• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازم سخن از نرم افزار شيرين Nttac plus

edwin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يه كاري مي خوام تو اين نرم افزار انجام بدم كه البته خودم به اين نتيجه رسيدم كه 95% امكان پذير نيست حالا گفتم از شما هم كمك بگيرم به اميد اون 5%

مي خوام يه گروه درست كنم كه در هر ساعت از شبانه روز يه درصد خاصي اعتبارش كم بشه مثلا 12 ظهر تا 2 70% يا 3 صبح تا 6 0% يا 8 تا 12 شب 100%

تونستم واسه يك رنج زماني اين كارو كنم (همون تخفيف شبانه) اما از چند تا نتونستم

كسي راه حلي چيزي نداره :(

ممنون

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از edwin :
سلام
من يه كاري مي خوام تو اين نرم افزار انجام بدم كه البته خودم به اين نتيجه رسيدم كه 95% امكان پذير نيست حالا گفتم از شما هم كمك بگيرم به اميد اون 5%

مي خوام يه گروه درست كنم كه در هر ساعت از شبانه روز يه درصد خاصي اعتبارش كم بشه مثلا 12 ظهر تا 2 70% يا 3 صبح تا 6 0% يا 8 تا 12 شب 100%

ممنون

بايد يه برنامه بنويسي و اسكريپتش رو روي ان تي تك + ست كني تا اين تغييرات رو اعمال كنه . تا به حال روش هاي زيادي تست شده ولي هيچ يك صد درصد جواب نداده .

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من در حال نوشتن برنامه تخفیف هستم . و این برنامه به این روش کار میکنه که شما گروه مورد نظرت را به همراه اطلاعاتی مثل میزان تخفیف و ساعتی که باید تخفیف اعمال بشه را به برنامه میدی و برنامه تخفیف را محاسبه میکنه . حالا این برنامه را میتونی بذاری توی یک فایل دسته ای و پارامتر های مختلفی را بهش بدی مثلا
TacppDiscount.exe Username Discount Group FromTime ToTime ,...
حالا میتونی چند تا از این خط را توی یک فایل دسته ای بذاری و گروه های مختلف و بازه های زمانی مختلفی را بهش بدی تا برات کار محاسبه تخفیف را انجام بده.
ضمنا تخفیف محاسبه شده به فیلد Extra مربوط به حساب کاربر اضافه میشه .

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نسخه شماره 2 برنامه تخفیف تکمیل شده .

vertigomaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از edwin :
سلام

ممنون

اگر از sql استفاده میکنید میتوان Trigger هائی را برای ارسال Start و Stop time در نظر گرفت و سپس در Script بخصوصی که برای این منظور طراحی نموده اید با توجه به زمان استفاده درصد تخفیف را منظور کرد.

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزيز جان شما اين نظريه رو بطور عملي جايي سراغ داري پياده شده باشه ؟

بالا