اینو به خاطر تو اوردم دیگه مصطفیسلام بیزحمت هر وقت اسکین پرافتخارترین تیم اروپارو اوردی یه ندا به ما بده![]()
سلام اریا خان ... سال نوی شمام مبارک باشه انشالا همیشه سلامت و شاد باشیدمسعود جان سال نوت مبارک.
اقا اگر هر موقع از این Faceplate ها اوردی یه خبری به من بده.
انیمه ------- موجود
سلاماین انیمه : http://upload7.ir/imgs/2014-11/80183812099751262561.jpg
اینو هنوز داری ؟
پ.ن : اسکین انیمه هات واقعا خوبه
مسعود خدایی هر چی میاره عالیه و یه جورایی خاصه تو بقیه تاپیکها نگاه کنید واقعا کیفیت کارهایی که ایشون میارن یدونست ... من یه اسکین X-ONE سفارش دادم برام بیارن ایشالله به دستم رسید یه چند تا عکس ازش براتون میزارم[/QUOTE]پ.ن : اسکین انیمه هات واقعا خوبه
سلام.پس برای من با پول پست و خود اسکین، پولشو بی زحمت پ.خ کنید که من هم براتون واریز کنمسلام
لطف دارید قابل شمارو نداره ... بله اون طرح 1 دونه مونده
اینجا نصب شدش رو ببینید
بله هر زمان که دوست داشتید بازی رو میتونم تهیه کنم براتونسلام.پس برای من با پول پست و خود اسکین، پولشو بی زحمت پ.خ کنید که من هم براتون واریز کنم
پ.ن : برای بازی های jrpg هم که گفتید سفارشی میاریداگر موردی بعدا ریلیز شد ،میشه سفارش داد و شما هنوز اینکارو انجام میدی ؟
مبارک باشه مسعود جان ... ممنون از خریدتونبا سلام
محافظ آنالوگ CQC ELITE دیروز از آقا مسعود خریداری شد و امروز به دستم رسید فقط یه چیزی بگم واقعا عالیه چه از لحاظ کیفیت و کمیت چون علاوه بر روکش آنالوگ بودنش به ارگونومی کنترلر هم کمک کرده و خیلی خوشدست تر شده به شما هم توصیه میکنم... اینم عکساش
سلام1 - کانورتور فرمان لاجیتک G27 و G25 برای استفاده در XBOX ONE و PS4 با قابلیت اپدیت شدن برای بازیهای بیشتر.
این دستگاه مدلش چیه؟ قیمت تقریبی؟
سلام مرتضی جان ... خوشحالم راضی بودیسلام مسعود جان ....این کاور ژله ای دسته جنسش خیلی خوب بود دستت درد نکنه....از این مدل برا ps3 هم میاری یا سفارش می گیری؟؟؟
بیاری که عالی میشهسلام مرتضی جان ... خوشحالم راضی بودی
اجازه بده بپرسم بهت خبر میدم اقا اگه باشه میارم برات