• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار سیم کارتهای ثبت نامی امسال را چگونه ارزیابی می کنید؟

اگر آگاهی در زمینه بازار سیم کارت دارید نظر دهید

• سود آور خواهد بود

Votes: 5 29.4%
  • فیش ها را بفروشید که ضرر خواهید کرد

Votes: 2 11.8%
  • نه سود خواهد داشت نه ضرر

Votes: 10 58.8%

• Total voters
    17

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خواهشمند است کسانی که در این کار دستی دارند و آگاهیهای مفیدی در زمینه دارند بگویند بازار سیم کارتهای نام نویسی شده در بهمن 84 چگونه خواهد بود؟ آیا مانند دوره گذشته سود آور خواهد بود یا اینکه باید قید سود را زد؟ یا اینکه باید برای جلوگیری از ضرر فیش ها را به فروش رساند؟:wacko:
با توجه به ثبت نام 7.5 میلیون سیم کارت و زمزمه های عرضه سیم کارتهای اپراتور دوم و سیم کارتهای اعتباری نظر کارشناسی خود را بیان کنید.
لطفا هر کس در این زمینه آگاهی دارد به اطلاع من و دیگر دوستان برساند.
لطفا بدون تجربه و اطلاع کافی نظر ندهید.
با سپاس​

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چی شد یعنی هیچ کس نمی تونه نظر کارشناسی بده؟ نظر شخصی چطور؟ حداقل نظر شخصی خودتون رو بر اساس تجربه و شنیده ها تون بگین!
توجه داشته باشین که اکنون میزان نفوذ موبایل در ایران 13% است. این میزان نشان میدهد که تا اشباع بازار بسیار زمان مانده است.
نظر خودتون رو بگید. اگر اطلاع دقیق و کارشناسی دارین چه بهتر.
بیاین کمی حرف جدی و علمی اقتصادی بزنیم! حرف مفت در وکردن بس بید جیگر!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بابا اجازه بده اول یکی نظرش رو بده بعد بیا بگو " حرف مفت در وکردن بس بید جیگر!"

اولا که شوخی کردم، دوما منظورم دیگر تاپیکها بود!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حالا قرعه کشی نزدیکه اقلا این تاپیکو پربار کنید!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فقط اينو ميتونم بگم كه با توجه به اينكه نرخ مكالمات اپراتور دوم گرونتره طبيعتا تاثير آنچناني روي قيمت سيم كارتهاي مخابرات فخيمه نمي زاره :) اي اولا ....
دوما بسته به كشش بازاره بايد ديد با اين چند ميليون شماره دادن باز بازار كشش داره يا نه ؟؟؟
نظر كلي من اينه كه افت قيمت داريم ولي نه به شكلي چشمگير :)

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
فقط باید منتظر بود و دید ....

به قول 3سوت .. بستگی به کشش بازار داره..

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
نظر من اينكه مردم ما لااقل چهل درصدشون ميتونن ششصد تومن هزينه خط و گوشي و بدن پس هنوز

ظرفيت خالي داريم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من فقط اینو میگم بخونید خودتون نظر بدید.
من تو دوره قبلی یه سیم کارت اسم نوشتم مثلا برای اینکه بگیرم بفروشم شاید یه سودی بکنم حالا متاسفانه از شانس بده من تو قرعه کشی نوبت ما به ماههای اخر افتاد همین 3-2 ماه پیش گرفتمش اون موقع که سیم کارتو گرفتم قیمت سیم کارت با کد 6 حدود 650 تومن خلاصه از اینو اون بپرس اکثرا گفتن که شما دست نگه دار نفروش بعد عید گرون میشه ما هم خوش باور اقا هفته پیش قیمت گرفتم یارو قیمت داد 560-570 تومن خلاصه من کلی ناراحت شدم دیروز زنگ زدم که قیمت بگیرم و برم دیگه بفروشمش فکر میکنید سیم کارت کد 6 چند 510 تومن خیلی اعصابم ریخت بهم اخه میدونید فکر کنید شما 430 تومن پول ثبت نام سیم کارت دادی بعد تازه 44 تومن هم روی این سیم کارته مخابرات به من بدهکاره یعنی با این سیم کارته میشه به اندازه 44 تومن مجانی حرف زد ولی این 44 تومن هیچ تاثیری در قیمت سیم کارت نداره یعنی در اصل شما انگار داری سیم کارت رو 470 تومن میفروشی یعنی سر جمع که بزنی در کل روی هم 40 هزار تومن بعد از گذشت حدود یک سال نیم فقط سود کردم
25.gif

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چيزي كه مشخصه اينه كه تاليا قيمتش ميكشه پائين :) چون اكثر افرادي كه تاليا داشتند سواي اينكه از كيفيت تاليا ومحدوديتهاي آن راضي نبودند رفتند سراغ اين خط ثابت ها در نتيجه ميتونيد تقريبا مطمئن باشيد قيمت تاليا افت ميكنه .
سعيد جان در مورد تراژدي كار تو :lol: :lol: والا چي بگم بازار همينه ديگه ;)
من خودم تصور ميكردم نزديك عيد قيمت ها بكشه پائين ولي اينطور نشد :) البته قرار نيست اسنطوري هم بمونه بايد صبر كرد هم منتظر قرعه كشي شد .... هم قول آقايون در دادن مرتب و سريع سيم كارتها ... اگر اين فاكتورها انجام بشه خب طبيعتا افت قيمت خواهد بود ...ولي باز بايد ديد .
البته من خودم خيلي مايل هستم قيمتها بكشه پائين چرا؟؟؟ :
چون موبايل فراگير ميشه ..اولا :)
اين فروم رونق ميگيره ..... دوما :lol:
و مهمتر از همه اينكه وقتي موبايل تو دست خيليها افتاد ميتونيد مطمئن باشيد كه شركتهاي خدماتي وارد بازار ميشن تا خدمات مختلف خودشونو روي موبايل ارائه كنند و شما ميتونيد از اين خدمات استفاده كنيد ( والبته پولش رو هم بايد بپردازيد ) ;)

