• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باتری نیم قلمی شارژی ، دیگه شارژ نمیشه، میشه درستش کرد؟

farzan22

Registered User
لایک‌ها
8
با آداپتور 6 يا 12 ولت ترجيحا آمپر بالا به مثبت و منفي باطري بصورت لحظه اي برق بده(قطع و وصل).

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با آداپتور 6 يا 12 ولت ترجيحا آمپر بالا به مثبت و منفي باطري بصورت لحظه اي برق بده(قطع و وصل).

شارژر گوشی نوکیا 5 ولت و 350mA هست با اون میشه؟
بعد اینکه مثبت و منفی آداپتور کجاست؟

farzan22

Registered User
لایک‌ها
8
اگه ترانس قويتر داشته باشي بهتره.
ولي اگه نداري چاره اي نيست ديگه با همين بزن.
اگه از اين فيش توخاليها داره،قسمت بيروني منفي وقسمت وسط كه سوراخه مثبت هستش معمولا.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه ترانس قويتر داشته باشي بهتره.
ولي اگه نداري چاره اي نيست ديگه با همين بزن.
اگه از اين فيش توخاليها داره،قسمت بيروني منفي وقسمت وسط كه سوراخه مثبت هستش معمولا.

اگر ترانس گیر بیارم، آمپرش چند باشه خوبه؟
و اینکه یه ثانیه برق بدم و سریع جداش کنم درسته؟ مثبت آداپتور به مثبت باطری و منفی به منفی، درسته؟
بعد اینکه با اینکار مجددا میشه شارژش کرد؟
راستی راه حلهایی که بقیه دوستان ارائه دادن چی؟ اونا جواب نمیده؟

ببخشید سوالها زیاد شد.

farzan22

Registered User
لایک‌ها
8
2 تا 3 آمپر كافيه.
و اینکه یه ثانیه برق بدم و سریع جداش کنم درسته؟
حدود 5 ثانيه و چند بار تكرار كنين تا باطري كمي گرم بشه.
مثبت آداپتور به مثبت باطری و منفی به منفی، درسته؟
دقيقا.
بعد از اينكار بذارين داخل شارژر و منتظر نتيجه باشين
اگه درست نشد، ديگه فايده نداره.
تجربه ندارم.

ببخشید سوالها زیاد شد.
خواهش ميكنم.
----------------

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
هر دو باطری که خریدم داخل یه بسته بندی بودن ولی یکیش الان ، یعنی بعد از حدود دو ماه از خرید، شارژ میشه ولی دیگری شارژ نمیشه. فکر نکنم مشکل از تاریخ یا تخلیه کاملشون باشه دوست عزیز.

شما اینهمه درباره مارک باتری گفتی اما یک کلام نگفتی شارژرت چیه و چطوری ازش استفاده کردی. اول باید از با کیفیت بودن شارژر مطمئن شی بعدشم اصولا باید باتری ها رو بصورت جفت جفت شارژ کرد. احتمالا شما اومدی تکی زدیشون به شارژ ایراد پیدا کردن. اصلا روی شارژر دوراسل رسما نوشته دوتایی با هم شارژ شود.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما اینهمه درباره مارک باتری گفتی اما یک کلام نگفتی شارژرت چیه و چطوری ازش استفاده کردی. اول باید از با کیفیت بودن شارژر مطمئن شی بعدشم اصولا باید باتری ها رو بصورت جفت جفت شارژ کرد. احتمالا شما اومدی تکی زدیشون به شارژ ایراد پیدا کردن. اصلا روی شارژر دوراسل رسما نوشته دوتایی با هم شارژ شود.

شارژرش مال خود انرژایزره، بعد اینکه من همیشه جفت جفت می ذاشتم برای شارژ، ولی یه بار که شارژش کردم دیدم کار نمی کنم، با کمک یه باتری دیگه تک تک امتحانشون کردم، دیدم یکیشون رو که می ذارم موس کار می کنه ولی با اون یکیش کار نمیکنه، اینجوری فهمیدم شارژ نمیشه.

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
شارژرش مال خود انرژایزره، بعد اینکه من همیشه جفت جفت می ذاشتم برای شارژ، ولی یه بار که شارژش کردم دیدم کار نمی کنم، با کمک یه باتری دیگه تک تک امتحانشون کردم، دیدم یکیشون رو که می ذارم موس کار می کنه ولی با اون یکیش کار نمیکنه، اینجوری فهمیدم شارژ نمیشه.

خوب، پس دیگه از شانس شما یکیش بی کیفیت از کار دراومده. حالا که دیگه خریدید رفته پی کارش ولی باتری رو زیاد به مارک معروف و اینا نگاه نکن. همون CFL چینی اگه از جای مطمئن بخری اینقدر کار میکنه که خودت خسته میشی میندازیش دور. اگه دنبال اسم و رسم دار هستی DURACELL بگیر.

ITsport

Registered User
لایک‌ها
30
سال 86 یه شارژر باناسونیک گرفتم 2 تا باطری هم همراهش بود +یک جفت سونی، انصافا 4 تاش خوبن ولی سونی بهتره

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
2 تا 3 آمپر كافيه.
و اینکه یه ثانیه برق بدم و سریع جداش کنم درسته؟
حدود 5 ثانيه و چند بار تكرار كنين تا باطري كمي گرم بشه.
مثبت آداپتور به مثبت باطری و منفی به منفی، درسته؟
دقيقا.
بعد از اينكار بذارين داخل شارژر و منتظر نتيجه باشين
اگه درست نشد، ديگه فايده نداره.
تجربه ندارم.

ببخشید سوالها زیاد شد.
خواهش ميكنم.

سلام
من یه شارژر باتری ماشین 12 ولت و 5 آمپر گیر آوردم وکاری که گفتید انجام دادم، چون آمپرش زیاد بود ترسیدم زیاد نگهش دارم و چند بار سریع (در حد لحظه ای) بهش اتصالی دادم و ولش کردم و هربار جرقه میزد، بعد که گذاشتم کنار یه باطری سالم دیدم چراغای ماوس روشن شد(قبلش روشن نمیشد) حالا به نظر شما دوباره بهش با شارژر باتری ماشین اتصالی بدم و این بار چند ثانیه نگهش دارم تا گرم شه یا دیگه بهش شوک لازم وارد شده و نیازی به این کار نیست؟

بالا