• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این هاستینگ چطوره؟

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من اینجا چه کاره بیدم؟؟؟؟
جواب این سئوال ما پس کجا رفت؟؟؟
جاااااااان!:)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من هيچ رابطه اي ندارم با اونا ! بعدم مال من نيست ! من كجام به كاشوني شبيه؟ :D
بعدم آره. تضمين كيفيتش با من :D

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
اگه ربطی به اونا نداری پس چرا لینکشون توی امضاته؟
در ضمن تو شبیه کاشونیا نیستی ولی من یه بار عکستو که فکر کنم خیلی قدیمی بود دیده بودم البته یادم نیست کجا بود ولی فکر کنم یه خورده شبیه اون عکسه بود که الان توی این سایته گذاشتن
به خاطر این دو دلیل گفتم حتما ممکنه یه ربطی به شما داشته باشه

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
عجب! من این تاپیکه رو ندیده بودم! :D
خب در خدمتیم! سئوالی هست جواب میدم. :rolleyes:

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
ای خودشون پیداشون شد
چه خوب
سوال اول اینکه اینا چیه روی این لبه نوشته؟

دوم اینکه چرا اینقدر قیمتهاتون ارزونه؟
سوم اینکه شما شرکت ثبت کردید؟
چهارم ریسلر بگیریم می تونیم ریسلر هم بدیم؟
پنجم سایتتون با فایر مشکل داره اگه می شه درستش کنید که من به فایر حساسم ( شرمنده ها )
ششم اگر دومینی ثبت می کنیم می خوام ببینم وقتی ویس بگیریم اطلاعاتی از شما هم توی ویس وجود داره یا نه؟
هفتم دی ان اس اختصاصی و آی پی اختصاصی با خود پلنه یا برای اونا باید هزینه جدا پرداخت بشه؟
هشتم هاست ریسلر رو بخوایم انتقال بدیم برای ترنسفرش مشکلی پیش نمیاد؟ و این کار رو خودتون انجام می دین؟
نهم همه جا آی آر رو تو مایه های هفده تومن ثبت می کنن شما چرا اینقدر ارزون می دید؟ و چرا اونا گرون می دن؟
دهم انجام کل این کارا چقدر طول می کشه؟
ممنون می شم جامع و کامل توضیح بدین

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
راستی انجمنتون کار نمی کنه چرا؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mbf :
اگه ربطی به اونا نداری پس چرا لینکشون توی امضاته؟
در ضمن تو شبیه کاشونیا نیستی ولی من یه بار عکستو که فکر کنم خیلی قدیمی بود دیده بودم البته یادم نیست کجا بود ولی فکر کنم یه خورده شبیه اون عکسه بود که الان توی این سایته گذاشتن
به خاطر این دو دلیل گفتم حتما ممکنه یه ربطی به شما داشته باشه
نمایشگاه پس اگه منو ببینی عمرا نمیشناسیم !!

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mbf :
ای خودشون پیداشون شد
چه خوب
سوال اول اینکه اینا چیه روی این لبه نوشته؟

دوم اینکه چرا اینقدر قیمتهاتون ارزونه؟
سوم اینکه شما شرکت ثبت کردید؟
چهارم ریسلر بگیریم می تونیم ریسلر هم بدیم؟
پنجم سایتتون با فایر مشکل داره اگه می شه درستش کنید که من به فایر حساسم ( شرمنده ها )
ششم اگر دومینی ثبت می کنیم می خوام ببینم وقتی ویس بگیریم اطلاعاتی از شما هم توی ویس وجود داره یا نه؟
هفتم دی ان اس اختصاصی و آی پی اختصاصی با خود پلنه یا برای اونا باید هزینه جدا پرداخت بشه؟
هشتم هاست ریسلر رو بخوایم انتقال بدیم برای ترنسفرش مشکلی پیش نمیاد؟ و این کار رو خودتون انجام می دین؟
نهم همه جا آی آر رو تو مایه های هفده تومن ثبت می کنن شما چرا اینقدر ارزون می دید؟ و چرا اونا گرون می دن؟
دهم انجام کل این کارا چقدر طول می کشه؟
ممنون می شم جامع و کامل توضیح بدین
بابا تو که پدرش رو درآوردی ،:f34r:
خوب یکی یکی بپرس دیگه :happy:

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
قبل از پست من ایشون با همکار من صحبت کردند و تمام سئوالاتشون پاسخ داده شد. ولی جواب سئوال ها رو اینجا مینویسم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.

