• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی در اوردن گوگل

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
دوست عزیز شما باید ببینی سورس این مشکل چیه و به دنبال پیدا کردن راهکاری برای حل مشکل باشید. شما هنوز از طرف گوگل پنابتی نشدید ولی کاهش ترافیک از گوگل نشان دهنده قرارگرفتن در لیست پنالتی است و اگر مشکل موجود هرچه سریعتر برطرف نشود احتمال پنالتی و حذف کامل از گوگل هم زیاد است. اولین موردی که دز این موارد دقت داشت محتویات سایت است. پیشنهادی که دارم ابتدا برید در محتویات سایتتون دنبال مشکل موجود بگردید! مشکلاتی مانند آیا محتوبات سایت از کیفیت پایینی برخوردار هستند؟ به کلید واژه هایی که در گوگل افزایش بازدید داشتید بیشتر توجه کنید! آیا این کلید واژه ها در محتویات و صفحات سایت بیش از حد معمول بکار برده شده؟ ایا این کلید واژه ها تجربه خواندن محتویات رو با مشکل روبرو کرده؟ من با نگاهی اجمالی به سایت شما متوجه شدم کلید واژه اس ام اس به طور مکرر در همه صفحات شما تکرار شده و از حد استاندارد خیلی فراتر رفته. این مشکل و موارد احتمالی از این قبیل را بهبود ببخشید و یک مدت بین دو هفته تا هشت هفته منتظر باشید تا ترافیک سایت افزایش پیدا کنه و اگر در این مدت مشکل برطرف نشد بدنبال مشکلات و سورس های احتمالی دیگر باشید.

Last edited:

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
پنالتی شدی ....

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
یه کارهایی کردی که از نظر گوگل بلک هت هست !
myfee.ir

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام. من به آمار خیلی اهمیت میدم و الان 9 ماه هست هر روز آمار سایت و تک تک ورودی ها رو آنالیز میکنم. به جرات میتونم بگم وبگذر مشکل داشته ماهیانه حداقل یکبار

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
منم سایتمو اینجا تست کردم:
http://pixelgroove.com/serp/sandbox_checker/
این پیامو میده:
ziba-film.ir is possibly penalized or sandboxed by google!
یعنی پنالتی شدم؟؟:(
داره میگه که یا پنالتی شدی و یا هنوزم توی سندباکس گوگل هستی
طبیعتا اگه سایت شما٬ سایت جدید هست نباید نگران باشید٬ چون همه سایت های جدید بین ۶ الی ۱ سال و بیشتر توی سندباکس گوگل هستن (از چند نفر شنیدم)
سایت منم با اینکه حدود ۶ ماه ازش میگذره و حدود ۹۰ و خورده ای از مطالبش ۱۰۰درصد اختصاصی هست هم توی سندبکسه گوگله .

بالا