• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازي جنگي بسيار زيبا

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
در بازی فرمانده ارتش روی کشور من در سازمان ملل درخواست تحریم تسلیحاتی شده. لطف می‌کنید برید و رای منفی بدید. فقط یک رای مثبت موجود هستش.
سپاسگذارم.:blush:

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
سلام. من توی سازمان ملل جستجو کردم درخواستی برای Great_persia نبود.شماره کشورت رو زدما!
من یه حمله دیگه کردم! اینم نتیجش!
به عمليات اشغال بالاي تپه با موفقيت تمام شد!

موشكهاي ضد هواپيماي دشمن خيلي از هواپيماهاي شما را نابود كردند قبل از اينكه به زمين برسند ولي سربازهاي دلاور شما تونستند زمين را اشغال كنند ولي با متحمل شدن خسارتهاي زياد
سربازهاي شما موفق ترند.
كار بسيار خوب!
ارتشت ارتش دشمن
هواپيماي حمل و نقل ناپديد شده: 18 0
سربازهاي كشته شده: 975 198
تانكهاي نابود شده: 0 0
اتومبيل حمل و نقل نابود شده: 0 0
توپ نابود شده: 0 0
زمين را از دست داديد: 0 6
شخصيتهاي ارتشي كشته شده: 1,029 198
تعداد سلاح هايي كه از دست داديد: 130,875,000 990,000
من که خیلی بیشتر خسارت دیدم چرا میگه کار شما خوب بود؟!
یه کم در مورد حمله ها و این که کدوم معمولا موفق تره و اینکه چندتا حمله بلافاصله پس از هم میکنید توضیح بدید خوب میشه:D
اینم یه خبر فوری! واقعه در كشورت...پژوهشگرها يك راه جديدي كشف كردند براي داشتن وقت بيشتري در كشورت . چرخش هاي اضافه شده : 15

Eternal144

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در بازی فرمانده ارتش روی کشور من در سازمان ملل درخواست تحریم تسلیحاتی شده. لطف می‌کنید برید و رای منفی بدید. فقط یک رای مثبت موجود هستش.
سپاسگذارم.

پیداکردم درخواست رو !! اما دکمه رای دادن رو به من نمیده نمیدونم چرا . راستی چرا خودت از خودت شکایت کردی :eek:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
باور كن من از خودم شكايت نكردم. فكر مي كنم با توجه به اينكه دكمه راي دادن رو نمي ده يه اشكال تو بازي باشه.:(
حالا بايد چكار كنم.:hmm:

Eternal144

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم اینا خیلی باحالن .توی فرمانده ارتش یک دکمه بود به اسم "های بازی" که بی معنی بود منم براشون ایمیل زدم که این یعنی چی زدید . بعد گفتم جاش بزنید "افزایشها" که معنی داشته باشه. حالا طرف گفته اسم کشورتو بده که جایزه بدیم به کشورت. حالا منم توی همه بازیها کشور دارم نمیدونم تو کدوم بگم جایزه بدن.

فرمانده ارتش 1 - فرمانده ارتش 2 - یا فرمانده جهان شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید :D

Hi,

Thank you I fixed it.

What is your country ID and in what game you play?

I want to give you nice bonus.

Regards,

Eran

Eternal144

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كشور Persiasquad ايجاد درخواست به سازمان بين الملل بايد سلاح را از اين كشور خلع كنيم Persiasquad
بله : 1 --- نه : 0
اسم پيوستگي : --- اسم پيوستگي :
شماره تصميم : 114006 --- چند ساعت مانده براي درخواست ؟: 73