- والا ارزونه خب! عیبی داره؟ :D حالا بدور از شوخی سیاست های ما شبیه به سیاست شرکت های خارجی هست. و مبنا رو بر پایه کمترین قیمت ممکن و بهترین کیفیت و پشتیبانی و در نتیجه کاربر بیشتر گزاشتیم.
- بله، فکر میکنم در سال 83 شرکت ثبت شده. شماره ثبت هم در سایت هستش میتونید ببینید.
- ببینید امکانی به این صورت نداریم. ولی میتونیم با هم کار کنیم. یعنی شما اکانت نمایندگی جدید رو از ما میگیرید و با برند و قیمت مد نظر خودتون نماینده میدید. در اصل یه اکانت از ما میخرید و به یوزرتون میفروشید. و ما هم شما رو میشناسیم نه مشتریتون رو. روی این اساس خیلی راحت میتونید نمایندگی های ما رو هم در سایت خودتون بفروشید. :)
- چشم در اولین فرصت. :D
- اگر آنلاین نیک بگیرید بله. برند ما زیرش نوشته میشه. ولی توی دومین های رجیستر فلایمون اینطور نیست. همه امکانات به کل در اختیار خودتون هست.
- دی ان اس اختصاصی رو خود پکیج هست ولی آی پی خیر. برای هر آی پی ماهیانه هزار تومان جداگانه پرداخت میکنید.
- نه هیچ مشکلی نیست. ظرف کمترین شمان انجامش میدیم براتون.
- اینم بر میگرده به همون سیاست ها! :blink: :D
- یک ربع بعد از واریز اولین شارژتون!

تموم شد :blush: :D

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
آقا اون قسمت آزمایش دومین که گوشه سمت راست بالای سایت گذاشتین ، کار نمیکنه.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از KASHANWEB :
قبل از پست من ایشون با همکار من صحبت کردند و تمام سئوالاتشون پاسخ داده شد. ولی جواب سئوال ها رو اینجا مینویسم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.

- والا ارزونه خب! عیبی داره؟ :D حالا بدور از شوخی سیاست های ما شبیه به سیاست شرکت های خارجی هست. و مبنا رو بر پایه کمترین قیمت ممکن و بهترین کیفیت و پشتیبانی و در نتیجه کاربر بیشتر گزاشتیم.
- بله، فکر میکنم در سال 83 شرکت ثبت شده. شماره ثبت هم در سایت هستش میتونید ببینید.
- ببینید امکانی به این صورت نداریم. ولی میتونیم با هم کار کنیم. یعنی شما اکانت نمایندگی جدید رو از ما میگیرید و با برند و قیمت مد نظر خودتون نماینده میدید. در اصل یه اکانت از ما میخرید و به یوزرتون میفروشید. و ما هم شما رو میشناسیم نه مشتریتون رو. روی این اساس خیلی راحت میتونید نمایندگی های ما رو هم در سایت خودتون بفروشید. :)
- چشم در اولین فرصت. :D
- اگر آنلاین نیک بگیرید بله. برند ما زیرش نوشته میشه. ولی توی دومین های رجیستر فلایمون اینطور نیست. همه امکانات به کل در اختیار خودتون هست.
- دی ان اس اختصاصی رو خود پکیج هست ولی آی پی خیر. برای هر آی پی ماهیانه هزار تومان جداگانه پرداخت میکنید.
- نه هیچ مشکلی نیست. ظرف کمترین شمان انجامش میدیم براتون.
- اینم بر میگرده به همون سیاست ها! :blink: :D
- یک ربع بعد از واریز اولین شارژتون!

تموم شد :blush: :D
اوه ! چه پشتكاري ! :blink:

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
شاهد خب عکستو بزار تو آواتورت یه روزه تا نمایشگاه اومدیم بشناسیمت

کاشان وب جان خدایی یه فکری به حال این سایتتون بکنیدا
راستی این آریا هاست رو دیدین؟
یکی از دوستام ازشون ریسلر گرفته بود بعد از اون هک شدنشون که حالا شایدم هک نبود یه دفعه یکی دو هفته تمام سیستمشون از کار افتاد و نه به ایمیلی پاسخ می دادن نه تلفن بر می داشتن و همه موبایلاشونم خاموش کرده بودن
یعنی هیچ جوره راه تماس نبود مگر بریم شرکتشون که بی خیال حس و حالش کجا بود!

