• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی های جديد که بازی کردين

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا از اونجايی که به این بازی Prince of Persia: The sands of time و همچنين Brocked Sword 3: The sleeping Dragon کم اهميتی شد ميخواستم بپرسم که اصلا هيچ کدومتون اینا رو بازی کردين؟
:D
این تاپيک رو برا این باز کردم که بچه ها بيان و بگن که از این بازيهای جديدی که اومده و مياد کدومشو بازی کردند و کدومشو بيشتر دوست داشتند.
به عنوان شروع کننده:
Deus Ex:Invisible War: اصلا خوشم نيومد. ولی شايد شما خوشتون بياد.
BS3: The sleeping Dragon: عالی. خيلی adventure قشنگيه.
XIII: موضوع جالبی داره. ولی بازی جالبی نيست.
Prince of Persia: The sands of time: گرافيک خيلی خوبه. داستانش بد نيست. game play خيلی جالبی داره. ولی بديش اینه که زيادی اسونه.
Mysterious Journey 3: اگه از بازی های puzzle based مثل myst خوشتون مياد از اینم خوشتون خواهد آمد.
The Black Mirror(نميدونم اگه جديده يا قديمی. ولی من 2 ماه پيش گرفتم و تمامش کردم). : اگه از syberia خوشتون اومد از اینم خوشتون مياد. هر چند داستان خيلی متفاوته ولی بازيش تو يه مايه هست (حتی جفتش ماله The Adventure Company هست).
Spell Force: The order of Dawn: اگه با RPG حال ميکنين از این خوشتون مياد. به خصوص که گرافيکشم خوبه.

فعلا همين. بايد این بازی های ديگمو که download اش تموم شده رو بازی کنم و بعد بهتون بگم. حالا ديگه نوبت شماست. :D :rolleyes: ;) :p
بازيه خوب چی سراغ دارين

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
همون پرنس پرشيا از همش بهتره آخر بازيه من جنگ ستارگان: جداي آكادمي رو بازي كردم و بايد بگم كه واقعا مزخرفه.

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
من آخرين بازي كه كردم Need for speed Undergeround و pro evolution soccer 3 از این بازیها که جدید اومده کدوماش خوبه

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من كه جديدا NFS بازي ميكنم اما راستش به غير از گرافيك Midnight Club 2 خيلي سرتر هست من تا حالا سر هيچ بازي اينقدر هيجان زده نشدم مثل MC2 .
اون بازيهايي هم كه گفتي من هيچ كدومو تا الان نگرفتم اما از همه بيشتر ميخوام SpellForce و DX2 رو ببينم اما بعدا همشو ميخرم بالاخره سال ميلادي كه تموم ميشه تا چند ماه ديگه تك و توك بازي مياد وقت ميشه قبلي ها هم بازي كرد.

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
من از او بازيهايي كه گفتي فقط prince of persia رو بازی کردم. بازی قشنگی بود. اما بقیه بازیهایی که نوشته بوده رو هنوز نگرفتم. اما حتما بازی Spell force رو می گیرم

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من به طور اتفاقي vietcong رو گرفتم البته ميدونم واسه 7-8 ماه پيشه اما خيلي شوتر عاليه اصلا فكرشو نميكردم به اين عالي باشه.فقط كافيه وقت بزاري و 50 مگ patch رو اينستال كني بعد ميبيني كه چه بازي خوبي بي نامو نشون مونده!
هر كي فكر ميكنه كه به شوتر علاقه داره داره حتما حتما بايد اين بازيو ببينه.كاشكي پچشم تو خود سي دي بود آخه 50 مگ خيلي زياده:( اما ارزششو داره.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
من به طور اتفاقي vietcong رو گرفتم البته ميدونم واسه 7-8 ماه پيشه اما خيلي شوتر عاليه اصلا فكرشو نميكردم به اين عالي باشه.فقط كافيه وقت بزاري و 50 مگ patch رو اينستال كني بعد ميبيني كه چه بازي خوبي بي نامو نشون مونده!
هر كي فكر ميكنه كه به شوتر علاقه داره داره حتما حتما بايد اين بازيو ببينه.كاشكي پچشم تو خود سي دي بود آخه 50 مگ خيلي زياده:( اما ارزششو داره.

اين vietcong رو الان اسكرين هاشو ديدم خوشم اومد..احتمالا بگيرمش ..حالا ببينم قضيه اين پچ چيه؟ يعني چقدر ضروريه؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از rammstein_persia :
اين vietcong رو الان اسكرين هاشو ديدم خوشم اومد..احتمالا بگيرمش ..حالا ببينم قضيه اين پچ چيه؟ يعني چقدر ضروريه؟
متاسفانه خيلي ضروريه.متاسفانه از نظر ميگم كه چهار پنج ساعت وقت ميگيره دانلود كردنش.اما ارزششو داره.جالبه با 1 ساعت تست كردن كلي باگ پيدا ميكني نميدونم شايد وقت تست كردن نداشتن.مثلا يه دفعه ميبيني همه دارن ميپرن هوا 4-5 متر!يا مثلا غيب ميشن!يا تير بهشون نميخوره مجبوري بري تو شكمشون با چاقو بزنيشون اما خوشبختانه پچش اين مشكلا رو رفع كرده.
اسكرين شات هاش هم خيلي قشنگه اما دقيقا از اون تكنيكي كه تو مافيا بكار گرفته بودند براي گرافيك استفاده كردند يعني از map(منظور همون عكسه)براي همين تو اسكرين شات خيلي خوشگله اما مهم تر از گرافيك خود بازيشه كه گيم پلي خيلي منحصر بفردو عالي داره خيلي هم طولانيه و سخته(از نظر من).

