• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی بفروشم؟

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من نه اهل بازی کردنم
نه چیزی در مورد بازی و اینها میدونم
میخاستم ازتون بپرسم بازی بفروشم یا نه؟
یک موقع کسی زنگ زد سوالی کرد من بلد نیستم
میخام از یک فروشگاه دیگه بگیرم و رایت کنم
چه کار کنم به نظرتون؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
بازی اگه میخواهید بفروشید باید کار کنید روی فروشگاه قیمت مناسب بدید تا کارتون بگیره

دوست عزیز برای این که ضایع نشی پشت تلفن :)دی) بخش پشتیبانی بزنی داخل سایت بهتره هم وقت داری از دیگران سوال کنی هم کلاس کاری سایت حفظ میشه

اگه بخواهید از یکی دیگه بگیرید و بعد بفروشید به نظرم یه مقدار ریسک داره و براتون ضرر ایجاد میکنه اوایل کار و انگیزتون رو هم از بین میبره برای ادامه ی کار (به خاطر ضرر مالیش)

به صورت کم کم آرشیو درست کنید و بازی های روز رو اضافه کنید بهتره

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
اگه یه آرشیو خوب همراه با توضیح کامل برای هر بازی و عکس از محیط بازی و توضیحات کامل بزنید و حرفه ای روش کار کنید سایت میگیره .

در ضمن باید خیلی بروز باشین و بازی جدید که بیاد با تبلیغ گسترده میتونین سود خوبی بکنید

در ضمن باید اطلاعاتتون هم در مورد بازی ها بالا باشه یه خورده تو انجمن بازی سنتر بگردی و مجله های بازی رایانه رو بخونی کلا راه و چاه بازی رو یاد میگیرین

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
اولین مشکلت هم با مشتریا مطمئنا" کرک هستش:دی

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
در راستای همین تاپیک منم یه سوال بکنم که می تونه به مسئول تاپیک هم کمک کنه .

نظرتون درباره فروش بازی های اورجینال و هلوگرام دار چیه ؟

فکر می کنم دیگه مشکل پشتیبانی نداشته باشه چون مثل مغازه های فروش گیم ربطی به ما نداره و شرکت تولید کننده باید پاسخ گو باشه . اما در مورد قیمت نظرتون چیه ؟ با وجود این همه بازی کپی که معمولا ارزون تر هم هست میشه فروش خوبی داشت ؟

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5

فکر می کنم دیگه مشکل پشتیبانی نداشته باشه چون مثل مغازه های فروش گیم ربطی به ما نداره و شرکت تولید کننده باید پاسخ گو باشه . اما در مورد قیمت نظرتون چیه ؟ با وجود این همه بازی کپی که معمولا ارزون تر هم هست میشه فروش خوبی داشت ؟

اصلا اینجوری نمی صرفه
اگر بخواهید از شرکت بخرید و در اینترنت خرید پستی بفروشید اینکار رو نکنید
این جور بازی های شرکتی فقط در مغازه بخوبی فروش میرن
اما اگر مانند پی سی ورلد یا دانلود ها (دانلود ها فک نکنم مجوز گرفته باشه ) خودتون دانلود کنید و ستاپ اصلی بفروشید خیلی سود بالایی هم داره چون اینجوری یکی دان می کنید ازش 200 تا 300 تا 1000 تا رایت می کنید و کاور می زنید میدین بیرون ولی اونجوری یه هزینه اولیه باید به شرکت بدید و بازی هارو خریداری کنید که حالا آیا به فروش برن یا نرن ، تا جایی که( پی سی ورلد و دانلود ها و پی سی گیمز و .... ) هستن با بازی های ستاپ اصلی و بدون حذفیات
کاربر نمیاد بازی های شرکتی که نصف فیلم هاش حذف شده رو بخره که

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

فايده نداره
بازي بيشتر فروشش اينجوريه كه وقتي يه بازي معروف مياد بيرون تو همون هفته اول همه دنبالشن تو اينترنت بعدش ديگه همه جا پخش ميشه
حالا اگه بخواييد شركتي بگيريد اولا كه خيلي از بازيا مجوز نميگرن يا بگيرن حسابي بازي رو عوض ميكنن ثانيا تا بياد مجوز بگيره همه جا پر شده

قيمت خريد از شركتا هم تعداد بالا دي وي دي 300-400 ميدن فك كنم

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140

چطور پشتیبانی به شما ربطی نداره شما فروشنده هستی و مشتری شما رو میشناسه بنابراین اولین جایی که تماس میگیرند شمایی

