• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازگشت استقلال ايران به ليگ قهرمانان آسيا؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
2.gif

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سكوت كنفدراسيون فوتبال آسيا به راي دادگاه عالي ورزش

دادگاه عالي ورزش در سوييس نامه بخشش استقلال و بازگشت اين تيم به جام باشگاههاي آسيا را به كنفدراسيون آسيا فرستاده است و اگر اين كنفدراسيون با راي مذكور مخالف باشد، بيست روز فرصت دارد كه اعتراض خود را به دادگاه فيفا بفرستد.

تا به این لحظه کنفدراسیون فوتبال آسیا هیچ واکنشی نسبت به حکم صادره از سوی دادگاه ورزش نشان نداده است.

دادگاه بين‌المللي داوري ورزش در لوزان سوئيس از كنفدراسيون فوتبال آسيا خواسته است كه مقدمات بازگشت اين تيم را به جام قهرمانان آسيا فراهم كند.

منبع

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
وضعيت باشگاه استقلال روز شنبه مشخص مي‌شود

دبير موقت فدراسيون فوتبال گفت: وضعيت باشگاه استقلال تهران در جام باشگاه‌هاي آسيا روز شنبه چهارم فروردين ماه مشخص خواهد شد.

"مهدي محمدنبي" روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، افزود:
روابط بين‌الملل فدراسيون در حال پيگيري مسائل باشگاه استقلال است كه نتيجه آن تا چهارم فروردين مشخص خواهد شد.

وي اظهار داشت: كنفدراسيون فوتبال آسيا ملزم به اجراي آراي دادگاه داوري ورزش است.

محمدنبي اظهار داشت: من هم مانند شما راي دادگاه داوري ورزش درباره تاييد دادخواست باشگاه استقلال براي بازگشت به مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا را شنيده‌ام. اميدوارم با پيگيري‌هاي انجام شده و راي صادره، تيم استقلال به مسابقات ليگ قهرمانان آسيا بازگردد.

وي ادامه داد: بايد اين راي از سوي دادگاه داوري ورزش بصورت رسمي به فدراسيون فوتبال ايران ابلاغ شود تا بتوانيم هرچه زودتر براي اجراي آن اقدام كنيم.

محمدنبي تاكيد كرد: راي دادگاه داوري ورزش براي فدراسيون بين‌المللي فوتبال و كنفدراسيون فوتبال آسيا لازم‌الاجرا است و بعيد مي‌دانم مخالفتي با تصميمات اين دادگاه در ‪ AFC‬وجود داشته باشد.

وكيل باشگاه استقلال تهران شب گذشته اعلام كرده بود: دادگاه بين‌المللي ورزش درباره شكايت باشگاه استقلال از كنفدراسيون فوتبال آسيا راي به سود اين باشگاه داده است.

كنفدراسيون فوتبال آسيا ‪ ۲۰‬روز فرصت دارد تا در اين‌باره اظهارنظر كند.

عليپور افزوده بود: دادگاه بين‌المللي ورزش از كنفدراسيون فوتبال آسيا خواسته است زمينه حضور تيم فوتبال استقلال را در رقابت‌هاي فوتبال جام باشگاه‌هاي آسيا فراهم نمايد.

كنفدراسيون فوتبال آسيا دير ارسال شدن فهرست نام بازيكنان استقلال تهران، را علت حذف اين باشگاه از شركت در مسابقات قهرماني باشگاه‌هاي آسيا اعلام كرده است.

منبع

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چقدر اطلاعات موثق داریم تو این فروم...حالا یه استقلال نرفته اسیا دلیل نمیشه با دلیل و برهان و اطلاعات غلط محکوم کنیم مقصر هارو..

اول خودمون رو اصلاح کنیم بعد بفکر کشورمون باشیم..:)

دوست عزیز میشه شما که در زمینه اطلاعات در حد و اندازه های بالایی هستی ما رو هم ارشاد کنی؟! شاید ما هم یکمی اطلاعاتمون بالا رفت!!

خوب برادر من مسئولای باشگاه یه غلطی کردن بایدم پاش واستن دیگه! میشه بگی کجای حرفای من ایراد داشت!؟ یا کجاش موثق نبود؟ اصلا شما خودت متوجه حرفی که زدی شدی؟! از یه طرف میگی مقصر ها از یه طرف میگی محکوم کنیم؟! خوب اگر مقصر باشن باید محکوم بشن دیگه!!!

