ممنونمیپرسم اگر پیدا کنم خبر میدم بهتون
ممنونمیپرسم اگر پیدا کنم خبر میدم بهتون
ینی مثلا یک ماه دیگه سفارش نمیگیرید؟دوستان تا شنبه فرصت دارید هر چیزی که لازم دارید سفارش بدید از اجناسی که تموم شده یا خوشتون اومده ... انشالا 9 روزه تحویل میدم
(( اسکین ... لوازم جانبی کنسولها ... بازی PS3 ... بازی WII U ... کارتهای 3DS ... ))
چرا ... دوره ای دیگه ... هر چند وقت یکبار سفارش میگیریم ... اعلام میکنیم اینجاینی مثلا یک ماه دیگه سفارش نمیگیرید؟
سلام ... بله سوالتون واضح نبود من جوابی نداشتمسلام
من یه دفعه در مورد اکشن فیگور ازتوت سوال کردم که جوابی نگرفتم
خواستم ببینم قیمت و کیفیتشون در چه حد هست؟
اگر امکانش هست عکسی بزارید ممنون میشم
سلام ... این یکی دو روزه بیعانه بدید . 15 تا 20 روزه میرسه ...شایدم زودترسلام مسعود جان
اسکین طرح BATMAN ARKHAM KNIGHT قیمتش چنده و چند روز زمان میبره تا برسه ؟؟؟
سلام ... مخلصیمسلام و احترام خدمت مسعود جان گل
حاج مسعود دیتا بانک NYKO من یادت نره ها !!!
من فقط به امید حرف شما تا حالا صبر کردم که از خودتون خرید کنم با قیمت مناسب اگه قیمت خوب پیدا شد یه چندتایی بیار من چند نفر از دوستان را معرفی میکنم خدمتت چون قبلا با اونا هماهنگ کردم موقعی که اومد با قیمت خوب براشون سفارش بگیرم
دمت گرم
آقایی به مولا
منظورتون از فروشگاه دقیقا کدوم فروشگاه هاست؟ منظورم جایی که تنوع داشته باشه وبشه ازش انتخاب کرد ؟سلام ... بله سوالتون واضح نبود من جوابی نداشتم
قیمتشون که والا حتی فروشگاه به فروشگاه فرق میکنه و کیفیت هم از پایین داریم تا بالا ... هر چی با کیفیت تر گرونتر
شما باید اکشن فیگور مناسب سلیقتون رو پیدا کنید توی فروشگاهای مختلف ... ما مدلش رو بدونیم اگر قابل تهیه باشه تهیه میکنیم براتون
من میگردم چند مدل براتون میفرستم از این 2 تا فردامنظورتون از فروشگاه دقیقا کدوم فروشگاه هاست؟ منظورم جایی که تنوع داشته باشه وبشه ازش انتخاب کرد ؟
من دوتا اکشن فیگور بیشتر مد نظرم نیست یکیش اسکورپیون شخصیت مورتال کمبت و اون یکی هم هیتمن هست
حالا اگر قابل تهیه هست خبر بدید.
سلام ... محافظ ها یه پکه 4 تا توشهسلام داداش اگه ممکنه عکس چنتا طرح خوشگل از انيمه ى وان پيس(ترجيحا با تراکم شخصيتى بالا: D) واسم بفرست,ببينم پسند ميکنم يانه, (قيمت هم مناسب باشه) درضمن اين محافظاى آنالوگ وان پيس,4تاشون بيست تومنه يا دوتاشون ؟ممنون و خسته نباشى.
سلام ... مورتال اینو موجود دارم 75 تسلام میشه مدل های بارسا که موجوده رو بفرستید؟ و مورتال کامبت