• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این دما ها برای sapphire nitro+ rx 6800xt عادیه؟

StarKilleR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به کلاک مموری و gpu هم دقت کن

1682338008138.gif

یه خمیر خوب بزنم با اندرولت 10 درجه ای راحت کم میشه ولی خوب پلمپ داره فعلا دست نمیزنم
xfx نتایجش کمی بهتره ولی سافایر فرکانساش بالاتره شاید دلیله کمی گرمتر بودنش همینه دور فن رو اگر روی 40 تا 50 درصد بزاری داخل بازی دما 62 تا 64 هست ولی در کل من از طراحی سافایر بیشتر خوشم میاد
طراحی سافایر بهتره ،خوشگل تره، اسمش بهتره ،راحتر فروش میره،3 سانت هم کوتاهتره
کارت خنک و بیصدا بیخواین سری گیمینگ تریو msi ، ایسوس راگ دستم نیومده ولی اونم تو تستها عالی بوده

Pizara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
مشاهده پیوست 1325344

یه خمیر خوب بزنم با اندرولت 10 درجه ای راحت کم میشه ولی خوب پلمپ داره فعلا دست نمیزنم

طراحی سافایر بهتره ،خوشگل تره، اسمش بهتره ،راحتر فروش میره،3 سانت هم کوتاهتره
کارت خنک و بیصدا بیخواین سری گیمینگ تریو msi ، ایسوس راگ دستم نیومده ولی اونم تو تستها عالی بوده
بررسی هایی که من نگاه کردم 6800xt merc خنکترین و کم صدا ترینه حتی نسبت به تاف و استرایکس ولی خوب xfx زیاد برند تاپی نیست...سافایر هم اون کیفیت و مرغوبیت استرایکس و تاف رو نداره...بهر حال باید همه جوانبو در نظر بگیری و چیزی دلت میگرو انجام بدی...دماهای من هم تقریبا تو رنج دماهای شماست...

memex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بررسی هایی که من نگاه کردم 6800xt merc خنکترین و کم صدا ترینه حتی نسبت به تاف و استرایکس ولی خوب xfx زیاد برند تاپی نیست...سافایر هم اون کیفیت و مرغوبیت استرایکس و تاف رو نداره...بهر حال باید همه جوانبو در نظر بگیری و چیزی دلت میگرو انجام بدی...دماهای من هم تقریبا تو رنج دماهای شماست...
دلت میاد به این کارت خنک بگی تاپ نیست؟
:)
1682361293929.png

Pizara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دلت میاد به این کارت خنک بگی تاپ نیست؟
:)
مشاهده پیوست 1325365
از نظر کیفیت قطعات بکار رفته گفتم وگرنه xfx واقعا خوب کار کرده تو نسل 6000...چون با تاف و استرایکس سروکار داشتم واقعا کیفیت بالایی دارن...دور فنو دستی گذاشتید xfx به ندرت از 40 50 بالاتر میره...
ولی واقعا فنهاش صدای کمی دارن

StarKilleR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
جالبه دیروز هر کاری کردم پست ارسال نمیشد امروز میبینم نقل قول شده عجب !
xfx سری 6000 خوب کار کرده مخصوصا کارتهای رده بالا
شما از هولدر استفاده نکردی ؟

memex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
از نظر کیفیت قطعات بکار رفته گفتم وگرنه xfx واقعا خوب کار کرده تو نسل 6000...چون با تاف و استرایکس سروکار داشتم واقعا کیفیت بالایی دارن...دور فنو دستی گذاشتید xfx به ندرت از 40 50 بالاتر میره...
ولی واقعا فنهاش صدای کمی دارن
با این قیمت ها قطعا فن بسوزه بهتره تا کارت مشکلی پیش بیاد
البته اندرولت کردم کارت رو
درکل اونقدی که ازش بد شنیدم نبوده
حداقل از msi ventus و asus dual و... بهتره

Pizara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
جالبه دیروز هر کاری کردم پست ارسال نمیشد امروز میبینم نقل قول شده عجب !
xfx سری 6000 خوب کار کرده مخصوصا کارتهای رده بالا
شما از هولدر استفاده نکردی ؟
هولدر که نیاز هست ولی اونچنان خمیدگی نداره ولی باشه بهتره...هولدر های سری 4 هزار ایسوس بنظرم از بقیه بهتره...نمونه اون داخل سایت های خارجی زیاد و اینجا فقط باید هولدرای گرون بخری گزینه ی دیگه ای نداری...
شما سی پی یوت چیه گلوگاه داری یا نه؟
من در شرف سوییچ به نسل دوازدهم 12400 نمیدونم کافیه یا نه...یه زمانی 5 تومن بود نخریدم حالا باید 9 تومن بدی عجب زمونه ای شده

StarKilleR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با این قیمت ها قطعا فن بسوزه بهتره تا کارت مشکلی پیش بیاد
البته اندرولت کردم کارت رو
درکل اونقدی که ازش بد شنیدم نبوده
حداقل از msi ventus و asus dual و... بهتره
ونتوس و دوال از قدیم کیفیت نداشتن
xfx قدیم خوشم نمیومد ولی این سری واقعا کار کرده روش فقط ظاهرش داغونه یه نورپردازی نذاشته
هولدر که نیاز هست ولی اونچنان خمیدگی نداره ولی باشه بهتره...هولدر های سری 4 هزار ایسوس بنظرم از بقیه بهتره...نمونه اون داخل سایت های خارجی زیاد و اینجا فقط باید هولدرای گرون بخری گزینه ی دیگه ای نداری...
شما سی پی یوت چیه گلوگاه داری یا نه؟
من در شرف سوییچ به نسل دوازدهم 12400 نمیدونم کافیه یا نه...یه زمانی 5 تومن بود نخریدم حالا باید 9 تومن بدی عجب زمونه ای شده
یه هولدر پیدا کردم نمیدونم مال چه گرافیکه احتمالا مال همین شرکت xfx
مادربرد هم جدیدا z590 tuf plus wifi گرفتم اسلات گرافیکیش در ظاهر محکمه در عمل باید دید
i5 10400 دارم رزلوشن 2 کی 144 هرتز که پردازنده گلوگاه نمیشه

Abtin008

Registered User
لایک‌ها
34
عادیه ولی من خودم Reddevil دارم Undervolt کردم گزاشتم روی 970mV دما هسته از 88 اومد رو 76 واتم از 270 اومد رو 200 پرفورمنسم همونه بایوس رو oc و فرکانس هسته تا 2340 میره اگر نمیخای اورکلاک کنی تست کن ببین میتونی undervolt بکنی

Last edited:
بالا