکنه و یا زیاد بکنه این اتفاق تا به حال رخ نداده و شاید من اطلاع ندارم!!!.....در مورد شیمی کوانتوم و فیزیک کوانتوم در فیزیک کوانتوم 6 آگزیوم داریم و در شیمی کوانتوم 7 آگزیوم داریم آگزیوم هفتم همون اسپین الکترون هست که در فیزیک در نظر گرفته نمیشه ولی در شیمی کوانتومی در نظر گرفته میشه....باز رو هیچوقت به طور مستقیم نباید با غلظت بالا به اسید اضافه کنید در واقع شما باید پله پله میزان pka رو کم بکنید.....

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
ميخواي چيكارش كني؟
عذر ميخوام اين محلول غير از ازمايشگاه بيشتر دزد ها ازش استفاده ميكنند!!!

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
ميخواي چيكارش كني؟
عذر ميخوام اين محلول غير از ازمايشگاه بيشتر دزد ها ازش استفاده ميكنند!!!

خواهش میکنم به ما که قاتل گفتن شما هم گفتی دزد دستتون درد نکنه بابا چقدر فکرای منفی هس :D
چی رو گفتید بیشتر دزدها استفاده میکنن ما در مورد چند ماده مختلف صحبت کرده بودیم؟ و شما از کجا موارد مصرفی دزدها رو میشناسید؟؟؟ :eek:

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
کم کردن الکترون با دادن انرژی یونش برای هر عنصر تو حالت گازی ممکنه ولی ناپایداره.
من از شیمی چیزی سر در نمیارم ولی چون خودمم تازه شروع کردم به شما توصیه میکنم کتابای فیزیک مطالعه کنید . کتب غیر درسی.

در مورد تبدیل عناصر هم الکترون کافی نیست فرق عناصر فقط الکتروناشون نیست هسته هم متفاوته که بله با بمباران هسته ای به تعداد مو های سر من و شما تا بحال این آزمایش انجام شده . اصلا لازم نیست الکترون کم و زیاد کنید وقتی هسته ی یه اتم سنگین مثلا اورانیوم بمباران میشه دو هسته پدید میاد که هر هسته به تعداد پروتون های خودش الکترون از مدار عنصر قبلی بر میداره و دو اتم ایجاد شده هم دیگر رو دفع میکنن .

ممنون دوست عزیز.
بله متوجه هستم که فقط کم و زیاد شدن الکترون کافی نیست. شاید اگر الکترون از عنصری گرفته بشه و اون رو توی حالت پایدار نگهداری کرد و بعد مواد لازم رو در معرضش گذاشت خود به خود هسته دچار تغییر بشه و نوترون و پروتون از دست بده. یا مثلا ممکنه بتونیم پروتون های فلان ماده رو کم کنیم ولی الکتروناشو نتونیم و همچنین فلان ماده رو بتونیم الکترونشو کم و زیاد کنیم و پروتونشو نتونیم در اون صورت این دو ماده ی دست کاری شده رو کنار هم بذاریم و با هم تبادل الکترون و پروتون بکنن و بعدش هردو ماده تغییر میکنن! عجب نظریه ای دادما....
خب اینی که شما گفتی فقط در مورد اتم های سنگین صادقه و فکر نمیکنم نتیجش ماده ای جدید باشه! ولی عناصر سبکتر چی؟ آیا تابحال سعی شده مثلا کربن رو تبدیل به نیتروژن بکنن؟ مثلا هسته کربن رو بشکنن و بعدش به یکیش یک الکترون اضافه کنن و از دیگری الکترونهاشو بگیرن و در نتیجه اتم اولی برای جبران پروتون هاش الکترون های جدا شده ی قبلی رو بگیره و دوباره هستش تشکیل بشه البته ناپایدار میمونه تا یک پروتون گیرش بیاد میشه یه هسته دیگه رو شکوند تا اونو بگیره. منظور من اینه که در حالت عادی عناصر نه چیزی میخوان نه چیزی میخوان از دست بدن ولی میشه در شرایط بحرانی بردشون که یک الکترون و یک پروتون بگیرن. من این فکر رو دارم ولی علم کافیش رو ندارم و کلا میخوام بدونم این کارو قبلا کردن یا سعی کردن که بکنن؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوست عزیز خیر تا به حال کسی نتونسه از تعداد الکترون های یک اتم کم بکنه و یا زیاد بکنه این اتفاق تا به حال رخ نداده و شاید من اطلاع ندارم!!!.....در مورد شیمی کوانتوم و فیزیک کوانتوم در فیزیک کوانتوم 6 آگزیوم داریم و در شیمی کوانتوم 7 آگزیوم داریم آگزیوم هفتم همون اسپین الکترون هست که در فیزیک در نظر گرفته نمیشه ولی در شیمی کوانتومی در نظر گرفته میشه....باز رو هیچوقت به طور مستقیم نباید با غلظت بالا به اسید اضافه کنید در واقع شما باید پله پله میزان pka رو کم بکنید.....

بله ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز

بالا