در مورد کار با شرکت ها قیمت هاشون بالاست مگه همونطور که دوستان گفتن تعداد برداری

برای بعضی از مشتری ها اورجینال و غیرش نداره فقط بازی سالم میخواد

این جا ایران است :دی

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ممنون از همه بچه ها واسه جواباشون

اصلا اینجوری نمی صرفه
اگر بخواهید از شرکت بخرید و در اینترنت خرید پستی بفروشید اینکار رو نکنید
این جور بازی های شرکتی فقط در مغازه بخوبی فروش میرن
اما اگر مانند پی سی ورلد یا دانلود ها (دانلود ها فک نکنم مجوز گرفته باشه ) خودتون دانلود کنید و ستاپ اصلی بفروشید خیلی سود بالایی هم داره چون اینجوری یکی دان می کنید ازش 200 تا 300 تا 1000 تا رایت می کنید و کاور می زنید میدین بیرون ولی اونجوری یه هزینه اولیه باید به شرکت بدید و بازی هارو خریداری کنید که حالا آیا به فروش برن یا نرن ، تا جایی که( پی سی ورلد و دانلود ها و پی سی گیمز و .... ) هستن با بازی های ستاپ اصلی و بدون حذفیات
کاربر نمیاد بازی های شرکتی که نصف فیلم هاش حذف شده رو بخره که

در مورد حذف و سانس-ور حق با شماست . اما خوب اگر هیچ مشتری نداشته باشه که این همه شرکت تولید کننده و مغازه های آنلاین و سنتی همه ورشکست میشن که . پس چرا دارن روز به روز بیشتر و قویتر میشن ؟

در مورد میزان سود هم راست میگید . من با محصولات کپی مدتها کار کردم ( سریال و کارتون ) و می ارزه
یه زمانی اورجینالش رو باید عمده می گرفتیم و با سیصد چهارصد تومن سود می فروختیم که اصلا نمی ارزید . چون یه کپی می کردیم و یه کاور می ذاشتیم نهایت میشد 300 هزینه ! هزار می فروختیم .

ولی الان انگار اوضاع کلا فرق کرده ، برای بازی و نرم افزار که تحقیق کردم سود اورجینال از کپی بیشتر نباشه کمتر هم نیست . توی جواب بعدیم میگم

فايده نداره
بازي بيشتر فروشش اينجوريه كه وقتي يه بازي معروف مياد بيرون تو همون هفته اول همه دنبالشن تو اينترنت بعدش ديگه همه جا پخش ميشه
حالا اگه بخواييد شركتي بگيريد اولا كه خيلي از بازيا مجوز نميگرن يا بگيرن حسابي بازي رو عوض ميكنن ثانيا تا بياد مجوز بگيره همه جا پر شده

قيمت خريد از شركتا هم تعداد بالا دي وي دي 300-400 ميدن فك كنم

در مورد دیر اومدن بازی اوریجنال تو بازار صددرصد حق با شماست

در مورد خرید هم بستگی به مسایل زیادی داره . مثل تعداد عنوان ، تعداد خرید از هر عنوان ، نوع ( دیویدی سیدی 9 شرکت تولید کننده . نوع بسته بندی و ....

اما قیمت الان از 350 هست تا 500 ، 600 .

خوبیش اینه که من صحبت کردم میشه بجای اینکه از یه بازی حتما بیست ، سی تا بردارم که معلوم نیست بفروشه یا نه ، میتونم از تعداد بالایی عنوان ، هرکدوم دو سه تا بردارم ( حتی یکی ) و میزان فروشش رو بسنجم . اگه از یه عنوان دیدم فروش خوبه ، تعداد بیشتری ازش میارم . عناوینی هم که فروش نداشته باشه ف براحتی میشه قیمت خرید ردشون کرد . تو بازار یا نت یا حتی همین پیتی

مهمترین مساله سودشه که یه بازی تک دیسکه رو به قیمت دیسکی می خری ( مثلا 550 ) ولی به قیمت پشت جلد می فروشی ( که خیلی بالا میزنن ) تازه میشه کلی هم تخفیف داد که مشتری حال کنه بجای مغازه ، آنلاین بخره ( این کاریه که دقیقا آمازون در مورد دیسک یا کتاباش می کنه ، البته با در نظر گرفتن میلیونها تفاوت بین ایران و آمریکا و تجارت الکترونیکشون ، ولی کلیاتش همینه )

