• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایپاد تاچ نسل چهارم 32 gig

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
داداش شرمنده بخدا ، خیلی ایپاد لازمم ، تروخدا ناراحت نشو ، داداش اگه می خوای بهم بگو ایشالا یه دونه برات گیر میارم ، شرمندتم داداش :(

شرمنده دوست عزیز چون دوستی که آیپاد رو براش میخوام تهیه کنم خواستن بنده 370 میخوام .

خواهش میکنم آقا ناراحتی نداره من دیگه آخرین قیمت رفیقمون رو هم دادم اگه بالاتر هم میخواید شما دیگه واقعا بنده که سهلم این رفیقم هم نیست :D مبارکتون باشه:happy:

شما دو نفر یه هماهنگی تو پ خ با هم میکردید اینقدر بالا نمیومد قیمت.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سعی میکنیم ازین به بعد تو تاپیک های فروش شما همچین کاری بکنیم حتما:blink:

ممنون ولی تو تاپیکای فروش من بدیش اینه تعداد بیشتر از 2 نفرن واسه هماهنگیش سختت میشه.:p

Avril_amir

Registered User
لایک‌ها
16
خواهشا اسپرم نکنین ... بزودی تکلیف مشخص میشه

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644

Avril_amir

Registered User
لایک‌ها
16
با تشکر ویژه از همه دوستان بویژه ItsMeRSeDe عزیز
با توجه به اینکه اولویتم با دوستان عزیز همشهری بود این آیپاد رو فردا تقدیم galaxysky عزیز خواهم کرد ..
از این که با رضای عزیز آشنا شدم بسیار خوشحال و باعث افتخارم خواهد بود . طی تماسی که داشتم با رضای عزیز این آیپاد رو به قیمت 370 تقدیم آقا رضای ګل خواهم کرد .. مبارکت باشه رضا جان ایشالا به سلامتی ازش استفاده کنی ..

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
با تشکر ویژه از همه دوستان بویژه ItsMeRSeDe عزیز
با توجه به اینکه اولویتم با دوستان عزیز همشهری بود این آیپاد رو فردا تقدیم galaxysky عزیز خواهم کرد ..
از این که با رضای عزیز آشنا شدم بسیار خوشحال و باعث افتخارم خواهد بود . طی تماسی که داشتم با رضای عزیز این آیپاد رو به قیمت 370 تقدیم آقا رضای ګل خواهم کرد .. مبارکت باشه رضا جان ایشالا به سلامتی ازش استفاده کنی ..

ممنون آقا بهرام گل ان شا الله پولشم برای شما برکت داشته باشه

Avril_amir

Registered User
لایک‌ها
16
بسیار سپاس البته من کوچیک شما بهنام هستم

Avril_amir

Registered User
لایک‌ها
16
نه رضا جان درست شنیدی کارت به نام منه .. البته من در شناسنامه بهرامم ولی اسم مستعارم بهنام .. البته شما هرجور طلبه هستی میتونی صدامون کنی دادا ..

بالا