• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ا+++ توی این گرمای تابستون : بهترین پودر شربت رو معرفی کن

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
بازار بزرگ...سمت چهارسوق بزرگ چندتا مغازه هست كه داره انواعش رو (بعلاوه انواع قهوه و نسكافه و هات چاكلت و ...)

تشكر

فردا ميرم يه سر ميزنم ، اگر هم چيز بهتري آمار گرفتم اينجا بيان مي كنم

:happy:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
ترایسی ...قوطی .طعم انبه اش از بهترین هاست. هر قوطی 7. لیتر درست میکنه قیمتشم مناسبه 4 تومن. چیز قشنگیه
اینو توی اصفهان بخوایم پرس و جو کنیم بگیم چی؟ بگیم "ترایسی قوطی" بده؟؟ یه عکسی چیزی نداری بدی؟

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
شربتهای نادر و تخم شربت.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اتفاقا اونایی که بخورن تو این هوا میتونن بخورن .کار هر کسی نیست

خوردن که کاری نداره
منتها ادم خیلی باید نخورده باشه تو این هوا بخوره هر کاری و عملی برای رسیدن به یه چیزی انجام میشه اگر قرار باشه اب بخوری اما تشنگیت برطرف نشه اب نمیخوری
مگر اینکه نیاز به اظهار وجود داشته باشی

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بنظرم ادم خیلی باید نخورده باشه تو این هوا و این فضا بخوره :puke:

خب نظر شما اشتباهه :D چون من خودم استفاده روزانه دارم و حداقل روزي 1 استكان آب انگور :D ميخورم... يك روز در ميان هم يه ته استكان ويسكي :D

اتفاقا اونایی که بخورن تو این هوا میتونن بخورن .کار هر کسی نیست

:happy: كاملا درسته... ويسكي براي فصل گرمه، وودكا (عرق گياهان) براي فصل سرد... بخاطر همينه كه در روسيه و در اروپاي شمالي اكثرا وودكا استفاده ميكنن چون گرمشون ميكنه :happy:

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
اینو توی اصفهان بخوایم پرس و جو کنیم بگیم چی؟ بگیم "ترایسی قوطی" بده؟؟ یه عکسی چیزی نداری بدی؟
آره .بگو پودر شربت ترایسی قوطی بده :دی
سرچ بزن توی گوگل ایمیج:TRI-C.هشتمین عکسه.
از همشون اونی که قوطی دایره ای هست بهترینه.طعم انبه اش رو حتما باید امتحان کنین که چه چیزیه(خسیس بازی در نیارین توی یه لیوان از حد معمول پودر بیشتر بریزین البته نه خیلی زیاد که تلخ بشه و نه خیلی کم که فقط آب باشه بعد یه مفدار شکر بریزین هم بزنین ببین چه چیزی میشه). بعد از انبه طعم پرتقالش رو تست بزنین

پ.ن:Altunsa نگیرین. خیلی مزخرفه خیلی.مخصوصا از این پاکتی های شیمیایی که هر پاکت کوچولوش نمیدونم 20 گرمه یه لیتر آب رو رنگی میکنه.همش مواد شیمیاییه و بد طعم.سرطان زا هم هست بدبختانه.

Last edited:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
آره .بگو پودر شربت ترایسی قوطی بده :دی
سرچ بزن توی گوگل ایمیج:TRI-C.هشتمین عکسه.
از همشون اونی که قوطی دایره ای هست بهترینه.طعم انبه اش رو حتما باید امتحان کنین که چه چیزیه(خسیس بازی در نیارین توی یه لیوان از حد معمول پودر بیشتر بریزین البته نه خیلی زیاد که تلخ بشه و نه خیلی کم که فقط آب باشه بعد یه مفدار شکر بریزین هم بزنین ببین چه چیزی میشه). بعد از انبه طعم پرتقالش رو تست بزنین

پ.ن:Altunsa نگیرین. خیلی مزخرفه خیلی.مخصوصا از این پاکتی های شیمیایی که هر پاکت کوچولوش نمیدونم 20 گرمه یه لیتر آب رو رنگی میکنه.همش مواد شیمیاییه و بد طعم.سرطان زا هم هست بدبختانه.
به نظر چیزه خوبی میاد...
مرسی از توضیحاتت
در ضمن به خدا اصفهانیا خسیس نیستن، حداقل توی خوردن :دی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
توي امضام يه چيزي هست كه هميشه حال ميده :D

:cool:

ایشون رو جای شربت تو تابستون میخوری شما ؟

میشه باهاش کوکتل درست کرد با باواریا هلو قاطی کنید حله....البته این نوعش رو حیفه قاطی کرد

دهنمون رو آب انداختی:rolleyes:

60 تومنه ؟ چند میلی لیتره ؟!
S_41.gif

بستگی داره چند ساله باشه 1 لیتره:cool:

بنظرم ادم خیلی باید نخورده باشه تو این هوا و این فضا بخوره :puke:

داش امیر علی من برعکسم برای من تو این هوا و د ک ا جواب میده:f34r:

خب نظر شما اشتباهه :D چون من خودم استفاده روزانه دارم و حداقل روزي 1 استكان آب انگور :D ميخورم... يك روز در ميان هم يه ته استكان ويسكي :D

:happy: كاملا درسته... ويسكي براي فصل گرمه، وودكا (عرق گياهان) براي فصل سرد... بخاطر همينه كه در روسيه و در اروپاي شمالي اكثرا وودكا استفاده ميكنن چون گرمشون ميكنه :happy:

همینی که بالا گفتم من برعکسم نمیدونم چرا.....تو هوای سرد به نظر من فقط و ی س ک ی....البته به نظر من کلا و ی س ک ی نخورید نسبت به و د ک ا خیلی چاق کننده تره!!!!!