مزیت دییگر اورجینال هم اینه که وقت و کارایی خیلی بهتره . دیگه نیازی به نوشتن دیسک و چاپ کاور یا دیسک و رایت دیسک و کلی بدبختی و بسته بندی نداره . از آرشیو برمیداری میذاری تو پاکت و فینیش ! ماکسیمم باید یه موجودی انبار بزنی که یهو موجودیت تموم نشه . کلا خیلی خیلی راحت تر از کپی کردنه

چطور پشتیبانی به شما ربطی نداره شما فروشنده هستی و مشتری شما رو میشناسه بنابراین اولین جایی که تماس میگیرند شمایی

در مورد کار با شرکت ها قیمت هاشون بالاست مگه همونطور که دوستان گفتن تعداد برداری

برای بعضی از مشتری ها اورجینال و غیرش نداره فقط بازی سالم میخواد

این جا ایران است :دی

قیمت ها رو که توضیح دادم . اورجینال بودن و نبودنش هم حق با شماست

در مورد پشتیبانی : والا من هربار از مغازه می رفتم یه بازی می گرفتم ، اگر هم مشکلی داشت مغازه دار که پاسخگو نبود . مشتری بسته هولوگرام دار و آکبند رو گرفته توشم کارت خرید و گارانتیش هست . دیگه ربطی به فروشنده نداره که

مثلا خود ما پارسال یه سری لوازم خونگی آنلاین آوردیم و فروختیم . مثلا بخارشو یا مجیک بولت یا ... حتی وقتی خراب هم میشد ما مسئول نبودیم که . کالا شرکتیه ، شماره پشتیبانی و خدماتشم داره ، الان مغازه دارهای توی بازار هم همینطورن دیگه . کسی هم تماس میگرفت همین جوابو میدادیم . اونم با لحن خوب و تحویل گیری بسیار ( رو این روابط عمومی منشیا و بچه های شرکت همیشه تاکید داشته ام ) گیر مشتری برطرف میشد و پاسش میدادیم شرکت تولید کننده و پشتیبان . تازه کلی هم با ما حال می کرد . و بارها پیش اومد که مشتری دایمی خودمون شدن . گرچه در عمل کاری نکرده بودیم .

مثلا ما میریم یه موبایل یا تلویزیون میخریم ، اگه مشکل داشته باشه ، مغازه دار واسمون درست می کنه یا شرکت خدمات و گارانتی اون محصول ؟ یا میریم یه پکیج کینگ میگیری ، مشکل داشته باشه مغازه دار رفعش می کنه یا پشتیبانی شرکت ؟

اگه منظورتون از پشتیبانی ، سوالاتیه که در مورد سیستم مورد نیاز و سبک بازی و اینا می پرسن هم پشت بسته همه اش نوشته شده . کافیه اونا رو اسکن یا کپی کنیم توی توضیحات محصول توی فروشگاه . ماکسیمم همونو دوباره واسشون می خونه منشیه ! دی:

اگرم خرید و بازم سوالی داشت هم که مثل مورد قبل شماره های پشتیبانی شرکت تولید کننده روی بسته هست .

اصولا تنها تفاوتی که فروش اورجینال ( منظورم اورجینال ایرانه ف میدونم خودشون کپی بردارن! ) و فروش کپی توی ایران داره ، همینه که گارانتی و پشتیبانیش مثل مغازه دارها ربطی به فروشنده نداره . و پشتیبانی کمپانی مسئولشه

و از همه مهمتر ، بی هیچ عنوان خطر هیتلر شدن و اینا هم نداره و کاملا می تونی قانون کار کنی و حتی از سیستم های همکاری در فروش خود سیستم پستی ها هم براش استفاده کنی ( مثل پایگان و ایران مارکت و ... )

بازم ممنون میشم دوستان نظرشون رو در این مواردی که مطرح کردم بدن .

صاحب تاپیک عزیز هم فکر کنم با مطالعه همین گفته ها می تونه به راهکارهای خوبی برسه .

