• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایگلد علاوه بر ایرانی ها اقدام به بستن اکانت های خارجی و ایکسچنجرهای معتبر هم نمود

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
امروز بسیاری از دوستان که به سراغ سایت 1mdc رفتند با این پیغام روبرو شدند

ATTENTION
Friday Apr 27 2007 - 4AM UTC

It appears that a U.S. Government court order has forced e-gold(R) to freeze or block all of 1mdc's accounts. All of 1mdc account's have been frozen at e-gold for unknown reasons.

Please note that it appears a few accounts of a small number of large exchangers and users of e-gold have also been frozen overnight. (Millions of Euros of gold have been involved in this event.)

If the freeze or court order in the USA is reversed, your e-gold grams remaining in 1mdc will "unbail" normally to your e-gold account and all procedures will be normal.

We suggest not panicking: more will be known on Monday when there will be more activity in the courts.

You CAN spend your 1mdc back and fore to other 1mdc accounts. 1mdc is operating normally within 1mdc. However, you should be aware that for now the e-gold remains under the court order.

Ultimately e-gold(R) is an entirely USA-based company, owned and operated by US citizens, so, e-gold users operate by the decisions of US courts regarding the disposition of e-gold. Even though 1mdc has no connection whstsoever to the USA, and most 1mdc users are non-USA, e-gold(R) is USA based.

You are welcome to email "[email protected]", thank you.

این یعنی اینکه شبانه تمام اکانت های شرکت 1mdc و بسیاری از Exchanger های معتبر دیگه ، مثل IceGold هم بسته شده و اینطور که بوش میاد پول اونایی هم که تو 1mdc بوده (از جمله بنده)دیگه ارزشی نداره.

traders

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز من الان 3 تا حساب دارم که هیچ کدوم بسته نشده

مشخصاتی که میدید tell کد و ... باید با ip شما بخونه نه اینکه ip کالیفرنیا باشه ادرس ماله یه شهر دیگه

تموم شد و رفت

1 بار هم با ip ایرانی login نشین یه روز که 4 5 $ پول دارید با ip ایرانی وارد میشن بد که پولتون مثلا شد 50 و بسته شد شاکی میشین

bye

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز من الان 3 تا حساب دارم که هیچ کدوم بسته نشده

مشخصاتی که میدید tell کد و ... باید با ip شما بخونه نه اینکه ip کالیفرنیا باشه ادرس ماله یه شهر دیگه

تموم شد و رفت

1 بار هم با ip ایرانی login نشین یه روز که 4 5 $ پول دارید با ip ایرانی وارد میشن بد که پولتون مثلا شد 50 و بسته شد شاکی میشین

bye
اگه خوب به متنی که مننوشتم توجه کرده باشید. من نگفتم که ایگلد اکانت من روبسته. بلکه اقدام به بستن اکانت ایکسچنجرهای بزرگ ومعروف مانند 1mdc و یا IceGold کرده که هم صاحبانشون آمریکایی هستند و هم اینکه سالهاست دارن تواین زمینه فعالیت میکنند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه همونطوریکه دوستمون تو تاپیک دیگه هم فرمودند.

ایگلد داره به روزهای آخرش میرسه و این یعنی اینکه دیگه نمیشه ازش استفاده کرد.

فکر کنم سایتهای هایپ و سرف و کازینو مازینو تعطیل شن (البته اگه نرن سراغ یه پیمنت دیگه)

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
من یه نفری رو میشناختم تو نتورک کار میکرد انگار این آدم هم رو ساخته بودن واسه اینکار. هر نتورکی هم که کار میکرد یه عالمه آدم دنبالش بودن و جالبیش این که همه نتورک ها هم به مشکل حاد از جمله کلاه برداری صاحبان نتورک بر می خورد ولی بازهم ول کن نبود خدا آخر عاقبتشو بخیر کنه. حالا حکایت این قضیه ایگلد شده . هی اکانت دوستامونو میبنده پولشونو بلوک میکنه ما باز هم گیر دادیم بهش میریم یه اکانت دیگه باز میکنیم. باز توش پول میریزیم !! حالا اگر یکی تو ایران یه بار پول یه بابایی رو بخوره تا جهنم دره هم دنبالش میریم و به جد و آبادش هم دیگه اطمینان نمیکنیم!! و هزار جور انگ دزد و کلاهبردار هم بهش میچسبونیم

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اصلا فلسفه وجود ایگلد برای کلاه برداری هست

وگرنه ساختن یک اکانت ایگلد از ساختن یه ایمیل در یاهو آسون تر و سریعتر انجام می گیره

بالا