shahrokh4u
Registered User
دوست عزیز شما باید ببینی سورس این مشکل چیه و به دنبال پیدا کردن راهکاری برای حل مشکل باشید. شما هنوز از طرف گوگل پنابتی نشدید ولی کاهش ترافیک از گوگل نشان دهنده قرارگرفتن در لیست پنالتی است و اگر مشکل موجود هرچه سریعتر برطرف نشود احتمال پنالتی و حذف کامل از گوگل هم زیاد است. اولین موردی که دز این موارد دقت داشت محتویات سایت است. پیشنهادی که دارم ابتدا برید در محتویات سایتتون دنبال مشکل موجود بگردید! مشکلاتی مانند آیا محتوبات سایت از کیفیت پایینی برخوردار هستند؟ به کلید واژه هایی که در گوگل افزایش بازدید داشتید بیشتر توجه کنید! آیا این کلید واژه ها در محتویات و صفحات سایت بیش از حد معمول بکار برده شده؟ ایا این کلید واژه ها تجربه خواندن محتویات رو با مشکل روبرو کرده؟ من با نگاهی اجمالی به سایت شما متوجه شدم کلید واژه اس ام اس به طور مکرر در همه صفحات شما تکرار شده و از حد استاندارد خیلی فراتر رفته. این مشکل و موارد احتمالی از این قبیل را بهبود ببخشید و یک مدت بین دو هفته تا هشت هفته منتظر باشید تا ترافیک سایت افزایش پیدا کنه و اگر در این مدت مشکل برطرف نشد بدنبال مشکلات و سورس های احتمالی دیگر باشید.
Last edited: