10Android.com
Registered User
- نوشتهها
- 116
- لایکها
- 14

ادامه مطلب / دانلود
عکس های بازی

کسی از دوستان هست که این بازی رو رو اکسپریا آرک اس نصب کرده باشه؟ من نصب کرده ام اما دیتاش کار نمیکنه.
فک نکنم نصب نشه!پس میگین جواب نمیده روی آرک اس؟
بازی دیگه ای همچون این بازی که هم گرافیک خوبی داشته باشه هم مسابقه ماشین های بزرگ باشه چی پیشنهاد میکنید؟
منم همین رو میگم!سلام
نه اتفاقا من هم روی ARC S نصب کردم و هم حتی روی LIVE که کوچکترین لگ ی هم نداشتا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب سر یاد نیستم اما فکر کنم دیتاشم برایه همه گوشی ها یکی هست احتمال زیاد شما مشکلت با خود فایل نصبیشه ورژن 1.1 ش رو دانلود کن مشکلت حتما حل میشه درضمن مطمئنی فایل دیتا رو تو پوشه خودش دقیق گذاشتی!!
شما مسیری که فایل دیتا تو ریختی بگو ببینم درسته!!! منظورت اینه که فورس کلوس میده میپره بیرون!؟
فولدرش باید تو خود android/data باشه نه اونجا (100 % مطمئن نیستم)مسیر : فایل دیتا رو از طریق کامپیوتر انتقال میدم به پوشه . android/obb
بعد تو گوشی از طریق برنامه فایل منجر دیتا رو انتقال میدم به پوشه ساخته شده بازی تو همین پوشه obb .
اشکال کار کجاست؟
ارورش هم اینه : متاسفانه آسفالت 7 متوقف شده است.
همون اولی که بازی رو اجرا میکنم و آرم GAMELOFT میاد از بازی خارج میشه !!
فولدرش باید تو خود android/data باشه نه اونجا (100 % مطمئن نیستم)
ورژن بازی چنده؟
تا اونجا که من یادمه اکثر بازیای گیم لافت تو دیتاستآخرش چی شد؟ android/data یا android/obb ?
ورژن ؟ آسفالت 7
تا اونجا که من یادمه اکثر بازیای گیم لافت تو دیتاست
اینا زیاد مهم نیست تو جفتش امتحان کن!
ورژنش برو settings/application manager/all برنامه رو پیدا کن روش تاچ کن اونجا یه جاش version رو نوشته
۱.۱ دانلود کن نصب کنAsphalt 7
نسخه 1.0.0
۱.۱ دانلود کن نصب کن
تو گوگل سرچ کنی \یدا میکنی
نه فقط فایل داداشفقط فایل نصب یا دیتا ی مخصوص به خودشو داره؟ و دیتا رو هم باز باید دانلود کنم؟
مسیر : فایل دیتا رو از طریق کامپیوتر انتقال میدم به پوشه . android/obb
بعد تو گوشی از طریق برنامه فایل منجر دیتا رو انتقال میدم به پوشه ساخته شده بازی تو همین پوشه obb .
اشکال کار کجاست؟
ارورش هم اینه : متاسفانه آسفالت 7 متوقف شده است.
همون اولی که بازی رو اجرا میکنم و آرم GAMELOFT میاد از بازی خارج میشه !!
Asphalt 7
نسخه 1.0.0