• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازیابی گوشی دزدیده شده من که مکانش مشخص هست

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
سلام به همگی گوشی سامسونگ من یک ماه پیش دزدیده شده و دزد سیمکارت ها رو در آورده. از اون موقع هم با آفلاین فایندینگ سامسونگ پیدا می شه اما چون داخل خانه حداقل 8 واحدی هست نمیتونم کاری کنم. اگر کسی می تونه به دستش بیاره شیرینی و جایزه خوبی بهش میدم. گوشی وای فایش روشن بود موقع دزدیده شدن و گوشی های دیگم رو هم هات اسپات کنم احتمال زیاد بهشون وصل میشه (چون ریممبر هستن نقطه اتصال هاشون در گوشی دزدیده شده)
کسی ایده ای داره؟
از مدیران هم عذر میخوام بخش بهتری ندیدم که تاپیک جدید بزنم.

Abtin008

Registered User
لایک‌ها
34
جالبه مطمئنید دزدیده شده نیوفتاده شاید یکی از همسایه هاتون ورداشته بده به صاجابش ؟اعلام کردید گم شده؟
میتونید هات اسپات کنید وصل شه به نت بعد برید تو find my phone گوگل بزنید لوکیشنو روشن کنید ببینید کجاست و بزنید زنگ بخوره و برید ببینید کجاست ( ممکنه سایلنت کرده باشن و با سیم زنگ بزنید فایده نداره ولی با گوگل گوشی قفل میشه نمیشه کمش کرد)
درست یادم نیست ولی فک کنم اگه بلوتوژ دستگاه و وایفای روشن باشن میشه با سیگنال یاب دستگاه رو پیداکرد

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
جالبه مطمئنید دزدیده شده نیوفتاده شاید یکی از همسایه هاتون ورداشته بده به صاجابش ؟اعلام کردید گم شده؟
میتونید هات اسپات کنید وصل شه به نت بعد برید تو find my phone گوگل بزنید لوکیشنو روشن کنید ببینید کجاست و بزنید زنگ بخوره و برید ببینید کجاست ( ممکنه سایلنت کرده باشن و با سیم زنگ بزنید فایده نداره ولی با گوگل گوشی قفل میشه نمیشه کمش کرد)
درست یادم نیست ولی فک کنم اگه بلوتوژ دستگاه و وایفای روشن باشن میشه با سیگنال یاب دستگاه رو پیداکرد
از دست خودم زدند دزدی شده دیگه همیاب 24 و پلیس و همه جا هم گفتم اما فایده ای نداره
مشکل اینه که گوشی داخل خونه طرف هستش و من نمیتونم وارد بشم وگرنه می دونم کدوم ساختمون هست. متاسفانه بیرون از خونه هم نمیاره گوشی رو وگرنه قطعاً گرفتمش.
چه راهی به فکر دوستان می رسه؟

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
سلام
کم پیش میاد خود سارق گوشی رو استفاده کنه شما مطمئن هستید خودش یا خانواده اش دارند از گوشی استفاده میکنند ؟
اگه آره ببینید کی تو اون ساختمون موتور داره معمولا موتور های سرحالی دارند و خودشون هم جوان هستند اینجوری شاید بتونید حدس بزنید توی کدوم خونست

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
فقط اگه میتونی از طریق قانونی اقدام کن. به پلیس گفتن فایده نداره برو شکایت ثبت کن.

اگه دزد رو گرفتی هیچ کاریش هم که نکنی و خودشو بزنه به در و دیوار بعد بره شکایت کنه تو رو محکوم میکنن. یا گوشی رو بیخیال شو یا برو شکایت ثبت کن.

نمونش تو اخبار نوشته بود یکی یه دزد رو زده چند روز بعد دزده در اثر یه حادثه بی ربط جونشو از دست میده و خانواده دزد از این یارو شکایت میکنن و متهم میشه و الان نیاز به کمک برای دیه داره که آزاد بشه.

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
فقط اگه میتونی از طریق قانونی اقدام کن. به پلیس گفتن فایده نداره برو شکایت ثبت کن.

اگه دزد رو گرفتی هیچ کاریش هم که نکنی و خودشو بزنه به در و دیوار بعد بره شکایت کنه تو رو محکوم میکنن. یا گوشی رو بیخیال شو یا برو شکایت ثبت کن.

نمونش تو اخبار نوشته بود یکی یه دزد رو زده چند روز بعد دزده در اثر یه حادثه بی ربط جونشو از دست میده و خانواده دزد از این یارو شکایت میکنن و متهم میشه و الان نیاز به کمک برای دیه داره که آزاد بشه.
بدون داشتن اسم یا کد ملی یا شماره حساب و غیره از طرف نمیتونن شکایت ثبت کنن که.

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
سلام
کم پیش میاد خود سارق گوشی رو استفاده کنه شما مطمئن هستید خودش یا خانواده اش دارند از گوشی استفاده میکنند ؟
اگه آره ببینید کی تو اون ساختمون موتور داره معمولا موتور های سرحالی دارند و خودشون هم جوان هستند اینجوری شاید بتونید حدس بزنید توی کدوم خونست

بدون داشتن اسم یا کد ملی یا شماره حساب و غیره از طرف نمیتونن شکایت ثبت کنن که.

عزیزان شکایت منتفی هست هم پلیس هم مرکز قضایی رفتم خودشون می خندیدن و می گفتن ما هیچ کاری نمی کنیم. الان مشکل من این هست که طرف از خونه بیرون نمیاره گوشی رو. گوشی روشن هست سیمکارتای منو در آورده و سیمکارتی چیزی از خودش هم داخلش نمیندازه. باتریش تموم بشه دستم به هیچ جا بند نیست. اگر کسی ایده ای داره لطفاً بگه.
بیاد بیرون تمومه اما مشکل اینه که خیلی کم میاد. یکبار اومد سر کار بودم و نتونستم بگیرمش.

نگران اونجاش نباشید بگیرمش بلایی سرش میارم که هیچکس نفهمه از کی و کجا خورده. قانونی؟ اینجا قانون جنگله قانونی وجود نداره.

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
سلام
الان که فکر می کنم حتی اگر بدونم دقیق کدوم واحده هم فرقی به حالم نداره چون در نهایت نمیتونم وارد خونه بشم که. به پلیس گفتم حتی اگر گوشی جلوی خودشون زنگ هم بخوره گفتند هیچ کاری نمی کنند.
تنها راه به نظرم اینه که شانس بیارم بیاره بیرون گوشی رو.

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
اشتباه گفتن بنظرم. شما اگر مدرکی دال بر اینکه گوشی متعلق به شماست داشته باشین مثلا رجیستری سیستم همتا به اسم خودتون باشه می‌تونین به عنوان سرقت مال و اموال شاکی بشین. یعنی مامور همراهتون باشه.
بنظرم دنبال آشنا باشین برای این کار. کل سیستم عدالت کشور روی پارتی بازی میچرخه. فقط شخص رو باید پیدا کنین.

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
اشتباه گفتن بنظرم. شما اگر مدرکی دال بر اینکه گوشی متعلق به شماست داشته باشین مثلا رجیستری سیستم همتا به اسم خودتون باشه می‌تونین به عنوان سرقت مال و اموال شاکی بشین. یعنی مامور همراهتون باشه.
بنظرم دنبال آشنا باشین برای این کار. کل سیستم عدالت کشور روی پارتی بازی میچرخه. فقط شخص رو باید پیدا کنین.
درسته و منم بخاطر همین که آشنا و پارتی ندارم اینجا کمک خواستم دیگه.
اگر کسی از دوستان رابطه ای داره که می تونه کمک کنه حتماً براش جبران میشه.

