PEDRAM 666
Registered User
- نوشتهها
- 312
- لایکها
- 82
اسکين پى اس 4 از بند هاى راک و متال ميخوام,قابل تهيه هست واستون؟, محافظ آنالوگ طرح اسکلت مدل هاى ديگه ندارى يا نميارى ؟
میسپرم به همکارمون اگر قابل تهیه باشه خبر میدم بهتون ... محافظ انالوگ از اون 3 طرحی که رو پک عکسش هست قابل تهیه است ...اسکين پى اس 4 از بند هاى راک و متال ميخوام,قابل تهيه هست واستون؟, محافظ آنالوگ طرح اسکلت مدل هاى ديگه ندارى يا نميارى ؟
سلام امین جان از بانوی پیر 4.5 تا طرح هست میفرستم برات ... خوشت اومد میتونم بیارمعزیز طرح یوونتوس میتونی بیاری؟
اگه اره میتونی یه عکس ازش بزاری؟
سلام اون طرح تایتان فال صفحه اول. توی بار جدید هست برسه خبر میدم بهتونسلام اسکین xbox one هم دارید؟
چه طرحی؟
سلام موجود که ندارم اما قابل تهیه هست.PM میدمسلام.این مدل اسکین موجوده؟ قیمت ؟
http://upload7.ir/preview.php?user=&file=d1dc6e58ec98f63ca3d074915bee0560db413cf7.jpg
اقا من از خدامه 10 مدل تاپ برای وان بیارم اما کارای با کیفیت خیلی کمن مطمئنم طرحش رو نمیپسندن بچه ها .. چون این تایتانه پرفروش بود و سفارشی هم خیلی از بچه ها خواستن اوردم .واقعا تعداد اسکینای PS4 خیلی بیشترهداداش یکمم برای وان طرح بیار لطفا
سلام داداش برا ما هم بی زحمت طرح های یووه رو بفرست!سلام امین جان از بانوی پیر 4.5 تا طرح هست میفرستم برات ... خوشت اومد میتونم بیارم
خدا خیرت بده ، خدا قوتاقا من از خدامه 10 مدل تاپ برای وان بیارم اما کارای با کیفیت خیلی کمن مطمئنم طرحش رو نمیپسندن بچه ها .. چون این تایتانه پرفروش بود و سفارشی هم خیلی از بچه ها خواستن اوردم .واقعا تعداد اسکینای PS4 خیلی بیشتره
نمیگم کار نیستا ...به خدا من از فروش بدم نمیاد. اما من به هر قیمتی جنس نمیفروشم ... کارایی که موجوده واقعا کیفیت چاپ و چسب پایینی داره
خیلی پیش اومده بچه ها کاری رو بخوان با اینکه میتونستم بیارم و خوبم بفروشم ولی خودم رای طرف رو زدم که اینکار پول دور ریختنه
اما چندتا مدل میذارم از کارایی که امکان خریدش هست و کیفیتشم خوبه به پست اول اضافه میکنم که کسی خواست براش سفارشی بیارم.چشم
هر 3 تا طرح محصول همون شرکتیه که GTA و انیمه ای ها رو زده ... 85 تومن ( ضد اب ضد چروک ضد انقباض )قیمتشون چند در میاد همینایی که میتونید برا وان بیارید