چه تضمینی می دین اینجوری نشه؟
چون کاراتون خیلی شبیه به اوناست
اونا هم قیمتاشون مثل شماست ولی الان فکر کنم یه خورده حرفه ای تر اومدن بالا سایتشون هم ردیف شده و حرفه ای

برای آی آر هم کنترل پنل دست ملت می دین؟

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب آقا
ما که جواب اون سئوال مون رو نگرفتیم ولی مثل اینکه بحث جالب شده، باشه ببینیم آخر این بحث به کجا میرسه.
راستی "قریه" از سئوالاتت هم خیلی ممنون خیلی سئوال هایی رو که من باید میپرسیدم و نپرسیدم رو تو گفتی.
باشه منتظر بمونیم ببینیم آخر این بحت به کجا میکشه...........

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد پشتیبان گیری از اطلاعات مشتریان هم میشه توضیح بدید که چجوریاس ؟
تا اگه خدای نکرده مشکلی پیش اومد ، بشه برگردوندشون ؟

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
- والا چی بگم! خب اونا اگر رفتارشون این شکلی بوده دلیل نمیشه مام همینطور باشیم آخه! :rolleyes:
- بله! بک آپ گیری روزانه داریم روی سرور دیگه ای. و امکان ریستور کردن رو داریم. ولی خود کاربر هم موضف هست بک آپ تهیه کنه.
- بله! کنترل پنل آی آر هم میدیم.

سئوال دیگه ای هم هست در خدمتیم! :D

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
- بله! بک آپ گیری روزانه داریم روی سرور دیگه ای. و امکان ریستور کردن رو داریم. ولی خود کاربر هم موضف هست بک آپ تهیه کنه.
در این مورد می شه بیشتر توضیح بدین
یعنی مثلا ما خدایی نکرده یه اتفاقی چیزی بی افته شما از بک آپ خودتون برای ما اطلاعات رو برمی گردونید اگر بخوایم؟
یا اینکه باید از بک آپهای خودمون این کار رو بکنیم

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mbf :
در این مورد می شه بیشتر توضیح بدین
یعنی مثلا ما خدایی نکرده یه اتفاقی چیزی بی افته شما از بک آپ خودتون برای ما اطلاعات رو برمی گردونید اگر بخوایم؟
یا اینکه باید از بک آپهای خودمون این کار رو بکنیم
بله ما حتما براتون ریستور خواهیم کرد. ولی هزینه ریستور کردن را باید پرداخت کنید. (اگر مشکل از طرف خودتون باشه وگرنه هیچ هزینه ای نباید پرداخت بشه.) هزینش هم برای هر مورد 1000 تومن هستش.

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
1000 تومن؟
خب اینم نگیرید دیگه
بهرحال اگر سایتها مشکلی نداشته باشن و تمام گفته های شما درست باشه که امیدوارم باشه قیمتها عالین
ولی می دونید مشکل کار شما چیه؟
من که هیچ مشکلی باهاتون ندارم کلی دارم می گم
اگر یه سایت قدرتمند و پربیننده و حرفه ای رو می تونستید پشتیبانی کنید و معرفی کنید اونوقت اعتمادها نسبت به شما زیاد می شد
آیا همچین سایتهایی در زیرمجموعه هاتون وجود داره؟
که یک نمونه از قدرت سرورهاتونو نمایش بده؟
یه چیزی تو مایه های همین پی تی حالا یه هوا فنچول تر؟

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من با کاشان وب صحبت کردم اونا گفتین که تو هاستینگ ویندوزشون پلکس ندارن گفتن فقط هلم مونده، حالا من میخوام از دوستان که اطلاعات دارن بپرسم فرق بین این دو چیه؟؟ و آیا قیمتهاشون هم با هم فرق میکنه یا نه؟؟
راستی "کاشان" جان شما اگه 5 گیگ فضا با آی پی اختصاصی بدین البته تو هاستینگ ویندوز، قیمتش چقدر میشه؟؟
مرسی

TurboIrHosting

Registered User
لایک‌ها
13
اقا فقط باید موویل تایپی ها بیان؟

بالا