انچارتد و انتیل فعلا کار با کیفیت و خوبی نیومده بقیه طرح هارو فرستادم براتونسلام
تمام طرح های مربوط به آنچارتد و اساسینز کرید و آنتیل داون و بتمن رو میشه برام بفرستید . ( همراه با قیمت شون ) ( اگه مدلی هست که به نظر خودتون زیبا هست که یا تموم کردید یا ندارید فعلا بفرستید ، سفارشی میگیرم )
سلام میارم داداش از اینا بخواید اما کیفیت جالبی نداره ها...کیفیتشون دقیقا نصو اون اسکینایی هست که براتون فرستادم بلکه از نصوم کمتر.
سلام ... چرا اگر بخواید میارم براتون 15 روزه ...PM دادمسلام.
AC Unity نمیارین دیگه؟
سلام.والا هر چی موجود باشه میاریم ولی الی و جوئل خیلی وقته گیر نمیاد هر کسی هم داره تو ایبی بالای 750 دلار گذاشته متاسفانهسلام.
اکشن فیگور الی و جوئل بازی last رو میتونید بیارید؟
قیمت و مدت زمان تهیه چقدره؟
ممنون
چقدر گرووون!سلام.والا هر چی موجود باشه میاریم ولی الی و جوئل خیلی وقته گیر نمیاد هر کسی هم داره تو ایبی بالای 750 دلار گذاشته متاسفانه![]()
چی بگم والا این کالکتورا و فیگورا اینطوری میشه بعضا.میخرن بعدا کمیاب میشه میزارن ایبی 4 برابر قیمت میفروشن ... من سراغ ندارم حالا باز میسپرم فیک هم چیزی پیدا کردن خبر میدم بهتونچقدر گرووون!
ما عاشقای این عنوان چیکار کنیم پسنسخه فیکش هم گیر نمیاد؟
مرسی
PM میدم بهتونسلام من مدلاسکین PS4 مدل metal gear solid v - special edition میخواستم چگونه باید سفارش بدم
بله ... میفرستم براتونسلام
من توی صفحه اول طرحی از بازی Devil May Cry ندیدم یا چون زیاد بود دقت نکردم
اسکینی برای PS4 دارید از شخصیت Dante یا کلا بازی Devil May Cry
ممنون
چشم میفرستم از بتمنسلام
آقا مسعود آدرس مغازه رو برام میفرستی؟
اگر هم تصاویری از اسکین بتمن دارید لطف کنید برام بفرسیتد
ممنون
بله.مشکل داره گویا...از اسپویلر خارج میکنم لینکهاروسلام آقا مسعود من رو اسپویلر های صفحه اول که کلیک میکنم محتواشون رو ببینم ارور میده میگه صفحه مورد نظر وجود ندارد ...