• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار سیم کارتهای ثبت نامی امسال را چگونه ارزیابی می کنید؟

اگر آگاهی در زمینه بازار سیم کارت دارید نظر دهید

• سود آور خواهد بود

Votes: 5 29.4%
  • فیش ها را بفروشید که ضرر خواهید کرد

Votes: 2 11.8%
  • نه سود خواهد داشت نه ضرر

Votes: 10 58.8%

• Total voters
    17

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Moree :
ریاست ارتباطات سیار گفته در حال حاضر 1.5 میلیون سیم داریم که هنوز صفر مونده و به فروش نرسیده!!! دلیلش همینه دیگه

و از هموطنان عاجزانه درخواست کرده کسانی که در این دوره قصد فروش دارن ، برن پس بگیرن که در غیراینصورت هر دو طرف ضرر کردن
این خبر تایید میشه دیشب اخبارم گفت که از امسال دیگه کسی از فروش سیم کارت سود نمیکنه

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
این خبر تایید میشه دیشب اخبارم گفت که از امسال دیگه کسی از فروش سیم کارت سود نمیکنه
فعلا كه كشيده پايين:lol: تا ببينيم چي ميشه;)

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahiar0 :
اقا به نظرتون سيم كارت مال رشت تو ابان ماه و اسفند ماه 1385 چند ميشه؟

:blink: شما واقعا میخوای تا 10 ماه دیگه صبر کنی!!! پولتو پس بگیر بابا

واسه من افتاده مرداد میخوام پس بگیرم. چون تالیا هم تو تهران هست رو بازار تاثیر گذاشته

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
واسه من افتاده مرداد میخوام پس بگیرم. چون تالیا هم تو تهران هست رو بازار تاثیر گذاشته
مرداد رو میخوای پس بدی؟ اگر برای فروش اسم نوشتی کمی صبر کن تا اوضاع و احوال بازار دستت بیاد بعد!

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
سیم کارت به نظر من سود آور هست ... کمتر از پارسال .
تنوع اپراتورها یواش یواش قیمت سیم کارت رو به 200 تومنم می رسونه ...
5 سال دیگه باید بشینید خونتون و سیم کارت مجانی براتون بیارن دم خونتون و شما فقط پول شارژشو بدید ... دقیقا مثل اروپا ;)

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
رئيس كميته مخابرات خبر داد: كنسرسيوم ايران‌سل موظف است سيم‌كارت‌هاي تلفن همراه 120 هزار توماني را به بازار عرضه كند.

رمضانعلي صادق‌زاده در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اخباري مبتني بر توزيع سيم‌كارت‌هاي 120 هزار توماني در اواخر شهريورماه، گفت: چون قرارداد اوپراتور دوم كنسرسيوم ايران‌سل از آذرماه 1384 اجرايي شده و 9 ماه پس از اجرايي شدن قرارداد، بايد سيم‌كارت‌هايي با قيمت يك سوم سيم‌كارت اوپراتور اول را واگذار كند، لذا اين زمان مطابق با اواخر تابستان است.

به گفته وي به اين دليل كه قبلا سيم كارت 450 هزار تومان بوده، يك سوم آن برابر قيمت 150 هزار تومان مي‌شد، اما چون دولت خود سيم كارت‌ها را به 360 هزار تومان تبديل كرد، لذا يك سوم آن قيمت معادل 120 هزار تومان مي‌شود.

وي اظهار اميدواري كرد كه اوپراتور دوم، اواخر تابستان، سيم كارت‌ها را به قيمت 120 هزار تومان واگذار كند.

با این حساب سیم کارت کیلویی چند؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چی شد کسی نظری نداره؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از rezadignity :
با این حساب سیم کارت کیلویی چند؟