این نامه تو بود به سازمان ملل به دوتا از دوستام گفتم اونام گفتن نمیتونن رای بدن:cool:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان بازی Battle Dawn هم خیلی قشنگه. چرا کسی نمی یاد ثبت نام کنه. تا حالا دو نفر اومدن ولی ظاهر فعالیت ندارن. امروز یه اسرائیلی به هر دو تاشون حمله کرد.
من امروز روز خیلی خوبی داشتم. اسکادرانهای اشغالگری که زمین من رو استعمار کرده بود رو در دو جنگ جداگانه نیست و نابود کردم. از آهن پاره های سفینه هاش هم استفاده کردم. جون ذخیره فلزاتم زیاد شد. حالاش هم یه کشور شرقی که از من فاصله خیلی زیادی داره با کمال پررویی با چهارتا اسکادران برای حمله به من در راهه. امید من به تانکهام هستش. اگه همین طوری بخواد پشت سر هم به من حمله بشه نمی تونم پیشرفت کنم چون باید همه منابعم رو صرف تجهیز ارتشم بکنم. برای همین به متحدانی مثل شما احتیاج دارم. لطف کنید و بیاید و از اینجا وارد سایت بشید و تو ٍEarth5 ثبت نام کنید. اولش تا سه روز، بازی از کشور شما به طور اتوماتیک محافظت می کنه. پس تو این فرصت باید حسابی نیروی نظامی جمع کنید. چون کشورهایی که از محافظت بازی در میان بهترین طعمه برای دیگران هستند. تمام ساخت و سازها در این بازی بر پایه دو عنصر نفت و فلز هستش. هر چی بیشتر داشته باشین، می تونین بیشتر ارتش و اقتصادتون رو قوی کنید. در بخش Construction بازی شما باید اول معادن فلز و چاه نفت بسازید. ولی از ارتش هم نباید غافل شوید.

اسکادرانهای دشمن رو ببینید که دارن به من حمله می کنن و تا دو ساعت دیگه به من می‌رسن.:f34r:

4l5eql4.jpg

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم اومدم تو بازی
Phoniex of hard Fighters
بالای خلیج فارس:D
3 تا ساختمون ساختم حالا برای چیزای دیگه no resources زده چه کنم؟:cool:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
خوش اومدی هم رزم. امیدوارم که بتونیم در کنار هم خوب موفق باشیم. بهتره که به تاپیک مخصوص همین بازی بیای و جواب رو همون جا ببینی چون اگه ما اینجا بحثمون زیاد طولانی بشه ممکنه دوستان ناراحت بشن.
آدرس تاپیک : http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1173082&posted=1#post1173082
حالا این بار رو اینجا جواب میدم البته با اجازه دوستان دیگه. برای ساختن چیزای دیگه باید منابع کافی داشته باشی. تنها راهش هم صبر کردنه تا کشورت بتونه منابع جدید بسازه. البته یک سری چیزا هم هستش که سرعت ساخت منابع رو افزایش میده. اگه روی هر کدوم از مربع ها کلیک کنی بهت می‌گه که برای ساخت اون به چقدر منابع نیاز داری.
منابع موجود هم تو نوار بالای بازی نشون داده شده .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هادي كجايي ؟

اين بنده خدا اسراييليه اومده حمله كرده به من , له و لورده شده :lol:

كشور cooooooool #53814 عمليات حمله محدود نا موفق روي كشورت. حمله توپ
نتايج جنگ
ارتش دشمن ارتشت
توپ نابود شده: tal 50 Rocket Launcher M270 MLRS 3
سربازهاي كشته شده: 0 Commando 0
شخصيتهاي ارتشي كشته شده: 350 21
تعداد سلاح هايي كه از دست داديد: 12,500,000 15,750,000

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
هادي كجايي ؟

اين بنده خدا اسراييليه اومده حمله كرده به من , له و لورده شده :lol:

كشور cooooooool #53814 عمليات حمله محدود نا موفق روي كشورت. حمله توپ
نتايج جنگ
ارتش دشمن ارتشت
توپ نابود شده: tal 50 Rocket Launcher M270 MLRS 3
سربازهاي كشته شده: 0 Commando 0
شخصيتهاي ارتشي كشته شده: 350 21
تعداد سلاح هايي كه از دست داديد: 12,500,000 15,750,000

رونی جون حال کردم. حق شو گذاشتی کف دستش.:specool:

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حواسم نبود فک کردم تاپیکه مربوطس
شرمنده:happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
يك همله به اين اسراييليه بد بخت كردم .

