• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این دو عکس را نگاه کنید/به وسیله نرم افزار بازدید ساز پول کسب کنید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بوسیله یک نرم افزار رایگان بازدید ساز می شود در خیلی از سایت های کسب درآمد کرد مثلا میترا رنک شما می توانید با جذب بازدید امتیاز و درآمد کسب کنید.

حالا اگر این سایت یک سایت خارجی و با پرداخت دلاری یا یورو باشد که بهتر می شود. در اینترنت نرم افزار های افزایش بازدید زیاد است اما عموما از آی پی مختلف استفاده نمی کنند و همین آنها را بی استفاده می کند. ما یک نرم افزار ویژه که توسط دوستان شرقی برنامه نویسی شده است پیدا کرده ایک که این ویژگی تغییر آپی را هم دارد.

دوستان اگر کسی نرم افزار خاصی می شناسد می تواند پس از بررسی در سایت میترا رنک در قسمت جذب بازدید در این محل معرفی کنند.

سند عمل کردن نرم افزار مورد استفاده ما در 5 دقیقه :

این عکس ها در فاصله 5 دقیقه از هم گرفته شده در عکس اول 183 بازدید و در عکس دوم 222 بازدید.

Last edited:

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
بوسیله یک نرم افزار رایگان بازدید ساز می شود در خیلی از سایت های کسب درآمد کرد مثلا میترا رنک شما می توانید با جذب بازدید امتیاز و درآمد کسب کنید.

حالا اگر این سایت یک سایت خارجی و با پرداخت دلاری یا یورو باشد که بهتر می شود. در اینترنت نرم افزار های افزایش بازدید زیاد است اما عموما از آی پی مختلف استفاده نمی کنند و همین آنها را بی استفاده می کند. ما یک نرم افزار ویژه که توسط دوستان شرقی برنامه نویسی شده است پیدا کرده ایک که این ویژگی تغییر آپی را هم دارد.

دوستان اگر کسی نرم افزار خاصی می شناسد می تواند پس از بررسی در سایت میترا رنک در قسمت جذب بازدید در این محل معرفی کنند.

سند عمل کردن نرم افزار مورد استفاده ما در 5 دقیقه :

این عکس ها در فاصله 5 دقیقه از هم گرفته شده در عکس اول 183 بازدید و در عکس دوم 222 بازدید.

پس لینک برنامه کجاست؟
نوشتید رایگان

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من اینجا قرار نیست فعلا لینک برنامه بزارم چون نرم افزار راحت پیدا نکردم. ایده رو من به شما ها دادم خودتون پیدا کنید. اگر کار کرد برای دیگران هم معرفی کنید.

در مورد آپی هم اتوماتیک خود نرم افزار عمل می کنه.

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
من اینجا قرار نیست فعلا لینک برنامه بزارم چون نرم افزار راحت پیدا نکردم. ایده رو من به شما ها دادم خودتون پیدا کنید. اگر کار کرد برای دیگران هم معرفی کنید.

در مورد آپی هم اتوماتیک خود نرم افزار عمل می کنه.
باشه من میگردم پیدا کردم حتما حتما اینجا معرفی میکنم
من فکر کردم این عکس مال شماست واسه همین گفتم لینک برنامه

برنامش یه چیزی شبیه کرکر ایمیل های یاهو هست دیگه چون کرکر یاهو باید لیستی از پرا.ک.س.ی ها رو بهش بدی تا کرک کنه

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
این هم لینک نرم افزاری که گفتم

• 最新版本:4.0.2
  • 文件大小:263 KB
  • 运行环境:Win 2000, XP,2003,Vista,Win7

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
نرم افزار معرفی کردم شما هم معرفی کنید

این هم سند خوب کار کردنش.هر کس بود این رو می فروخت .من تونستم در عرض 2 ساعت به 0.1 یورو رسیدم

همین جور خوب کار کنه عالیه/هر چند ساعت اینجا می زارم که چقدر باهش کسب کردم.

