ArashMiniStar
Registered User
ما هم فکر میکردیم دختره میگفت شوهر داره بعد گندش در اومدمن فکر میکردم دختری!
ولی جدا پیش روانپزشک برو...
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
ما هم فکر میکردیم دختره میگفت شوهر داره بعد گندش در اومدمن فکر میکردم دختری!
داداشم چند بار روانپزشک اورد خونه باهام صحبت سحبت ثحبت SohBaT کردن ولی تغیری ایجاد نشدمن فکر میکردم دختری!
به منم همینو گفت. شبنم 26 ساله شوهردار. پلن خوبی براش داشتم که ترتیبشو بدم که فهمیدم پسرهما هم فکر میکردیم دختره میگفت شوهر داره بعد گندش در اومد
لاشخوری و گرگ بودن : رمز موفقیته...:general611:ما هم فکر میکردیم دختره میگفت شوهر داره بعد گندش در اومد
با یکی دو جلسه نمیشه. دارو و مشاوره حداقل 6 ماهه نیاز داری.داداشم چند بار روانپزشک اورد خونه باهام صحبت سحبت ثحبت SohBaT کردن ولی تغیری ایجاد نشد
باووووووو 17 تا مشاور رو ذله کردم تا معافیت ماده 33 بند 8 کژ خویی دایمی و مغایرت با اصول نظامی گری بهم دادنبا یکی دو جلسه نمیشه. دارو و مشاوره حداقل 6 ماهه نیاز داری.
راستشو بخوای مطمئن نیستم درمورد این حرفاتم راست گفته باشی...باووووووو 17 تا مشاور رو ذله کردم تا معافیت ماده 33 بند 8 کژ خویی دایمی و مغایرت با اصول نظامی گری بهم دادن
خانم الهه آتش یوزر شما هک شده است؟22 سالمه دقیق
قبلنا پیش داداشم کارگاه منبت میرفتم العان یه سالی میشه خونه نشین شدم
دیپلم دارم خدمت هم معاف شدم ماده33 بند 8 کژخویی و مغایرت با اصول نظامی گری
اره خعلی زیاد چندبارم خودکشی کردم یه بار تو حموم یه تینر 20000 کشیدم بالا ولی زنده موندم
چندبارم کلی قرص پاروکستین خردم ولی هیچیپس بـــــــــــ هیچیپس
رفتن به آمریکا-داشتن یه فورد یا شورلت-یه موتور نینجا-یه دوچرخه خفن
کلا من زندگیم همش تو خواب سپری میشه یعنی زندگی من همش خواب همش نت همش کفتری
شادمغزی بیش نیستشمو هنوز جنسیتت مشخص نیست ! دروغ پشت دروغ !
تو نصف تاپیکات پسری تو نصفه دیگش دختر . هیچگونه ثبات اخلاقی و رفتاری نداری .
تا وقتی که صادق نباشی کسی نمیتونه کمکت کنه !
1- ظاهرامغزت شپش زدهسامولیکم
من همزمان میتونم هم عاشق چیزی باشم هم ازش متنفر باشم
توی 24 ساعت روز 17 ساعتش رو خوابم و بقیش رو توی نت میگذرونم
خیلی رویا پردازی میکنم همش خودم رو در حال ماشین سواری توی اتوبانهای آمریکا میبینم
نمیدونم چی از زندگی میخوام دوست دارم همش وقتم رو به بطالت بگذرونم خیلی وقت میشه که دیگه کارگاه نمیرم
چه کنم از این وضعیت در بیام؟واقعا خسته ام از این مدل زندگی کردنم
درضمن اسپم و طنز و جوابهای نامربوط ندین خدایش
مثلا با اینکه عاشق قلیونم و میدونم بره سلامتیم ضرر داره باز میکشم و هم زمان هم عاشقشم هم ازش متنفرمهم عاشق چیزی باشید هم متنفر را با مثال توضیح دهید.