اولین بازی که تموم کردم، Need for Speed: Underground 1 بود، ولی حالا به لیست بازی هایی که تمام کردم نگاهی بیاندازیم!!
Prince of Persia The Sands of Time اولین بازی اکشن، ادونچری بود که تموم کردم، از اون موقع بود که به پرنس علاقه مند شدم!!
Prince of Persia: Warrior Within بازی طولانی بود، یک هفته تموم؛ تموم کردنش طول کشید!!

Prince of Persia: The Two Thrones اعصاب خردکن ترین بازی بود که تا حالا بازی کردم، مخصوصا مبارزه با اون غول نتراشیدۀ اول بازی اعصابمو ....مال کرد!! :grrr:
Thirteen بازی اکشن جالبی بود ولی داستانش به دلم ننشست!
Need for Speed: Most Wanted خیلی حال داد، ولی کمی تا حدودی سخت بود!
Imperial Glory بازی استراتژیکی جالبی بود، شبیه Rome: Total War ولی از نظر دیپلماسی خیلی پیشرفته تر بود!!
Rome: Total War دومین بازی استراتژیکی که ازش خوشم اومد، بعد از General
Grand Theft Auto: San Andreas بازی بود که دو هفته تموم روش ور رفتم تا تموم شد!
Fable بازی بود که واقعا دنیای بازی های RPG غیر آنلاینو واقعا تحت تاثیر قرار داد، جذب داستانش شدم!
Fahrenheit داستان، خیلی زیبایی داشت، دو بار تمامش کردم!
True Crime: L.A Streets بازی قشنگی بود، توش کمی گیر داشتم!
The Sims 2: Open for Business هر چند که تمومی نداره، ولی بازیش کردم!!
The Godfather خیلی اعصابمو خرد کرد، مخصوصا قبل از گرفتن بچش، از ماشین پیاده نمی شد!! :blink:
True Crime :New York City آخرین بازی که تموم کردم!!
Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II آخرین بازی استراتژیکی که تمام کردم!
Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth اولین بازی از سری، فرمانروای حلقه ها که، تموم کردم!
Black & White 2 بازی جالبی بود!!
Stronghold 2 نوآوری های خیلی زیادی داشت!!
Warcraft 3 رو بطور کامل با Frozen Throne تموم کردم!
Rome: Barbarian Invasion خیلی حال داد با ساسانی ها رفتم جلو ولی، این ارازل نقشه و این عربای بیابون گرد می ریختن توی سرو کله مون!! :blink:
Need for Speed: Underground 1&2 آشنایی من با سری بازیهای، Need for Speed از این زمان بود.
Spore شدیدا منتظرشم!!!!
ٌWorld of Warcraft بازی توپیه با بچه ها، LAN بازیش می کنیم!
Rise of Nation 1&2
Age of Mythology با نسخّ اضافه شونده اش بازیش کردم!
General: Command & Conquer
و...