آژانس هواپیماییexchanging

بابا جواب بدين::

شروع موضوع توسط svhost ‏28 ژوئن 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    سلام.من براي نمايش آخرين ارسالها همراه با تگ marquee از این :
    کد:
    <MARQUEE  onmouseover=stop(); onmouseout=start(); 
                            scrollAmount=1 scrollDelay=1 direction=up width=164 
                            height=67><A><MTEntries lastn="15">
    			  		»&nbsp;</a><a href="<$MTEntryPermalink$>" class="menu"><$MTEntryTitle$></a></marquee> 
     
    استفاده می کنم ولی در سایتم فقط اولین ارسال را نشان می دهد یعنی از 1- 15 آخرین ارسالها 1 را نشان می دهد 14 دیگر را بدون حرکت نمایش می دهد اولی فقط حرکت می کند چیکار کنم؟
    یکی اینکه با اینکه ام تی فارسی دارم (پلاگین عزیز) ولی تاریخ شمسی نمیزنه تو پستام چیکار کنم؟
    بعدش اينكه ميشه يك كد در ام تي بدين كه تعداد بازديد كننده را نشان بده؟
     
  2. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    کسی نیست جواب ما را بده؟
     
  3. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    سلام.من براي نمايش آخرين ارسالها همراه با تگ marquee از این :
    کد:
     <MARQUEE onmouseover=stop(); onmouseout=start(); 
    scrollAmount=1 scrollDelay=1 direction=up width=164 
    height=67><A><MTEntries lastn="15">
    »&nbsp;</a><a href="<$MTEntryPermalink$>" class="menu"><$MTEntryTitle$></a></marquee> 
    
    استفاده می کنم ولی در سایتم فقط اولین ارسال را نشان می دهد یعنی از 1- 15 آخرین ارسالها 1 را نشان می دهد 14 دیگر را بدون حرکت نمایش می دهد اولی فقط حرکت می کند چیکار کنم؟
    یکی اینکه با اینکه ام تی فارسی دارم (پلاگین عزیز) ولی تاریخ شمسی نمیزنه تو پستام چیکار کنم؟
    بعدش اينكه ميشه يك كد در ام تي بدين كه تعداد بازديد كننده را نشان بده؟
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اين تگ رو بايد به قبل از اين تشكيلات ماركويي منتقل كني <MTEntries lastn="15">

    و اين رو هم بعدش </MTEntries>
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    شاهد اگه اين كار رو بكني كه 15 تا ماركيو زير هم مياد! اگه ميخواي مثلا 15 تا خبر پشت سر هم حركت كنن به نظرم اين كد بايد جواب بده:
    کد:
     
    <MARQUEE onmouseover=stop(); onmouseout=start(); scrollAmount=1 scrollDelay=1 direction=up width=164 height=67>
    <MTEntries lastn="15"> »&nbsp;<a href="<$MTEntryPermalink$>" class="menu">
    <$MTEntryTitle$><br />
    </a>
    </marquee>
    
     
  6. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    من 2 تا پست دادم یکی به نام سلام و دیگری به نام تست ولی فقط تست است که حرکت مکنه سلام زیر تست ایستاده.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اوه ! احسان انگاري من كاملا برعكس گفتم !

    تگ ماركويي رو به قبل از تگ <MTEntries lastn="15"> منتقل كن ;)
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    البته احسان ، تو هم </MTEntries> يادت رفته ها !

    كدش ميشه اينطوري:


    کد:
     
    <MARQUEE onmouseover=stop(); onmouseout=start(); scrollAmount=1 scrollDelay=1 direction=up width=164 height=67>
    <MTEntries lastn="15">
    »&nbsp;<a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a><br />
    </MTEntries>
    </marquee>
    
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    آره. یادم رفت. دیگه فکر کنم کامل شده باشه. البته من تاحالا با مارکیو عمودی کار نکرده بودم. نمیدونم نتیجه چه شکلی میشه!