• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازگشت سایت شما به رتبه قبلی گوگل

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
خودتم خوب ميدوني يه سري سايت ها حاضر نيستن كپي رايت سئو رو بزنن ته سايتشون هركس ميخواد ميتونه با مدير سايتشون صحبت كنه بپرسه...عزيز الان قصدت خراب كردنه منه؟همه چيز با مدرك مشخصه ديگه جواب شمارو نميدم مديران پي تي بررسي كنن اين چه وضعيه ...

شما سئو سایت رو چند روزه به عهده گرفتید و کار خاصی هم که انجام ندادین ادعا می کنید سئو کارید .

به هرحال جواب من مونده شما که مدرک دارید پس رو کنید و بگید کی سئوشو به عهده گرفتید

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
شما سئو سایت رو چند روزه به عهده گرفتید و کار خاصی هم که انجام ندادین ادعا می کنید سئو کارید .

به هرحال جواب من مونده شما که مدرک دارید پس رو کنید و بگید کی سئوشو به عهده گرفتید

عزيز خودتم ميدوني هر سايتيو سئو كردي جواب نگرفتن همه ازت ناراضين با مدير سايت ها صحبت كني بد نيست هر سايتيو سئو كردي 1-2 ماه بعدش دادن به من يا 3eo.ir كه دوباره سئو كنيم لطف كن شما ديگه از سئو و سئو كاري حرف نزن...

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
عزيز خودتم ميدوني هر سايتيو سئو كردي جواب نگرفتن همه ازت ناراضين با مدير سايت ها صحبت كني بد نيست هر سايتيو سئو كردي 1-2 ماه بعدش دادن به من يا 3eo.ir كه دوباره سئو كنيم لطف كن شما ديگه از سئو و سئو كاري حرف نزن...

صندوق پیام تو چک کن.

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
سئو کار از سایت خودش شروع میکنه دوست عزیز

در هر صورت موفق باشید

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12

دوست عزیز من قبلا سایت سئو میکردم و کپی رایت میزاشتم یه سری از رقیب ها هم ریپورت میدادن یا سایتو هک میکردم که
الان با نذاشتن کپی رایت این مشکلم حل شده همینطورم که دیدی نمونش اس موزیک بود ،

با اینکه نزدیک به دوماه هست سئو کردم از وردی گوگل 100 تا به روزی 20+ هزارتا وری گوگل رسوندم علاوه بر این چندین سایت هم سئو کردم بدون گذاشتن کپی رایت ، نتیجه خوبی گرفتن ولی الان بخاطر این مشکل بوجود امده که گریبان گیر همه سایت ها شده اون سایتها هم اسیب دیدن که من به بعضی از مدیران سایتها گفتم صبر کنید و روند عادی سایت رو ادامه بدن ، بعضی ها هم صبر کردن و نتیجه گرفتن تا الان( چون امروز بازدیدشون نگاه میکردم ، تقریبا بازدید سایت هایی که سئو کردم 20 % درصد رشد داشته نسبت به هفته قبل ) و بعضی ها هم دست کاری کردن و بازدیدشون کم شده یا تغییر نکرده.

البته اینم بگم همه سئو کارها نمونه کار خوب و بدن دارن حتی شما و هیچ کس بری نیست .

دوستان بازم تکرار میکنم ، صبــــــر کنـــــیــد

ایشون تنها کاری که انجام میدن همین Disavow کردن لینک هاست و بعدشم لینک پست هایی که دارای بک لینک هستن رو توی وبمستر Fetch as Google میکنن و بابت اینکار 50 تومان میگیرن .

درواقع
ایشون کار خاصی انجام نمیدن و خودتونم می تونید انجام بدید .

شمال سئو جان بهتره که بحث با من رو ادامه ندی.

Last edited:

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز من قبلا سایت سئو میکردم و کپی رایت میزاشتم یه سری از رقیب ها هم ریپورت میدادن یا سایتو هک میکردم که
الان با نذاشتن کپی رایت این مشکلم حل شده همینطورم که دیدی نمونش اس موزیک بود ،

با اینکه نزدیک به دوماه هست سئو کردم از وردی گوگل 100 تا به روزی 20+ هزارتا وری گوگل رسوندم علاوه بر این چندین سایت هم سئو کردم بدون گذاشتن کپی رایت ، نتیجه خوبی گرفتن ولی الان بخاطر این مشکل بوجود امده که گریبان گیر همه سایت ها شده اون سایتها هم اسیب دیدن که من به بعضی از مدیران سایتها گفتم صبر کنید و روند عادی سایت رو ادامه بدن ، بعضی ها هم صبر کردن و نتیجه گرفتن تا الان( چون امروز بازدیدشون نگاه میکردم ، تقریبا بازدید سایت هایی که سئو کردم 20 % درصد رشد داشته نسبت به هفته قبل ) و بعضی ها هم دست کاری کردن و بازدیدشون کم شده یا تغییر نکرده.

البته اینم بگم همه سئو کارها نمونه کار خوب و بدن دارن حتی شما و هیچ کس بری نیست .

دوستان بازم تکرار میکنم ، صبــــــر کنـــــیــد

ایشون تنها کاری که انجام میدن همین Disavow کردن لینک هاست و بعدشم لینک پست هایی که دارای بک لینک هستن رو توی وبمستر Fetch as Google میکنن و بابت اینکار 50 تومان میگیرن .

درواقع
ایشون کار خاصی انجام نمیدن و خودتونم می تونید انجام بدید .

شمال سئو جان بهتره که بحث با من رو ادامه ندی.

تو بودي ظهر زنگ زدي گفتي چيكار ميكني؟ به غير از dissavow و fetch as google هم خيلي كارها بايد انجام بشه در ضمن قيمت رو بهت 80 گفتم اشتباه اينجا زدي 50...من مثل شماها بيكار نيستم اينجا همش بشينم منتظر مشتري باشم خيلي سايت ها دستمه دارم كار ميكنم شماها بشينين اينجا چرت و پرتاتونو بگين همه دارن به من سايتاشونو ميدن درست ميكنم پخ هاي منو ببيني ميفهمي به فكر خراب كردن من نباش به نتيجه اي نميرسي

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
سئو کار از سایت خودش شروع میکنه دوست عزیز

در هر صورت موفق باشید

سايت من با عنوان سئو و بهينه سازي سايت صفحه اول اولين لينك بود تا ديروز يه mallware فتاده تو سايت كه از طريق سايت sucuri.net فهميدم دليلش هم همينه 2-3 روز ديگه باز اولم شما برو سايتتو از صفحه 10ام جمع كن بيار بالا بعد پست بزن اسمتو تا حالا نشنيده بودم توام سئو كاري؟ D:

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
سايت من با عنوان سئو و بهينه سازي سايت صفحه اول اولين لينك بود تا ديروز يه mallware فتاده تو سايت كه از طريق سايت sucuri.net فهميدم دليلش هم همينه 2-3 روز ديگه باز اولم شما برو سايتتو از صفحه 10ام جمع كن بيار بالا بعد پست بزن اسمتو تا حالا نشنيده بودم توام سئو كاري؟ D:
اولین با سئو پیج یک هستیم شما که اسم خودتو گذاشتی سئو کار از سایت بنده مطلب کپی میکنی تمام مطالب سایتت کپی هست دوستان هم میدونند
اصلا درشان و اندازه و کلاس کاری بنده نیست که با شما هم کلام بشم
سایت هم رنک 5 داره هم با کلمه سئو بالا هستیم
بیش از 100 پروژه موفق داشتیم ، مطالبت هم که کپی از سایت بنده هست
دیگه ارزش جواب دادن رو ندارید

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
اولین با سئو پیج یک هستیم شما که اسم خودتو گذاشتی سئو کار از سایت بنده مطلب کپی میکنی تمام مطالب سایتت کپی هست دوستان هم میدونند
اصلا درشان و اندازه و کلاس کاری بنده نیست که با شما هم کلام بشم
سایت هم رنک 5 داره هم با کلمه سئو بالا هستیم
بیش از 100 پروژه موفق داشتیم ، مطالبت هم که کپی از سایت بنده هست
دیگه ارزش جواب دادن رو ندارید

من سايت شمال سئو رو 3-4 ماهه زدم چون وقت سايت رو ندارم تو 100 تا پروژه داري من 200 تا به بالا دارم ولي 5 ساله سئو كارم اون موقع كه من سايت مجيك پي سي رو داشتم شماها كجا بودين؟ سايت هاي مجيك پي سي و شمال فيلم كه صفحه اول گوگل اولين و دومين سايت بودن سايت هاي من بودن همه ميدونن عزيز من مصطفي shomaldl هستم حالا شناختي منو؟ اون موقع كه من مجيك پي سي رو داشتم شما داشتي شير ميخوردي تو در حد و اندازه من نيستي پسرم همگي موفق باشين بشين اينجا با مدير ميهن سئو سبزي پاك كنين حرف بزنين...باي باي

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
شعور و شخصیت خودتون بیشتر از این نیست جناب مثلا سئو کار

به مدیران انجمن هم حتما گزارش میشه

شماها هستید که اسم سئو رو بد کردید

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
با کسب رخصت یه نکته ای رو یادآور بشم درباره میهــن سئو که ادعای فراوان داره. ما هنوز هم یادمون هست که گروه شما قالب های مردم رو به خاطر خصومت شخصی پابلیک میکرد . امثالش هست . توپترین که معروفه . فت و فراوون هم باعث شدی بریزه تو نت . اونم بعد از فیلتر شدنش . که بعد از اعتراض اونم با چهار تا کد ساده گفتین میخواین مهارتتون رو در سئو نشون بدین . تاپیک های شما زیاده.
حالا ادعای کاذب هم داری شما . دست شما واسه ما رو شده داداش . حالا اومدی به این بنده خدا گیر دادی .

