• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندکس و seo سایتم

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
سلام میخواستم بدونم که مزنه ! Seo کردن این سایتم چقدر میشه ؟ کسی هست که در زمینه سایت من seo کرده باشه ؟ ادرس سایت :
فاکس آی تی | IT NEWS | آموزش | وردپرس | فناوری

البته سایت پارسال تاسیس شده یکم روش کار شد تا الان ولش کرده بودم که الان دو سه هفته ای هست داریم مطالب اختصاصی میذاریم . نمیدونم الان نیاز به seo داره یا نه ؟ صبر کنم هنوز ؟
الان با اینکه در گوگل وب مستر هم ثبتش کردم ولی شاید یکی دو تا ورودی گوگل داشته باشه.نمیدونم چیکار کنم ؟؟!
چقدر طول میکشه که دیگه ایندکس شدن مطالب شروع بشه ؟
میشه یه نفر سایتم رو انتلیز کنه ببینه مشکلاتش چی هستن ؟ ممنون میشم :rolleyes:

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
با 160 تا مطلب 2 الی 3 تا ورودی گوگل عجیبه
البته یکی از علت هاش اینه که اپ کردنتون به تاخیر افتاده ولی نباید اینقدر کم ورودی داشته باشی سایت خودم الان یه 10 روزی میشه راه افتاده با 40 تا مطلب امروز 240 تا ورودی گوگل داشتم البته اینم بگم تا روز چهارم صفحه اصلی سایتم هم ایندکس نشده بود و مشگل از تم من بود

الانم دوستانی که به اینجا میان یه تستی هم از سایت ما بکنن اگه چیزی به نظرشون رسید بگن ممنون میشم

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
پیشنهاد من 3eo.ir . قیمتشون خوبه . دانششون هم عالیه .

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
ممنون از همه دوستان . فعلا میخوام یکم ورودی گوگل بگیرم بعدش بدم واسه seo . نمیدونم چقدر باید صبر کنم ... :(

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممنون از همه دوستان . فعلا میخوام یکم ورودی گوگل بگیرم بعدش بدم واسه seo . نمیدونم چقدر باید صبر کنم ... :(

ورودی گوگل اول نیاز به محتوی داره بعد سئو

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام میخواستم بدونم که مزنه ! Seo کردن این سایتم چقدر میشه ؟ کسی هست که در زمینه سایت من seo کرده باشه ؟ ادرس سایت :
فاکس آی تی | IT NEWS | آموزش | وردپرس | فناوری

البته سایت پارسال تاسیس شده یکم روش کار شد تا الان ولش کرده بودم که الان دو سه هفته ای هست داریم مطالب اختصاصی میذاریم . نمیدونم الان نیاز به seo داره یا نه ؟ صبر کنم هنوز ؟
الان با اینکه در گوگل وب مستر هم ثبتش کردم ولی شاید یکی دو تا ورودی گوگل داشته باشه.نمیدونم چیکار کنم ؟؟!
چقدر طول میکشه که دیگه ایندکس شدن مطالب شروع بشه ؟
میشه یه نفر سایتم رو انتلیز کنه ببینه مشکلاتش چی هستن ؟ ممنون میشم :rolleyes:

سایت به بک لینک بیشتری نیاز داره . سعی کن از سایت های مرتبط لینک بگیری . متنی یا بنری فرقی نداره .
پست اسپانسری هم مفید خواهد بود

نکته بعدی هم مطالب تازه بنویس . چیز های نو ایی که خواننده دارن .

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
به نظر من خودت سئو یاد بگیر چون سئو رو نمیشه مثلا یه روزه بدست اورد اومدیم برات قالب و افزونه ها رو نصب کردن و سئو کردن سئوی مطالب رو چیکار میکنی

دوستان اومدن یه نگاه به سایت ما بندازن ببین چجوره هم از نظر سئو هم از نظرات دیگه مشگلی داشت بگید امارگیر هم برای همه بازه میتونین امار رو ببینین
وبگذر و پرشین استت

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
ممنون از همه دوستان .
با این تفاسیر بهتره پس یه مدت با مطلب گذاشتن سایت رو جلو ببرم . ولی خب وقتی ایندکس نمیشه چی اخه؟!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممنون از همه دوستان .
با این تفاسیر بهتره پس یه مدت با مطلب گذاشتن سایت رو جلو ببرم . ولی خب وقتی ایندکس نمیشه چی اخه؟!

اینجاس که سئو ( بهینه سازی وبسایت برای موتور های جستجو ) وارد میدون میشه

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
ممنون از همه دوستان .

ایندکس نمیشه ؟ کدوم پست ات ایندکس نشده ؟

تو صفحات اول نمایش داده نمیشه , برای همین ورودی نداری .

کاری که سایت های تفریحی میکنند اینه که میرن اینجا بطور مثال : Google Trends

میبینند ملت دنبال چی هستند ... راجع به همون پست میزنند .

وقتی سایت پروفایل لینک قوی داشته باشه . پست ها در نتایج بالاتر نشون داده میشن ...

همین طور سئوی داخلی سایت رو هم رعایت کن.

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
الان متوجه شدم که توی سایتم تگ H1 نیست . مشکل از این میتونه باشه ؟

limanweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
کسی راهنمایی نمیکنه ؟:rolleyes:

دوست عزیز من می تونم تو این زمینه بهتون کمک کنم و البته پیشنهاد میکنمم حتما مقالات انگلیسی رو بخونی و البته از دوستانی هم که تو ایران کار میکنن و مقالات رو دارن استفاده کنی

اما یه نکته مهم اینه که شما باید تو سه تا چیز همزمان فعال باشی البته منظورم سایتتون هستش » یک . مطلب دو . شبکه های اجتماعی سه . لینک های ورودی به سایت شما

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
دوست عزیز من می تونم تو این زمینه بهتون کمک کنم و البته پیشنهاد میکنمم حتما مقالات انگلیسی رو بخونی و البته از دوستانی هم که تو ایران کار میکنن و مقالات رو دارن استفاده کنی

اما یه نکته مهم اینه که شما باید تو سه تا چیز همزمان فعال باشی البته منظورم سایتتون هستش » یک . مطلب دو . شبکه های اجتماعی سه . لینک های ورودی به سایت شما

ممنونم.
مطلب که درسته و بدیهی هست .
شبکه های اجتماعی واسه سایت من که در زمینه ای فعالیت داره که مثلا اکثر افرادی که به فیسبوک میرن !! بهش شاید اشنایی چندایی ندارن یا بهتر بگم بیشترون اثلا نمیدونم چی هستن ، چطوری میتونم توشون موفق بشم ؟
لینک های ورودی به سایت رو متوجه نشدم ؟؟

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
سلام

توی گوگل وبمستر اینو بهم گفته الان :
error1.JPGerror2.JPG

مشکل چیه ؟

اینم از robots.txt

http://www.foxit.ir/robots.txt

ممنون میشم راهنمایی کنین .مثل اینکه مثئله جدی هست .

مرسی

limanweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوست عزیز، مشکل اینجاست که شما بخش هایی رو که در قسمت Category سایتت داری رو هم تو فایل robots.txt خودت برای ربوتهای گوگل بلوک کردی و اونها رو نمیتونه ایندکس کنه

خط مربوط به قسمنت های ارور داده شده رو از فایل robots.txt پاک کن

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
خطی که مربوط به category میشد رو پاک کردم. فکر کنم دیگه درست شده باشه . درسته ؟

بالا