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان كسي طرز تهيه يه كوكتل خوبو بلده به ماها هم ياد بده مثل موخيتو
يه چيز واقعن عالي
:)

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
با سلام

هوا دیگه داره کم کم گرمای خودش رو نشون میده . و گرما هم حال و حوصله برای آدم نمیزاره . :(

توی این گرما یه نوشیدنی خـنـک خیلی حال میده ، ( مخصوصا وقتی داری با کامپیوتر هم کار می کنی :happy: )

ما "کامپیوتر مَن" جماعت ها ، هم که دنبال یه چیز راحت و بی دردسر هستیم : پــــــودر نـــوشیـــدنی ( بریز توی یه لیوان آب یخ و هم بزن و تـمـام ) :happy:

دوستان اگر پودر شربت آبمیوه طبیعی و درجه 1 میشناسند معرفی کنند بریم بخریم ( اصلی )

من هرچی تا الان خوردم خیلی مزه اش غیر طبیعی بوده ( دنبال یه چیز ناب میگردم )

اگه تجربه ای دارید ، راهنمایی کنید

باتشکر

با عسل طبیعی و لیمو تازه یه لیموناد خنک درست کنید و اونو جایگزین همه نوشیدنی های غیر طبیعی کنید که هم خوشمزه است، هم انرژی‌زا و نشاط آوره

batman2000

Registered User
لایک‌ها
74
دوتا کار بهت یاد میدم بین خودمون بمونه یه وقت نری تجاریش بکنی

1- میری بازار لیمو ترش پدر مادر دار میخری میاری ورقه ورقه میکنی مثل اونایی که روی لیوانت میزارن توی کافی شاپ بعد یه شیشه بزرگ درب دار بر میداری این اسلایس ها رومیریزی داخلش لابلاش هم حسابی شکر میریزی تا شیشه پر بشه بعد دربش رو محکم میبندی یک تا دوروز میزاری آفتاب . شیره اش همه در میاد و باشکر هم مخلوط میشه این کا رو با پرتغال هم میتونی بکنی بعد ار صافی رد میکنی ما بقی میوه رو هم میچلونی تا آبش حسابی در بیاد بهد شربت حاصل را اگر خواستی میتوانی با آب رقیق کنی و بخوری و یا اگر هم خواستی میتونی اونو باز توی آفتای بزاری تا تبخیر بشه و پودر شربت کاملا طبیعی بدست بیاد

2- اما دومی سرکه شیره خنک است

Moseley

Registered User
لایک‌ها
39
دوتا کار بهت یاد میدم بین خودمون بمونه یه وقت نری تجاریش بکنی

1- میری بازار لیمو ترش پدر مادر دار میخری میاری ورقه ورقه میکنی مثل اونایی که روی لیوانت میزارن توی کافی شاپ بعد یه شیشه بزرگ درب دار بر میداری این اسلایس ها رومیریزی داخلش لابلاش هم حسابی شکر میریزی تا شیشه پر بشه بعد دربش رو محکم میبندی یک تا دوروز میزاری آفتاب . شیره اش همه در میاد و باشکر هم مخلوط میشه این کا رو با پرتغال هم میتونی بکنی بعد ار صافی رد میکنی ما بقی میوه رو هم میچلونی تا آبش حسابی در بیاد بهد شربت حاصل را اگر خواستی میتوانی با آب رقیق کنی و بخوری و یا اگر هم خواستی میتونی اونو باز توی آفتای بزاری تا تبخیر بشه و پودر شربت کاملا طبیعی بدست بیاد

2- اما دومی سرکه شیره خنک است

منم قبلا این کار رو کردم عالیه

username1

Registered User
لایک‌ها
7
بهترین چیز برای رفع عطش و گرمای تابستون شربت سکنجبینه. بیخیال پودرای مضرشید

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
عرق کاسنی + عرق نسترن.اگه نبود سنکوییک پرتقال.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
اول توی عرقیجات گیاهی:
1- عرق بیدمشک
2- عرق نعنا با یه کم شکر و آب. اگه دوست داشتی آبلمو هم یکی دو قطره اضافه کن!!
3- گل خطمی که شربتی برای رفع عطشه! ما که هر وقت از بیرون میایم درست می کنیم و می خوریم. تندی عطشو می خوابونه. رنگ شربت هم خیلی خوشرنگه و آبیه! کسی خواست بگه توضیح بدم چطوری درست کنه.

دوم توی شربتای پودری و تجاری.
اول از همه Foster Clarks فقط طعم نارنگی و گوآوا. نارنگیش که انگار داری خود نارنگیشو می خوری.
اصلا نیاز به شکر هم نداره. خیلی هم خوشمزه اس.
دوم هم لیموی سن ایچ.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اول توی عرقیجات گیاهی:
1- عرق بیدمشک
2- عرق نعنا با یه کم شکر و آب. اگه دوست داشتی آبلمو هم یکی دو قطره اضافه کن!!
3- گل خطمی که شربتی برای رفع عطشه! ما که هر وقت از بیرون میایم درست می کنیم و می خوریم. تندی عطشو می خوابونه. رنگ شربت هم خیلی خوشرنگه و آبیه! کسی خواست بگه توضیح بدم چطوری درست کنه.

دوم توی شربتای پودری و تجاری.
اول از همه Foster Clarks فقط طعم نارنگی و گوآوا. نارنگیش که انگار داری خود نارنگیشو می خوری.
اصلا نیاز به شکر هم نداره. خیلی هم خوشمزه اس.
دوم هم لیموی سن ایچ.
توی عرقیجات گیاهی کدومشون خوشمزه تر هستن و اگه برای بار اول خورد دیگه نمیشه ترکش کرد؟

بالا