• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایگلد ایران پول منم خورد تو رو خدا بگید چیکار کنم egoldiran is scam

EGoldiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و تبريک سال نو
کاربر عزيز ما اين نوشته های شما را خواندیم و از آنجايی که همیشه برای نظرات کاربران اهمیت شایانی قائلیم بر آن شدیم که موضوع موشکافی بیشتری شود و چنانچه حقی از شما ضایع شده به حقوق خود برسید.
متاسفانه مدتی است که افرادی مشکوک در جهت خدشه دار کردن حيثيت و قدمت چند ساله سايت ايگولديران به روشهای غير متعارف دست زده اند که اميدوارم شما جزو اين گروه نباشيد
شما نوشته اید که به حساب ما پول واریز کرده اید و ایمیل زده و حتی تماس هم گرفته اید.
لطفا مشخصات پول واريز شده را به ايميل زير ارسال کنيد.

ما مورد شما را حتما بررسی مي کنيم و جهت روشن شدن اذهان عمومی نتیجه را هم اینجا اعلام می کنیم
امیدواریم پول را به حساب فرد دیگری واریز نکرده باشید
تمام موارد مربوط به خرید و فروش کامل و ساده در سایت آمده است

متاسفانه افرادی از اين پرسش و پاسخها تنها در جهت تبليغ سايت خود و خراب کردن سايتهای ديگر استفاده می کنند. مانند #2 که شک ما را کاملا بر انگيخته است.

منتظر ايميل يا تماس تلفنی شما هستيم (می توانید فارسی صحبت کنید)
7002-345-714-1+

title2%20copy.gif

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
میدونم که الان متهم میشیم به این که داریم به یک سایت با سابقه! خدشه وارد می کنیم تا کار خودمون بهتر بشه (البته خوشبختانه دوستان میدونند که هیچ احتیاجی به این کار نداریم) ولی شما اگر در کارتان صداقت داشتید حداقل به نامه های این دو نفر(حداقل) از دوستانی که در این جا هستند و برای ایمیل سایت شما فرستاده اند جواب قانع کننده می فرستادید نه اینکه تهدید کنید وسایر جریان ها که خودتان بهتر میدانید...
حالا هم برای اثبات حسن نیتتان پول این دوستان را برگردانید (بر فرض محال هم که سایت شما هک شده باشد باز هم شما در اینجا مقصر هستید نه این دوستان) تا این مشکل برطرف شود

e-goldirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي نميدونه واقعاً چه اتفاقاتي افتاده و حق با كيه
البته از ماجراهاي پيش اومده بر مياد كه سو تفاهماتي ايجاد شده و يا سايت و يا حساب ايگولد سايت هك شده كه به اين مشكل برخورد كردند
البته باز هم دقيق نميشه حق رو به كسي داد
اميدواريم كه مسئولين سايت حق ضايع شده دوستاني رو كه به حق هستند رو پرداخت كنه

EGoldiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
title2%20copy.gif
با سلام خدمت تمامی کاربران
به اطلاع کاربران محترمی که در هفته سوم فبريه در فروش ايگولد خود به ما دچار مشکلاتی شده و ايگولد خود را به حساب ديگری واريز نموده اند می رساند که خسارت آنها تا حد امکان جبران شده و همچنان پيگير موارد آنها هستيم.

این دوست عزیز پس از گذشت دو هفته هنوز با ما تماس نگرفته اند! و جالب اینجاست که خود طراح سایتها کلاهبردار هایپ هستند. به هر حال ما پاسخگوی تمامی کاربران هستیم ، اگر چه هیچ سندی مبنی بر واریز پول به حساب ما ارائه نشده و تماسی گرفته نشده است.

متاسفانه افرادی در این میان از آب گل آلود ماهی می گیرند و سایت خود را تبلیغ می کنند.
اساس و بنیان سایت ایگولدیران بر اطلاع رسانی و جلوگیری از کلاهبرداری سایتهای خارجی از هموطنانمان بوده است و گروه ایگولدیران افتخارش اعتماد هزاران کاربری است که تمامی مراحل خرید و فروش خود را آنلاین انجام می دهند.
بدیهی است شرکت ایگلدیران تمامی تلاش خود را در جهت جبران خسارات این کاربران انجام داده و در اولین مرحله 40-55 درصد معادل ریالی ایگولد خسارت دیده گان واقعی را به حساب بانکی شان ارسال نموده است و با تماسهایی که با شرکت ایگولد داشته ایم، حساب هکرها مسدود شده و در حال پی گیری ماجرا هستیم.
ضمن تشکر از حسن نيت و اعتماد شما , لطفا جهت امنيت بيشتر تمامی مراحل خريد و فروش را از بخش کاربری انجام دهيد.
جهت تماس با ما می توانید با آدرس یا شماره تلفن زیر تماس بگیرید​
.

[email protected]
7002-345-714-1

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از EGoldiran :
title2%20copy.gif
با سلام خدمت تمامی کاربران
به اطلاع کاربران محترمی که در هفته سوم فبريه در فروش ايگولد خود به ما دچار مشکلاتی شده و ايگولد خود را به حساب ديگری واريز نموده اند می رساند که خسارت آنها تا حد امکان جبران شده و همچنان پيگير موارد آنها هستيم.

