• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازیابی گوشی دزدیده شده من که مکانش مشخص هست

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
اون یکبار که آوردش با خودش بیرون گوشی رو کجا برد ؟مثلا پیش مال خر؟
فکر نمیکنم. یه چرخی تو سطح شهر زد برگشت همون جای قبلیش.
یه چیزی که متوجه نمیشم چرا بجای پلیس اینجا از دیگران کمک می‌خواید؟
چون هم پلیس شکایت کردم هم مرکز قضایی و خودشون هم میگفتن ما کاری نمیکنیم. اگر سیمکارت بندازه توش همیاب ۲۴ پیداش می کنه. که فکر نمیکنم هیچ دزدی اینقدر کم فهم باشه که تو گوشی دزدی سیمکارت بذاره.

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
عزیز چه حوصله ای داری
همین اتفاق برای من پیش اومد
کلی مدرک فلان داشتم اخرش کلانتری گفت عرضه نداری گوشیتو نگه داری ما چه کنیم مگه بیکاریم در به در دنبال گوشیت باشیم طرف جلوی کلانتری گوشیمو گرفته بود دستش به من حرص میداد به مامور گفتم گوشیم اونه دستشه گفت نمیتونم برم جلوشو بگیرم گوشیتو بگیرم که :|
خلاصه کلانتری اشنا پیدا کردم گفت بزار زنگ بزنم بیاد کلانتری زنگ زدن طرف اومد گفت من از هیچی خبر ندارم کتمان کرد :|
پرونده ارجاع شد دادگستری قاضی هم پرونده رو نگاه کرد گفت برو سامانه همتا ثبت نام کن به سلامت!
اخرش هیچی الانم گوشیم دست اونه نمیتونم کاری کنم و کلی هزینه و وقتم تلف شد
بهتره بیخیالش بشی و حواستو جمع کنی عزیز
فردا گوشیتو دست بچش ببینی بری بگیری یا اصلا از خودش بگیری دعوا کنی و ... خلاصه هرکاری کنی به مشکل میوفتی از من گفتن بود کسی که میره دزدی همه روالای قانونی و اینارو میدونه وگرنه بی گدار به آب نمیزنن
اون سامانه همتا هم الکیه فقط پول میگیرن الانم دیه یه بچه پنج سالم میدونه تو گوشی دزدی سیم نمیندازن !

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
خودم پارسال اسفند از سایت هایپر موبایل گوشی خریدم 9 میلیون هم نماد اعتماد داشت هم درگاه پرداخت نه گوشی فرستاد نه پولم پس داد دوبار رفتم دادسرا اخرشم قاضی منع تعقیب صادر کرد حالا پرینت حساب و کلی مدارکم داشتم حالا اون که سایت بود و اینماد هم داشت و مدارک منم تکمیل کارم به جایی نرسید پلیس فتا هم چپ و راست پیامک میده هنگام خرید اینترنتی به نماد اعتماد دقت کنید همش الکیه طرف ادرسی که تو اینماد ثبت کرده بود هم جعلی بود یعنی اینقدر بی در وپیکره
اینو یادم رفت بگم تو اون دو دفعه ای که دادسرا شکایت کردم جالبه حتی من را به فتا هم ارجاع ندادن حتی یروز هم حضوری رفتم فتا گفتن ما کاری نمیتونیم بکنیم باید بری از دادسرا بفرستنت اینجا اخرین بار شکایتم هم رفتم پیش دادیار تو دادسرا بعثت طرف میگفت این مردم تا کی می خواهن از این سایتها خرید کنن و کلاه سرشون بره گفتم اقا سایت نماد داشته درگاه پرداخت داشته شما خودت چجوری اعتماد میکنی پس گفت اعتماد نمیکنم همیشه میرم بازار حضوری میخرم همونجا فهمیدم به جایی نمیرسم اینایی که این کارها و دزدی ها را میکنن میدونن مملکت قانون نداره حالا هر چند وقت یبارم مثل اون یارو که تو اتوبان طرف را خفت میکنه و گوشیش را میزنه نشون میدن میگیرن که مثلا ماهم هستیم

Last edited:

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
به مامور گفتم گوشیم اونه دستشه گفت نمیتونم برم جلوشو بگیرم گوشیتو بگیرم که :|
اگر دیدیش که گوشی دستشه که همون موقع باید خودت گوشی رو میگرفتی ازش. این موقعیت گیر من بیفته تمومه.

elahe_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگر دیدیش که گوشی دستشه که همون موقع باید خودت گوشی رو میگرفتی ازش. این موقعیت گیر من بیفته تمومه.