با حرف آخرت هم کاملا موافقم! تا ما خودمون رو اصلاح نکنیم و اینقدر ساده لوحانه با خیلی چیزا برخورد نکنیم و فکر نکنیم همه جای دنیا مثل اینجا بی در و پیکر هیچ وقت هیچ چیز درست نمیشه. منطقی باشید!!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به عنوان یه سپاهانی ، خیلی خوشحال میشم ، استقلال بره لیگ قهرمانان ، چون دوست دارم فینالی کاملاً ایرانی داشته باشیم
6.gif

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به عنوان یه سپاهانی ، خیلی خوشحال میشم ، استقلال بره لیگ قهرمانان ، چون دوست دارم فینالی کاملاً ایرانی داشته باشیم
6.gif

ایشالا که همینطوری بشه. ولی وقتی صحبت از ایران میشه و حضور ایران میشه و بعد 4 تا آدم بی شعور (شرمنده!) اینطوری با احساسات مردم بازی میکنن دیگه من که یه پرسپولیسی هستم خونم به جوش میاد. اصلا هم کاری به رنگ و تیم ندارم. حتی اگر همین اتفاق برای سپاهان هم میافتاد بازم همین حرفا رو میزدم. چون واقعا بعد از اون ماجرای تعلیق فوتبال ایران این دومین باری بود که 4 تا چلغوز با آبروی 70 میلیون ایرانی اینقدر راحت بازی میکنن. همین کارا باعث میشه اعتبار ایران تو کل دنیا تو هر زمینه ای کم بشه.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز میشه شما که در زمینه اطلاعات در حد و اندازه های بالایی هستی ما رو هم ارشاد کنی؟! شاید ما هم یکمی اطلاعاتمون بالا رفت!!

خوب برادر من مسئولای باشگاه یه غلطی کردن بایدم پاش واستن دیگه! میشه بگی کجای حرفای من ایراد داشت!؟ یا کجاش موثق نبود؟ اصلا شما خودت متوجه حرفی که زدی شدی؟! از یه طرف میگی مقصر ها از یه طرف میگی محکوم کنیم؟! خوب اگر مقصر باشن باید محکوم بشن دیگه!!!

با حرف آخرت هم کاملا موافقم! تا ما خودمون رو اصلاح نکنیم و اینقدر ساده لوحانه با خیلی چیزا برخورد نکنیم و فکر نکنیم همه جای دنیا مثل اینجا بی در و پیکر هیچ وقت هیچ چیز درست نمیشه. منطقی باشید!!!
دوست عزیز ، اطلاعاتی که دوستمون بهش اشاره کردن که اشتباه هست مربوط به تیمهایی هست که سال قبل حذف شدن که شامل دو تیم از تایلند و دو تیم از اندونزی می شدن که شما به اشتباه گفتین تیمهای عربی.( این هم لینک اصل خبر )
به هر حال این بحث زیاد مهمی نیست ، مسئله مهم حضور دوباره استقلال در لیگ قهرمانان آسیاست شما هم زیاد جدی نگیرید ;)

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
امشب میرزایی هم گفت که خیلی بعیده موافقت بشه با حضور استقلال.
258.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

دوست عزیز ، اطلاعاتی که دوستمون بهش اشاره کردن که اشتباه هست مربوط به تیمهایی هست که سال قبل حذف شدن که شامل دو تیم از تایلند و دو تیم از اندونزی می شدن که شما به اشتباه گفتین تیمهای عربی.( این هم لینک اصل خبر )
به هر حال این بحث زیاد مهمی نیست ، مسئله مهم حضور دوباره استقلال در لیگ قهرمانان آسیاست شما هم زیاد جدی نگیرید ;)

و البته واقعیت اینکه تیمهایی مثه الهلال تهدید کردن از روز اول اگر استقلال مجوز حضور رو بگیره کنار میکشن..راضی کردن کنفدراسیون فوتبال اسیا فقط کافی نیست..جاهای دیگه هم کار گیره...

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
اصلا مگه باز یها شروع نشده!!
الان تازه میخوان خودشونو آماده کنن که برن میشه سال دیگه!!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
اصلا این خبر نباید منتشر میشد.با این کار دوباره به یه عده امید الکی دادن آخرش هم هیچی.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
نقل قول از یکی از دوستان ...
غیر ممکن غیر ممکنه.........
هنوز هیچ چیز مشخص نیست
ولی اگه بره از گروه خودش صعود میکنه

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
كيومرث هاشمي:
كنفدراسيون فوتبال آسيا بايد به راي دادگاه عالي ورزش احترام بگذارد
به شدت پيگير حضور تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا هستيم

معاون سازمان تربيت بدني و رييس مركز توسعه ورزش قهرماني فراهم كردن مقدمات حضور تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا را از سوي كنفدراسيون آسيا خواستار شد.

كيومرث ‌هاشمي‌ پس از راي دادگاه عالي ورزش در خصوص حضور تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا افزود: به شدت پيگير حضور تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا هستيم تا به نتيجه لازم برسيم.

وي ادامه داد: پس از تماس‌هاي تلفني، كتبا نامه‌اي را به كنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال كرديم و منتظر پاسخ AFC هستيم.

هاشمي‌ با بيان اين كه كنفدراسيون فوتبال آسيا هرچه زودتر تكليف باشگاه استقلال را مشخص كند، گفت: دادگاه عالي ورزش استقلال كامل دارد و AFC بايد به راي دادگاه احترام بگذارد و در فرصت ممكن شرايط حضور اين تيم را در ليگ قهرمانان آسيا فراهم كند.

