منم متوجه نشدم وقتی پولی تو حساب نیست بت کنیم ؟یه سوال دیگه
25 دلار رایگانش رو چطوری میشه گرفت ؟
سلاممن 1 ساعت پیش اولین شرطمو بردم با ضریب 2.19 ولی هنوز واریز نکرده!
سلاممنم تو این ثبتنام کردم . کسی تونسته پول بکشه بیرون چجوریه ؟ من تاحالا با سایت خارجی کار نکردم ؟
بعد این زده We need a copy of your Passport or ID card before redeeming your bonus. داستان میشه که ؟
تخلف حساب نمیشه اینجوری؟
درسته تم شما برنده شده ولی با اختلاف چند گل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی سر در میار الان چرا این رو واسه من باخت زد؟ من رو تیمی که 102 -100 برنده شد شرط بسته بودم!
مشاهده پیوست 560912
درسته تم شما برنده شده ولی با اختلاف چند گل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
این روش خوبه ولی باید توجه کامل به شرط های که می بندید داشته باشیدخودم هم شک کرده بودم قضییه چیه با این حساب اگه بازی که در حال انجام باشه روش شرط ببندیم در صورتی برنده میشیم که اختلاف حفظ بشه یا بیشتر و اگه مثلا بازی که 3-0 هست 3-1 بشه بازنده هستی درسته؟
1X2 ==> برد | مساوی | باختاگه میشه اینا رو یه توضیح بده
1X2
Asian Handicap
Over / Under
Odd / Even
سلام داداشسلام
من با پرفکت مانی کار می کنم و تا حالا هم نیازی به ارائه پاسپورت نشده
مبالغ بالای 100 دلار هم درخواست دادم نیازی نشده
سلام داداش
مگه پرفکت مانی با حساب های داخل ایران کار میکنه ؟ یعنی پولو میفرسته به حساب ما تو ایران ؟
فقط شرط های 1X2 با ضریب بیشتر از 2 حساب می شوندمن الان 9 تا شرط بالا 2 بستم ولی موقعی که تو قسمت Bonus روی release کلیک میکنم میگه
Your free bet will be activated on your account after the first 5 qualifying bets placed at odds of 2.0 or more have been settled. Please ReadTerms & Conditions