این هم یه سایت برای دوستان و جمع کردن ساتوشی : فری بیتکوین
کارمزد سایت blockchain 0.0001 بیت کوین هست.موجودیتون کمهدوست عزیز میشه راهنمایی کنی چطوری با گزینه دپوزیت بالانسمونو زیاد کنیم
حدود 6000 ساتوشی توی والتم دارم اما به حساب این سایت نمیفرسته میگه باید بیشتر از 10 هزارتا باشه چکار کنم بفرسته
باید کپچا وارد کنی.از این مسیر وارد شو:دوستان شما جدیدن میتونید وارد سایت blockchain بشید؟ برای من وارد نمیشه ظاهراً ایمیلم هم تغییر کرده پشتیبانیش هم جوابی نمیده
باید کپچا وارد کنی.از این مسیر وارد شو:
https://blockchain.info/wallet/
باید کپچا وارد کنی.از این مسیر وارد شو:دوستان شما جدیدن میتونید وارد سایت blockchain بشید؟ برای من وارد نمیشه ظاهراً ایمیلم هم تغییر کرده پشتیبانیش هم جوابی نمیده
پس یکی ایمیل رو تغییر دادهمشکل اینه که وقتی میزنم رو recover میزنه Email Not Found
add کردمsalam plz add mikoni
ID:mamad_tatalo2003
دوباره امتحان کن. یعنی 0.0000713 باید کانفیرم بشه تا بتونی بررداشت کنیبرای اینکه بشه برداشت کرد چقد باید دیپوزیت کرد؟
من میخوام برداشت کنم این ارور میاد چرا؟
_Site has unconfirmed deposit of 0.0000713 BTC. Please try again later or contact support.
داداش استراتژی شو بگو ماهم یکم ئول دربیاریم .آره چند بار پشت هم برداشت زدم آخر پرداخت کرد.
سایتش تیک داره ولی خیلی خوبه استراتژیش خیلی راحته.
من 2تا استراتژی دارم که یکیشو میگم.استراتژی اول اینکه odds ( درصد احتمال برنده شدن) روی 50 بزار باشه.مینیموم مقدار رو انتخاب کن همین روند رو ادامه بده تا 4بار پشت سر هم ببازین.بار پنجم یه عدد بزرگ بزار که سود کنی..نکته دوم اینکه شاید بار پنجم هم باختی. اگه اینجوری شد دوباره مینیموم رو انتخاب کن اولین بردی که داشتی بت بعدی رو عدد بزرگ بزن.بعد از برنده شدن دوباره همون روش 4تایی رو شروع کن.نتیجه رو اینجا بگو ممنونداداش استراتژی شو بگو ماهم یکم ئول دربیاریم .
اینقد باختیم اشکمون دراومد![]()
من 2تا استراتژی دارم که یکیشو میگم.استراتژی اول اینکه odds ( درصد احتمال برنده شدن) روی 50 بزار باشه.مینیموم مقدار رو انتخاب کن همین روند رو ادامه بده تا 4بار پشت سر هم ببازین.بار پنجم یه عدد بزرگ بزار که سود کنی..نکته دوم اینکه شاید بار پنجم هم باختی. اگه اینجوری شد دوباره مینیموم رو انتخاب کن اولین بردی که داشتی بت بعدی رو عدد بزرگ بزن.بعد از برنده شدن دوباره همون روش 4تایی رو شروع کن.نتیجه رو اینجا بگو ممنون
من 2تا استراتژی دارم که یکیشو میگم.استراتژی اول اینکه odds ( درصد احتمال برنده شدن) روی 50 بزار باشه.مینیموم مقدار رو انتخاب کن همین روند رو ادامه بده تا 4بار پشت سر هم ببازین.بار پنجم یه عدد بزرگ بزار که سود کنی..نکته دوم اینکه شاید بار پنجم هم باختی. اگه اینجوری شد دوباره مینیموم رو انتخاب کن اولین بردی که داشتی بت بعدی رو عدد بزرگ بزن.بعد از برنده شدن دوباره همون روش 4تایی رو شروع کن.نتیجه رو اینجا بگو ممنون