• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندکس و seo سایتم

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
سلام

متاسفانه با این که ما بخوبی در سایت مطلب میزاریم و تا حدودی هم روی طراحی و کد هاش خودم کار کردم ، لی نمیدونم چرا ورودی گوگل نمیگیره . همه ی مطالب جدید رو هم ترجمه کردیم و اصلا کپی نیست .

حالا ازتون میخوام که اگه کسی کار کرده توی زمینه بهینه سازی و سئو بهم پ خ بده که با بودجه انکی که دارم ، ببینم میتونه ورودی گوگل بگیریم یا نه .

اگه کسی هم در راه خدا واسمون حتی یه کمی هم اگه شده کمکمون میکنه که بتونم ورودی گوگل بگیرم اینجا ما مورد لطف خودش قرار بده .مرسی :blush:

ممنون .

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
شما بهتره برید فروم های خارجی رو مطالع کنید. اونجا بیشتر کمکتون می کنند. ما ایرانی ها فقط به فکر اینیم که خودمون پیشرفت کنیم. مثلا هم دین داریم. ولی داریم برعکس دین و خدا عمل می کنیم. توی ایران آموزش حرام است.

limanweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز

فعالیت های شما به مرور زمان نتیجه بخش خواهد بود پس در ابندا کمی صبور باشید

اما مسئله سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو رو نمیشه در یک جمله یا پاراگراف توضیح داد و یاد گرفت و به نتیجه هم رسید......پس باید چی کار کنیم؟ خوب اینطور جواب میدم که بهتره اصول زیر رو رعایت کنید و اگر نمیخواهید که دردسر و زمانش رو تجربه کنید، اون رو به یک متخصص سئو واگذار کنید... در این امر بنده هم میتونم در خدمتتون باشم و می تونید از طریق لینک مربوطه در امضام وارد سایتم بشید.

اما نکات قابل ذکر :

+ معرفی کامل سایت به موتورهای جستجو به خصوص گوگل
+ شکیبایی و صبوری
+ ارسال مطالب به صورت زمانبندی شده
+ دریافت بک لینک از وبسایت های دیگر همانند همین فوروم ها و وبلاگ ها
+ رعایت تمامی اصول بهینه سازی متون و تصاویر

و البته در نظر گرفتن یک پروسه 2 تا 4 ماهه

سلام

متاسفانه با این که ما بخوبی در سایت مطلب میزاریم و تا حدودی هم روی طراحی و کد هاش خودم کار کردم ، لی نمیدونم چرا ورودی گوگل نمیگیره . همه ی مطالب جدید رو هم ترجمه کردیم و اصلا کپی نیست .

حالا ازتون میخوام که اگه کسی کار کرده توی زمینه بهینه سازی و سئو بهم پ خ بده که با بودجه انکی که دارم ، ببینم میتونه ورودی گوگل بگیریم یا نه .

اگه کسی هم در راه خدا واسمون حتی یه کمی هم اگه شده کمکمون میکنه که بتونم ورودی گوگل بگیرم اینجا ما مورد لطف خودش قرار بده .مرسی :blush:

ممنون .

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
دوست عزیز شما این مشکل رو اول حل کن!
بعد از <head> سایت این خط، لینک :
<script type="text/javascript" src="http://foxit.ir/wp-content/w3tc/min/791f9/default.include.a31317.js?c9a3a9"></script>
مشکل داره و به محض باز کردن سایت شما، مرورگر سعی میکنه این فایل جاوا رو دانلود کنه!

یکی از مطالبتون رو در گوگل تست کردم (طرحی زیبا برای ساعت هوشمند گوگل)
گوگل این لینک رو پیدا کرد :

http://foxit.ir/new/طرحی-زیبا-برای-ساعت-هوشمند-گوگل/

که با صفحه مورد نظر مطابقت نداره !

در ضمن گوگل دسته بندی های شما رو به این شکل ایندکس کرده :

http://foxit.ir/internet/تکنولوژی-بیت-تورنت-چیست؟/

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
دوست عزیز شما این مشکل رو اول حل کن!
بعد از <head> سایت این خط، لینک :
<script type="text/javascript" src="http://foxit.ir/wp-content/w3tc/min/791f9/default.include.a31317.js?c9a3a9"></script>
مشکل داره و به محض باز کردن سایت شما، مرورگر سعی میکنه این فایل جاوا رو دانلود کنه!

یکی از مطالبتون رو در گوگل تست کردم (طرحی زیبا برای ساعت هوشمند گوگل)
گوگل این لینک رو پیدا کرد :

طرحی زیبا برای ساعت هوشمند گوگل : فاکس آی تی | اخبار و آموزش های آی تی و نرم افزار

که با صفحه مورد نظر مطابقت نداره !

در ضمن گوگل دسته بندی های شما رو به این شکل ایندکس کرده :

تکنولوژی بیت تورنت چیست؟ : فاکس آی تی | اخبار و آموزش های آی تی و نرم افزار

سلام چطور میشه فهمید که گوگل مطالب رو ایندکس کرده یا نه و مورد بعدی اینکه برای تست گیری از مطالب و اینکه تو گوگل تو چه صفحه ای هستند
سایت خواصی وجود داره

limanweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام چطور میشه فهمید که گوگل مطالب رو ایندکس کرده یا نه و مورد بعدی اینکه برای تست گیری از مطالب و اینکه تو گوگل تو چه صفحه ای هستند
سایت خواصی وجود داره

برای اینکه بدونی چندتا از صفحاتت ایندکس شدن، برو خود سایت گوگل Google و بعد داخل فیلد جستجوی همیشگی، این رو تایپ کن site:Siteshoma.com همین، تعداد result ها مشخص کننده هستش