خب اگه بخوای گوشیت رو ازش بگیری کتمان میکنه که گوشی مال تو هستش و بعدش هم مقاومت میکنه و بخوای کتکش هم بزنی میره ازت شکایت میکنه و تو میشی مقصر
الان 1000 تومن پول تو ماشین ببینن شیشه رو میارن پایین بخاظرش بعد شما گوشی رو گذاشتی تو ماشین رفتی کجا

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931

چون هم پلیس شکایت کردم هم مرکز قضایی و خودشون هم میگفتن ما کاری نمیکنیم. اگر سیمکارت بندازه توش همیاب ۲۴ پیداش می کنه. که فکر نمیکنم هیچ دزدی اینقدر کم فهم باشه که تو گوشی دزدی سیمکارت بذاره.
خب بهرحال ریسک داره
ولی جلوی در باش
در باز شد یا همینجوری مثلا ساکن هستی یا پیک موتوری که خرید و داری میبری برای یک واحد برو داخل
بعدش و نمیدونم ولی شاید با بلوتوث اوکی کنی

aria95

Registered User
لایک‌ها
507

یه آگهی درست کن بنویس بهترین خریدار گوشی های کارکرده و خراب شمارتو هم بزن روش. بنداز داخل همه واحد های اون ساختمان یا تراکت پخش کن بگیر بگو جلو این ساختمان وایسا هرکی اومد بیرون یه برگ آگهی بهش بده.

شاید بعد زنگ زد ، بگو گوشی چیا داری اگه همون مدل گوشی خودتو گفت قرار بزار برو ازش بگیر

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
یه آگهی درست کن بنویس بهترین خریدار گوشی های کارکرده و خراب شمارتو هم بزن روش. بنداز داخل همه واحد های اون ساختمان یا تراکت پخش کن بگیر بگو جلو این ساختمان وایسا هرکی اومد بیرون یه برگ آگهی بهش بده.

شاید بعد زنگ زد ، بگو گوشی چیا داری اگه همون مدل گوشی خودتو گفت قرار بزار برو ازش بگیر
اتفاقاً ایده ی خیلی خوبی هست، ولی مشکل اینه که مجتمعشون تو یک محلی هست که خیلی خلوته. یعنی یکطرفش پارک بزرگ و بی رفت و آمدی هست و یکطرفش هم یک خرابه بزرگ. به نظرم زدن آگهی تو یه همچین جایی یکم بدتر شک برانگیز هست. بعلاوه اینکه اگر دنبال فروشش بود فکر نکنم یکماه و خرده ای نگهش می داشت و شارژش می کرد راحت می برد علاء الدین در جا می خرن ازش.
ایده ی خوبیه اما اجراش یکم نیاز به فکر داره.

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
اتفاقاً ایده ی خیلی خوبی هست، ولی مشکل اینه که مجتمعشون تو یک محلی هست که خیلی خلوته. یعنی یکطرفش پارک بزرگ و بی رفت و آمدی هست و یکطرفش هم یک خرابه بزرگ. به نظرم زدن آگهی تو یه همچین جایی یکم بدتر شک برانگیز هست. بعلاوه اینکه اگر دنبال فروشش بود فکر نکنم یکماه و خرده ای نگهش می داشت و شارژش می کرد راحت می برد علاء الدین در جا می خرن ازش.
ایده ی خوبیه اما اجراش یکم نیاز به فکر داره.

ببینه پول دم دسته شاید وسوسه بشه. احتمالا تا حالا هم ازش خسته شده.

اگه میخوای شک نکنن یه دو سه روز قبلش یه آگهی با یه موضوع دیگه مثلا آرایشگاهی رستورانی چیزی به همون روش مشابه پخش کن همونجا تا شک نکنه طرف.

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
گوشی پدر بنده رو دزدیدند قیمتش هم حدود 1.5 بود. زنگ زدند 110 اومد صورتجلسه کرد گفتن بیاین آگاهی. رفت آگاهی و دادسرا شکایت کرد گفتند باید گوشی روشن کنه. چند وقت بعد زنگ زدند گوشی روشن کرده مامور فرستادند گرفتنش فلان تاریخ بیا دادگاه. خلاصه رفت دادگاه طرف التماس میکرد شکایتتو پس بگیر پولش هرچی باشه میدم

بالا