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
دانلود کردم همش چینیه خیلی زبان خرکی ای هست نوشتش هم کپی نمیشه بندازم تو Google Translate
خوب اگه بلدی آموزشش هم بزار

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
آموزش فارسیش رو امشب اگر وقت کنم می زارم توی سایت خودم سایت ما رو که بلدید:cool:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
گلدن ایز ببخشید من منظورم با استارتر بود.

البته من از استارتر خوشم میاد هم بچه با عرضیه هم واقعاً چیزهای خوبی پیدا میکنه تو اینترنت. و اما اینکه گفتی نرم افزار رو اگر کس دیگه ای جای من میفروخت. این حرفتو قبول دارم.

ولی یه چی هست که خدا گفته من و عبادت کنید من هم رزقتون رو زیاد میکنم. افضل ترین عبادت هم که همه ما میدونیم خدمت به مردمه. پس شما هم بدون این همه جوون بیکار و دنبال درآمد ناچیز ما داریم این کارات باعث میشه خدا هم همیشه هواتو داشته باشه.

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
گلدن ایز ببخشید من منظورم با استارتر بود.

البته من از استارتر خوشم میاد هم بچه با عرضیه هم واقعاً چیزهای خوبی پیدا میکنه تو اینترنت. و اما اینکه گفتی نرم افزار رو اگر کس دیگه ای جای من میفروخت. این حرفتو قبول دارم.

ولی یه چی هست که خدا گفته من و عبادت کنید من هم رزقتون رو زیاد میکنم. افضل ترین عبادت هم که همه ما میدونیم خدمت به مردمه. پس شما هم بدون این همه جوون بیکار و دنبال درآمد ناچیز ما داریم این کارات باعث میشه خدا هم همیشه هواتو داشته باشه.

ببخشید توهین نباشه ولی از خدا دم میزنی به نظرت پول اینکار حلاله؟ اینم یه جور دزدی محترمانه است البته قصد توهین به کسی ندارم ببخشید

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
اه حالا دعواشون گرفته
یه صلوات بفرست آخر شبی دارند بهم گیر میدن

یه سایت پیدا کردم که آموزش انگلیسی شو خیلی قشنگ داده
id-bootcamp.com/jingling-jingling-traffic-wizard-testing-tool

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
مگه برنامه ای پی شما رو تغییر نمیده واسه کلیک؟

فکر نکنم کلیکی در کار باشه جزئیات دقیقش هم خودم نمیدونم ولی آیپی برای بازدید هستش و درآمد به ازای بازدید حساب میشه

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دوستان اگر کسی یاد نگرفت بگه تا آموزش فارسی رو سریع بزارم.
دوستانی که سوال پرسیدند که چه طور پول میشه کسب کرد باید بگم از طریق PTP
دو سه سایت روسی پیدا کردم که پول خوبی می دند اما چون تست نشده اعلام نمی کنم خدای نکرده اشتباهی پیش نیاد
تا چند وقت دیگه روی سایت ما یک اسکریپت نصب می کنیم که مشکل بازدید با آی پی مختلف حل میشه و کاربران می تونند از سایت ها پاپ آپ خارجی و PTP مستقیم کسب درآمد داشته باشند

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
دو سه سایت روسی پیدا کردم که پول خوبی می دند اما چون تست نشده اعلام نمی کنم خدای نکرده اشتباهی پیش نیاد
تا چند وقت دیگه روی سایت ما یک اسکریپت نصب می کنیم که مشکل بازدید با آی پی مختلف حل میشه و کاربران می تونند از سایت ها پاپ آپ خارجی و PTP مستقیم کسب درآمد داشته باشند

واسه من آموزشو پ خ میکنی؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

نیکی و پرسش :D

عزیزم سریع سایتهارو تست کن دوستان به یه پولی برسن. شما هم خدا اجرتو میده

بالا