• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی بفروشم؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خوب بنابراین فکر کنم جمع بندی این ماجراها اینجوری باشه که : کلا خرید عمده بازی و نرم افزار هلوگرام دار ، و فروشش به صرفه و منطقی نیست . دی:

دلیلشم هم که اکثر دوستان اشاره کردن اینه که خریداری نمیشه . چون بازی های اورجینال دیر به بازار میاد و مشتری گیم دنبال زود دریافت کردن بازی های جدید اومده هستند .

در مورد مزایاش هم که :
1- چون هلوگرام دار و شرکتی هستن و بشه از طریق وب اینو به آقایون ساماندهی فهموند ، فیلی نمیشی
2- مشکل پشتیبانی نداری
3- سودش خوبه
4- آماده سازی و ارسالش راحته

فقط همون مشکل فروشش مونده که اونم باید براش دنبال راه حلی باشیم .

به نظر شما با توجه به توان تبلیغاتی بالا هم نمیشه از هر عنوان بازی و نرم افزار حتی چند نسخه اش که به عنوان تست فروش بصورت عمده ( از هر عنوان تعداد محدود ) تهیه شده اند رو فروخت ؟

( منظورم از توان تبلیغاتی بالا بازاریابان زیاد ، تبلیغات گوگل و تبلیغات بنری در صدها سایت و وبلاگه . )

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
خوب بنابراین فکر کنم جمع بندی این ماجراها اینجوری باشه که : کلا خرید عمده بازی و نرم افزار هلوگرام دار ، و فروشش به صرفه و منطقی نیست . دی:

دلیلشم هم که اکثر دوستان اشاره کردن اینه که خریداری نمیشه . چون بازی های اورجینال دیر به بازار میاد و مشتری گیم دنبال زود دریافت کردن بازی های جدید اومده هستند .

در مورد مزایاش هم که :
1- چون هلوگرام دار و شرکتی هستن و بشه از طریق وب اینو به آقایون ساماندهی فهموند ، فیلی نمیشی
2- مشکل پشتیبانی نداری
3- سودش خوبه
4- آماده سازی و ارسالش راحته

فقط همون مشکل فروشش مونده که اونم باید براش دنبال راه حلی باشیم .

( منظورم از توان تبلیغاتی بالا بازاریابان زیاد ، تبلیغات گوگل و تبلیغات بنری در صدها سایت و وبلاگه . )

خوب اینجا باید یه چیز رو متذکر بشم
عمده فروش های تهران بالای 8 9 سال هست که دارن این کاری که شما می خوایی شروع کنی رو انجام میدن
آیا اعتباری که اونها کسب کردن شما هم می تونید در طی مثلا دو سال کسب کنید؟
باید همه مشکلات رو در کنار هم گذاشت تا به یک نتیجه رسید که از مشکل رهایی پیدا کرد
1 -همین عمده فروشان تهران که شماره بیشتر مغازه های شهرستان ها رو دارن
2- دنیای مجازی وب یجوری عرف شده که بازی ها باید حتما تاپ باشن تا خریداری بشن
.............................................نرم افزار ها هم یا دانلود می کنن یا میرن از جایی می خرن که پشتیبانی داشته باشه ، منظورم از پشتیبانی اینه که وقتی مثلا مجموعه نرم افزاری پرند رو از شما بخره و اگر احیانا مشکلی پیش اومد باید برای شما بفرسته که برای شرکت پس بفرستید چون از شما خریده و این یه هزینه اضافی برای مشتری داره
ولی حالا اگر این مجموعه رو از مغازه تو شهرشون بخره اگر مشکلی پیش اومد فقط یک کرایه ماشین هست که باید بپردازه بازم این فقط یک مثال هست ولی نمیشه پیش نیاد

به نظر شما با توجه به توان تبلیغاتی بالا هم نمیشه از هر عنوان بازی و نرم افزار حتی چند نسخه اش که به عنوان تست فروش بصورت عمده ( از هر عنوان تعداد محدود ) تهیه شده اند رو فروخت ؟

می تونی بفروشی چرا نشه
نرم افزار رو اگر بتونی بصورت پک تهیه کنی بهتره
مثلا
مجموعه نرم افزار های ویرایش صدا -فوتوشاپ- برنامه نویسی - پلیر-
نرم افزار های تخصصی هم چون شهرستان ها فقط سفارشی میارن برای فروش بذاری خوبه
آموزش نرم افزار های تخصصی به صورت فارسی

این رو باید بگم که توی این کار نمی تونی سود یکجا کسب کنی مانند فروش فیلم و سریال و کارتون و کلیه محصولات فروشگاهی
من رفیق دارم فقط بالای 10 میلیون توی مغازه اش نرم افزار ریخته (چه تخصصی چه غیر تخصصی) که به مرور باید بفروشه

من میگم برو دنبال مجوز برای بازی ها
ببین جریان چطوریاست هم تجربه بدست میاری هم شاید به صرفه بود و خودت زدی تو کار بازی ، بازدید هم که داری
و اینکه بعضی از بازی ها هم هستن که اصلا توی ایران بیان یک بازی 30 یا 30 هستن و اگر خواستی بدون مجوز بزنی تو کار بازی باید توجه کنی بهشون
همین Battlefield 3 که می خواد بیاد هم از این نوعش هست
چون بازی در مرز ایران و عراق اجرا میشه و باید یجوری به عنوان سرباز آمریکایی که نقش اصلی هستی باید ایرانی هارو بکشی + عراقی هارو
ولی گرافیکی که داره دیوانه واره

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
پي سي ورلد هم دقت كنيد خيلي خيلي كم ديگه بازي اضافه ميكنه
الان بريد ميبينيد اين چن تا بازي جديد هم كه گذاشته مثل اساسينس رو يه دامين ديگه است كه مشكلي پيش نياد!