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
به نظر من گوشی رو داده بچه باهاش بازی میکنه، برای همین نمیاره بیرون

من باشم یک نذری آماده میکنم و مثلا شکلاتی چیزی میدم که فقط باید بچه ها رو ببینم و خودم با دست خودم نذری رو بهشون بدم

با این روش کل خونه های اون آپارتمان و بچه هاشون رو رصد میکنم و احتمالا بچه ای گوشی بدست بیاد دم در

یا لااقل میتونم خونه ها رو چک کنم و ببینم که به احتمال زیاد گوشی توی کدوم خونه هست. مثلا اگر خونه پیرمرد و پیرزن بود راحت میشه از توی لیست حذف کرد
------------------
در ضمن با برد بلوتوث میشه تقریبا مشخص کرد که تو کدوم طبقه هست و کار راحت تر میشه

میتونید به اسم اینکه همسایه جدید هستید یا شارژ میگیرید هم یه صحبتی با همسایه ها داشته باشید

و یا به عنوان آمارگیر اداره آمار - بهداشت - شهرداری و ... یه سرکی به خونه ها بکشید

mahdi312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
گوشیت چند می ارزه ؟ اگه قیمتش کمه که کلا بیخیالش شو به دردسرش نمی ارزه . اما اگه گرونه و واست مهمه . چند تا از رفیقاتو بردار برو دونه دونه در واحد ها رو به یه بهونه ای بزن . آدما از قیافه اشون میشه فهمید کی خلاف کاره کی نیست . مطمئنم میفهمی کار کیه . گوشی رو بگیر و بدون درگیری برو تا دردسر پیش نیاد . تو ایران پلیس واست کاری نمیکنه

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
گوشیت چند می ارزه ؟ اگه قیمتش کمه که کلا بیخیالش شو به دردسرش نمی ارزه . اما اگه گرونه و واست مهمه . چند تا از رفیقاتو بردار برو دونه دونه در واحد ها رو به یه بهونه ای بزن . آدما از قیافه اشون میشه فهمید کی خلاف کاره کی نیست . مطمئنم میفهمی کار کیه . گوشی رو بگیر و بدون درگیری برو تا دردسر پیش نیاد . تو ایران پلیس واست کاری نمیکنه
قیمتش رو نمیدونم اما دیگه 20 تومنی باید باشه دست دوش. به این صحبت با همسایه ها خیلی فکر کردم. اگر بفهمن کسی بو برده راحت کتمان می کنند و بعدشم گوشی رو خرد می کنن می فروشن یا نهایت اصن راحت می شکونن می اندازه دور که دردسر نشه براش. بهتره که هیچی ندونن به نظرم و شاید تنها شانسم اینه که منتظر بشینم بیاد بیرون. غیر از این کسی ایده ای نداره؟

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
گوشی دزدیده شده الان کجای تهرانه

Handkerchief

Registered User
لایک‌ها
246
اون یکبار که آوردش با خودش بیرون گوشی رو کجا برد ؟مثلا پیش مال خر؟

XPgame

Registered User
لایک‌ها
52
یه چیزی که متوجه نمیشم چرا بجای پلیس اینجا از دیگران کمک می‌خواید؟

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
اون یکبار که آوردش با خودش بیرون گوشی رو کجا برد ؟مثلا پیش مال خر؟
فکر نمیکنم. یه چرخی تو سطح شهر زد برگشت همون جای قبلیش.
یه چیزی که متوجه نمیشم چرا بجای پلیس اینجا از دیگران کمک می‌خواید؟
چون هم پلیس شکایت کردم هم مرکز قضایی و خودشون هم میگفتن ما کاری نمیکنیم. اگر سیمکارت بندازه توش همیاب ۲۴ پیداش می کنه. که فکر نمیکنم هیچ دزدی اینقدر کم فهم باشه که تو گوشی دزدی سیمکارت بذاره.

بالا