بازم تمپلت

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
سلام آقا من وقتي ميخوام 2 تا پست تو يه روز بزنم (در بلاگر) اولا اينكه پست هارو از هم جدا ميكنه بعد هم اينكه يه فضاي خالي 7و8 خطي بالاي پست قبلي ايجاد ميكنه .. ميخوام بدونم از چه كدي استفاده كنم كه پست جديدم در زير پست قبليم قرار بگيره ... يه چيزي مثل وبلاگ <a href='http://ayda.blogspot.com' target='_blank'>http://ayda.blogspot.com</a>
من كد postfooterdate رو امتحان كردم اما باز نشد و براي پست جديد تاريخ گذاشت !!!
(اميد وارم گرفته باشين چي ميگم)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
اين اشكال تا حدود زيادي فكر مي كنم مربوط به تگ هاي پارگرافي هست كه قبل از BlogDateHeader
باز ميشن و بعد از بسته شدن blogdateheader بسته می شن و وظيفشونم همون در بر گرفتن بخش تاريخ هست .. و يا اينکه فرضا کسی برای اينکه يه فاصله ای رو بين تاريخ با مطلب وبلاگش بندازه يکی دو تا تگ br به كار مي بره اما فرضا بعد از بستن BlogDateHeader اين كار رو مي كنه و در نتيجه جايي كه ما چند تا پست توي يه روز داريم بالاي اون مطلبي كه تاريخ قرار نمي گيره يه فضاي خالي مي بينيم كه ناشي از يه پاراگراف خالي هست يا ناشي از چندتا br من خودمم همين مشكلو داشتم كه با منتقل كردن br به داخل blogdateheader مشكلم حل شد.

شايدم چيز ديگه اي باشه .. براي اينكه ببينيم همينه يا نه تمپليتت رو اينجا بذار لطفا.
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
[code:1]&#60;ml&#34; &#34; &nbsp; &nbsp; &#60;blogger&#62;

&nbsp; &nbsp;&#60;a id=&#34;&#60;#postid#&#62;&#34;&#62;&#60;/a&#62;

&nbsp; &nbsp;&#60;DIV style=&#34;DIRECTION&#58; rtl; width&#58;625; height&#58;755&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp; &#60;BlogDateHeader&#62;&#60;DIV class=&#34;date&#34; style=&#34;color&#58; #0033CC&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;font color=&#34;#6C787B&#34;&#62;&#60;$BlogDateHeaderDate$&#62;&#60;/font&#62;&#60;br&#62;&#60;/BlogDateHeader&#62;&#60;/DIV&#62;

&nbsp; &nbsp; &#60;DIV class=&#34;posts&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;font face=&#34;Tahoma&#34; color=&#34;#FFCC66&#34; style=&#34;padding&#58; 0&#34;&#62;&#60;$BlogItemBody$&#62;&#60;/font&#62;&#60;/DIV&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;div style=&#34;float&#58; left; color&#58;#808080&#34;&#62;&#60;script type=&#34;text/javascript&#34;&#62;LinktoComments&#40;'&#60;$BlogItemNumber$&#62;'&#41;&#60;/script&#62;&#60;/div&#62;

&#60;noscript&#62;&#60;a href=&#34;http&#58;//enetation.co.uk/comments.php?user=saeid&commentid=&#60;$BlogItemNumber$&#62;&#34; style=&#34;color&#58; #0033CC; text-align&#58;center; background-color&#58;#000000&#34; class=&#34;links&#34;&#62;خجالت نكش بگو&#60;/a&#62;&#60;/noscript&#62;&#60;br&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &#60;a href=&#34;&#60;$BlogItemArchiveFileName$&#62;#&#60;$BlogItemNumber$&#62;&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;font color=&#34;#008000&#34; style=&#34;font-size&#58; 7pt&#34;&#62;نوشته شده توسط &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;$BlogItemAuthorNickname$&#62;&#60;/font&#62;&#60;/A&#62;

&nbsp; &nbsp;&#60;DIV style=&#34;TEXT-ALIGN&#58; left&#34;&#62;&#60;BlogDateFooter&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp;