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
کلا دو دلم یه سرمایه گذاری در این زمینه بکنم یا نه . البته میشه با مبالغ پایین دویست سیصد تومنی هم کار رو تست کرد

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
کلا دو دلم یه سرمایه گذاری در این زمینه بکنم یا نه . البته میشه با مبالغ پایین دویست سیصد تومنی هم کار رو تست کرد
200-300 تومن بسه برا بازي ميدوني چن حلقه ميشه ريسكش هم پايينه

برای بازی و نرم افزار که تحقیق کردم سود اورجینال از کپی بیشتر نباشه کمتر هم نیست . توی جواب بعدیم میگم

پشت جلد تك دي وي دي بين 1500 تا 2500 قيمت خورده
دو دي وي دي هم 5000 تومان!
البته خود مغازه دار هم اين قيمت نميده
1500 تك دي وي دي
3000 دو دي وي دي

ولي سودش درسته كمتر نيست!

اما خوب اگر هیچ مشتری نداشته باشه که این همه شرکت تولید کننده و مغازه های آنلاین و سنتی همه ورشکست میشن که . پس چرا دارن روز به روز بیشتر و قویتر میشن ؟
شركتاي بازي و مغازه هاي پخش كننده همه بعد از قضيه مجوز مينالن

يكي از دوستان بود ميگفت قب مجوز ما ماهي 4-5 ميليون بازي ميخريديم قيمت عمده خداد حلقه ميشد!
75 درصد مغازش بازي بود!
ولي ميگه الان ماهي يك ميليونم خريد نميكنيم
مغازشم شده 20 درصد بازي بقيه نرم افزار

البته فصل تابستون بهتر ميشه

كلا تو نت بازي فروش ميره كه همه جا نباشه يعني بازياي جديد به روز و بازياي قديمي كه ديدم خيليا دنبالشن+ بازيهاي سري مثلا پرنس 1تا5!جنرال اين چيزا!

در مورد مشكلاتو خرابي اين حرفا هم پشت جلد شماره تلفن پشتيباني زدن اكثرا
ولي خراب باشه شركت كه نمياد برا فلان شهرستان دوباره بفرسته
مشتري شمارو ميشناسه
معمولا بازيهاي خراب رو جمع ميكنند اخر ماه ميدن شركت تعويض

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
امیرجان یه مشکل دیگه هم هست و اونم این که بر فرض مثال شما این بازی های شرکتی رو بگیری بخوای پستشون کنی تا برسه دست طرف اون بازی با اون بسته مقواییش نابود شده اگه هم بخوای شیوه بسته بندی رو تغییر بدی هزینه هات بالا میره

مورد دیگه این هستش که تمام فروشگاه ها بازی رو از قیمت پشت جلد کمتر میدن مثلا دو دی وی دی رو که 4 تومن زده رو میدن 3500
همین دو دی وی دی رو تا اونجایی که من اطلاع دارم میتونی عمده با 40 تا 60 درصد تخفیف خریداری کنی حالا ببین میصرفه واست
http://dsl.ksbsoft.ir/index.php/ksb/news/6

ضمنا مشکل فیلترینگ هم هست

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
امیرجان یه مشکل دیگه هم هست و اونم این که بر فرض مثال شما این بازی های شرکتی رو بگیری بخوای پستشون کنی تا برسه دست طرف اون بازی با اون بسته مقواییش نابود شده اگه هم بخوای شیوه بسته بندی رو تغییر بدی هزینه هات بالا میره

مورد دیگه این هستش که تمام فروشگاه ها بازی رو از قیمت پشت جلد کمتر میدن مثلا دو دی وی دی رو که 4 تومن زده رو میدن 3500
همین دو دی وی دی رو تا اونجایی که من اطلاع دارم میتونی عمده با 40 تا 60 درصد تخفیف خریداری کنی حالا ببین میصرفه واست
http://dsl.ksbsoft.ir/index.php/ksb/news/6

ضمنا مشکل فیلترینگ هم هست

این رو هم در نظر بگیرید
من یک بازی از شما می خرم که تازه همین امشب وارد نت شده و خود شرکت فورا گرفته منوی خودشو زده داده بیرون (که از محالات هست )حداقل یک یا دو هفته طول می کشه وقتی بازی ای بیاد تو نت شرکت ها بگیرن کارای لازم رو انجام بدن و بدن به دست شما که می فروشی (این زمان هست که تو بازی مهمه )

{خوب الان اکثر جاهای کشور ، تهران آدم دارن که بازی های دانلود ی و ستاپ اصلی براشون می فرستن و اونا می گیرن و می فروشن (یکی دوست خود من تو شهرمون که وقتی بازی جدید میاد فرداش یا پس فرداش داره و کاور هم از قبل آماده می کنه ،روز اول بالای 100 تا 200 تا از بازی می فروشه و فکر کنم اگر روی هر بازی مثلا 1000 تومن سود کنه که بیشتر می کنه، خیلی میشه }