عزيز جان اشتباه نكن اين مربوط است به اپراتور دوم ربطي به سيم كارت هاي فعلي و مربوط به مخابرات نداره .
اپراتور دوم يا همون ايران سل ( ترك سل سابق ) كه گويا ايندفعه با آفريقاي جنوبي قرارداد امضاءكردند ( كه البته هنوز تكليفش بدرستي معلوم نيست ) دارند در مورد قيمت پايه سيم كارت هاي اين شركت بحث ميكنند كه قراره يك سوم ارزش سيم كارتهاي مخابراتي باشه .
در ضمن يادت باشه هر موقع تو اين مملكت كلمه " اظهار اميدواري " رو شنيدي برويد آسوده بخوابيد .
در ضمن من كلمه " اواخر تابستان " را به " اوائل مهر ماه " تغيير ميدم كه ميبينيد بار رواني قضيه كمتر ميشه .
تازه اگه بدن !!!!!!
البته به نظر من قيمت سيم كارت كمي ميكشه بالا چون ملتي كه قبضاشون دير افتاده ميرن پولاشونو پس بگيرن تا برن سيم كارت بازارو بخرن كه جديدا قيمتش كشيده بود پائين در نتيجه با افزايش تقاضا قيمت بالا ميرود .
كاملا منطقيه كسي كه مثلا سيم كارتش افتاده بود مثلا دي ماه بره پولشو پس بگيره يه 100 تومني بزاره روش و بره يه سيم صفر تميز بگيره
ولي بحث اينجاست كه سيم كارت هاي اين اپراتور دوم يه فرق اساسي داره با سيم كارتهاي مخابرات :
و اون اينه كه هزينه مكالمه و بالطبع هزينه اس ام اس اون بيشتر از اين سيم كارتهاي معمولي است پس خودتونو زياد ناراحت نكنيد .
يه خبري هم كه شنيدم اين بود كه مخابرات قراره هزينه هاي مربوط به مكالمات موبايل و اس ام اس رو افزايش بده در صورتي كه در تمام دنيا اين هزينه ها رو به كاهش است ( به بخش اخبار موبايل مراجعه كنيد ) دقيقا اينا دارن معكوس عمل ميكنند و بجاي اينكه بيان هر روز هزينه هاي مربوط به امور ارتباطي كه تو دنيا در حال كاهشه رو ملاك قرار بدهند هي از صبر مردم سوءاستفاده ميكنند --------- > اين مديران نالايق < --------- :hmm:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
عزيز جان اشتباه نكن اين مربوط است به اپراتور دوم ربطي به سيم كارت هاي فعلي و مربوط به مخابرات نداره .
اپراتور دوم يا همون ايران سل ( ترك سل سابق ) كه گويا ايندفعه با آفريقاي جنوبي قرارداد امضاءكردند ( كه البته هنوز تكليفش بدرستي معلوم نيست ) دارند در مورد قيمت پايه سيم كارت هاي اين شركت بحث ميكنند كه قراره يك سوم ارزش سيم كارتهاي مخابراتي باشه .
در ضمن يادت باشه هر موقع تو اين مملكت كلمه " اظهار اميدواري " رو شنيدي برويد آسوده بخوابيد .
در ضمن من كلمه " اواخر تابستان " را به " اوائل مهر ماه " تغيير ميدم كه ميبينيد بار رواني قضيه كمتر ميشه .
تازه اگه بدن !!!!!!
البته به نظر من قيمت سيم كارت كمي ميكشه بالا چون ملتي كه قبضاشون دير افتاده ميرن پولاشونو پس بگيرن تا برن سيم كارت بازارو بخرن كه جديدا قيمتش كشيده بود پائين در نتيجه با افزايش تقاضا قيمت بالا ميرود .
كاملا منطقيه كسي كه مثلا سيم كارتش افتاده بود مثلا دي ماه بره پولشو پس بگيره يه 100 تومني بزاره روش و بره يه سيم صفر تميز بگيره
ولي بحث اينجاست كه سيم كارت هاي اين اپراتور دوم يه فرق اساسي داره با سيم كارتهاي مخابرات :
و اون اينه كه هزينه مكالمه و بالطبع هزينه اس ام اس اون بيشتر از اين سيم كارتهاي معمولي است پس خودتونو زياد ناراحت نكنيد .
يه خبري هم كه شنيدم اين بود كه مخابرات قراره هزينه هاي مربوط به مكالمات موبايل و اس ام اس رو افزايش بده در صورتي كه در تمام دنيا اين هزينه ها رو به كاهش است ( به بخش اخبار موبايل مراجعه كنيد ) دقيقا اينا دارن معكوس عمل ميكنند و بجاي اينكه بيان هر روز هزينه هاي مربوط به امور ارتباطي كه تو دنيا در حال كاهشه رو ملاك قرار بدهند هي از صبر مردم سوءاستفاده ميكنند --------- > اين مديران نالايق < --------- :hmm:

کاملا صحیحه .. احتمالا یکی از دلایلی هم که دوباره در چند روز اخیر سیم کشده بالا و کمترین قیمت خودشو به مرز 500 رسونده همین مورد کشوندن پولای ثبت نام به سمت بازار ازاد هست ... البته گفته میشه امسال 2 ملیون سیم کارت اپراتور دوم رو عرضه میکنند که میتونه کمی تعادل ایجاد کنه اما به علت گرون بودن هزینه های ارتباطی فکر نمیکنم بازار سیم های فعلی رو کساد کنه ..

sina63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سوال من 3 تا نوشتم
یکیش برای مهر هستش
یکیش برای دی یا بهمن
یکیش هم برای 86
بنظرتون بهترین کاری که میتونم بکنم چیه ؟؟؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از sina63 :
یه سوال من 3 تا نوشتم
یکیش برای مهر هستش
یکیش برای دی یا بهمن
یکیش هم برای 86
بنظرتون بهترین کاری که میتونم بکنم چیه ؟؟؟

نظر من : مهر رو نگه دار .. دو تای دیگه رو پولشونو پس بگیر ..

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
وقتی بازار اشباع بشه قیمت میاد پایین فرق زیادی نمی کنه که قیمت مکالمه چه قدر باشه! من فکر کنم سیم کارد تا 6 ماه دیگه بره روی 200 تومن

بالا