برای تست اینکه تو کدوم صفحه هم هستی، چند تا سایت هستن که معمولا تا 100 تای اول یا 10 صفحه رو میگردن اما این سایت تا 300 سایت یا 30 صفحه رو نگاه برات مشخص میکنه، آدرسش : Google Rank checker Rank Finder Position checker Google Position Checker

موفق باشی

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
برای اینکه بدونی چندتا از صفحاتت ایندکس شدن، برو خود سایت گوگل Google و بعد داخل فیلد جستجوی همیشگی، این رو تایپ کن site:Siteshoma.com همین، تعداد result ها مشخص کننده هستش

برای تست اینکه تو کدوم صفحه هم هستی، چند تا سایت هستن که معمولا تا 100 تای اول یا 10 صفحه رو میگردن اما این سایت تا 300 سایت یا 30 صفحه رو نگاه برات مشخص میکنه، آدرسش : Google Rank checker Rank Finder Position checker Google Position Checker

موفق باشی
ممنون
سلامت باشی

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
سلام دوباره !

پیرو همین سایت.

سوال داشتم !

الان من توی گوگل که سرچ میکنم :

site:foxit.ir

میبینم که هیچ کدوم از مطالب سایت در گوگل نیست ؟ درسته ؟

چیکارش کنم ؟:(:(

limanweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ضمن سلام دوباره

من سایت رو بررسی کردم و حدود 791 مطلب ایندکس شده دارید

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
پس داداش چرا سه ورودی گوگل هم ندارم . اگه لازم هست بگو تا اطلاعات ورود بهت بدم یه چک کنی . ممنونم

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
شما تگ های سایتت رو هم ایندکس کردی ولی خب Priority رو 30 درصد هست.
مطالب اصلی رو بهتره Priority رو رو 100 بزاری.

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
شما تگ های سایتت رو هم ایندکس کردی ولی خب Priority رو 30 درصد هست.
مطالب اصلی رو بهتره Priority رو رو 100 بزاری.
سلام . مطالب اصلی .8 بود ، تغییر دادم به 1.0 . الان خوبه اینا یا باید چیز دیگه رو هم تغییر بدم ؟

dfsdfg.JPG

واقعا این 0.2 اختلاف تاثیر گذاره ؟

اخه الان من توی گوگل مطالبم اصلا ایندکس نیستن .

من دیگه چیکار باید کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .:rolleyes:

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
مطالب که ایندکش شدن، ولی خب اگر مطالب کپی داری باید تغییر بدی که تو گوگلم بیاد بالا.

شما داری از 2 تا پلاگین سئو یعنی all in one و Yoast WordPress SEO استفاده میکنی، فکر نمیکنم کار خیلی درستی باشه.
الان دو تا تگ توضیحات و کلمات کلیدی داری !

فونت تیتر های سایت هم مشکل داره عوض کن، ناخواناس!

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
سلام . مطالب اصلی .8 بود ، تغییر دادم به 1.0 . الان خوبه اینا یا باید چیز دیگه رو هم تغییر بدم ؟

[

واقعا این 0.2 اختلاف تاثیر گذاره ؟

اخه الان من توی گوگل مطالبم اصلا ایندکس نیستن .

من دیگه چیکار باید کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .:rolleyes:

درود

گوگل برای آنالیز مطالب سایت شما , بروز رسانی مطالب , چندان به این اعداد وابسته نیست , درسته که با تعیین Priority مناسب , به گوگل کمک می کنید , اما گوگل طبق الگوریتم و تشخیص خودش , ربات ها رو به سایت شما میفرسته و مطالب را جمع آوری می کنه و باز هم بر اساس تشخیص خودش , مطالب را در SERP نشون میده . حتی بدون sitemap میتونه به موقع سایت شما را بدرستی آنالیز و ایندکس کنه.
راهنمایی کلی برای اولویت بندی مطالب در sitemap , میزان تغییرات صفحات سایت شماست , مثلا صفحه اصلی ( Frontpage) سایت شما , احتمالا بیشترین تغییر را خواهد داشت پس بالاترین عدد را بهش اختصاص بدید .و به همین صورت برای موارد دیگر... .

اگر از 2 پلاگین سئو استفاده می کنید , یکی را غیر فعال کنید , چون با هم تداخل خواهند داشت .

سعی کنید لینک های خروجی از سایت را ( مثل لینک دوستان و ... ) در صفحه اصلی سایت قرار ندید .

در مورد سایت شما , ظاهرا مشکلی در ست شدن دامین وجود داره , یعنی دامین با www در گوگل ثبت نشده و اصلا سایت شما ایندکس با www نداره .
یا ریدابرکت اشتباه انجام دادید یا preferred domain را از روز اول , عوض کردید و یا احتمالات دیگه که احتمالا خودتون در جریان باشید.

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
نظرات nitiX عزیز کاملا درسته

در مورد سایت شما , ظاهرا مشکلی در ست شدن دامین وجود داره , یعنی دامین با www در گوگل ثبت نشده و اصلا سایت شما ایندکس با www نداره .
یا ریدابرکت اشتباه انجام دادید یا preferred domain را از روز اول , عوض کردید و یا احتمالات دیگه که احتمالا خودتون در جریان باشید.

برای رفع این مشکل در فایل htaccess داخل هاست چک کنید که همچین کدی وجود داره یا نه ؟

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mysite.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://mysite.com/$1 [L,R=301]

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
نظرات nitiX عزیز کاملا درسته

برای رفع این مشکل در فایل htaccess داخل هاست چک کنید که همچین کدی وجود داره یا نه ؟

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mysite.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://mysite.com/$1 [L,R=301]

این توشه : !
..................

Last edited:

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
فقط همین کد تو فایل htaccess سایتت وجود داره ؟

بالا