این بند بالایی رو گفتم ،چون واقعیت هست و باید خودمون رو گول نزنیم تو تجارت، که نه اصلا اینجوری نیست و این حرف ها

حالا مشتری اومد از شما خرید
بعد در حالی که بسته به دستش برسه کم کمش یک هفته طول می کشه
در این میان اگر یک مغازه بازی فروشی همون بازی رو بیاره پخش کنه تو شهر با ستاپ اصلی
شک نکن که میره همونو می خره و بسته شما برگشت می خوره

قضیه فیلترینگ هم هر کاری که پی سی ورلد کرد تو هم انجام بدی موردی پیش نمیاد
چون داری بازی های اورجینال می فروشی بهت گیر نمیدن و فقط یه زحمت ثبت تو ساماندهی رو باید بکشی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
این رو هم در نظر بگیرید
من یک بازی از شما می خرم که تازه همین امشب وارد نت شده و خود شرکت فورا گرفته منوی خودشو زده داده بیرون (که از محالات هست )حداقل یک یا دو هفته طول می کشه وقتی بازی ای بیاد تو نت شرکت ها بگیرن کارای لازم رو انجام بدن و بدن به دست شما که می فروشی (این زمان هست که تو بازی مهمه )

{خوب الان اکثر جاهای کشور ، تهران آدم دارن که بازی های دانلود ی و ستاپ اصلی براشون می فرستن و اونا می گیرن و می فروشن (یکی دوست خود من تو شهرمون که وقتی بازی جدید میاد فرداش یا پس فرداش داره و کاور هم از قبل آماده می کنه ،روز اول بالای 100 تا 200 تا از بازی می فروشه و فکر کنم اگر روی هر بازی مثلا 1000 تومن سود کنه که بیشتر می کنه، خیلی میشه }

این بند بالایی رو گفتم ،چون واقعیت هست و باید خودمون رو گول نزنیم تو تجارت، که نه اصلا اینجوری نیست و این حرف ها

حالا مشتری اومد از شما خرید
بعد در حالی که بسته به دستش برسه کم کمش یک هفته طول می کشه
در این میان اگر یک مغازه بازی فروشی همون بازی رو بیاره پخش کنه تو شهر با ستاپ اصلی
شک نکن که میره همونو می خره و بسته شما برگشت می خوره

قضیه فیلترینگ هم هر کاری که پی سی ورلد کرد تو هم انجام بدی موردی پیش نمیاد
چون داری بازی های اورجینال می فروشی بهت گیر نمیدن و فقط یه زحمت ثبت تو ساماندهی رو باید بکشی
البته من نگفتم که نفروش بیشتر تاکیدم بر این بود که بهتره آدم خودش قاب و کاور درست کنه تا شرکتی بخره
در مورد فیلترینگ تقریبا موافقم پی سی ورلد چون خیلی بزرگه فیل نمیشه مگر نه سایتی که بازم شماره مجوز بزنه و نماد سنی بزنه بازم امکانش هست فیلتر بشه خودتون که بهتر میدونید یه مشت آدم نفهم ...

در مورد اون قسمتی که بلدش کردم بیشتر توضیح میدید ؟
ایشون اینترنتی میفروشن یا فروشگاه در سطح شهر دارند ؟

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
البته من نگفتم که نفروش بیشتر تاکیدم بر این بود که بهتره آدم خودش قاب و کاور درست کنه تا شرکتی بخره
در مورد فیلترینگ تقریبا موافقم پی سی ورلد چون خیلی بزرگه فیل نمیشه مگر نه سایتی که بازم شماره مجوز بزنه و نماد سنی بزنه بازم امکانش هست فیلتر بشه خودتون که بهتر میدونید یه مشت آدم نفهم ...

