• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی انلاین بیت کوین با کسب درامد

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان این هم یک سایت دیگه که هر 10 دقیقه به شما 200 ساتوشی میده که تو خود سایت میتونید باهاش بازی کنید.
کلن تو یک ساعت999 تا ساتوشی بهتون میده که باید خودتون بیشترش کنید تا به 10 هزار ساتوشی برسید و پولتون رو خارج کنید . به نظرم بهترین گزینش بازی در Automatic Betting هستش

Automatic Betting
که گزینش سمت چپ جائی هستش که بالانستون رو نشون میده

مشاهده سایت

و تیک این گزینه هارو
Reset to base after win

Reset to base after loss
در همون قسمت بردارید و وقتی تیکشون رو برداشتید یه کادری زیرشون باز میشه که عدد 100 رو صفرش کنید.

mohizzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
salam plz add mikoni
ID:mamad_tatalo2003

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز میشه راهنمایی کنی چطوری با گزینه دپوزیت بالانسمونو زیاد کنیم
حدود 6000 ساتوشی توی والتم دارم اما به حساب این سایت نمیفرسته میگه باید بیشتر از 10 هزارتا باشه چکار کنم بفرسته

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
دوست عزیز میشه راهنمایی کنی چطوری با گزینه دپوزیت بالانسمونو زیاد کنیم
حدود 6000 ساتوشی توی والتم دارم اما به حساب این سایت نمیفرسته میگه باید بیشتر از 10 هزارتا باشه چکار کنم بفرسته
کارمزد سایت blockchain 0.0001 بیت کوین هست.موجودیتون کمه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان شما جدیدن میتونید وارد سایت blockchain بشید؟ برای من وارد نمیشه ظاهراً ایمیلم هم تغییر کرده پشتیبانیش هم جوابی نمیده

77267726

Registered User
لایک‌ها
228

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان شما جدیدن میتونید وارد سایت blockchain بشید؟ برای من وارد نمیشه ظاهراً ایمیلم هم تغییر کرده پشتیبانیش هم جوابی نمیده
باید کپچا وارد کنی.از این مسیر وارد شو:
https://blockchain.info/wallet/
مشکل اینه که وقتی میزنم رو recover میزنه Email Not Found
پس یکی ایمیل رو تغییر داده

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
برای اینکه بشه برداشت کرد چقد باید دیپوزیت کرد؟

من میخوام برداشت کنم این ارور میاد چرا؟
_Site has unconfirmed deposit of 0.0000713 BTC. Please try again later or contact support.

f4t4l

Registered User
لایک‌ها
10
برای اینکه بشه برداشت کرد چقد باید دیپوزیت کرد؟

من میخوام برداشت کنم این ارور میاد چرا؟
_Site has unconfirmed deposit of 0.0000713 BTC. Please try again later or contact support.
دوباره امتحان کن. یعنی 0.0000713 باید کانفیرم بشه تا بتونی بررداشت کنی

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
آره چند بار پشت هم برداشت زدم آخر پرداخت کرد.
سایتش تیک داره ولی خیلی خوبه استراتژیش خیلی راحته.

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
آره چند بار پشت هم برداشت زدم آخر پرداخت کرد.
سایتش تیک داره ولی خیلی خوبه استراتژیش خیلی راحته.
داداش استراتژی شو بگو ماهم یکم ئول دربیاریم .

اینقد باختیم اشکمون دراومد :(

f4t4l

Registered User
لایک‌ها
10
داداش استراتژی شو بگو ماهم یکم ئول دربیاریم .

اینقد باختیم اشکمون دراومد :(
من 2تا استراتژی دارم که یکیشو میگم.استراتژی اول اینکه odds ( درصد احتمال برنده شدن) روی 50 بزار باشه.مینیموم مقدار رو انتخاب کن همین روند رو ادامه بده تا 4بار پشت سر هم ببازین.بار پنجم یه عدد بزرگ بزار که سود کنی..نکته دوم اینکه شاید بار پنجم هم باختی. اگه اینجوری شد دوباره مینیموم رو انتخاب کن اولین بردی که داشتی بت بعدی رو عدد بزرگ بزن.بعد از برنده شدن دوباره همون روش 4تایی رو شروع کن.نتیجه رو اینجا بگو ممنون

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من 2تا استراتژی دارم که یکیشو میگم.استراتژی اول اینکه odds ( درصد احتمال برنده شدن) روی 50 بزار باشه.مینیموم مقدار رو انتخاب کن همین روند رو ادامه بده تا 4بار پشت سر هم ببازین.بار پنجم یه عدد بزرگ بزار که سود کنی..نکته دوم اینکه شاید بار پنجم هم باختی. اگه اینجوری شد دوباره مینیموم رو انتخاب کن اولین بردی که داشتی بت بعدی رو عدد بزرگ بزن.بعد از برنده شدن دوباره همون روش 4تایی رو شروع کن.نتیجه رو اینجا بگو ممنون

دمت گرم داداش از این دوحالت دیگه خارج نمیشه ؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
باختن و بردن بصورت رندوم هست واسه من پیش اومده که 13 بار پشت سر هم قرمز اومده و باختم
سرمایه رو جوری باید مدریت کنین که اگه 15 بار پشت سر هم باختین مجبور به دیپوزیت نشین چون هرچی بیشتر سود کنین تعداد دفعاتی که میبازین بیشتر میشه مثلا اگه سرمایه شما به 20 میلیون ساتوشی رسید مطمئن باشین تا 15 بار هم پشت سر هم میبازین
عزیز روش دوم هم بگو اگه امکانش هست

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461

آقا این روشو تست کردم دو سه بار جواب داد اما دفعه بعدش وقتی که به مرحله دوم رسیدم بعد اولین برد یه عدد بزرگ زدم اما بازم باختم دوباره یه عدد دیگه زدم بردم .

نتیجه اینکه این روش اینطوری میشه که مینیموم انتخاب میکنی که 4بار پشت سر هم ببازی بعد بار پنجم دوباره میزنی اگه باز باختی مینیموم انتخاب میکنی بعد اولین برد با مینیموم دوباره عدد بزرگ میزنی

اگه بازم باختی شرط بعدیو هم بزرگ میزنی این دفعه حتما میبری .
بازم دوستان چک کنن این استراتژیو خبرشو بدن ;)

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
اگه احتمال برنده شدن رو ببریم بالا تر چی میشه؟o_O بیشتر میبریم؟:general505: ولی مثلا پول کمتری میبریم؟ چطوریاست؟:general708:

بالا