این دوست عزیز پس از گذشت دو هفته هنوز با ما تماس نگرفته اند! و جالب اینجاست که خود طراح سایتها کلاهبردار هایپ هستند. به هر حال ما پاسخگوی تمامی کاربران هستیم ، اگر چه هیچ سندی مبنی بر واریز پول به حساب ما ارائه نشده و تماسی گرفته نشده است.

متاسفانه افرادی در این میان از آب گل آلود ماهی می گیرند و سایت خود را تبلیغ می کنند.
اساس و بنیان سایت ایگولدیران بر اطلاع رسانی و جلوگیری از کلاهبرداری سایتهای خارجی از هموطنانمان بوده است و گروه ایگولدیران افتخارش اعتماد هزاران کاربری است که تمامی مراحل خرید و فروش خود را آنلاین انجام می دهند.
بدیهی است شرکت ایگلدیران تمامی تلاش خود را در جهت جبران خسارات این کاربران انجام داده و در اولین مرحله 40-55 درصد معادل ریالی ایگولد خسارت دیده گان واقعی را به حساب بانکی شان ارسال نموده است و با تماسهایی که با شرکت ایگولد داشته ایم، حساب هکرها مسدود شده و در حال پی گیری ماجرا هستیم.
ضمن تشکر از حسن نيت و اعتماد شما , لطفا جهت امنيت بيشتر تمامی مراحل خريد و فروش را از بخش کاربری انجام دهيد.
جهت تماس با ما می توانید با آدرس یا شماره تلفن زیر تماس بگیرید​
.

[email protected]
7002-345-714-1

بعد این همه وقت یهو از خواب بیدار شدید؟:blink: :blink:

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از egold4ucom :
قابل توجه اون بنده خدایی (pedramajd ) که چند تا پست تو این فروم داشت کلا و اون هم فقط درباره حمایت از این سایت کلاهبردار بود.(البته فکر کنم ایشان از مدیران این سایت باشند.)
آقا محمد بازار خرابه که اینقدر ایگولد را گرون می خری!!!! :lol:

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از lizardman :
سلام دوستان من بد بخت این تاپیک رو ندیده بودم که در مورد کلاه برداری ایت ایگلد ایران نوشته بود چون قبلا با این سایت کار میکردم و خریدام همیشه از این سایت بوده خوب بازم ازشون ایگلد خریدم ۳۰۰ دلار طبق معمول ۳ روزه پول رو باید میریختن ولی من بیچاره منتظر تا ۴ روز صبر کردم ایمیل زدم جواب ندادن هر چی ایمیل زدم اینگار نه انگار به شماره تلفنشون در خارج کشور زنگ زدم یک یارو برداشت نفهمیدم چی میگفت ولی بهش قضیه رو گفتم اونم فرتی گوشی رو گزاشت دیگه مطمین شدم پولم رو خوردن
من میخوام بدونم نمیشه از طریق آی پی ایمیلشون که برامون ایمیل فرستادن آدرشون رو برداشت من که فکر میکنم اینا داخل کشورن و الکی میگن خارج کشورن تو رو خدا اگه کسی چیزی میدونه ما رو راهنمایی کنه
خواهش میکنم یکی به داد من بیچاره برسه

دوست عزیز واقعا درکت می کنم . چرا برای شکایت اقدام نمی کنی ؟ چرا با فیش نقدی که برای ریختن به شماره حساب دستته اقدام به پیگیری نمی کنی ؟ درضمن به قول یکی از دوستا چون اینا درآمدشون از طریق اعتماد مردمه اگه این اعتماد خراب بشه اینا بیچاره میشن ... به هر حال امیدوارم مشکلت حل بشه
قربانت

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
هر کی پولش خورده شده باید دیگه از فکر پوله بیاد بیرون.فکر کنه آتیش گرفته چون دیگه دستشون نمیاد...

shahrivari

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi7 :
دوست عزيز من هم عميقآ با شما همدردی میکنم

بهترین راه اینه که از دوستای قابل اعتماد و شناخته شده خودتون ایگولد بخرین

iranweb.biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سایت هایی که نام و شماره تلفن ثابت ندارند اعتماد نکنید
ما با آقایان مسیحا و علی سلیمان بارها کارکرده ایم و هیچ گاه مشکلی نداشته ایم.
www.iranweb.biz
:D

mohamad_oops

Registered User
لایک‌ها
11
اگه می خواهین پول به ایگولد انتقال بدید یا بگیرید از طریق بانک این کار رو بکنید مطمئن تر از بانک هست آخه؟
می گید چجوری بهتون میگم
من قبلا یه سایت رو بهتون معرفی کردم تو همین تاپیک که نوشتم انتقال ایگولد مستقیم به بانک های ایران برید ببینید
آخه تو اون سایت برعکس هم (ریختن پول به ایگولد) هم امکان داره
بانک به بانک مطمئن ترین راه است فقط باید یه حساب ارزی باز کنید مثلا در همه ی شعبه های بانک سامان امکان داره
از این بهتر آخه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool: :cool:

بالا