.ای بابا بازی تموم کردن که هنر نیست .

.من موندم از کجا شروع کنم کارنامه رو .یکم سخته.
.از اتاری 2600 که کلی بازی های نا تموم داشت یکی دو سالی سرموم گرم بود.
.کمودور 64 که اونم کلی بازی روی نوارکاست داشتم که اکثرشون ته نداشت که حدود 600 بازی بود اینم دوسالی مارو سرگرم کرد و البته زبان بیسیکم یاد گرفتم.
.آمیگا 500 Amiga اخرش بود کلی بازی های قشنگ داشت با موسیقی های زیبای متن بازیها. که دیسکت 800 کیلوبایتی میخورد و بابت پرکردنش هر دیسکی 200 تومن میدادیم .بعضی از بازی هاش به آخر نمیرسیدم چون خراب میشد و حدود 200 بازی رو تونستم تا آخر برم. اونارو هم دوباره روی WinUAE امولاتور امیگا بازی کردم تازگیا.
.حالا بریم روی PC که اون موقع بازی های dos بود که اولین بازیم Doom بود که تازه معنی 3D رو فهمیدم بعدش Ecstatica 1994 که انقدر این بازی قشنگ بود که بابا هم مینشست ما رو راهنمایی میکرد به شما هم پیشنهاد میدم اینو بازی کنید سبک فکری هم هست .کلی بازی هم روی dos تموم شد .
باز هایی که تا سال 2010-2009 تموم کردم رو وارد
gamespot کردم میتونید تو پروفایلم ببینید . بازی هایی که خیلی داستانشون قشنگ بود تا انتهاشون یک بار که نه بلکه چند دفعه رفتم Masseffect1-2-3+ dlc و Neverwinter night 1-2+ dlc و The elder scrolls:chapter 2-3-4-5 هنوز هم بازی های جدیدو بازی میکنم ولی مثل بازی های قدیم محتوا و جذابیت ندارند یا اینکه من پیر شدم حال نمیکنم البته من عشق RPG genre هستم که خیلی بازی هاش کم شده در حد یکی دوتا در سال.
فعلا تا اینجا بسته برم patch های بازی Splinter Cell Blacklist بگیرم که خیلی باگ داره بعدش هم شاید بتونم بازی کنم.