&nbsp; &#60;/BlogDateFooter&#62;&#60;/DIV&#62; &nbsp; &nbsp;

&nbsp; &nbsp; &#60;hr&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;/blogger&#62;

&#60;/HTML&#62;[/code:1]

اينم از كد .. .اگه اون يكي مشكلم هم كسي ميدونه مشكلش كجاست لطفا بنويسه!
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
<a href='http://281.blogspot.com' target='_blank'>اينجا</a> رو ببين .. هم اسكرول افقي نمي خوره ديگه و هم اون فاصله به وجود نمي ياد .. دليل بروز اون مشكل اصلا اوني كه من فكر مي كردم نبود! اين بود كه بي دليل توي يك لايه و همين طور توي يك table data عرض و ارتفاع رو معلوم كرده بودي !! كه نبايد اين كار بشه اگر عرض و ارتفاع رو معلوم كني خب هميشه تابع همون عددا هست ولي اگر معلوم نكني تابع مقدار محتوا هست .. يعني مطلبت اگر طولاني باشه اون لايه و اون table data خودشون بزرگ مي شن و اگر نباشه بزرگ نمي شن .. ببين قالبت رو اين بخشش رو پيدا كن:

[code:1]&#60;TD style=&#34;WIDTH&#58; 80%; TEXT-ALIGN&#58; right; PADDING&#58; 20px;&#34; height=&#34;688&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;blogger&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;a id=&#34;&#60;#postid#&#62;&#34;&#62;&#60;/a&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;DIV style=&#34;DIRECTION&#58; rtl; width&#58;625; height&#58;755&#34;&#62; [/code:1]

خب حالا برش دار به جاش اينو بذار:

[code:1]&#60;TD style=&#34;TEXT-ALIGN&#58; right; PADDING&#58; 20px;&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;blogger&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;a id=&#34;&#60;#postid#&#62;&#34;&#62;&#60;/a&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;DIV style=&#34;DIRECTION&#58; rtl&#34;&#62; [/code:1]

تغييرات اينا هستن:

اون عرض و ارتفاع تعريف شده براي table data حذف شده و توي اون لايه پاييني هم عرض و ارتفاع حذف شده.
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
ممنون از لطفتون درست شد ;)
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
آقا بازم يه سوال من يه خورده دست كاري كردم تمپلت رو و براي پست ها يه width گذاشتم ... اما نميدونم چرا وقتي 2 نا پست تو يه روز ميزنم پست قديميه دستور width رو اجرا نميكنه و پست تا آخر صفحه كشيده ميشه .. ميخواسنم بدونم چجور ميتونم كاري كنم كه اون پست قديميه هم اندازه پست هاي ديگه بشه و تا آخر صفحه كشيده نشه
اينم كد تمپلت :oops: :oops: :oops:
[code:1]



&#60;BODY onload=&#34;window.name='&#60;#user#&#62;.persianblog'&#34; style=&#34;background-color&#58; #000000&#34; link=&#34;#FF0000&#34;&#62;

&#60;CENTER&#62;

&#60;DIV style=&#34;WIDTH&#58; 1009; HEIGHT&#58; 903; BACKGROUND-COLOR&#58; white&#34;&#62;

&#60;TABLE width=&#34;999&#34; cellspacing=&#34;0&#34; height=&#34;72&#34; style=&#34;border-collapse&#58; collapse&#34; cellpadding=&#34;0&#34;&#62;

&nbsp;&#60;TR&#62;

&nbsp; &#60;TD style=&#34;border-style&#58;solid; border-width&#58;3px; VERTICAL-ALIGN&#58; middle; COLOR&#58; #FFFFFF&#34; bordercolor=&#34;#000000&#34; bgcolor=&#34;#000000&#34; height=&#34;0&#34;&#62;&&&&