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا الان دارم این بازی Dead to Rights رو بازی ميکنم. جالبه. پيشنهاد ميکنم برين و بازيش کنين هر چند که گرافيکش خيلی بالا نيست ولی خوبه و کار های جالبی توش کردند (بمب بايد خنثی کنين. ادم بکشين. بکس بازی کنين. به جای يک رقاص night club برقصين و این حرفا. کلا چيز جالبيه).

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از johnsss :
اقا الان دارم این بازی Dead to Rights رو بازی ميکنم. جالبه. پيشنهاد ميکنم برين و بازيش کنين هر چند که گرافيکش خيلی بالا نيست ولی خوبه و کار های جالبی توش کردند (بمب بايد خنثی کنين. ادم بکشين. بکس بازی کنين. به جای يک رقاص night club برقصين و این حرفا. کلا چيز جالبيه).

اين Dead to Rights رو نسخه PC توي gamespot نياورده.اما review نسخه XBOX اونو خوندم.بايد جالب باشه.
مخصوصا كه ساخت شركت خوبي مثل NAMCO (سازنده بازي Tekken و Soul Calibour ) هست.
يه چيزه ديگه ايكه فعلا منو به اين ازي تشويق كرد تيپ لباس كاراكترشه كه عين Ryu تو بازي Shenmue هست لباسهاش :D

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اينجا هم حرف Prince Of Persia...من اولش از اين بازي بيدليل خوشم نيومد اما بعد تبليغشو ديدم خوشم اومد و خريدمش حيف كه همونجور كه تو اون يكي تاپيك نوشتم با گرافيك Geforce4 MX (بخونيد Geforce 2 آپديت شده!) اجرا نميشه. :(
حالا من احتمالا يه كارت گرافيكي جديد بگيرم البته Geforce FX5200 (بخونيد همون Geforce4 MX با قابليت DX9!!)
نميگيرم و چون پولم به FX5600 هم فعلا نميرسه يه Geforce4 TI4200/4400 احتمالا ميگيرم كه از FX5200 هم چندبرابر قويتره.(هرچند مدل قديميتره و DX9 ساپورت نيست اما ميخوره FX5200 رو و درضمن DX9 ساپورت بودن
FX5200 هم عملا بيفايده هست چون وقتي DOOM3 و HL2 برسن اين كارت برا اون بازيها خيلي ضعيفه حالا ميخواد
DX9 ساپورت باشه ميخواد نباشه :D ) بعدش ميتونم اين Prince Of Persia لعنتي رو هم بازي كنم!

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
تو كه ميخواي گرافيك بخري يه كه صبر كن تا پولت جور بشه بد يه دفعه Fx 5600 بخر كه خيالت راحت باشه
چون Fx 5950 كه بياد تو بازار قيمت Fx 5900 كه يه كم چرت در اومد مياد پايين و 100 در صد Fx 5600 هم ارزون ميشه اون وقت برو بگير منم خودم ميخوام Fx 5600 بگيرم :d

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ali206speed :
تو كه ميخواي گرافيك بخري يه كه صبر كن تا پولت جور بشه بد يه دفعه Fx 5600 بخر كه خيالت راحت باشه
چون Fx 5950 كه بياد تو بازار قيمت Fx 5900 كه يه كم چرت در اومد مياد پايين و 100 در صد Fx 5600 هم ارزون ميشه اون وقت برو بگير منم خودم ميخوام Fx 5600 بگيرم :d

آره خودم هم ميدونم كه بهرتين آپگريد از MX440 شايد همون FX5600 باشه.چون در واقع آپگريد از MX440 به FX5200 كه اصلا اشتباهه محضه چون اين دو تا كارت از نظر پرفرمنس تقريبا يكي هستن فقط 5200 يكم قويتره و كلا صرف نميكنه.ميمونه سري TI كه خب خيلي قويتر هستن اما تنها مشكلشون اينه كه اينها هم نهايت تا يك سال ديگه جواب بدن.باز Fx5600 اين وسط هم از نظر قيمت و هم كارايي ميتونه اپگريد خوبي باشه برا كسي كه كارتي در حد MX440 داره.اما خب مشكل اينه كه فعلا پول اونقدر ندارم و نميتونم هم صبر كنم :D
براي همين بعد از كلي فكر و گشت زدن تو فارومهاي خارجي كه عشق بازي و VGA هستن و شنيدن توصيه هاي اونها خودم هم به اين نتيجه رسيدم كه فعلا يه Geforce Ti 4200 يا Geforce Ti4400 بگيرم.
البته اگه بتونم تا 1 ماه آينده صبر كنم و پول دستم بياد حتما FX5600 ميگيرم.

بالا