در مورد اون قسمتی که بلدش کردم بیشتر توضیح میدید ؟
ایشون اینترنتی میفروشن یا فروشگاه در سطح شهر دارند ؟

بله خودش درست کنه بهتره
فیلترینگ رو هم که مگه خبر ندارین یه هفته پی سی ورلد بخاطر بازیهاش فیلتر بود؟ وقتی که مجوز گرفت باز شد

ایشون مغازه دارن و خودش چون تو کار بازی هست میره تحقیق می کنه و توی گیم اسپات و بقیه سایت های خبری می خونه که کی بازی ها ریلز میشن
یه هفته قبلش کاور هارو میده تهران براش 300 تا 400 تا از هر کاور بازی (نسبت به تاپ بودن ) بزنن
وقتی بازی میاد با 3 تا سیستم می شینه پای رایت و میده بیرون (قیمت هر دی وی دی 1000 ) و الانم بازی ها از 3 تا کمتر نیستن
تو کار بازی های ایکس باکس هم هست و آرشیو خوبی داره که بالای 300 400 بازی ایکس باکس تو آرشیوش بود (البته تاپ هاش که جای خودشون رو دارن وجدا هستن از اونا ) هر بازی ایکس باکس هم 4000 تا 4500 می فروشه تو مغازه
بازی کامپیوتر که آرشیوش بالای 1800 2000 تا هست

و من این مثال رو زدم که تا بخوایی بیای از طریق نت بفروشین روی دست شما خیلی زیاد هستن با ستاپ اصلی (در حالی که شما شرکتی می خوایین بفروشین) و یجور سود زیادی نمیتونه داشته باشه مگر کالکشن ها که اون مشتری های خودشو داره

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بازم ممنون از نظرات . فقط یه چیزو نفهمیدم . بازی های اوریجنالم بلخویام بفروسیم باید مجوز داشته باشیم که فیل نشه ؟ !!!!!!!!!!!!!!!

من همچین چیزی از حرف بچه ها دستم اومد ! داستان این مجوز و اینا چیه ؟ مجوز کسب برای فروشنده یا ارشاد برای بازی ؟ اگه منظور ارشاده که اورجینال باشه مشکلی نداره که

سوال دوم اینکه وضعیت نرم افزار هم به نظرتون همینجوره ؟ یا بهتره یا بدتر ؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
به نظر من که نرم افزار اصلا به صرفه نیست خریدش کمه
دیگه اکثرا دانلود هم میکنند البته تا اون نرم افزار چی باشه

در مورد مجوز بازی شرکتی باید شماره محوز ارشاد داشته باشه + رده بندی سنی ( حالا نمیدونم پست گیر میده یا نه ) ولی خودت راحت میتونی شماره مجوز شرکت دیگه ای رو روی کاور بزنی + نماد سنی :دی

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
بازم ممنون از نظرات . فقط یه چیزو نفهمیدم . بازی های اوریجنالم بلخویام بفروسیم باید مجوز داشته باشیم که فیل نشه ؟ !!!!!!!!!!!!!!!

من همچین چیزی از حرف بچه ها دستم اومد ! داستان این مجوز و اینا چیه ؟ مجوز کسب برای فروشنده یا ارشاد برای بازی ؟ اگه منظور ارشاده که اورجینال باشه مشکلی نداره که

سوال دوم اینکه وضعیت نرم افزار هم به نظرتون همینجوره ؟ یا بهتره یا بدتر ؟

معمولا مجور برای اینه که بخوای خودت تولید کننده باشی ،شرکت اومده مجور گرفته برای بازیهاش و شما فقط یک ارائه دهنده یا همون نماینده هستی
ولی باید اول بفهمونی به ساماندهی که جریان بازی ها اینجوریه و شرکتی هستن و من از خودم هیچ بازی ای رو ارائه نمیدم

مجوز واسه اوناییه که تو کار بازی هستن و خودشون دانلود می کنن و پک می زنن و میذارن واسه فروش که باید با رده سنی هایی که در بنیاد ملی بازی های رایانه ای ایران ارائه شده مطابقت داشته باشه
www.ircg.ir فعلا مشکل داره
اگر بازی ای غیر مجاز شد نباید برای فروش گذاشته بشه
مثلا بازی های سری GTA کلا از اون اولیش تا آخریش که فک کنم لایبرسیتی باشه غیر مجاز شناخته میشن
این مجوز چون از وزارت ارشاد صادر میشه باید از همونجا هم بگیریش

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
همون بي مجوز بفروشي سودش بيشتره :دي
يه بازي معروف همون هفته اول اندازه 10 تا بازي شركتي تو يه ماه حداقل ميفروشه:D
مثل فيفا , pes من هفته اولي كه اومد چپو راست ميفروختم
تازه يه نكته يادم رفت بگم بازيا معروف مياد خيليا ميخوان زودتر برسه نقدي ميخرن

بالا