&nbsp; &nbsp;&#60;p dir=&#34;rtl&#34; style=&#34;FONT-SIZE&#58; 40pt; COLOR&#58; white; TEXT-ALIGN&#58; center&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp;&#60;i&#62;&#60;b&#62;&#60;font color=&#34;#817132&#34;&#62;&&#60;/font&#62;&#60;span lang=&#34;fa&#34;&#62;&#60;font color=&#34;#817132&#34; face=&#34;Times New Roman&#34;&#62;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; روزي &nbsp;كه نوشتم

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;http&#58;//homepage.ntlworld.com/saeid.hajati/back.jpg&#34; width=&#34;75&#34; height=&#34;75&#34;&#62;&#60;/font&#62;&#60;/span&#62;&#60;/b&#62;&#60;/i&#62;&#60;/p&#62;

&nbsp; &#60;/TD&#62;

&nbsp;&#60;/TR&#62;

&nbsp;&#60;TR&#62;

&nbsp; &#60;TD style=&#34;BACKGROUND-IMAGE&#58; url&#40;'templates/public/default/images/dotted_hor_border_gray.gif'&#41;; BACKGROUND-REPEAT&#58; repeat-x; HEIGHT&#58; 1; BACKGROUND-COLOR&#58; #f5f5f5; background-position-y&#58;50%&#34; width=&#34;999&#34;&#62;

&nbsp; &#60;/TD&#62;

&nbsp;&#60;/TR&#62;

&#60;/TABLE&#62;

&#60;TABLE border=&#34;0&#34; cellspacing=&#34;0&#34; width=&#34;99%&#34; style=&#34;background-color&#58;#000000; border-collapse&#58;collapse&#34; &nbsp;class=&#34;posts&#34; cellpadding=&#34;0&#34;&#62;

&nbsp;&#60;TR style=&#34;VERTICAL-ALIGN&#58; top;&#34;&#62;

&nbsp; &#60;TD style=&#34;WIDTH&#58; 80%; TEXT-ALIGN&#58; right; PADDING&#58; 20px;&#34; &#62;

&nbsp; &nbsp;&#60;blogger&#62;

&nbsp;

&#60;/&#62;[/code:1]
شرمندم :oops: :oops: آدم ناشي باشه همينه ديگه
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
من هنوز كد جديدتو نگاه نكردم ولي احتمالا فرضا با فرانت پيج مياي اين كارو مي كني و تا دست مي زني به اون table يا layer فورا علاوه بر width يه عددي رو هم براي height تعريف مي كنه .. برو اون بخش height رو به طور دستي پاك كن .. هربار كه با ماوس بگيري اون table رو بكشي هم width و هم height مي خوره بهش و height نبايد داشته باشه ..



خوب حالا يه چيز ديگه .. حتا من پيشنهاد مي كنم width هم ندي چون وبلاگتو شديدا زشت مي كنه و هيچ چيز بدتر از اين نيست كه يه وب پيچ اسكرول افقي بخوره .. به هر حال پيشنهاد بود اگر نخواستي فقط برو height رو حذف كن.
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
آقا اگه يه لطفي كني و يه نيگا به تمپلت بندازي ممنون ميشم ... چون اون مشكل پست ها حل نشده .. در ضمن اگه لطف كني و بگي براي برداشتم اون scroll bar افقي كدوم كد رو بايد تغيير بدم ممنون ميشم :oops: :oops: (من چرا اينقدر پرت ميزنم)
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
يا ايها البلاگر اَنا هست منتظر ... پس كو reply شما؟؟؟؟؟
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
سلام .. ببخشيد راستش من برنامه روزانه ام هميشه فيكس نيست و بعضي وقتا يكي دو روز نمي رسم بيام پرشين تولز و اما در مورد اينكه گفتيد مشكل پست ها حل نشده .. چرا اتفاقا حل شده شما اينجا رو ببين:

<a href='http://281.blogspot.com' target='_blank'>http://281.blogspot.com</a>

به تاريخ ها دفت كن .. سه تا پست توش هست كه دوتاش مال يه روزه و بينشون هيچ فاصله اي نيست و ضمنا صفحه اسكرول افقي هم نخورده
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
سلام آقا ممنون .. فقط من سوالم يه چيز ديگه بود :) اگه وبلاگمو ببيني يا همون كد آخري كه گذاشتم اينجا متوجه ميشي كه من طول پست هارو كم كردم .. اما موقعي كه 2 تا پست در يك روز ميزنم پست قبلي از اون طول پست ها پيروي نميكنه ( ميتوني امتحان كني به شرط اينكه پستي كه ميزني حداقل يه خورده طولش از طولي كه واسه پست ها قرار دادي بيشتر باشه ) يعني حداقل به اندازه بيشتر از 1 خط تايپ كرده باشي در پستي كه ميخواي بفرستي .. مشكل هم همين جا اتفاق ميوفته .... در ضمن من اون وبلاگو ديدم اما مشكل اسكرول افقيش حل نشده بود !! :?: :!:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
خدا رو شكر كه يه دكمه مثل ctrl A گذاشتن!!! بابا جون اينجا دستگاه قالب درست کني نداريم که ! :D :D
اون قسمتهايي رو که فکر ميکنيد اشکالات داره کپي کنيد نه همه صفحه رو! اينجوري زودتر جواب ميگيرين.
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
:D :D :D :D احسان جون اين همه زحمت كشيدي reply زدي .حداقل سوال هم جواب ميدادي ديگه :D :D :D در ضمن چشم از دفعه بعد اونجا ها كه فكر ميكنم مشكل داره ميفرسم ;)
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
آقا همه مشكلا حل شد ... شصت همه شما هم درد نكنه مخصوصا aaber خان .. ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
خدا را هزار مرتبه شكر! :rolleyes:
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
آقا همه مشكلا حل شد ... شصت همه شما هم درد نكنه مخصوصا aaber خان .. ;)
حالا ديگه به من تيكه مي ندازي؟ ;) راستش من وقت نكردم تا آخر باهات همراه باشم ولي مشكلاتت همونايي بود كه گفتم اون <a href='http://281.blogspot.com' target='_blank'>http://281.blogspot.com</a> هم رو با همين نكات width و height اصلاح كردم و درست شد .. هر چند كه ديگه نوش دارو بعد از مرگ سهراب هستش :D .. ولي خوب تو هم به مصداق: كس نخارد پشت من جز نمي دونم چي چي پي بردي .. راستي تا حالا از پدربزرگت هم اين همه ضرب المثل يه جا نشنيده بودي .. :D اين احسان هم كه خيلي عصبانيه و دلش مي خواد يا منو بندازه بيرون از اينجا يا تو رو و خلاصه خشمناك وخشمگون شده اخيرا :twisted:
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
بابا به خدا تيكه ننداختم :( به خدا تشكر بود :D :D اين احسان همش تيكه ميندازه :( بابا من كه كد هارو سانسور كردم كه :( راستش من خودم فكر ميكنم درست شده .. يعني browser من كه درست نشون ميده .. اما يكي از دوستان گفت كه هنوز اسكرول بار افقي ميخوره ... اگه زحمتي نيست يه نيگا بش بندازين و بگين درست شده يا نه :oops: (الان احسان با اردنگي منو ميندازه بيرون)
-----------
آقا اين وبلاگ ما براي 1024×768 درسته .. اما براي 800×600 اسكرول ميخوره ... جان من بگين چيكارش كنم :( :( :( :(
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
نوشته های من در <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=569' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=569</a> را ببین. احتمالا همونیه که می خوای. اگر کارت درس شد بگو که بدونم.
 

Nicnam

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
2
سن
36
محل سکونت
تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
اونش رديف شد
ببين، احتمالا عرض همه خونه دها و جدولها رو دادي (معمولا عرض يك دونه رو نمي دن) عرض يكيشون براي نوشته هاي داخلش زياد بوده، سر همين كش اومده! (گرفتي يا دوباره توضيح بدم!؟)
فعلا كه ريديف شد، حالا برو سراغ تمپليت نظرخواهيت
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
سلام راستش نميدونم چرا هر كاري ميكنم نميشه نيكنام ... ببين يه توضيح بده لطفا
 
بالا