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
با کسب رخصت یه نکته ای رو یادآور بشم درباره میهــن سئو که ادعای فراوان داره. ما هنوز هم یادمون هست که گروه شما قالب های مردم رو به خاطر خصومت شخصی پابلیک میکرد . امثالش هست . توپترین که معروفه . فت و فراوون هم باعث شدی بریزه تو نت . اونم بعد از فیلتر شدنش . که بعد از اعتراض اونم با چهار تا کد ساده گفتین میخواین مهارتتون رو در سئو نشون بدین . تاپیک های شما زیاده.
حالا ادعای کاذب هم داری شما . دست شما واسه ما رو شده داداش . حالا اومدی به این بنده خدا گیر دادی .

دوست عزیز لطفا اگر اطلاع از چیزی نداری نظر ندید،

ما فقط قالب توپترین رو پابلیک کردیم تازه اونم مدیر سایت پابلیک کرد نه ما و غیر از اونم قالبی رو پابلیک نکردیم که توی سایت ما میتونید ببنید اگر قالب دیگه ای جز توپترین بود در همین تاپیک بیان کنید ،

علت پابلیک کردن قالب توپترینم این بود که مدیر سایت اول قالب رو پابلیک کرد و دوباره حذفش کرد یکسری قالب رو دانلود کرده بودن و داشتن میفروختن ما هم برای جلو گیر از این افراد سو جود قالب رو پابلیک کردیم

الان کدوم ادعای من کاذبه ؟ اینکه میگم صبر کنید ؟ یا اینکه میگم ایشون کار خاصی انجام نمیدن و بابتش پول می گیرن ادعای کاذبی هست ؟

من هنوزم میگم اگر کسی برنامه نویس باشه متوجه میشه که توی قالب چقدر نکات ریز و فوت و فن سئو داخلش هست و اگرم کسی برنامه نویس نیست با مقایسه قالب اولیه با قالب سئو شده میتونه به خیلی چیزها پی ببره

اگرم شما برنامه نویس نیستید پس نباید راجبع این موضوع حرفی بزنید و بگید چهار تا کد ساده بوده اگرم برنامه نویس واقعی هستید تاپیک بزنید و من خط به خط کدهاشو واستون شرح بدم .

من دیگه بحث رو ادامه نمیدن تا تاپیک انحراف پیدا نکنه از دوستانم خواهش میکنم بحث رو ادامه ندید

Last edited:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
دوست عزیز لطفا اگر اطلاع از چیزی نداری نظر ندید،

ما فقط قالب توپترین رو پابلیک کردیم تازه اونم مدیر سایت پابلیک کرد نه ما و غیر از اونم قالبی رو پابلیک نکردیم که توی سایت ما میتونید ببنید اگر قالب دیگه ای جز توپترین بود در همین تاپیک بیان کنید ،

علت پابلیک کردن قالب توپترینم این بود که مدیر سایت اول قالب رو پابلیک کرد و دوباره حذفش کرد یکسری قالب رو دانلود کرده بودن و داشتن میفروختن ما هم برای جلو گیر از این افراد سو جود قالب رو پابلیک کردیم

الان کدوم ادعای من کاذبه ؟ اینکه میگم صبر کنید ؟ یا اینکه میگم ایشون کار خاصی انجام نمیدن و بابتش پول می گیرن ادعای کاذبی هست ؟

من هنوزم میگم اگر کسی برنامه نویس باشه متوجه میشه که توی قالب چقدر نکات ریز و فوت و فن سئو داخلش هست و اگرم کسی برنامه نویس نیست با مقایسه قالب اولیه با قالب سئو شده میتونه به خیلی چیزها پی ببره

اگرم شما برنامه نویس نیستید پس نباید راجبع این موضوع حرفی بزنید و بگید چهار تا کد ساده بوده اگرم برنامه نویس واقعی هستید تاپیک بزنید و من خط به خط کدهاشو واستون شرح بدم .

من دیگه بحث رو ادامه نمیدن تا تاپیک انحراف پیدا نکنه از دوستانم خواهش میکنم بحث رو ادامه ندید

مگر شما مسئول کنترل بازار بودی که دیدی بقیه دارن خرید و فروش میکنن قالب رو پابلیک کردی ؟ اینم از سئو کار های ایران :blink: اون سایت به شما اعتماد کرده به هر دلیلی دوست داشته یه مدت پابلیک کنه و بعد ببنده :wacko:

بالا