هاشمي‌ افزود: هرچند محروميت استقلال از ليگ قهرمانان مشكلات و خسارت‌هاي مادي و معنوي را متوجه ورزش ايران، اين باشگاه و هواداران آن كرد اما، ما انتظار داريم AFC هرچه سريع‌تر وضعيت اين باشگاه را مشخص كند.

منبع

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
كنفدراسيون فوتبال آسيا در حال بررسي راي دادگاه عالي ورزش؛
هنوز AFC راي خود را اعلام نكرده است

كنفدراسيون فوتبال آسيا در حال بررسي راي دادگاه عالي ورزش است.

به گزارش ايسنا، پس از اين كه دادگاه عالي ورزش راي به حضور تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا داد، راي CAS به كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام شده است و مسوولان AFC در حال بررسي راي دادگاه عالي ورزش هستند.

كنفدراسيون فوتبال آسيا هنوز تصميم خود را در خصوص راي دادگاه عالي ورزش در رابطه با حضور تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا اعلام نكرده است و اين تصميم‌گيري در مورد اين راي در حال طي كردن مراحل قانوني خود در AFC است.

براي نخستين بار است كه كنفدراسيچون فوتبال آسيا با چنين راي روبرو شده است.

پس از آن كه كنفدراسيون فوتبال آسيا به دليل تاخير در ارسال اسامي بازيكنان تيم استقلال تهران به اين كنفدراسيون، حكم به محروميت اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا را صادر كرد، باشگاه استقلال به دادگاه عالي ورزش اعتراض كرد و اين دادگاه حكم به بازگشت استقلال به ليگ قهرمانان داد.

كنفدراسيون فوتبال آسيا بيست روز فرصت دارد كه به اين راي اعتراض كند.

منبع

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
rax جان من عذرخواهی میکنم. در مورد تیمهای حذف شده پارسال دقیقا حق با شماست. منتها برادر من کاش اون قسمتی رو که مدنظرت بود رو quote میکردی. من هر چی فکر میکردم خدایا من چی گفتم که غیرموثق بوده متوجه نشدم. تا پدرام جان توضیح داد. موقع زدن اون پست اونقدر شاکی بودم که متوجه نشدم اصلا چی میزدم.

چون اینجور خبرا به قول هادی اولا باعث میشه یه سری افراد دوباره الکی دل ببندن دوما باعث میشه دوباره جو کلی فوتبال ایران عوض بشه و سوژه بشه برای این عادل فردوسی پور! همینطوریش 2 - 3 تا برنامش رو کاملا صرف این قضیه کرد. مطمئن باشید اگر خبری در این مورد بود حتی خبر غیرموثق عادل حداقل یه اشاره کوچیک تو برنامه هفته قبلش میکرد. البته برنامه هفته آینده رو هم (نمیدونم برنامه داشته باشه یا نه؟!) باید دید.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فیفا هم اعلام کرده که AFC باید رای رو اجرا کنه...

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
کافیه afc اعتراض کنه!!!!!!!

تا 20 روز دیگه کاپ قهرمانی رو هم دادند !!!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
rax جان من عذرخواهی میکنم. در مورد تیمهای حذف شده پارسال دقیقا حق با شماست. منتها برادر من کاش اون قسمتی رو که مدنظرت بود رو quote میکردی. من هر چی فکر میکردم خدایا من چی گفتم که غیرموثق بوده متوجه نشدم. تا پدرام جان توضیح داد. موقع زدن اون پست اونقدر شاکی بودم که متوجه نشدم اصلا چی میزدم.

چون اینجور خبرا به قول هادی اولا باعث میشه یه سری افراد دوباره الکی دل ببندن دوما باعث میشه دوباره جو کلی فوتبال ایران عوض بشه و سوژه بشه برای این عادل فردوسی پور! همینطوریش 2 - 3 تا برنامش رو کاملا صرف این قضیه کرد. مطمئن باشید اگر خبری در این مورد بود حتی خبر غیرموثق عادل حداقل یه اشاره کوچیک تو برنامه هفته قبلش میکرد. البته برنامه هفته آینده رو هم (نمیدونم برنامه داشته باشه یا نه؟!) باید دید.

من بولدش کردم بجون بچم..:blush: در کل ایران کجاش درو پیکر داره اینجاش داشته باشه؟:happy:

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
ای اف سی که دیگه فدراسیون ما نیست ، من که بعید می دونم درست بشه ، البته من از خدامه که بشه

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
حالا فکر می کنین اگه استقلال بره چی کار می کنه ؟ گل می کاره ؟ آره ولی تو دروازه خودشون. به نظر من اگه نره سنگینتره. میره از این عربا می بازه و دست از پا درازتر بر می گرده....!

بالا