همونطور که دوستان گفتن باید حرفه ای بشی.خلاقیت تو گرافیک حرف اولو میزنه
اصولی یاد بگیر از اول.خیلی از پکیج های ایرانی تو بازار رو قبول ندارم.اساتیدش اوصلی یاد نمیدن چون بلد نیستن اصولشو.رک گفتم

اونایی هم که اصولی یاد گرفتن وقت تدریس ندارن و مشغول کار و پروژه گرفتن هستن.من خیلی از این پکیج ها و سرفصل ها رو از این و اون امارشو گرفتم.
شما از همون اول با مبانی گرافیک و رنگ شناسی اشنا بشو.بعد هم شروع کن به یادگیری مقدماتی تا پیشرفته نرم افزارها..هم فتوشاپ هم یکی از دو نرم افزار ایلوستریتور هم کورل رو یاد بگیری بهتره.با فتوشاپ تنها هم میتونی به درامد خوبی برسی.متاسفانه آگهی ها که همش خانم میخوان.یا بخوای اعلام کنی منم هستم میبینی 15 نفر قبل از تو درخواست همکاری دادن.
نمونه کار قوی تو برگ برنده تو هست.از قدرت اینستاگرام استفاده کن و نمونه کارهاتو مرتب(واقعا مرتب و پیوسته)بذار.نمونه کارهای قویتو بذار.میبینی مشتری خودش تشخیص میده خوبه و میاد سراغت.الان منم همین وضعیتو دارم.از طریق دیدن کارهام تو پیجم میان دایرکت که سفارش بدن.
میتونی تو زمینه بنر تلگرام،پست اینستاگرامی و تراکت و کارت ویزیت و... حرفه ای بشی و بعدها با سایت های فروش لایه باز هم همکاری کنی.چند سایت بزرگ هستن.کاراتو اونجاها بذاری تعداد فروشش نامحدوده و اون فایل میتونه بارها به فروش برسه و نگران داشتن سایت و مباحث سئو هم نیستی.یا هم کانال تلگرامی بساز و کاراتو اونجا بذار که کسی گفت نمونه کار بده ادرس کانال رو بدی بره نگاه کنه.تو تلگرام خیلی از کانالهای بزرگ و کوچک دنبال بنر جذاب هستن برای جذب ممبر.اینم یه راهه
فعلا تا همین حد
اطلاعات بیشتر خواستی تلگرام mehdeejay2020@