در مورد نرم افزار فروش انچناني نداره اينو تجربه كردم مگه خيلي تخصصي باشه
ولي اموزشي خوب فروش داره مخصوصا اينكه خودت پكيج جمع كني من اينكارو پارسال كردم با چن تا مجموعه اموزشي كه دانلود كردم هيچ جا نبود يه متن خوب رديف كردم فروششم خيلي خوب بود

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
پي سي ورلد هم دقت كنيد خيلي خيلي كم ديگه بازي اضافه ميكنه
الان بريد ميبينيد اين چن تا بازي جديد هم كه گذاشته مثل اساسينس رو يه دامين ديگه است كه مشكلي پيش نياد!

در مورد نرم افزار فروش انچناني نداره اينو تجربه كردم مگه خيلي تخصصي باشه
ولي اموزشي خوب فروش داره مخصوصا اينكه خودت پكيج جمع كني من اينكارو پارسال كردم با چن تا مجموعه اموزشي كه دانلود كردم هيچ جا نبود يه متن خوب رديف كردم فروششم خيلي خوب بود

نه این بازم میشه همون فروش اینترنتی که دارن انجام میدن
ایشون می خوان شرکتی جلو برن اگر اشتباه نکم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
نه این بازم میشه همون فروش اینترنتی که دارن انجام میدن
ایشون می خوان شرکتی جلو برن اگر اشتباه نکم

نه اتفاقا منظور من همون فروش آنلاینه ولی اینبار بصورت شرکتی و حرفه ای .

بازار سنتی غول های قدیمی داره که به این راحتیا نمیشه از پسشون بر اومد . ارزششم نداره که بخوایم چندسال وقت و سرمایه براش بذاریم .

دوست داریم بشه یه کار حرفه ای تو نت انجام بدیم . که هم فروش خوبی داشته باشه هم مسکلات مجوز و فیل و اینا نداشته باشه و قانونی باشه

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
مهر ، تسبیح ، گلاب و چفیه بفروش

فروش بالا تضمینی ( میتونی از ادارات هم سفارش بگیری )

تو هر سفر استانی هم فروشت میره بالا :دی

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
مهر ، تسبیح ، گلاب و چفیه بفروش

فروش بالا تضمینی ( میتونی از ادارات هم سفارش بگیری )

تو هر سفر استانی هم فروشت میره بالا :دی

نکته خوبی بود . اتفاقا کاپشن و جوراب و |زو هم قصد داریم بیاریم . دی:

ولی فعلا بحث بازی و نرم افزاره ببینیم میشه روی فروش اورجینالش سود کرد یا نه .... تقربیا به نتیجه رسیدیم .

حالا از دوستان یه سوال دیگه دارم . گفته شد نرم افزارهای خاص و پکیج های ویژه اوریجنال فروششون بهتره . نظرتون چیه ؟ چه نرم افزارهایی و چه نوعشو بریم اقدام کنیم به نظر شما فروش بهتری داره ؟

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5

ولی فعلا بحث بازی و نرم افزاره ببینیم میشه روی فروش اورجینالش سود کرد یا نه .... تقربیا به نتیجه رسیدیم .

حالا از دوستان یه سوال دیگه دارم . گفته شد نرم افزارهای خاص و پکیج های ویژه اوریجنال فروششون بهتره . نظرتون چیه ؟ چه نرم افزارهایی و چه نوعشو بریم اقدام کنیم به نظر شما فروش بهتری داره ؟

نرم افزار های خاص قیمت های خاص هم دارن
بر اساس قشر جامعه برید جلو
دانشجو توی ایران زیاد هست ،خوب نرم افزار های تخصصی ای که بدردشون بخوره می تونه مفید باشه
این خاص بودن بستگی به رشته هر فرد معلوم میشه
یکی ریاضیات می خونه که آموزش ها و نرم افزار های تخصصی در این رشته رو می خواد نظیر مت لب و باقی نرم افزار ها
یک الکترونیک می خونه نیاز به آموزش ها و نرم افزار های نقشه کشی مدار ها و نیاز به برنامه هایی نظیر Altium Designer
نرم افزار های مهندسی از قبیل آرشیکد و اتوکد و نظیر آنها و آموزش هاشون
نرم افزار های سه بعدی نظیر زد براش، تری دی مکس، مایا و .... و آموزش هاش
نرم افزار های حسابداری
حالا این موارد اگر به زبان فارسی بشه تهیه کرد فروش بالاتر و سود بالاتری داره بی شک

این فقط یک مثال بود برای این قشر

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

شما بريد اين سايتاي خارجي كه اموزشي ميزارن مثل heroturko اموزشيهاي خوبش رو دانلود كنيد پكيج كنيد خيلي خوب ميفروشه
نمونه كاملش پي سي ورلد

واقعا بعضي اموزشيهاش هيچ جا نيست
حتي تو تهرانش اين اموزشيا پي سي ورلد يه جا بود فك كنم پاساژ رضا كه دي وي دي 5تا 8 تومن ميفروخت!

بالا