• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این دو عکس را نگاه کنید/به وسیله نرم افزار بازدید ساز پول کسب کنید

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
فک کنم اگه صاحب سایت اینو قید کرده باشه که تقلب به هر شکلی (با تمام اقسامش) منجر به سود بردن کاربر باهوش (!) از این قضیه بشه ؛ بله اشکال داره اما وقتی با یه ای پی جدید میری و یه بازدید واسش میندازی چه اشکالی داره؟!

آقا من کاری با این جنبه ی نرم افزار ندارم
میگم عایا استفاده از این نرم افزار برای سایت شخصی هم مفیده ؟! میشه تنظیمش کرد با هر آی پی چند بار به صفحات مختلف سایت وارد بشه
ترافیک مصرفی برای هر ساعتش رو به چه میزان ارزیابی می کنید؟

روش جایگزینتو واسم پ خ میکنی؟

دیگه چکار کنیم
دوستتون دارم
اینم آموزش:

کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین - [ترفند بی نهایت] کسب درآمد تا چندین دلار در روز + افزایش ترافیک رایگان برای سایت شما

Last edited:

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
آقا از این نرم افزار استفاده نکنید ، این چینی کی به ما خیری رسیده که این دومیش باشه؟!
یه تیکت به میترا باکس زدم
اونا هم بعد بررسی اینو واسم ارسال کردن

[FONT=&amp]با سلام[/FONT][FONT=&amp]
متاسفانه دو نکته هست که کاربران بهش توجه نمیکنن :

[/FONT]
[FONT=&amp]1. [/FONT][FONT=&amp]این نرم افزار برای تامین هزینه همزمان و به صورت پنهان از چندین سایت در کنار سایت های شما، بازدید میکنه و ترافیک ثابتی رو متناوب از اینترنت شما مصرف میکنه.
[/FONT]
[FONT=&amp]2. [/FONT][FONT=&amp]صحت تمامی بازدید های رفرال با آمار گوگل آنالیز چک میشه و اگر مغایرتی وجود داشته باشه، تقلب محسوب میشه.[/FONT][FONT=&amp]

انتخاب با خودتون هست.[/FONT]
[FONT=&amp]
[/FONT]

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
پیرو اخطار میترا باکس راجب استفاده از این نرم افزار چند روزی روی این نرم افزار حساس شدم ببینم واقعا ترافیک ازم میدوزده یا نه!
اول که رایانه رو روشن می کردم این برنامه به صورت اتومات فعال میشه و به صورت کاملا مرموزانه شروع به تبادل ترافیک با یه سری سایت دیگه می کنه (بدون اینکه من سایتی رو داخل نرم افزار ذخیره کرده باشم و یا مرورگرم فعال باشه)

اگه به حرفم شک دارید اول به اینترنت کانکت بشید و بعدش برنامه فایر رو فعال کنید ، متوجه حرفم میشید

یه کلام خطم کلام
از این چینی ها کپی بردار متقلب کلاه بردار فلان فلان شده کی به ما خیری رسیده که این دومیش باشه؟

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
پیرو اخطار میترا باکس راجب استفاده از این نرم افزار چند روزی روی این نرم افزار حساس شدم ببینم واقعا ترافیک ازم میدوزده یا نه!
اول که رایانه رو روشن می کردم این برنامه به صورت اتومات فعال میشه و به صورت کاملا مرموزانه شروع به تبادل ترافیک با یه سری سایت دیگه می کنه (بدون اینکه من سایتی رو داخل نرم افزار ذخیره کرده باشم و یا مرورگرم فعال باشه)

اگه به حرفم شک دارید اول به اینترنت کانکت بشید و بعدش برنامه فایر رو فعال کنید ، متوجه حرفم میشید

یه کلام خطم کلام
از این چینی ها کپی بردار متقلب کلاه بردار فلان فلان شده کی به ما خیری رسیده که این دومیش باشه؟
میره تو start up غیر فعالش کن
من غیر فعالش کردم

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
میره تو start up غیر فعالش کن
من غیر فعالش کردم
موضوع این نیست ، میدونم رو ایکنش کلیک راست می کنم و گزینه انتهایی رو میزنم ؛ غیر فعال میشه
منظور اینه که این نرم افزار بغیر از دزدی ترافیک کار دیگه هم نمیکنه

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
موضوع این نیست ، میدونم رو ایکنش کلیک راست می کنم و گزینه انتهایی رو میزنم ؛ غیر فعال میشه
منظور اینه که این نرم افزار بغیر از دزدی ترافیک کار دیگه هم نمیکنه
من تستش کردم رو 2 سایت کار کرد ولی پشت برنامه رو نمیدونم چی داره میگذره شاید داره سو استفاده میکنه به هر طریقی شاید هم خیر

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
qthdzr5o8t1glv2v1mcm.jpg

این هم فارسی برنامه

بالا