داداش جزوه یه شوخی بوده که چک کرده،چرا جدی گرفتی!
منظورش از جزوه بازی بود که رئال جلو بارسا کرده.وگرنه خیلی مسخره است خوزه بره برای بازیکنای چلسی جزوه بنویسه :lol:
در مورد بهونه هایی هم که آوردی نظری ندارم خیلی،عادیه بعد از باخت آدم دنبال بهونه است.
امشب دوست دارم چلسی بیاد بالا ولی اگه بارسا هم بیاد ناراحت نمیشم.چون مطمئنم رئال تو فینال میتونه هر تیمی رو شکست بده.چه بهترین تیم تاریخ! چه 4030.
راستش خودمم اول این فکرو کردم. اما بعد در سایت گل دیدم از قول پیتر چک نوشته بود.
من بهانه نیاوردم. تیم ما باخت. شما بهتر بازی کردید چون به نظر من مربی ما در ارنج اشتباه داشت. وگرنه مسلما اگه تیــیو نبود و اونطوری توپ ها رو خراب نمیکرد شاید بازی به طور دیگه پیش میرفت.
یا اگه پیکه بود شاید گل اول یا دوم رئال اصلا به ثمر نمیرسید. روی گل اول قدرت سر زنی (فکر کنم) پپه شروع ماجرا بود و خب اگه پیکه بود مسلما قدرت سر زنی تیم ما زیاد تر میشد.
یا اگه ماسکرانو خط دفاع نبود و پیکه بود شاید افساید رونالدو رو رو گل دوم میگرفتند یا نمیذاشتن به اون راحتی بره جلو....
اینا حدس و گمان هست. بهانه میخواستم بیارم که خب هی میگفتم باخت حق ما نبود !!! من که باخت رو قبول دارم. میگه ما باختیم چون شما بهتر از ما بودید. (در اوج نبودید) ما بد بودیم که این یاعث شد شما بهتر باشید.
اینم تقصیر شما , داور یا خوزه نیست. این برمیگرده به تصمیمات گواردیولا.