• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی با معنی کلمات و عبارات

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
کسی تفاهم داره اینجا ؟
میخرم ازش .

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
دختر نبوده اسم مستعارش بوده... یه توصیه بهت میکنم به جای اینکه اینقدر زیاد بنویسی ، بیشتر روشن فکر کن و هرچند وقت یکبار یه دونه درجه یک بده بیرون :)

خدا رو چه دیدی شاید معروف شدی.

220px-Parviz-Shapour-and-Forough-Farrokhzad.jpg

در سالهای ۱۳۲۹ با فروغ فرخزاد، نوه خاله مادرش که یازده سال از او کوچک‌تر بود، ازدواج کرد. آنها اهواز را برای زندگی مشترک انتخاب کردند. در ۲۹ خرداد ۱۳۳۱ پسرشان به نام کامیار متولد شد که فروغ در اشعار خود به او اشاره کرده، و شاپور نیز از «کامی» به عنوان نام مستعار وی استفاده می‌کرده‌است. رابطه زناشویی این دو به خاطر دخالت‌های نزدیکان در سال ۱۳۳۴ به جدایی کشید.
شاپور فعالیت روزنامه‌نگاری خود را در روزنامه‌های محلی خوزستان از زمانی آغاز کرد که در آنجا می‌زیست. از سال ۱۳۳۷ به بعد در مجله توفیق با اسم مستعار «کامی»، «کامیار» و «مهدخت» مطلب می‌نوشت. پس از آن در نشریه خوشه به سردبیری احمد شاملو که در دهه ۴۰ شمسی چاپ می‌شد، به فعالیت پرداخت
پس از جدایی از فروغ، شاپور هرگز دوباره ازدواج نکرد و تا آخر عمر همراه با کامیار و دکتر خسرو شاپور برادرش در یک خانه قدیمی زندگی می‌کرد وی در ۶ تیر ۱۳۷۸ در بیمارستان عیوض‌زاده تهران بستری شد و سرانجام در ساعت ۶ صبح ۱۵ مرداد درگذشت. آرامگاه پرویز شاپور در قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران است.

به قول خودش

روی همرفته زن و شوهر مهربانی بودند!
;)

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
دختر نبوده اسم مستعارش بوده... یه توصیه بهت میکنم به جای اینکه اینقدر زیاد بنویسی ، بیشتر روشن فکر کن و هرچند وقت یکبار یه دونه درجه یک بده بیرون :)

خدا رو چه دیدی شاید معروف شدی.

مشاهده پیوست 120230

به قول خودش

;)
میدونم که دختر نبوده ایشون و لقبشون مهدخت بوده !
اینو هم اضافه کنم ، ضمن اینکه نوشته هام از کیفیتی حتی متوسط هم برخوردار نیستن با این حال ذکرشون در اینجا ممکنه جرقه ای باشه در ذهن کسانی که تمایل دارن تاپیک رو دنبال کنن .
علاوه بر این تمرینی هم هست برای خودم .

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
ای کاش شتر شهرت هم مثل شتر بدبختی آنقدر بیکار بود که هر روز در خانه ی آدم میخوابید .

Princess NazaniN

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
2,442
وقتي حقيقت را برايش روشن کردم، خاموشم کرد.

Princess NazaniN

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
2,442
همه انسان ها شاعرند ، چرا که روزی غزل خداحافظی را می خوانند.

Princess NazaniN

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
2,442
پزشک برای شکم درد مرد فقیر قرص نان تجویز کرد.

خروس به جرم تاسیس مرغداری زندانی شد.

هر وقت دل درد میگرفت درد دلش شروع میشد.

دریا پس از خوردن قرص ماه خودش را بالا آورد.

راننده منحرف وارد جاده انحرافی شد.

Last edited:
بالا