به عمليات اشغال تپه بعدي با موفقيت تمام شد!
هواپيماهاي شما به هدف رسيدند و دشمن خسارت زيادي متحمل شد.
سربازهاي شما موفق ترند.
كار بسيار خوب!
ارتشت ارتش دشمن
هواپيماهاي حمل و نقل از دست رفته: V-22 Osprey Helicopter 1 0
سربازهاي كشته شده: Commando 95 Commando 394
تانكهاي نابود شده: 0 tal 13
اتومبيل حمل و نقل نابود شده: 0 tal 1
توپ نابود شده: 0 Rocket Launcher WS-1 20
زمين را از دست داديد: 0 1
اسيران: 0 7
شخصيتهاي ارتشي كشته شده: 97 582
تعداد سلاح هايي كه از دست داديد: 8,475,000 98,570,000

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
متاسفانه كشور Parsland#112272 در يك جنگ خسارت زيادي متحمل شده و الآن به كمك شما (ترجيحا نقدي) نياز داره.
مطمئن باشيد فردا كه خودتون به كمك نياز داشتيد parsland در عوضش به شما كمك مي كنه. من به prasland تا سقف مقداري كه مي‌تونستم ( بيست و سه ميليون) كمك كردم.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
كدوم كشور جرات حمله به شما رو كرده. اسم و كدش رو بده ، تا بازي رو براش جهنم كنيم. ولي فكر كنم با يك نقشه حساب شده حساب طرف رو برسيم بهتر باشه.:f34r:
مثلا بگيم هر كدوممون چه كارهايي مي‌تونه بكنه؟ به عبارتي تقسيم وظايف كنيم.
--------------------------------
وقتي معلوم شده كه كيا مي‌خوان به طرف حمله كنن. همونا تو مسنجراشون log in كنن بعد تشكليل يك كنفرانس مي‌ديم.و بعد هر كسي يك حمله رو اجرا كنه و نتيجه رو بلافاصله از طريق مسنجر به بقيه اطلاع بده. اين طوري هم تقسيم وظايف شده و هم در چرخش ها و نيروها صرفه جويي مي‌شه:f34r:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
كسي بخ دوستان حمله كنه بايد به فلاكت كشيده بشه :blink::D خلاصه اينكه يك بار هادي شماره كشور

يك اسراييلي رو داد كه بهش 3 بار حمله كردم . پولاشو دزديدم و يك بار هم كه به من حمله كرد بد بخت شد

و با شكست سنگين بدرقه شد . خلاصه هر كس خواست حمله كنه قبلش بگه كه 4 يا 5 يا بيشتر بريزيم سرش

له و لوردش كنيم :f34r:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
هر كس خواست به يك كشور حمله كنه از قبل زمان دقيق حمله رو (منظورم ساعت و دقيقه هستش ) بگه. مثلا بگه آقا من مي خوام فردا راس ساعت 6 بعدازظهر به وقت تهران به كشور فلان حمله كنم. هر كس كه مي‌تونه تو همين تاپيك آمادگي خودش رو به همراه كد و نام كشورش بزاره. بعدش همه حمله كننده ها راس همان ساعت در يك مسنجر login بشن و يك اتاق گفتگو بسازن. و شروع كنن به حمله و نتيجه رو بلافاصله از طريق مسنجر به هم اطلاع بدن. به نظر من اين بهترين روش براي آوردن دخل هر كسي است.:f34r:
:devil:

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
این کشور ماله کیه؟
49,243,830 میتونستم بفرستم فرستادم براش.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اسم كشور و رتبه فعليتونو بنويسيد ببينم كجاهاييد . من Blackrose با رتبه :)5600

بالا