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فقط خدا کنه تو قرعه شانس بیاریم و اولویتهای اول بیفتیم. غیر از این باشه من حتی انتظار ضرر کردن رو هم دارم سود پیشکش!!
8 میلیون سیم کارت اپراتور اول وارد بازار میشه، یک میلیون اپراتور دوم، تازه گفتن میخوان اپراتور اول رو به صورت اعتباری هم عرضه کنن. تالیا هم که هست!
روی هم رفته فکر کنم چیزی حدود 10 میلیون سیم کارت در سال پیش رو وارد بازار میشه که این یعنی حداقل کاهش 200 هزار تومانی قیمت.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از saeid_2001 :
من فقط اینو میگم بخونید خودتون نظر بدید.
من تو دوره قبلی یه سیم کارت اسم نوشتم مثلا برای اینکه بگیرم بفروشم شاید یه سودی بکنم حالا متاسفانه از شانس بده من تو قرعه کشی نوبت ما به ماههای اخر افتاد همین 3-2 ماه پیش گرفتمش اون موقع که سیم کارتو گرفتم قیمت سیم کارت با کد 6 حدود 650 تومن خلاصه از اینو اون بپرس اکثرا گفتن که شما دست نگه دار نفروش بعد عید گرون میشه ما هم خوش باور اقا هفته پیش قیمت گرفتم یارو قیمت داد 560-570 تومن خلاصه من کلی ناراحت شدم دیروز زنگ زدم که قیمت بگیرم و برم دیگه بفروشمش فکر میکنید سیم کارت کد 6 چند 510 تومن خیلی اعصابم ریخت بهم اخه میدونید فکر کنید شما 430 تومن پول ثبت نام سیم کارت دادی بعد تازه 44 تومن هم روی این سیم کارته مخابرات به من بدهکاره یعنی با این سیم کارته میشه به اندازه 44 تومن مجانی حرف زد ولی این 44 تومن هیچ تاثیری در قیمت سیم کارت نداره یعنی در اصل شما انگار داری سیم کارت رو 470 تومن میفروشی یعنی سر جمع که بزنی در کل روی هم 40 هزار تومن بعد از گذشت حدود یک سال نیم فقط سود کردم
25.gif
من هم دقیقا داستانی مشابه داشتم .. منتها با دوتا سیم کارت که در آخرین اولویت افتاده بودند ...

دیدم که اینطوری فایده نداره و قیمت داره مدام میاد پایین ..
همین دیروز رفتم و هر دو تا رو با هم فروختم .. و چک ماه بعد رو گرفتم ...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم خلاصه تصمیم گرفتم این سیم کارتو نگه دارم و سیم کارت خودمو که کدش 2 هست رو بفروشم اینطوری یکمی کمتر ضرر میکنم فکرکنم سیم کارت دسته دوم با کد 2 الان 560-570 تومن باشه اینطوری از شر کلی مزاحم هم خلاص میشم خلاصه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اولویتهای من بهترینش افتاده مرداد و بقیه اش نیمه دوم سال 85 و یکیش فروردین 86. نمی دونم بفروشم یا نه؟
اگر نخوام فیش رو پس بدم بهتره بگذارم سیم کارتش بیاد یا بهتره فیش رو بفروشم؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از rezadignity :
اولویتهای من بهترینش افتاده مرداد و بقیه اش نیمه دوم سال 85 و یکیش فروردین 86. نمی دونم بفروشم یا نه؟
اگر نخوام فیش رو پس بدم بهتره بگذارم سیم کارتش بیاد یا بهتره فیش رو بفروشم؟

مردادت كه بد نشده
لااقل ميتوني مطمئن باشي تا اونموقع خبري هم از اپراتور دوم نيست كه اوضاع رو كمي بدتر كنه و شوكي به بازار وارد كنه نيمه دوم رو ديگه بسته به خودته
سال ديگه رو هم كه هيچي

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بهتره آخرین اولویت رو نگه دارم برای خودم و بقیه رو بخصوص مرداد رو بفروشم. نیمه دومی ها رو باید دید بازار اوضاعش چطوره!
درست میگم؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از rezadignity :
بهتره آخرین اولویت رو نگه دارم برای خودم و بقیه رو بخصوص مرداد رو بفروشم. نیمه دومی ها رو باید دید بازار اوضاعش چطوره!
درست میگم؟

اينجا http://isfahankhat.persianblog.com/ مقاله اي داره تحت عنوان :
تلاش مخابرات براي تك‌ نرخي كردن قيمت سيم‌كارت
مطالعه كنيد سياستهاي جديد بازار كمي دستتون مياد

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
171.gif
175.gif
258.gif

سیم کارت کد 6 قیمتش شده 470 تومن تازه بعضی جاها میگفتن 450 تومن
169.gif

کد 2 هم دسته دومش 530 تومن
252.gif

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
171.gif
175.gif
258.gif

سیم کارت کد 6 قیمتش شده 470 تومن تازه بعضی جاها میگفتن 450 تومن
169.gif

کد 2 هم دسته دومش 530 تومن
252.gif

ریاست ارتباطات سیار گفته در حال حاضر 1.5 میلیون سیم داریم که هنوز صفر مونده و به فروش نرسیده!!! دلیلش همینه دیگه

و از هموطنان عاجزانه درخواست کرده کسانی که در این دوره قصد فروش دارن ، برن پس بگیرن که در غیراینصورت هر دو طرف ضرر کردن

بالا